W oczekiwaniu na rozwiązanie (klub AA) 💚
-
WIADOMOŚĆ
-
Lilou super imie, najważniejsze żeby się Wam podobało! A tak to każde może się nie podobać każdemu, to za popularne, to za oryginalne, to nowoczesne a to staromodne My wybraliśmy rzadkie imiona, przy pierwszym synku byłam pełna obaw, zawsze jak ktoś słyszy albo się dziwią albo mówią że super, ostatecznie wiem że każdego dnia bym żałowała że nie wybrałam tego imienia bo je uwielbiam 😍 Przy drugim dziecku już miała bardziej wywalone co kto pomyśli, dziwią się jeszcze bardziej a ja jestem tego imienia w 200% pewna 😁 także patrzcie na siebie! W dużej mierze od Was zależy jakie podejście będzie miał bobas do swojego imienia 😉
Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 18:40
Lilou lubi tę wiadomość
17 cs All I want for Christmas is You Baby...🎄-> marzenia się spełniły 👶💙
👱🏻♀️ kocia mama, PAI homo, VR2 hetero, mthfr oba hetero, KIRy - brak 4 z 5 implantacyjnych, Puste jajo 8+3 ❤️🩹, CB 💔, Mój Cud 💙 -
Lilou znam jednego Remika. Świetny chłopczyk! Mi osobiście Remigiusz również się podoba a co najważniejsze (dla mnie) jak mały to Remis, starszy Remek a dorosły Remigiusz. Ja nie lubię jak dorosły facet ma jakieś zdrobniale imię jakby był wiecznie małym chłopcem ale to oczywiście ja. Innym może się podobać
Lilou lubi tę wiadomość
24tc...17.05.2017 córeczka 😇💔
26tc...02.03-19.05.2018 córeczka 😇💔
IV.2019 CB
24tc...11.12.2020 córeczka👼💔
9tc... VI.2021 😇💔
05.05.2022 na świecie pojawił się CUD BARTUŚ ❤
"Wtedy, gdy wydaje mi się, że już nie dam rady
- przypominam sobie kto mi się przygląda..." -