W oczekiwaniu na rozwiązanie (klub AA) 💚
-
WIADOMOŚĆ
-
Natka95 wrote:Ja bardzo podobnie, poza tym mój dziec i Kokoszki to małe turbo hajnidy, więc wiecie 🙈
Ale teraz np siedzę, bo Ksawerek śpi (nie pytajcie dlaczego jest drzemka o tej porze 😩) i wertuje strony do tyłu. Też nie zawsze się odniose, ale staram się być ja bieżąco. Na fb i Instagramie jakoś szybciej to przychodzi 🤷
Justyna.Optyk, współczuję stresu👀 dobrze, że nic się nie stało. I witam w klubie matek usypiających na rękach 🥴🥴
Szona, wcale nie piszesz do siebie Werka ma super czuprynę ♥️♥️ super, że przejście na mm u Was się sprawdziło a jakie mleko podajesz, bo pisałaś coś o alergii i krwi w kupie raz?
Milko, Lawendowe też nieustanie trzymam za Was kciuki ✊✊
I na pewno nigdzie się nie wybieram może rzadziej zaglądam, ale będę tu wracać na pewno, a kiedyś mooooooze z powrotem na staraniowy mimo wszystko 🤭
Pozdrowionka 🥰🥰
Ale pięknie wyglądacie! Weronika jest na Nan expertpro ha, ale myślę, że nie uniknęliśmy alergii na bmk i zakładam niebawem spotkanie z bebilonem pepti syneo Miała w ubiegły piątek szczepienie na rota ostatnie i znowu w tej kupie pojawiła się krew. Dziś nie ma. Obserwuję. Małej nic nie boli, ale jednak nie podoba mi się to. Ponoć rozszerzanie diety bywa w takich wypadkach zbawienne. Zobaczymy.
-
Księgowa, Twoja córka jest przesłodka!
Milka, jesteś na mojej liście staraczek i bez Twojej ciąży nie opuszczę tego miejsca ✊💪Księgowa, Milka85 lubią tę wiadomość
-
Sway wrote:Księgowa cudo😍. Szkoda, że nie ma takich pajaców dla dorosłych😉
Jusia ja dziś zastanawiałam się nad tą koszulą z bonprix, tylko oni mają rozmiary łamane (36/38 itd.) i jak ostatnio zamawiałam od nich bluzę ciążową to niestety trochę ciągnęła się w ramionach. Ja jestem jednak bardziej 38 a czasem i 40🤷♀️
Ja nosze 36/38 i taki rozmiar wzięłam to jeszcze mam trochę luzuSway lubi tę wiadomość
Starania od 2019 🚼
👱🏼♀️33👱🏻♂️34
▪️Luty 2020 CP 7 tc 💔
( operacja jajowód zachowany )
▪️Maj 2021 klinika w De
Endometrioza
Zrost lewego jajnika z macicą
Lewy jajowód niedrożny
▪️Sierpień 2021 IVF
Protokół długi
19.08 punkcja 10:15 🧫🔬💉
Pobrano 9 komórek, zapłodniło się 6
24.08 Transfer 🐣 14:05 🍀
Mamy jeszcze ❄️❄️ blastki
Beta 6 dpt 31,6 Prog 11,6
Beta 9 dpt 128,0 Prog 29,40
Beta 14 dpt 800,0 Prog 51,5
13.09 Pierwsze USG 😍🤞🏻
20.09 Mamy ❤️
12.10 Wizyta 👩🏼⚕️ CRL 3cm 😍
03.11 Prenatalne 12+6 CRL 6,49 cm chłopczyka 💙
04.01.22 połówkowe 21+5 457 g 💙
17.02 badanie III trymestru 28+0 1260g i 37 cm milosci 💙
Marcel 23.04.2022 16:51
Nagłe cc z powodu gestozy 37tc+2d
2930g szczęścia i 50cm miłości 🥰
-
Księgowa ❤❤❤
Księgowa lubi tę wiadomość
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
Simons_cat wrote:Księgowa, jaki to rozmiar? 😁
46 😁Hashimoto + GB.
Trombofilia (PAI-1 4G homo, czynnik II protrombiny hetero, obnizone bialko S).
Nadciśnienie, arytmia.
Nasz aniołeczek 👼
20.07.2024 💔 (18+1) -
szona wrote:Kupiłam 3 krzesełka Antilop, trzy podnóżki, trzy poduszki z ikei 😅 (bo będzie jadła w domu i u dziadków). Kupiłam też talerzyk ezpz (ten jajowaty, bo ten prostokątny kiepsko się mieści na blatach krzesełek) i dwa talerzyki oxo. Dalej - kubek doidy, bidon bbox (choć poczytałam sobie, że słomka logopedycznie za długa, ale uznałam, że za mało na ten temat jest, a plusów tego bidonu znalazłam więcej ), sztućce babyono i zwykle babydream, śliniaki babydream z Rossmana Teraz dokupię jeszcze silikonowy śliniak z kieszonką. Na alaantkoweblw była promka, kupiłam ebooki - m.in. dotyczący pierwszej pomocy. Kupiłam też trochę słoików, bo zacznę na pewno od papek. Kupię też ceratę w Jysku, bo można tam ją ogarnąć na metry i będę kładła w strefie zrzutu I o. Tyle na razie. Czekam cierpliwie na gotowość mojej Corki
Ja mam śliniak - kaftanik, śliniaki zwykle, śliniak z kieszonką, miseczkę z przyssawka, miseczki z przegródkami (prezent, nawet nie wiem co za firma itp ale to chyba na starszego dziecioka) no i jakieś łyżeczki mam, bo moja póki co to papkowa jest. Kubki bidony.. jeszcze się nie zaopatrzyłam 🤣 -
Natka ale pięknie wyglądacie! Cudownie Was zmów zobaczyć 🥰❤️17 cs All I want for Christmas is You Baby...🎄-> marzenia się spełniły 👶💙
👱🏻♀️ kocia mama, PAI homo, VR2 hetero, mthfr oba hetero, KIRy - brak 4 z 5 implantacyjnych, Puste jajo 8+3 ❤️🩹, CB 💔, Mój Cud 💙 -
Natka, jacy wy piękni 😍😍Hashimoto + GB.
Trombofilia (PAI-1 4G homo, czynnik II protrombiny hetero, obnizone bialko S).
Nadciśnienie, arytmia.
Nasz aniołeczek 👼
20.07.2024 💔 (18+1) -
Szonka ale włosy 😍 cuuudo. Mój Adi też włochaty ale jemu te włoski się wycierają 😆
Księgowa super, że już jesteście w domku ❤️ Zuzia jest piękna 😍 cudnie wygląda w tym pajacyku ❤️
Jeżynka teraz kochana odpoczywaj, nabierzesz sił przez te kilkanaście tygodni i będziesz miała siły na opiekę nad maluszkiem ❤️ (jakby dało się wyleżeć i wyspać na zaś było by super 😂)
Simons Czarek cudo 😍 już 3 miesiące? 🤭 Ale leci
Gosia24 ja zamawiałam, super są, także polecam 👍👍
Beza ale słodkie tejpy 😍 widzę ty wielopielo? Szacun 😁
Natka piękni wy 😍😍Beza27, Jeżynka, szona, Simons_cat, Księgowa lubią tę wiadomość
-
U nas ogólnie to wszystko spoko Adi tydzień temu skończył 4 miesiące (jak i kiedy? 😳). Jest super bobasem, praktycznie nie płaczę tylko ciągle się cieszy, że wszystkiego. Śmieszne są nawet lampy na suficie 😂
Przesypia mi całe noce (dziękuję za takie dziecko, bo ja jestem śpioch niesamowity) także ja jestem wyspana elegancko 😁
Jesteśmy pod opieką fizjo, jak byliśmy u pediatry w połowie lutego na szczepieniu mały oblał próbę trakcji. U fizjo dowiedzieliśmy się że ma słabe mięśnie brzuszka i trochę spięte barki. Dostaliśmy ćwiczenia do domu i mamy kontrolę w przyszłym tygodniu. Już widać poprawę, dużo lepiej główkę trzyma
Mamy wizytę u pediatry we wtorek, małemu wyszły takie suche plamki na ciałku, niedużo ale z 5-6 naliczyłam. Wygląda mi to trochę na łzs albo azs ale to już mnie pediatra pokieruje. Jesteśmy cały czas kp, ja jem wszystko jak leci, bo nie było wcześniej u nas żadnych problemów z alergiami itp. Na pewno nie ma problemów brzuszkowych.
A właśnie, mały próbuje się przewrócić na brzuch, ciąży mu jeszcze trochę głowa ( za bardzo się odgina do tyłu - słaby brzuszek) więc nie bardzo mu to wychodzi, no i drze się przy tym niemiłosiernie 😂
Zamówiłam nianie z kamerką, będziemy robili przymiarkę do spania w swoim pokoju dostawka już jest prawie za mała 🤣
Tak w ogóle musieliśmy się przerzucić na spacerówkę, bo z gondoli wyrósł 😐 dobrze, że spacerówka rozkładana na płasko 😁
Mój dzieć waży 9 kg, ma 72 cm i nosi ubranka na 74 😝
Tu małe porównanie jak Adi urósł:
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2022, 01:28
Karo123, Magdalena29, Jeżynka, miska122, Simons_cat, Atena37 lubią tę wiadomość
-
Asiek jaka u naszych chłopaków różnica w wielkości 😯😯 prawie ten sam wiek i parametry urodzeniowe ,a tu Adi tak go wyprzedził 😂
Musi mu Twoje mleczko bardzo smakować 🤪
Jak przesypia noce, to w nocy nie je w ogóle? Czy karmisz go na śpiocha?
-
Ja chyba nigdy nie nadrobię...
Pisalam długi post i mi usunęło 😭Madziandzia
Starania o pierwszą dzidzię od 10.2018
Hashimoto, IO, jajowody drożne, owulacje są
Mąż - żpn II stopień, morfologia 0%, DFI 13,12 , HDS 26,24 , MAR prawidłowy, HBA 82,5%
22.10.2020 II, beta 197
24.10.2020 beta 550
06.11.2020 mamy 3 mm i ❤
17.12.2020 6,2 cm człowieka 😍
11.02.2021 340 g zdrowej dziewuszki 💗
23.04.2021 1709 g szczęścia 🥰
02.06.2021 3100 g wiercipięty 😍
22.06.2021 3450 g uparciucha 💪🏻
27.06.2021 jednak 3600 g 😅
05.07.2021 18:35 Łucja ❤ 56 cm, 3160g, 10/10 🥰
-
Jak te wasze dzieciaki rosną to jest szok 😱 same słodzinki do schrupania 🥰
Księgowa, kruszynka jak pięknie ubrana ❤️❤️❤️ no zachwycam się tym zdjęciem od wczoraj 🥰Księgowa lubi tę wiadomość
-
Magdalena29 wrote:Ja chyba nigdy nie nadrobię...
Pisalam długi post i mi usunęło 😭 -
Dzień dobry Kochane ☕
Miłego dnia ❤Misiaa, Jeżynka, Olcykowa lubią tę wiadomość
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
-
Natka i Asiek cudnie ❤Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
-
Beza27 wrote:Asiek jaka u naszych chłopaków różnica w wielkości 😯😯 prawie ten sam wiek i parametry urodzeniowe ,a tu Adi tak go wyprzedził 😂
Musi mu Twoje mleczko bardzo smakować 🤪
Jak przesypia noce, to w nocy nie je w ogóle? Czy karmisz go na śpiocha?
Nie je w ogóle ostatni cyc jest koło 23 i potem spanko do 7-8, znowu cyc, i śpimy do 12 🤣Simons_cat lubi tę wiadomość