W oczekiwaniu na rozwiązanie (klub AA) 💚
-
WIADOMOŚĆ
-
szona wrote:Jusia, ja miałam 4.
Miska, doczytałam. Bardzo współczuje stresuja też trochę stad zniknęłam, bo żyłam porządnymi nerwami o małą - wyszły jej zle wyniki krwi. Zanim je powtórzyliśmy, schudłam 1,5 kg. Rozumiem już czym jest strach o dziecko i chcę błagać mamę o wybaczenie za każde swoje nienormalne zachowanie 🙈
Szona bardzo współczuję, mam nadzieję, że jest już lepiej. My mamy cały czas traumę, baliśmy się wczoraj kąpać Małego. Tak to jest, że rozumie się rodziców dopiero jak się ma własne dzieci.szona lubi tę wiadomość
-
Martynko, bardzo mi przykro. I liczę z całego serca, że jakoś dobry sąsiad albo służby pomogą dziadkowi.
To jest jedyny plus izolacji, że nie widzę tego co się dzieje na ulicach, stacjach i w sklepach.
Męża ubłagałam, aby ograniczył oglądanie TV przy mnie albo wychodzi do drugiego pokoju, bo tak mnie wczoraj podbrzusze szarpało i czułam okropne kłucia i tylko czuję się teraz winna, że zafundowałam stres dziecku.
I w sumie znajoma psycholog zachęciła mnie do kupna detektora, aby chociaż to pomogło mi się uspokoić.
Księgowa, co u Ciebie , jak z Zuzia?
Jeżynko, a Ty jak się czujesz?
Łydzia, K&K, trzymam nieustająco kciuki! Jesteście silne babki! ✊Jeżynka lubi tę wiadomość
-
Felinka super, że wyniki są dobre 👍
Jusia a jakie biustonosze najbardziej polecisz ? Ja chciałam zamówić z c&a ale bałam się, że nie trafię z rozmiarem. Na zdjęciu modelka szczuplutka na moje oko nosi S a tam pisze, że modelka prezentuje rozmiar M.
Cecylia masz rację. Ja nie potrafię pozbierać myśli i to cały czas jest w mojej głowie, dzień i noc. Nie ukrywam, że jestem przerażona ale postaram się ograniczyć ten temat chociaż tutaj...Felinka94 lubi tę wiadomość
-
Jeżynka wrote:Felinka a robi ci się twardy?
Super że wyniki dobre.Jeżynka lubi tę wiadomość
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
19.08.22 💣 3300g szczęścia ❤️
Rośnij nam zdrowo Elizko 🥰❤️❤️
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
Suple: Pregna Start, Wit D 4000j. Wit C 1000 Wit B complex, Zioła Ojca Sroki nr 3.
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Czy Was też dziś boli głowa?
Już teraz to nie wiem czy brać nospe czy Apap 🙈
Położyłam się, może poczuje się lepiej bo czuje się i wyglądam jakby mnie kto przeżuł i wypluł 🙄
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
Suple: Pregna Start, Wit D 4000j. Wit C 1000 Wit B complex, Zioła Ojca Sroki nr 3.
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Skorek czuję się nieźle. Szycie przestało ciągnąć od czasu do czasu zakluje tylko. Cały czas leżę w zasadzie. Wstaję tylko do WC i ewentualnie jak jestem sama to herbata i kanapką do zrobienia. Mam tylko rewolucje żołądkowe, w szpitalu bardzo lekkostrawne jedzenie, a w domu jak w domu. Co nie zjem to boli mnie chyba trzustka 🤔 nie wiem albo to po tych antybiotykach.
Aaaa mam nowy termin połówkowych , na poniedziałek 🤭🙈Skorek, Wiolala, Cecylia, Simons_cat, szona, Sway, Magdalena29 lubią tę wiadomość
11.2018 😇23tydz
06.2019 😇
07.2019 😇
16.11 - mamy ♥️ 6+2
5-8.12 szpital, krwiak
14.12-wizyta 10+2, CRL 4,33
30.12 prenatalne CRL 7,6cm, 💜
11.01 mała księżniczka 😍
4.02-22.02 Szpital 😓 szew ratunkowy -szyjka 7 mm
28.02 połówkowe- 440g 💜💜 21+2
09.03-szewek trzyma, leżing cd.
29.03 bez zmian
07.04 diabetolog -> cukrzyca 🍬 narazie próbujemy z dietą
12.04 szyjka 9 mm, rozwarcie wewn 🥺
18.04 -16.05 szpital -> 1340g niuni 💓 28+2 sterydy-> 1700g niuni 💓 30+2 -> 2340g niuni 💓32+2.
24.05 - szyjka 19-20mm 💪💪, podejrzenie cholestazy 😓
27.05 - cholestaza, wdrożone leczenie
1.06- cholestaza pełną parą, b.złe kwasy żółciowe
2.06- 19.06 kierunek szpital 2200g niuni 34+5💓
15.06- moja księżniczka już z nami 2870 💓💜💓 - 36+4
-
Jeżynka wrote:Skorek czuję się nieźle. Szycie przestało ciągnąć od czasu do czasu zakluje tylko. Cały czas leżę w zasadzie. Wstaję tylko do WC i ewentualnie jak jestem sama to herbata i kanapką do zrobienia. Mam tylko rewolucje żołądkowe, w szpitalu bardzo lekkostrawne jedzenie, a w domu jak w domu. Co nie zjem to boli mnie chyba trzustka 🤔 nie wiem albo to po tych antybiotykach.
Aaaa mam nowy termin połówkowych , na poniedziałek 🤭🙈
Odpoczywaj jak tylko się da ✊🏼✊🏼
Oooo to w poniedziałek wszystkie będziemy czatować na sprawozdaniez kciukami zaciśniętymi
Jeżynka lubi tę wiadomość
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
nick nieaktualnyCecylia wrote:Ja też jestem za ograniczeniem tematu forum, jest to miejsce do odstresowania, odłączenia się, służy za rodzaj terapii i myślę że wiele z nas czuje podobnie. Jeśli któraś tego potrzebuje to piszcie oczywiście, ale może warto pomyśleć czy nam to na dobre wychodzi. Jestem myślami z Martyną i rozumiem jaka to tragedia ale chyba żadnej z nas nerwy na zdrowo nie wyjdą, ani mamuśkom ani ciężarnym, może warto zachować taką małą oazę spokoju.
Jusia, ja zaczęłam od dwóch, po tygodniu już dokupiłam następne dwa przez internet, a potem jak już zaczęłam wychodzić z domu chyba jeszcze ok.10 kupiłam w różnych sklepach. Ja miałam dużo pokarmu, wkładki cały czas, często zdarzały nam się awarie przy jedzeniu. No i nie jestem z tych systematycznych osób co są w stanie sobie codziennie wieczorem coś przeprać. Potem okazało się że jedne były wygodne a inne mniej. Nie polecam tych zakładanych przez głowę (często piersi są delikatne i po prostu bardzo boli przy przeciąganiu). Tym razem nie zamierzam oszczędzać i kupię sobie z 10 porządnych staników, zamiast po sieciówkach polować, na dłuższą metę chyba nawet to jest oszczędność.
Ja na ta chwile mam 5 i dwa domówiłam takie w stylu sportowym, są wygodne w noszeniu ale jak będzie przy karmieniu to się okaże 🙈 wszystkie zapinane z tylu .
Cecylia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiolala wrote:Felinka super, że wyniki są dobre 👍
Jusia a jakie biustonosze najbardziej polecisz ? Ja chciałam zamówić z c&a ale bałam się, że nie trafię z rozmiarem. Na zdjęciu modelka szczuplutka na moje oko nosi S a tam pisze, że modelka prezentuje rozmiar M.
Cecylia masz rację. Ja nie potrafię pozbierać myśli i to cały czas jest w mojej głowie, dzień i noc. Nie ukrywam, że jestem przerażona ale postaram się ograniczyć ten temat chociaż tutaj...
Tez teraz zamówiłam z C&A wygodne sa , ale jak będzie przy karmieniu, zobaczymy . Z rozmiarem ciężko trochę ja zamówiłam większy niż nosze, w ciąży piersi mi zbytnio nie urosły ale podczas karmienia pewnie będą większe
Mam takie : pierwszy bardziej na codzień jest, mam w kolorze bezowym i czarnym, a drugie myśle ze będą spoko do spania i karmienia w nocy .
https://naforum.zapodaj.net/99a70074cc5c.png.html
https://naforum.zapodaj.net/267dc2dc136d.png.htmlOlcykowa, Wiolala, Cecylia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Felinkq super że wyniki dobre i nie masz żadnej infekcji
Jezynka to w poniedziałek wszystkie kciuki na pokładzie 💪
A ja dziś mam dziwny dzień 😪 niby nie czuje się przeziębiona, ale jakas taka nijaka, troche kręci mi się w głowie, po oczach czuję że coś może mnie zebrać 😪😪😪Felinka94 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jusia88 wrote:Jezynka a Ty jak się czujesz w domku ?
Jest w porządku.Jusia88, Olcykowa lubią tę wiadomość
11.2018 😇23tydz
06.2019 😇
07.2019 😇
16.11 - mamy ♥️ 6+2
5-8.12 szpital, krwiak
14.12-wizyta 10+2, CRL 4,33
30.12 prenatalne CRL 7,6cm, 💜
11.01 mała księżniczka 😍
4.02-22.02 Szpital 😓 szew ratunkowy -szyjka 7 mm
28.02 połówkowe- 440g 💜💜 21+2
09.03-szewek trzyma, leżing cd.
29.03 bez zmian
07.04 diabetolog -> cukrzyca 🍬 narazie próbujemy z dietą
12.04 szyjka 9 mm, rozwarcie wewn 🥺
18.04 -16.05 szpital -> 1340g niuni 💓 28+2 sterydy-> 1700g niuni 💓 30+2 -> 2340g niuni 💓32+2.
24.05 - szyjka 19-20mm 💪💪, podejrzenie cholestazy 😓
27.05 - cholestaza, wdrożone leczenie
1.06- cholestaza pełną parą, b.złe kwasy żółciowe
2.06- 19.06 kierunek szpital 2200g niuni 34+5💓
15.06- moja księżniczka już z nami 2870 💓💜💓 - 36+4
-
Felinka super, że wyniki dobre 👍
Cecylia ma racje, nie ma co się niepotrzebnie stresować, bo nic dobrego z tego nie będzie. Ja nie oglądam tv, a różne wiadomości na fb czy insta przewijam, nawet nie patrze.
Wyjechaliśmy z mężem na 4 dni do Karpacza i mam w planach spacerować i dotleniać małego ile się da 🙂
Dobrego dnia dziewczyny ❤️Skorek, Wiolala, Jusia88, Cecylia, Gosia24, Jeżynka, agusia_246, Felinka94, Simons_cat, Karo123, Jo_an, Ayayanee, Sway, Magdalena29, Księgowa lubią tę wiadomość
-
Jusia dzięki
to w takim razie wezmę większy rozmiar. Moje piersi na początku to myślałam, że wybuchną a teraz już jest spoko, pewnie pod koniec znów urosną.
Jeżynka to fajnie, że masz prenatalne za kilka dni. Jestem ciekawa ile malutka już waży na tym etapie 😊
Felinka paracetamol możesz wziąć. Czytałam, że jest bezpieczny. Ja brałam wczoraj bo tak mnie głowa bolała a dzisiaj już jest ok. Nie wiem czy to przez zmianę pogody czy nerwy...Jusia88 lubi tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny, nigdy Was nie nadrobię przez prozę życia..
Trzymam kciuki za porody!
Martynka- to co się dzieje nie mieści mi się w głowie 🥺 trzymaj się!
Szona - co tam wyszło w tej krwi?
Miśka - rozumiem ten strach..
Księgowa - serdeczne gratulacje 💚Księgowa lubi tę wiadomość