W oczekiwaniu na rozwiązanie (klub AA) 💚
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Simons, gratulacje! 😊🎉 Super, że w końcu jesteście razem ❤
Simons_cat lubi tę wiadomość
👱♀️: 34 lata
AMH: 0,2 ng/ml ⬇️
Problem z niepękającymi pęcherzykami - częste torbiele
Niedoczynność tarczycy -> Letrox 100 👍
10.2021 - córeczka ❤️
07.2022 - wznowienie starań o drugi cud
02.2023 - Clo + Ovitrelle + Duphaston ❌️
03.2023 - Clo + Ovitrelle + Duphaston ❌️
04.2023 - Clo + Ovitrelle + Duphaston ❌️
05.2023 - przerwa
-
Bebetka93 wrote:Kokoszka, podbijam bo mogło Ci umknąć moje pytanie w gąszczu gratulacji dla Simons ☺️
A możesz zerknąć na strone Jysk i podać mi dokładną nazwę tej poduszeczki? Bo tam jest kilka rodzajów.
Ja mam w domu taką, tylko z innej firmy:
https://jysk.pl/sypialnia/poduszki/poduszki-specjalist/plus/poduszka-wellpur-voss-biala-30x50x10-7
https://jysk.pl/sypialnia/poduszki/poduszki-specjalist/plus/poduszka-wellpur-torpa-szary-24x42x12?gclid=CjwKCAiA4veMBhAMEiwAU4XRr094TsxGQVYKt5lSNlexMciKzyxQWXNJATe1gnuXowPr9y6clr9RfhoCs-8QAvD_BwE&gclsrc=aw.ds
Bebetka93 lubi tę wiadomość
-
Kokoszka, dzięki 🙂
Może jutro pojadę do Jyska, bo widzę że jest.w dobrej cenie ☺️ zobaczę, pomacam-może u mnie też się sprawdzi 😁 bo ten mój rogal (tzn dostałam w spadku od siostry) jest ogromny 🙄
Dziewczyny, ja nie wiem czy tylko mała się rozpycha, czy też brzuch mi twardnieje, ale cały wieczór cyklicznie czuję dziwnie brzuch. Czasami ewidentnie kopie, a czasami sama nie wiem... Eh, jeszcze nie miałam takiego popołudnia jak dzisiaj 🙄kokoszka31 lubi tę wiadomość
-
Simons, gratulacje! ❤️
44cs - udało się 🤍
——————————————————
▪️ I IVF: FET ❄️4BB✖️
▪️ II IVF:
• FET❄️4BA- 5tc💔
• FET❄️4BB - 5dpt ⏸️; 6dpt bhcg 23,1; 8dpt 42,2; 10dpt 115; 13dpt 403; 17dpt 2230; 20dpt 5883;
🍀 24dpt CRL 0,36cm i 💓
🍀 11+6 prenatalne - 6cm szkraba, ryzyka niskie,
🍀Nasze słoneczko jest już z nami ☀️🧑🧑🧒 -
monnkej wrote:Nasza Simons urodziła to teraz czas na grudniowe mamy 🤭 are u ready? 🔥
Ja tak, ale torba do szpitala, pokój dziecka i wszystkie jego rzeczy nie 😂😂szona, monnkej, Annamaria, Noelle, Simons_cat lubią tę wiadomość
-
Nie mogę zasnąć 😔 jakaś niespokojna jestem..
Karloina, co u Ciebie? Chyba nie odzywałaś się ostatnio..
Chyba przechwycilam katar od męża, jakoś mi dziwnie 🙄 jutro muszę chyba zwiększyć dawkę imbiru, cytryny i soku z malin.. -
Simons_cat gratulacje.. Miałam czujkę żeby tu zaglądnąć.. Cudownie że jesteście już razem..
U nas wszystko dobrze.. Rośniemy. Ubranko 68 już nosimy. Szczepienie pierwsze przeżyliśmy bez gorączki.. Młody jest kochany. Jak tylko skończył 2 miesiące tak zaczął nam pięknie spać. Od 2 tygodni przesypia całe noce. O północy go karminy i o 7-8 budzi się.. Jesteśmy obecnie na Melku Bebiko Pro plus i bardzo dobrze go toleruje.
Wczoraj skończył 3 miesiące, a czuję się jak bym niedawno go urodziła takiego malutkiego...
Zyczym Wam wszystkiego najlepszego, niech się maluchy zdrowo chowają.
Bebetka93, Atena37, szona, Nitka19, asiek96, K&K, monnkej, Jusia88, Noelle, Natka95, Ayayanee, Simons_cat lubią tę wiadomość
-
Lisa, super, że do nas zajrzałaś 🙂 Cudownie, że Oliwier taki kochany 💓 oby tak dalej 🥰
Lisa_ lubi tę wiadomość
-
Marienn wrote:Bebetka, u nas w szpitalach nie wolno laktatora uzywac przez pierwsze 3 dni od urodzenia... nakazuja sciskanie i masowanie piersi jesli trzeba, tylko reczny wycisk, bez pompek..
Podobno to mega zle wplywa na laktacje i piers..ściągam mleko od pionizacji dosłownie i 10,5 miesiąca po porodzie ściągam na luzie po 2l. Nie wiem w czym.laktator miałby przeszkadzać, naprawdę moja głowa tego nie pojmuje.... Podstawowa zasada laktacji popyt/podaż. A masowaniem i uciskaniem to się można zastoju co najwyżej nabawić....
szona, Annamaria lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Simons ogromne gratulacje!!!!
Czarek pięknie waży, bardzo się cieszę że już szczęśliwie masz Go że sobą ❤Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2021, 06:12
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Aż zetknęłam na pierwszą stronę i faktycznie grudzień będzie 🔥 bo skoro Was grudniowek jest. Także wrzucacie w torby to co potrzebne do szpitala i mocy przybywaj 💪
Ciekawa jestem co u Młodej dawno nie pisałam, pewnie biedna walczy na laktatorze 🙄monnkej lubi tę wiadomość
-
Rucola wrote:Matkobosko ja nie wiem skąd Ty te zalecenia bierzesz
ściągam mleko od pionizacji dosłownie i 10,5 miesiąca po porodzie ściągam na luzie po 2l. Nie wiem w czym.laktator miałby przeszkadzać, naprawdę moja głowa tego nie pojmuje.... Podstawowa zasada laktacji popyt/podaż. A masowaniem i uciskaniem to się można zastoju co najwyżej nabawić....
Sama sobie ich nie wymyslilammieszkam zagranica polski i tak jak mowie, u nas tak sie to odbywa, czy to moja wina ze tutaj takie sa zalecenia? Troszke zrozumienia poprosze
👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Rucola wrote:Matkobosko ja nie wiem skąd Ty te zalecenia bierzesz
ściągam mleko od pionizacji dosłownie i 10,5 miesiąca po porodzie ściągam na luzie po 2l. Nie wiem w czym.laktator miałby przeszkadzać, naprawdę moja głowa tego nie pojmuje.... Podstawowa zasada laktacji popyt/podaż. A masowaniem i uciskaniem to się można zastoju co najwyżej nabawić....
Easy kobieto, co kraj to obyczaj. Tam mają takie metody i zalecenia i już. Wierz mi że dla niektórych to co u nas jest święte i jedynie prawe jeśli chodzi o ciążę i później laktację i dietę gdzieś indziej zakrawa o herezje.Marienn lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jusia, ja mam łożysko na przedniej ścianie a kopniaczki czułam od 17tc skończonego
To jednak dość indywidualna sprawa
Kurczę wszyscy mówią ze w 3 trymestrze tak kiepsko śpią, a ja to w nocy nawet nie czuje ze jestem w ciąży, rewelka 😍
Wczoraj przyszedł do mnie kocyk z mymemi i jest taki piękny i milusi, że się pochwale 😍
Jusia88, Łydzia, Atena37, Natka95, K&K, asiek96, szona lubią tę wiadomość
25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
Jusia88 wrote:dziewczyny kiedy poczułyście pierwsze ruchy dziecka ? W którym tyg ? Nie mogę się tego doczekać 😍
Od drugiej ciąży zawsze od 14 tygodnia już czułamJusia88 lubi tę wiadomość