W oczekiwaniu na rozwiązanie (klub AA) 💚
-
WIADOMOŚĆ
-
Annamaria wrote:Dziewczyny, czy z tego klubu Rossmann, można dostać tylko pampersy? Czy można sobie wybrać rodzaj pieluszek, np te bambusowe jednorazówki?
Tylko pampersy - premium care. -
Annamaria tylko pampersy. 😔
Po porodzie dostaje się od nich drugą pakę i takie gumowe szczoteczki do nauki mycia zębów. ☺️
Mloda ja bym poczekała i zobaczyła czy jeszcze coś wypadnie - jeśli nie to nie ma zmartwienia. 😘 Tym bardziej, że czujesz się lepiej.Klara 14.06.2021 ❤️ 3250 gram i 51 cm ❤️ -
Noelle wrote:Annamaria tylko pampersy. 😔
Po porodzie dostaje się od nich drugą pakę i takie gumowe szczoteczki do nauki mycia zębów. ☺️
Mloda ja bym poczekała i zobaczyła czy jeszcze coś wypadnie - jeśli nie to nie ma zmartwienia. 😘 Tym bardziej, że czujesz się lepiej.
Dzis jak wstalam znow powodz w gaciach praktycznie. Brzuch mniejszy. No nie dam rady tutaj. Musze wiedziec ze w kazdym momencie moge jechac na ip i zajmie to 20 minut a nie 1,5 h.
Chce mi sie po prostu plakac.13.10.2021 10:25 nasz cud pojawił się na świecie 💙
40+1, 56cm, 3300g, 10/10 🐻 I
14.08.2023 5:44 największa niespodzianka życia wkroczyła w nasze życie 🩵
40+5, 55 cm, 3500g, 10/10 🧸 F
6.12.2022 - najwieksza niespodzianka i kolejny cud 🤰🏻
Starania od 07.2019
11.2019 - cp, usunięty lewy jajowód 💔
07.2020 - sonoHSG - jajowód drożny; cb 💔
11.2020 - histeroskopia: liczne mikropolipy - leczenie
01.2021 - IVF start - IMSI
29.01.2021 - transfer 5BB ✊🏻💚
4.03 - 1,3 cm maluszka, FHR 159💚
8.04 - prenatalne; chłopczyk 💙
8 ❄️ oocytów
Brak ❄️ zarodków
MTHFR hetero i PAI homo ❌
Nasienie morfologia 2% ❌ fragmentacja 21% ❌ -
nick nieaktualny
-
Bubble_ wrote:Ja tez się zalogowałam do tego programu Rossne, ale jak narazie nic nie wpadło na maila 🤷♀️ dam znać, jak coś przyjdzie 😊
Ja się zalogowałam jakoś szybko, bo siostra dała mi cynk i w 3 mcu ciąży dostałam właśnie olejek. -
Mlodamezatka wrote:Decyzja jest ze wracam do miasta z rodzicami, bede sie psychicznie lepiej czula. Szkoda mi kisic sie w miescie zamiast w domku na wsi, ale paychicznie tu nie wytrzymam do poniedzialku.
Dzis jak wstalam znow powodz w gaciach praktycznie. Brzuch mniejszy. No nie dam rady tutaj. Musze wiedziec ze w kazdym momencie moge jechac na ip i zajmie to 20 minut a nie 1,5 h.
Chce mi sie po prostu plakac.
A może gdy uspokoją Cię na IP będziesz mogła wrócić na wieś? Trzymam kciuki mocno, daj znać!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mlodamezatka wrote:
Chce mi sie po prostu plakac.
Młoda, ale glutek jakiś znów byl, czy tylko wilgotny śluz?
Też bym do domu jechała jednak. Bo psychicznie i tak nie masz relaksu i luzu..
Dzięki dziewczyny za info, no to olewam te zapisywanie i ściganie maili..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2021, 10:23
-
szona wrote:A może gdy uspokoją Cię na IP będziesz mogła wrócić na wieś? Trzymam kciuki mocno, daj znać!
Wiec albo wracam od razu dzis, albo zostaje tu do poniedzialku. Jak juz wroce nie ma sensu wracac na wies na 2 dni.
Na IP nie wiem czy jecahc. Mlody sie rusza caly czas wiec na ten moment chyba nie ma co panikowac bardzo. Ale wole byc blizej szpitala.13.10.2021 10:25 nasz cud pojawił się na świecie 💙
Starania od 07.2019
8 ❄️ oocytów
Brak ❄️ zarodków
Annamaria wrote:Młoda, ale glutek jakiś znów byl, czy tylko wilgotny śluz?
Też bym do domu jechała jednak. Bo psychicznie i tak nie masz relaksu i luzu..
Dzięki dziewczyny za info, no to olewam te zapisywanie i ściganie maili..
Chce mi sie plakac. Czuje sie po prostu jak absolutna panikara, ze wmawiam sobie najgorsze scenariusze, ale ja sie po prostu boje ze przegapie jakby dzialo sie cos zlego. Nie bede chyba w dobrym stanie psychicznym do czasu, gdy mlody bedzie na etapie, ze w razie czego jakby go wyciagneli to bedzie juz pewniakiem, ze da sobie rade. 🥺
Czuje sie fatalnie psychicznie po prostu. Mam wrazenie, ze wszyscy patrza na mnie z politowaniem przez ta moja panike.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2021, 10:33
13.10.2021 10:25 nasz cud pojawił się na świecie 💙
Starania od 07.2019
8 ❄️ oocytów
Brak ❄️ zarodków
Mloda powódź w gaciach to norma. Ja nieraz miałam tak, że przeciekała mi wkładka, majtki i spodnie. 🙈
Ale jak już jedziesz do miasta to też pojechałabym na IP - wrócisz do domu a i tak będziesz się męczyła psychicznie a na co Ci to? Tak to pojedziesz to sprawdzić i będziesz miała spokojną głowę. 😉szona, Simons_cat lubią tę wiadomość
Klara 14.06.2021 ❤️ 3250 gram i 51 cm ❤️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPoza tym kazda z nas się martwi i to jest totalnie normalne. Najpierw martwi nas etap starania się o maleństwo, później pierwsze tygodnie czy wszystko będzie szło w dobrym kierunku, zaraz stres przynoszą badania prenatalne, potem ze ruchów za mało albo ze jeszcze ich nie ma, w końcu badania połówkowe, wyprawka, poród... a jak jest juz maluszek to się zaczyna jazda z zamartwianiem 😆
Ale to jest rodzicielstwo i ta wielka miłość do tego małego człowieczka ❤ -
Młoda, ja wracam z pracy i zmieniam majtki - tak mnie urządza lutka codziennie. A wody sprawdzone we środę w absolutnej normie. Ja tam wywalone mam na tych, co mają kogokolwiek za panikarza - to Twój synek, Twoje odczucia i masz do nich pełne prawo. Myśle jak Noelle - wrócisz do miasta to może jednak sprawdź na IP sytuację, tylko i wyłącznie dla własnego spokoju
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2021, 11:22
-
Młoda, nerwy są w zupełności normalne...
Ja na początku myślałam, że jak już będzie serduszko, to będę spokojna... A tu bęc, akcja z prenatalnymi, wizja chorego dziecka, najpierw rozpacz a później mobilizacja. Swoją drogą w pon mają przyjść wyniki testu potrójnego.
I podejrzewam, że do końca ciąży jeszcze co najmniej kilka razy będę miała Stany przedzawałowe, bo to chyba zupełnie normalne... Ciąża to jest stan permanentnego stresu i troski o maleństwo... A później? Później też nie ebdzie "lepiej", bo o swoje dziecko człowiek już chyba do końca życia się martwi. Nie tylko wtedy, jak ejst niemowlankiem.
Musimy się do tego przyzwyczaić.
A jeżeli miałoby Cię to uspokoić, to może dobrze byłoby jednak wybrać się na IP.. -
Simons_cat wrote:Kurcze u mnie nie ma 😟 być może wpadł do spamu, ale wiadomości mi się usuwają go 30 dni, więc.oewnie przepadło. 😟 Ech szkoda... Ważne, że o tych pieluchach wiem😅
-
nick nieaktualnyTaką informację znalazłam:
W zależności od tego jaki gadżet Babydream chce się odebrać za darmo w Rossmann trzeba spełnić dodatkowe warunki. W przypadku oliwki należy przystąpić do programu jako osoba oczekująca dziecka i dokonać zakupu co najmniej jednego produktu objętego programem Rossnę. Aby otrzymać szczoteczki edukacyjne należy być w programie Rossnę ze statusem “spodziewam się dziecka” i po urodzeniu się dziecka zmienić status w programie na “Jestem rodzicem” oraz zakupić co najmniej 1 artykuł biorący udział w programie Rossnę. W celu odebrania zabawek do kąpieli należy posiadać zarejestrowane dziecko w programie Rossnę, które ukończy 1 rok życia. Do czasu ukończenia 1 roku życia przez dziecko należy dokonać zakupu co najmniej 1 produktu z oferty Rossmann biorącego udział w programie Rossnękokoszka31, Martyna33, Noelle, Simons_cat lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTak, tak bubble. Ja też mam kartę rossne na nieistniejące dziecko, bo czasem coś tam kupowałam czy komuś czy sobie chusteczki nawilżane i ostatnio również dostałam zabawki do kąpania za 1gr bo " moje" dziecko skończyło rok.
😁kokoszka31, Justyna.Optyk, szona, Bubble_, Mlodamezatka, Noelle lubią tę wiadomość
-
To moja koleżanka urodziła 29 lutego i Rossmann nie ogarnął, że malutka skończyła roczek i nic nie dostała 😔