W marcu Aromek, w grudniu nowy ziomek!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMisiaa wrote:Lorinko dziękuję że pytasz. L4 nie bralam dzisiaj normalnie jestem w pracy ale od jutra biore w dni urlopu zeby ogarnac te moje zatoki...
A u mnie cuda na kiju...co mysle ze moze sie @ rozkreci to dupa...brazowe plamienia juz 4 dzień
Niechcący polubiłam zamiast zacytować. Dziadostwo, że nie można odznaczyć. Miałam pytać czy test powtarzałaś skoro okresu brak tylko plamienia?Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2020, 18:00
-
Pauliśka wrote:Monia dziękuję 😘 spokojnie na dziś mam, a jutro wizyta więc na pewno zapas mi wypisze ☺️ zobaczymy jak to wszystko się dalej potoczy, mam nadzieję, że kropek walczy!
Pauliśka lubi tę wiadomość
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Sasanko i reszta Dziewczyn, które nie dostały możliwości pracy zdalnej. Czy coś się u Was zmieniło? Dostałyście jednak taką możliwość albo czy wprowadzono duże środki ostrożności na miejscu?
Mlodamężatko doskonale rozumiem Twój dylemat. Ja tak samo jutro miałabym zacząć stymulacje ale nie wiem co robić. Istnieje duża szansa że nie będę miała możliwości wykonana USG.ultra długi protokół:
8dojrzałych komórek
7 się zapłodniło
❄4AA na pokładzie-jest z nami na świecie 👣
została ❄ 4AA
13.02 kriotransfer ❄️4AA
14.03 jest serduszko❤️
endometrioza 2/3st,hashimoto, kir aa, ANA 1,2 -
nick nieaktualnyJudit wrote:Sasanko i reszta Dziewczyn, które nie dostały możliwości pracy zdalnej. Czy coś się u Was zmieniło? Dostałyście jednak taką możliwość albo czy wprowadzono duże środki ostrożności na miejscu?
Mlodamężatko doskonale rozumiem Twój dylemat. Ja tak samo jutro miałabym zacząć stymulacje ale nie wiem co robić. Istnieje duża szansa że nie będę miała możliwości wykonana USG.
Judit, finalnie w piatek przyszla informacja, ze mozemy pracowac z domu codziennie, a nie tylko standardowe 2 dni. U mnie to szkocka firma, z szefami z UK, a Brytyjczycy maja zupelnie inna taktyke, niz Polacy, jesli chodzi o epidemie, wiec mysle, ze moze stad wynikala pozna decyzja. Dzis pisalam z przelozona i chyba praca zdalna potrwa jeszcze dlugo, dlugo. U Ciebie dalej nic? -
No właśnie u mnie nic. Musi zostać te 50 osób w pracy i przejęliśmy część obowiązków osób które poszły do domów i odbieram dodatkowo telefony od Klientow czego nie można robić na home office.
Opadam już z nerwów.. Całymi dniami zastanawiam się czy iść do lekarza czy co robić. Niestety moja przychodnia na razie nie udziela porad telefonicznie, umawiają na godzinę i wchodzi do placówki te kilka osób na dana godzinę. No ale z czym mam iść. Nie umiem tak zmyślać.ultra długi protokół:
8dojrzałych komórek
7 się zapłodniło
❄4AA na pokładzie-jest z nami na świecie 👣
została ❄ 4AA
13.02 kriotransfer ❄️4AA
14.03 jest serduszko❤️
endometrioza 2/3st,hashimoto, kir aa, ANA 1,2 -
Makino wrote:Niechcący polubiłam zamiast zacytować. Dziadostwo, że nie można odznaczyć. Miałam pytać czy test powtarzałaś skoro okresu brak tylko plamienia?
Judit u mnie praca normalnie na ten moment ale ludzi dzisiaj w sklepie stacjonarnym nie było w ogóle także podejrzewam że w przyszłym tygodniu sklep będzie zamknięty.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2020, 18:57
24tc...17.05.2017 córeczka 😇💔
26tc...02.03-19.05.2018 córeczka 😇💔
IV.2019 CB
24tc...11.12.2020 córeczka👼💔
9tc... VI.2021 😇💔
05.05.2022 na świecie pojawił się CUD BARTUŚ ❤
"Wtedy, gdy wydaje mi się, że już nie dam rady
- przypominam sobie kto mi się przygląda..." -
Judit u mnie praca w biurze nadal, chociaż firma opustoszala bo kto ma dziecko ten siedzi w domu. Środków ostrożności żadnych, dali tylko mydło antybakteryjne w łazienkach i zrobili śmieszne ograniczenia w stylu nie chodzić na przerwy do kuchni tylko jeść w biurach. Ale moja firma to ogólnie porażka. Już dzisiaj wspominałam że nawet przedstawicielom handlowym nie pozwolili pracować zdalnie, a nie wyposazyli ich nawet w maseczki ani rękawiczki.
Mlodamezatka ja już pisałam na kwietniu ale napisze też tutaj, moim zdaniem stymulacja bez badań męża jest co najmniej wątpliwa. Może się okazać że się faszerujesz lekami na darmo bo nasienie jest słabe. Moim zdaniem szkoda zdrowia. Może jestem nieco przeczulona ale mnei by pewnie nie pomogło wiadro letrozolu i clo z takimi wynikami jakie ma emek. Musimy się zająć jego zdrowiem w pierwszej kolejnosci żeby stymulacja czy jakiekolwiek inne działania miały sens. A póki co dbam o dietę, ruch, i wolną głowę gratulacje z okazji podwyżki! 🥳 zawsze to jakiś plus powrotu do roboty 😀Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2020, 18:59
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Misiaa wrote:Nie powtarzałam testu bo teoretycznie @ powinna zacząć się za 2 dni więc to napewno jest ta nieszczęsna niedomoga tylko zastanawiam się skąd się to wzięło skoro wcześniej nigdy nie mniewałam takich rzeczy...
Judit u mnie praca normalnie na ten moment ale ludzi dzisiaj w sklepie stacjonarnym nie było w ogóle także podejrzewam że w przyszłym tygodniu sklep będzie zamknięty.lorinka9191 lubi tę wiadomość
-
szona wrote:Misia, do toalety marsz!24tc...17.05.2017 córeczka 😇💔
26tc...02.03-19.05.2018 córeczka 😇💔
IV.2019 CB
24tc...11.12.2020 córeczka👼💔
9tc... VI.2021 😇💔
05.05.2022 na świecie pojawił się CUD BARTUŚ ❤
"Wtedy, gdy wydaje mi się, że już nie dam rady
- przypominam sobie kto mi się przygląda..." -
Misiaa wrote:Nie mam testu :p jestem pewna ze to nie ciaza bo robilam przeciez test 2 dni temu i negatyw...powaliło mi się wszystko i tyle poza tym w tm cyklu to bym nie chciała być w ciąży to połykam tyyyyyle leków na przeziębienie że sama siebie podziwiam ale chce jal najszybciej się pozbyć tych cholernych zatok bo się przekręcę...macie jakieś sprawdzone sposoby aby pozbyć się zapchanego nosa i zatok? Gripexy zatoki, febrisany,polopiryna na noc, inhalacje nic nie dają..
-
Pauliśka wrote:Ty kochana też!!
Dziś już miałam chwilowy okresowy ból. Wiem, że to nic nie znaczy jeszcze - ale wciąż odnoszę się do tego jedynego, udanego na chwilę cyklu - gdy nie bolało mnie nic, poza sutkami i na kilka dni przed okresem cycki w całości jak od zakwasów. Myślę, że dopiero podobne objawy dadzą mi jakąś nadzieję na wynik testu. A tak to mi się nawet sikać odechciało -
szona wrote:Dziś już miałam chwilowy okresowy ból. Wiem, że to nic nie znaczy jeszcze - ale wciąż odnoszę się do tego jedynego, udanego na chwilę cyklu - gdy nie bolało mnie nic, poza sutkami i na kilka dni przed okresem cycki w całości jak od zakwasów. Myślę, że dopiero podobne objawy dadzą mi jakąś nadzieję na wynik testu. A tak to mi się nawet sikać odechciało
-
nick nieaktualnyMisiaa mi pomaga sinupret, ciepłe okłady i płukanie. Tylko jeśli sinupret to już nie żaden Ibuprom zatoki ani inne "... zatoki" bo podobno wzajemnie się blokują.
U mnie wszyscy pracują normalnie, mamy ewentualnie wybrać urlop... Ale pod warunkiem że nie wszyscy na raz. No cóż.
Z fajnych rzeczy - kupiłam rowerszona, Rucola lubią tę wiadomość
-
Szona, ja w tym moim ostatnim cyklu miałam jeden objaw - przetluszczajace się szybko włosy(pisałam o tym kilka dni przed zrobieniem testu, w poprzedniej ciąży też tak miałam i zwróciłam na to uwagę), ale czy to faktycznie objaw? A tak nie było żadnych zwiastunow, żadnych absolutnie.
W dodatku każda ciąża jest inna.
Misiaaa, a Sinulan lub Sinupret? Mnie to pomagalo trochę.❤️2013
❤️2015
❤️2018
❤️2020 -
nick nieaktualnySuszarka wrote:
Mlodamezatka ja już pisałam na kwietniu ale napisze też tutaj, moim zdaniem stymulacja bez badań męża jest co najmniej wątpliwa. Może się okazać że się faszerujesz lekami na darmo bo nasienie jest słabe. Moim zdaniem szkoda zdrowia. Może jestem nieco przeczulona ale mnei by pewnie nie pomogło wiadro letrozolu i clo z takimi wynikami jakie ma emek. Musimy się zająć jego zdrowiem w pierwszej kolejnosci żeby stymulacja czy jakiekolwiek inne działania miały sens. A póki co dbam o dietę, ruch, i wolną głowę gratulacje z okazji podwyżki! 🥳 zawsze to jakiś plus powrotu do roboty 😀
Potwierdzam z doświadczenia. Gdybym mogła cofnąć czas to mój mąż o wiele wcześniej by poszedł na badania, a tak trochę zmarnowane te nasze cykle 😒Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2020, 20:12
Suszarka, Ochmanka lubią tę wiadomość
-
Madziandzia wrote:Misiaa mi pomaga sinupret, ciepłe okłady i płukanie. Tylko jeśli sinupret to już nie żaden Ibuprom zatoki ani inne "... zatoki" bo podobno wzajemnie się blokują.
U mnie wszyscy pracują normalnie, mamy ewentualnie wybrać urlop... Ale pod warunkiem że nie wszyscy na raz. No cóż.
Z fajnych rzeczy - kupiłam rower
Lajk za rowerMadziandzia lubi tę wiadomość
-
Makino, suszarka co do badan absolutnie sie z Wami zgadzam. Chcialam go wyslac juz teraz. Ale niestety klinika na razie badan nie robi do konca marca
Ale tez w ciaze zaszlam, dwa razy. Rozmawialam z mezem i stwierdzilismy, ze nie mozemy u niego zakladac najgorszego. Mimo wszystko dwie ciaze sie zdarzyly wiec jednak nie moze byc najgorzej mi sie wydaje.
Jednak zdecydowalam sie isc z owulacja. Lykam od poczatku cyklu tez estrofem. Bedzie co ma byc. W najgorszym wypadku pojdziemy w ciemno tak jak kazal lekarz. W poprzednim cyklu dobrze urosly tylko 2 pecherzyki a pekl jeden wiec przestymulowania sie raczej nie boje. Jedynie glowe zaprzata podanie zastrzyku w odpowiednim czasie.
A meza na badania wysylam jak tylko klinika ruszy. Od razu. Sama na hsg sie juz nastawiam. Mysle ze maj/czerwiec. Bedzie juz calkiem niezle zaplecze badan zrobionych.
W tym cyklu chcialam tez troszke badan z krwi porobic, glownie immunologie, ale odlozymy to w czasie. Moze babelek postanowi oszczedzic nam tych wszystkich badan ✊🏻🍀13.10.2021 10:25 nasz cud pojawił się na świecie 💙
40+1, 56cm, 3300g, 10/10 🐻 I
14.08.2023 5:44 największa niespodzianka życia wkroczyła w nasze życie 🩵
40+5, 55 cm, 3500g, 10/10 🧸 F
6.12.2022 - najwieksza niespodzianka i kolejny cud 🤰🏻
Starania od 07.2019
11.2019 - cp, usunięty lewy jajowód 💔
07.2020 - sonoHSG - jajowód drożny; cb 💔
11.2020 - histeroskopia: liczne mikropolipy - leczenie
01.2021 - IVF start - IMSI
29.01.2021 - transfer 5BB ✊🏻💚
4.03 - 1,3 cm maluszka, FHR 159💚
8.04 - prenatalne; chłopczyk 💙