W oczekiwaniu na rozwiązanie (klub AA) 💚
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam z krzywej cukrowej 😩
Dobrego dnia dziewczyny! -
Dzień dobry Kochane.
Kciuki za wizyty ❤❤❤
Olcykowa nic przyjemnego, ale niestety potrzebne. Powodzenia, niech gładko pójdzie i wyniki żeby były ok ! ❤Olcykowa lubi tę wiadomość
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
Olcykowa powodzenia ✊
Mea, nie wiedziałam ze jest taki dzień ale…. Ja nie świętuje 😂szona, Olcykowa lubią tę wiadomość
17 cs All I want for Christmas is You Baby...🎄-> marzenia się spełniły 👶💙
👱🏻♀️ kocia mama, PAI homo, VR2 hetero, mthfr oba hetero, KIRy - brak 4 z 5 implantacyjnych, Puste jajo 8+3 ❤️🩹, CB 💔, Mój Cud 💙 -
Za wszystkie wizyty!✊✊✊✊ Bo chyba ich dzisiaj sporo 🙄
Ja też poproszę o pół kciuka albo dobrą myśl za dzisiejsze prenatalneJedna_z_Wielu, Jusia88, Misiaa, Mea, Karo123, miska122, Olcykowa, Jeżynka, Jo_an, Sway, Felinka94, asiek96 lubią tę wiadomość
-
Kciuki zaciśnięte Skorek ❤Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
-
nick nieaktualnyKciuki za dzisiejsze wizyty ✊🏻🍀 Olcykowa ✊🏻 za wyniki
A ja witam się w 30+0 🙈😅 ale mi ten czas leci, pozostało 70 dni do mojego terminu 😍🥰 nie mogę się doczekać ale tez coraz bardziej się stresuje
https://naforum.zapodaj.net/5cc5338e4a14.jpg.htmlKaśik, Jedna_z_Wielu, Ayayanee, Mea, Karo123, Skorek, miska122, Olcykowa, Jeżynka, Ania35, Jo_an, Sway, Simons_cat, Asia2309, Felinka94, Atena37, asiek96 lubią tę wiadomość
-
Muszka, dziękuję za te słowa 🥰
Misiaa ❤️Muszka05 lubi tę wiadomość
Hashimoto + GB.
Trombofilia (PAI-1 4G homo, czynnik II protrombiny hetero, obnizone bialko S).
Nadciśnienie, arytmia.
Nasz aniołeczek 👼
20.07.2024 💔 (18+1) -
Kciuki za dzisiejsze wizyty ✊🏻✊🏻
Apropo krzywej cukrowej, słyszałyście coś o tym, że trzeba zrobić krzywą odrazu na początku ciąży jeśli rodziło się wcześniej dziecko powyżej 4kg? Gdzieś to wyczytałam i jestem ciekawa czy faktycznie tak zalecają, bo mi nic gin nie wspominała. -
Jusia ❤❤❤
Jusia88 lubi tę wiadomość
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
-
Olliiii osobiście w tym temacie tego nie słyszałam. 🤷Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
-
Za wszystkie wizyty ✊🏻
Ja już powoli trzęsę gaciami jak zawsze 🙈 a do 18 daleeeekoooo....
Jusia 🥰
Muszka, przeszłaś ciężkie chwilę w ciąży... Wszystkiego dobrego dla Ciebie i dzieciątka ❤️Muszka05, Jusia88 lubią tę wiadomość
-
Jusia cudnie wyglądasz, Twój brzuszek jest taki kształty 😍
Dziewczyny kciuki za wszystkie wizyty! ✊✊✊Jusia88 lubi tę wiadomość
17 cs All I want for Christmas is You Baby...🎄-> marzenia się spełniły 👶💙
👱🏻♀️ kocia mama, PAI homo, VR2 hetero, mthfr oba hetero, KIRy - brak 4 z 5 implantacyjnych, Puste jajo 8+3 ❤️🩹, CB 💔, Mój Cud 💙 -
Oli coś mi się obiło o uszy że to są nowe zalecenia właśnie takie.
Jak byłam w pierwszej ciąży 2011 rok nie było czegoś takiego jak obligatoryjne badanie krzywej cukrowej ..
Sorek kciuki daj znać po badaniach.
Jusia ślicznie wyglądasz 🤩Jusia88 lubi tę wiadomość
-
Misia o której wizytujesz?
Olcykowa ✊ Skorek✊
Olcykowa lubi tę wiadomość