W oczekiwaniu na rozwiązanie (klub AA) 💚
-
WIADOMOŚĆ
-
A masz jeszcze gdzieś tą aukcję?Księgowa wrote:Allegro. 😊
Płaciłam za nie jakieś 30zl, więc uznałam, że jeśli przyjdą byle jakie to je po prostu zwrócę 😅 okazało się, że są świetne. Ja kupowałam takie na zimę też, ocieplane - trochę droższe, ale faktycznie nie marznę.
Bo na allegro pełni tego, a chcę czegoś sprawdzonego 😅 -
Skorek wrote:A masz jeszcze gdzieś tą aukcję?
Bo na allegro pełni tego, a chcę czegoś sprawdzonego 😅
Wyslalam Ci już na priv 😁
Skorek lubi tę wiadomość
Hashimoto + GB.
Trombofilia (PAI-1 4G homo, czynnik II protrombiny hetero, obnizone bialko S).
Nadciśnienie, arytmia, hipoglikemia reaktywna.
Atrofia endometrium.
Nasz aniołeczek 👼
20.07.2024 💔 (18+1) -
Gosia24 wrote:Olcykowa też się staram nie przywiązywać do tej myśli, ale cieszylabym sie, Wiolala jednak wróżyła chłopca
ale nie ważne, byle by zdrowe dziecię bylo 😊
A tak wgl, to kupiłam ten model spodni, które polecałaś, są extra 💪
A Ty kiedy masz prenatalne/wizytę?
Cieszę się, że ci się podobają 🙂 ja tez musze sobie jeszcze jedne kupić. Kupowałaś w sklepie czy od kogoś?
Ja mam prenatalne 07.02 🙂 a jutro jadę na konsultacje do diabetologa od mojej lekarki bo wczoraj byłam u takiego z medicover i porażka 🤦🏻♀️ Jedyny plus, że dostałam za darmo glukometr.👩🏻 93 👦🏻 92 👶 22
Mięśniak macicy, PCOS, Pai-1 hetero
2025r. - powrót do starań o rodzeństwo 🍀
2cs- 8tc poronienie zatrzymane 6+2 💔 09.2025r.
Starania wstrzymane do końca roku z uwagi na zabieg ⛔️
✨23.08.2022r. F 🩵 🌈
2021r. - 2x 5tc 💔 -
Gosia24 wrote:Księgowa też bym chętnie zobaczyła tą aukcję 😊
Olcykowa ja kupilam w sklepie akurat dużo spodni ciążowych bylo xs i wzielam 2 pary
To wkleję tutaj. 😊
https://allegro.pl/oferta/legginsy-ocieplane-futerkiem-termo-grube-leginsy-11101286297?reco_id=59871b6f-7fb4-11ec-b164-40a6b731f150&sid=f8bddad5d737919e6c726c989b66bdbe96499e13bc806f55bd0c404f69ac7020
Dodam też, że noszę je ja (która przed ciąża nosiła rozmiar 32), jak również moja mama (która ma rozmiar 38-40). Różnica jest taka, że ja mogę je podciągnąć pod same cycki 😅
Na tej aukcji są akurat ocieplane, ale mają też zwykłe.
Simons_cat lubi tę wiadomość
Hashimoto + GB.
Trombofilia (PAI-1 4G homo, czynnik II protrombiny hetero, obnizone bialko S).
Nadciśnienie, arytmia, hipoglikemia reaktywna.
Atrofia endometrium.
Nasz aniołeczek 👼
20.07.2024 💔 (18+1) -
Miałam dzisiaj standardowe badania krwi i moczu...
Wyszły mi podwyższone białe krwinki i leukocyty w moczu 😱 powinnam się bać? 😖27tc+3 - 😢 [*] 11.20
37tc+3 - 🌈
6tc+4 - 😭 [*] 07.24 - żegnaj okruszku...
3tc+4 💔
[/url]

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _
X.21 - 1️⃣ IVF - 3️⃣❄️
23.12.21 - 1️⃣FET ❄️4AA 25.08.2022 🌈
_ _ _ _
04.06.24 2️⃣FET ❄️3AA
06.07.24 💔
_ _ _ _
05.09.24 - 3️⃣FET ❄️4AB
11.10.24 cp 💔
30.04.2025 - 3️⃣IVF
24.09.2025 - 4️⃣ FET ❄️4AA
4dpt. ⏸️; 5dpt 6.18 ; 7dpt 26.7; 10dpt 160; 12dpt 389; 14dpt 995; 17dpt 3976🥹; 30dpt 💓 CRL 9.3mm; 7+4 CRL 11mm 🥹
Czekają na mnie: ❄️4AA ❄️4BB ❄️4BB
"Ojcze, jeśli możliwe, oddal ode mnie ten kielich
Ojcze, jeżeli trzeba, chcę Twoją wolę wypełnić" -
nick nieaktualnyTeż mam te jeansy z h&m chyba nawet taki model albo bardzo podobny. Mi się wieczorami zaczyna robić ciasno. Jak byłam w sklepie to był jeden model właśnie na duży brzuch, pamiętam bo mierzyłam ten sam rozmiar a tam właśnie tak mi ten pas wisiał normalnie i brakowało brzucha. Chyba wrócę jeszcze poszukać, bo ja też nie lubię legginsów, po domu ewentualnie. Jak ktoś wcześniej pisał, goło się czuję.
Też mi się ta lampa z żółwiem skojarzyła😊 zależy jaką masz temperaturę w domu, ale jak już masz lampę to może zamontuj, jak nie do zmiany pieluchy to chociaż po kąpieli się przyda, chyba każdy lubi łazienki z podgrzewaną podłogą, nawet w lipcu😊
Noelle, powrót do pracy jest bardzo bardzo trudny, wydaje się wręcz niemożliwy i przez pierwszy miesiąc-dwa będzie ci ciężko. Na pewno jest tak po części za sprawą hormonów, karmienie nie ułatwia. Nie musisz odstawiać ani ograniczać Klary. Przez dwa trzy tygodnie będziesz chodzić w pracy z bombami i na pewno będziesz musiała trochę odciągnąć ale piersi tak jak dziecko przyzwyczajają się do sytuacji lepiej niż my. Musisz się zastanowić czy wolisz wyjść godzinę wcześniej czy rozłożyć tą godzinę i po prostu odciągać spokojnie i bez stresu. Jak Klara zacznie się sama trochę odstawiać i mniej jeść w dzień to sobie to zawsze możesz zamienić właśnie na wcześniejsze wyjścia. Ja tak zrobiłam i w sumie dobrze wyszło, miałam pojemniczki, lodówkę i mleko na dzień następny. Ale u mnie się okazało że jak mnie nie ma w domu to mój cycoholik nagle nie ma ochoty na mleko😂
Edit. I zawsze będzie trudno wrócić do pracy, trzeba to jak plasterek oderwać, teraz laktacja no i ona jest taaakaaa mała, potem zęby co chwilę przeplatane ze szczepieniami, w między czasie pojawia się kryzys dwulatka, no zawsze coś. Dla nas to koniec świata a potem się okazuje że mała w żłobku/u babci jest taka zadowolona że nie chce do domu wracać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2022, 03:45
Noelle, Jusia88 lubią tę wiadomość
-
Krysia, ja też jak robiłam badanie moczu to wyszly mi livzne bakterie ale leukocytów brak. Leukocyty mogą swiadczyć o infekcji, powinnaś to skonsultować z lekarzem.
-
Krysia1411 wrote:Miałam dzisiaj standardowe badania krwi i moczu...
Wyszły mi podwyższone białe krwinki i leukocyty w moczu 😱 powinnam się bać? 😖
Skonsultować z lekarzem ale nie bać się na zapas
w ciąży częste są infekcje układu moczowego (a może to być to) i trzeba to po prostu przeleczyć, na razie spokojnie ❤️
szona lubi tę wiadomość
17 cs All I want for Christmas is You Baby...🎄-> marzenia się spełniły 👶💙
👱🏻♀️ kocia mama, PAI homo, VR2 hetero, mthfr oba hetero, KIRy - brak 4 z 5 implantacyjnych, Puste jajo 8+3 ❤️🩹, CB 💔, Mój Cud 💙 -
Jusia88 wrote:Lampa grzewcza nad przewijak jak dziecko urodzi się w maju ? Czy raczej to sprawdza się tylko na jesien i zimę ? Dostaliśmy od znajomych taka lampe ale szczerze nie jestem przekonana do montowania elektrycznego i grzewczego urządzenia nad dzieckiem 🤔
Nie wiedziałam o istnieniu takiej rzeczy 😅
Bobas najlepiej czuje się zazwyczaj, gdy jest 21 stopni. Kupiłam tylko farelkę, bo kąpiemy ją w pokoju, wiec na kilka chwil włączam i podgrzewam pokój wtedy.7 cs - cb
25 cs - ⏸
6t1d - jest ❤️!
12t3d - prenatalne 👧🏼
3.10.2021 r. Detonacja! ❤️
10 cs - ⏸️
12t5d - prenatalne 👶🏼
30.06.2025 r. Detonacja! ❤️
Zes*am się, a nie dam się 💪
https://ovufriend.pl/pamietnik/ze-ram-sie-a-nie-dam-sie,3846.html -
nick nieaktualnyNa lipcowkach taka sytuacja
dziewczyna na prenatalnych dowiedziała się, że będzie synek a teraz kilka tygodni później siusiak odpadł i jednak będzie córeczka 😅 także chyba najpewniejsze będzie badanie połówkowe do określenia płci
Felinka94, Sway, szona, Simons_cat, Asia2309, Magdalena29 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyszona wrote:Nie wiedziałam o istnieniu takiej rzeczy 😅
Bobas najlepiej czuje się zazwyczaj, gdy jest 21 stopni. Kupiłam tylko farelkę, bo kąpiemy ją w pokoju, wiec na kilka chwil włączam i podgrzewam pokój wtedy.
My kapać tez będziemy w pokoju bo łazienkę mamy wąska to może na początek się przyda się ta lampa dla noworodzia po kąpaniu czy podczas przewijania, jak już mam to może zamontujemy .
szona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny