W oczekiwaniu na rozwiązanie (klub AA) 💚
-
WIADOMOŚĆ
-
Simons_cat wrote:Kokoszka, a próbowałaś tych sposobów na wyciszenie od fizjomommy? My przed karmieniem jak się rzuca bierzemy Czarka na leniwca i bujamy delikatnie w poziomie lewo, prawo przez chwilę i jest poprawa.
Simons_cat lubi tę wiadomość
-
Simons_cat wrote:Coraz starsze te dzieciaczki, coraz więcej się uczą, kiedyś muszą to przetworzyć. 😂 Szkoda, że całe otoczenie na tym cierpi 😅 Siły, dziewczyny!
U mnie jeszcze lajt. Ale tak was czytam i już buduję zbroję 🤣
Ja nie wyobrażam sobie że może być jeszcze gorzej, więc liczę, że swój limit wykorzystamy do 3 miesiąca 😂kokoszka31 lubi tę wiadomość
-
Simons_cat wrote:Coraz starsze te dzieciaczki, coraz więcej się uczą, kiedyś muszą to przetworzyć. 😂 Szkoda, że całe otoczenie na tym cierpi 😅 Siły, dziewczyny!
U mnie jeszcze lajt. Ale tak was czytam i już buduję zbroję 🤣
U nas wszystko zaczęło się jak skonczyla miesiąc. Następnie miedzy 2 a 3 było całkiem dobrze, a teraz jest mocno różnie. -
miska122 wrote:Ja nie wyobrażam sobie że może być jeszcze gorzej, więc liczę, że swój limit wykorzystamy do 3 miesiąca 😂
Miska, bardzo Ci tego życzę, bo walkę toczysz totalnąwydaje mi się, ze u nas refluks nasilił się po drugim szczepieniu na rota. Ponoć i 2 tygodnie mogą być różne herezje po tym. Szczepiliśmy 5 stycznia, może zacznie się ten jej brzuch uspokajać w końcu. Bo jak nie to faken po 3 mcu jest gorzej 🤣 #histeryczny_smiech_przez_lzy
-
Justyna.Optyk wrote:Nie wiedziałam, że to sposób od fizjomommy. Ale ja to stosuje i działa ! Tylko tak ją usypiam na noc.
To jest w którymś ebooku? :> -
Księgowa trzymaj się tam ❤️
Kurcze dziewczyny jak czytam jakie macie przeboje z bobasami to zaczynam się bać 😳 u nas jak na razie wszystko okej, zdarza się taka mendoza przez pół dnia ale wystarczy poprzytulać i jest spokój.Księgowa lubi tę wiadomość
-
szona wrote:Miska, bardzo Ci tego życzę, bo walkę toczysz totalną
wydaje mi się, ze u nas refluks nasilił się po drugim szczepieniu na rota. Ponoć i 2 tygodnie mogą być różne herezje po tym. Szczepiliśmy 5 stycznia, może zacznie się ten jej brzuch uspokajać w końcu. Bo jak nie to faken po 3 mcu jest gorzej 🤣 #histeryczny_smiech_przez_lzy
Mamy niedaleko do Lublińca to ja już sobie zarezerwuje miejsce w psychiatryku w takim razie 😂
Wczoraj mój mąż bite 3h walczył z uspokojeniem i uśpieniem małego. Jak nie pomaga suszarka to już wiemy, że zapowiada się tragiczny wieczór. -
Btw szona wiem, że nie chciałaś ustawiać suwaczka w ciąży, ale może teraz? 🤔🙃
szona lubi tę wiadomość
-
szona wrote:To jest w którymś ebooku? :>
kokoszka31, szona, Atena37 lubią tę wiadomość
Czarek już z nami 🥳 24.11.2021 3270/56
Rozalka już z nami 🥳 24.11.2023 3480/54
👩❤️💋👨Starania od września 2017r. z przerwą na cały 2019r.
💔Poronienie zatrzymane - 11.2017, 09.2018
💔Ciąża biochemiczna - 05.2018, 06.2018, 12.2018, 07.2020, 11.2020, 12.2020, 02.2023
😷PCOS, IO, niedoczynność tarczycy, brak ochrony zarodka
💉Szczepienia limfocytami męża -> alloMLR 0% -> szczepienia pullowane -> alloMLR obcy 84,6%/ mąż 60,6% -
Dziewczyny bardzo Wam współczuje z tymi przebojami z dziećmi 😔🥺
Nie wiem czy Was to pocieszy ale moja przyjaciółka która miała niedawno właśnie takiego malucha w domu mówiła mi: wiesz co mnie trzyma przy siłach jeszcze? To moje drugie dziecko, wiec ja już wiem ze to tyko chwilowe, to minie. To na sto procent minie bo to tylko taki etap. I tak sobie powtarzam jak już nie mam sił: coraz bliżej do końca tego armagedonu 😌😉miska122, kokoszka31, szona lubią tę wiadomość
17 cs All I want for Christmas is You Baby...🎄-> marzenia się spełniły 👶💙
👱🏻♀️ kocia mama, PAI homo, VR2 hetero, mthfr oba hetero, KIRy - brak 4 z 5 implantacyjnych, Puste jajo 8+3 ❤️🩹, CB 💔, Mój Cud 💙 -
Z polecenia którejś z Was (przepraszam, ale nie pamiętam ☹️) zarejestrowałam się w BebiProgram i właśnie dostałam maila, że idzie do mnie prezent 🙂 te karty kontrastowe, karty do zdjęć i jakiś poradnik 🙂
Wiolala, Karo123, Simons_cat lubią tę wiadomość
-
Noelle, jesteś z nami ? Bo ja mam do Ciebie pytanko
Mojej malutkiej chyba wrasta paznokieć u stópkijak jej ulżyć ? Iść od razu do podologa ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2022, 11:58
-
Pewnie Euthyrox zostanie ze mną na dłużej niż do końca sierpnia 🙈 może to i lepiej, zawsze mówiłam lekarzom że te moje tsh 2,8 czy 2,5 to za dużo bo się źle czuje. Teraz chociaż będę wiedzieć czy to faktycznie była zasługa podwyższonego jak na mnie tsh 🤔
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
19.08.22 💣 3300g szczęścia ❤️
Rośnij nam zdrowo Elizko 🥰❤️❤️
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
Suple: Pregna Start, Wit D 4000j. Wit C 1000 Wit B complex, Zioła Ojca Sroki nr 3.
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Felinka94 wrote:Pewnie Euthyrox zostanie ze mną na dłużej niż do końca sierpnia 🙈 może to i lepiej, zawsze mówiłam lekarzom że te moje tsh 2,8 czy 2,5 to za dużo bo się źle czuje. Teraz chociaż będę wiedzieć czy to faktycznie była zasługa podwyższonego jak na mnie tsh 🤔
Ja brałam letrox przez całą ciążę. W pierwszym trymestrze dobrze trzymać tsh nisko, bo maluch nie ma jeszcze swojej tarczycy. Normy zmieniają się przez całą ciążę. W 3 trymestrze trzeba mieć mniej niż 3. -
miska122 wrote:Btw szona wiem, że nie chciałaś ustawiać suwaczka w ciąży, ale może teraz? 🤔🙃
Gdzie to ustrojstwo można znaleźć ?miska122, Simons_cat lubią tę wiadomość
-
szona wrote:Ja brałam letrox przez całą ciążę. W pierwszym trymestrze dobrze trzymać tsh nisko, bo maluch nie ma jeszcze swojej tarczycy. Normy zmieniają się przez całą ciążę. W 3 trymestrze trzeba mieć mniej niż 3.
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
19.08.22 💣 3300g szczęścia ❤️
Rośnij nam zdrowo Elizko 🥰❤️❤️
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
Suple: Pregna Start, Wit D 4000j. Wit C 1000 Wit B complex, Zioła Ojca Sroki nr 3.
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Kurde, będę wredna ale NARESZCIE HAHAHAHA
NARESZCIE, nie tylko ja narzekam że w moje dziecko wstąpił szatan i zapomniał drogi powrotnej. Bardzo się cieszę dziewczynybo to znaczy że to normalne 😅😅😅
Justyna.Optyk, Simons_cat, kokoszka31, Magdalena29 lubią tę wiadomość