W oczekiwaniu na rozwiązanie (klub AA) 💚
-
WIADOMOŚĆ
-
Wieczorem zadzwonili do mnie z kliniki - wyniki Pappy prawidłowe. ZD 1:6000-cośtam, to drugie 1:15.000 i trzecie 1:20.000.
Nie mam pojęcia jak to wyglada, ale genetyk powiedziała, że wynik jest prawidłowy, usg też i brak podstaw do pogłębiania diagnostyki.Księgowa, Simons_cat, miska122, Zielone.Slonce, *Agape*, Atena37, Annamaria, Natka95, Suszarka, Mlodamezatka, dzastina2005, Noelle, kokoszka31, malwaxxx28, lawendowePole lubią tę wiadomość
-
szona wrote:Wieczorem zadzwonili do mnie z kliniki - wyniki Pappy prawidłowe. ZD 1:6000-cośtam, to drugie 1:15.000 i trzecie 1:20.000.
Nie mam pojęcia jak to wyglada, ale genetyk powiedziała, że wynik jest prawidłowy, usg też i brak podstaw do pogłębiania diagnostyki.
Moim zdaniem jest super 😊 odetchnij.szona lubi tę wiadomość
Hashimoto + GB.
Trombofilia (PAI-1 4G homo, czynnik II protrombiny hetero, obnizone bialko S).
Nadciśnienie, arytmia.
Nasz aniołeczek 👼
20.07.2024 💔 (18+1) -
Szona super 😍 już nie mogę się doczekać aż Twoja zdrowa córa przyjdzie na świat ❤️
Ja wiem, że często radziłyście, ale jestem głupia i nie pamiętam. Co robicie żeby nie robić sobie siniaków heparyną? Zrobiłam sobie wczoraj takiego, że dzisiaj boje się zrobić zastrzyk 🤦🏻♀️
szona lubi tę wiadomość
-
miska122 wrote:Szona super 😍 już nie mogę się doczekać aż Twoja zdrowa córa przyjdzie na świat ❤️
Ja wiem, że często radziłyście, ale jestem głupia i nie pamiętam. Co robicie żeby nie robić sobie siniaków heparyną? Zrobiłam sobie wczoraj takiego, że dzisiaj boje się zrobić zastrzyk 🤦🏻♀️
Ja mam tylko malutkie kropki na razie i siniaka jeszcze nie wygenerowałam - a robię tak, że ściskam tę fałdkę skóry, bardzo wolno się wbijam, wolno wpuszczam lek i wolno wyjmuję. I nigdy nie przecieram gazikiem po. -
szona wrote:Ja mam tylko malutkie kropki na razie i siniaka jeszcze nie wygenerowałam - a robię tak, że ściskam tę fałdkę skóry, bardzo wolno się wbijam, wolno wpuszczam lek i wolno wyjmuję. I nigdy nie przecieram gazikiem po.
Dzięki, tak myślałam, że chyba za szybko to zrobiłam. Za bardzo chcę żeby już było po 😂 -
miska122 wrote:Dzięki, tak myślałam, że chyba za szybko to zrobiłam. Za bardzo chcę żeby już było po 😂
Powoooooli, jak w maaaasłoooooo 😃Simons_cat lubi tę wiadomość
-
Natka95 wrote:Cześć w sobotę! 👋
Ja siedzę na glukozie 🤢 i myslalam że będzie lepiej, bo robiłam to badanie juz w październiku, ale wtedy nie byłam w ciazy 🙄 oby tylko wytrzymać...
Trzymam kciuki - i za brak pawia i za wynik ✊Natka95 lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny zajrzałam do Was na wątek bo pod czytuje staraniowe grupy. Czytałam też na pierwszej stronie wyprawke i jeśli mogę to wam podpowiem że sudocremu nie polecam, ponieważ używałam go przy córce jak była mała i od tego coś na psipsi jej się z kleilo i musialysmy jechać do ginekologa dzieciecego. Później położna mi powiedziała że to wina sudocremu i lepiej używać linomagu lub bephantenu życzę wam spokojnych ciąż i lekkiego porodu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2021, 08:10
szona, dzastina2005, Noelle lubią tę wiadomość
-
Noelle dobrze, ze sie uspokoilo. Klara to tam szaleje 😅
Szona wyniki marzenie 💪🏻🥇
Natka kciuki za krzywa✊🏻🍀
Milego dnia! Dzis w koncu sloneczko, trzeba jakos wykorzystac. 😊szona, Natka95, Noelle lubią tę wiadomość
13.10.2021 10:25 nasz cud pojawił się na świecie 💙
40+1, 56cm, 3300g, 10/10 🐻 I
14.08.2023 5:44 największa niespodzianka życia wkroczyła w nasze życie 🩵
40+5, 55 cm, 3500g, 10/10 🧸 F
6.12.2022 - najwieksza niespodzianka i kolejny cud 🤰🏻
Starania od 07.2019
11.2019 - cp, usunięty lewy jajowód 💔
07.2020 - sonoHSG - jajowód drożny; cb 💔
11.2020 - histeroskopia: liczne mikropolipy - leczenie
01.2021 - IVF start - IMSI
29.01.2021 - transfer 5BB ✊🏻💚
4.03 - 1,3 cm maluszka, FHR 159💚
8.04 - prenatalne; chłopczyk 💙
8 ❄️ oocytów
Brak ❄️ zarodków
MTHFR hetero i PAI homo ❌
Nasienie morfologia 2% ❌ fragmentacja 21% ❌ -
Mlodamezatka wrote:Noelle dobrze, ze sie uspokoilo. Klara to tam szaleje 😅
Szona wyniki marzenie 💪🏻🥇
Natka kciuki za krzywa✊🏻🍀
Milego dnia! Dzis w koncu sloneczko, trzeba jakos wykorzystac. 😊
Jak się czujesz? -
Szona piękne wyniki! 😍
Cecylia właśnie zamawiam paski w aptece internetowej - milion sztuk bo pewnie i tak wszystkie zużyje przy tym moim ulewaniu. 🙈
Natka jak się trzymasz? 🤭
O dziwo u mnie krzywa jako samo badanie poszła super a jak wróciłam do domu to popchnęłam jeszcze czekoladę. 😂
Olka bardzo dziękujemy za radę! ☺️
Ja też słyszałam średnie opinie na temat sudocremu. 🤔
szona, Cecylia lubią tę wiadomość
Klara 14.06.2021 ❤️ 3250 gram i 51 cm ❤️ -
Noelle, uff, to dobre wieści po wizycie. Ale testy na wody i tak zamówiliście w aptece? Fajnie by było je mieć na wszelki wypadek..
szona, ale dobre wyniki, cudownie!! Odetchnęłaś, co?
Natka, mam nadzieję, że masz wygodne miejsce do siedzenia ja na swoją krzywą cukrową obdzwoniłam przychodnie i wybrałam taką, która ma osobny pokój dla cieżarnych na to badanie, taka jestem wygodna, hy hyszona, Noelle, Simons_cat lubią tę wiadomość
-
szona wrote:Jak się czujesz?
Jade dzis do mamy, wyplacze sie jej i moze ona mi jakos doradzi albo uspokoi.
We wtorek ide do prowadzacego, maz czeka na jego opinie. Wiem, ze to zle ale zastanawiam sie czy nie przekrece lekko dla siebie tego co powie prowadzacy, zeby zrobic to sanco czy nifty. Bo u nas to nie jest kwestia finasow, zebysmy mieli problemy wydajac te 2tysi. Tym bardziej jak to nie jest kwestia kasy nie rozumiem czemu on idzie tak w zaparte.13.10.2021 10:25 nasz cud pojawił się na świecie 💙
Starania od 07.2019
8 ❄️ oocytów
Brak ❄️ zarodków
Miska nie mam zlotej rady na siniaki po herynie bo sama nagle po 2tyg spokoju zrobilam taki jak widzialas pewnie na testowaniu 🤦🏻♀️ Wazne zeby sie lekko wkluwac, powoli wciskac i powoli wyciagac. Ja potem gazikiem uciskam przez minute ale bez masowania
miska122 lubi tę wiadomość
13.10.2021 10:25 nasz cud pojawił się na świecie 💙
Starania od 07.2019
8 ❄️ oocytów
Brak ❄️ zarodków
Noelle wiem jak się czujesz bo raz spanikowałam i pojechałam do szpitala tak się ze stresowalam. Jeszcze trafiła mi się bardzo niemiła położna która miała pretensje ze jej zawracam głowę o 5 rano to jej tłumaczyłam że jestem po poronieniach i się poprostu boje. Na szczęście był to fałszywy alarm. U Ciebie mam nadzieję że też to jest fałszywy alarm
-
Juz czekam na 3 pobranie, tragedii nie ma
Na początku trochę mnie mdliło, a teraz jestem taka zmulona, ale da się przeżyć
Ja juz płaczę jak mam robić zastrzyk rano, do pewnego momentu szlo gładko, a teraz nie mam już gdzie złapać fałdki i wszędzie mam skłute i obolałe miejsca 😳 i wychodzi na to że kluje się kilkakrotnie, żeby igla w końcu w któreś miejsce weszła -
Natka95 wrote:Juz czekam na 3 pobranie, tragedii nie ma
Na początku trochę mnie mdliło, a teraz jestem taka zmulona, ale da się przeżyć
Ja juz płaczę jak mam robić zastrzyk rano, do pewnego momentu szlo gładko, a teraz nie mam już gdzie złapać fałdki i wszędzie mam skłute i obolałe miejsca 😳 i wychodzi na to że kluje się kilkakrotnie, żeby igla w końcu w któreś miejsce weszłaNoelle, Natka95 lubią tę wiadomość
-
Olka póki co u mnie też fałszywy alarm ale coś czuję, że nie ostatni. 😂
Natka o tak ja też po tej krzywej odpadłam - pamiętam, że zjadłam obiad i zasnęłam do wieczora. 🙄
Mloda ja też bym przekręciła także nie czuj się winna. 🤪Klara 14.06.2021 ❤️ 3250 gram i 51 cm ❤️