W oczekiwaniu na rozwiązanie (klub AA) 💚
-
WIADOMOŚĆ
-
Mój mały Denzel dostał od Mikołaja m.in. tę wydrę Fisher Price. Ale to jest scary
Leży, dyszy, rusza się brzuch i jeszcze odgłos bijącego serca. Ona może zaśnie, ja się czuję jak w horrorze 🤣 To się jakoś kładzie na dziecku, żeby czuło ten „ruch oddechu”? 😅
Simons_cat, monnkej, Noelle, Natka95 lubią tę wiadomość
-
Szona, no co ty, aż tak? Ja pragnę bardzo tą wyderkę 🤣 ale w sumie nie widziałam jej w akcji na żywo 🤣Czarek już z nami 🥳 24.11.2021 3270/56
Rozalka już z nami 🥳 24.11.2023 3480/54
👩❤️💋👨Starania od września 2017r. z przerwą na cały 2019r.
💔Poronienie zatrzymane - 11.2017, 09.2018
💔Ciąża biochemiczna - 05.2018, 06.2018, 12.2018, 07.2020, 11.2020, 12.2020, 02.2023
😷PCOS, IO, niedoczynność tarczycy, brak ochrony zarodka
💉Szczepienia limfocytami męża -> alloMLR 0% -> szczepienia pullowane -> alloMLR obcy 84,6%/ mąż 60,6% -
Ja też chcę tą wydrę i mały ma dostać od rodziny.
Pozdrawiam z nocnego karmienia gdzie dobudzalam małego. Uwielbiam radę żeby często dostawiać, kiedy moje dziecko chce spać i ma gdzieś wymuszane karmienia.
Ja z gorączką, jak mi nie przejdzie mam dostać antybiotyk. W takich momentach po prostu kocham kp... -
miska122 wrote:Ja też chcę tą wydrę i mały ma dostać od rodziny.
Pozdrawiam z nocnego karmienia gdzie dobudzalam małego. Uwielbiam radę żeby często dostawiać, kiedy moje dziecko chce spać i ma gdzieś wymuszane karmienia.
Ja z gorączką, jak mi nie przejdzie mam dostać antybiotyk. W takich momentach po prostu kocham kp...
Kurde, już gorączkamoja cdl mówiła, że do 38 stopni mam nie reagować lekami, tylko masować. I koniecznie z jakimś olejem, bo na sucho znacznie trudniej to rozbić
Pierwszego dnia zastoju moja córka w nocy spała od 23:30 do 5. Widziałam z bólu wszystkie gwiazdy. Ale ja nie wybudzałam. KP jest w wielu aspektach naprawdę okropne i stanowczo za mało o tym się mówi. Za dużo jest z kolei słodkiego pierdzenia jakie to karmienie bajeczne. My na wigilię do teściowej wzięliśmy moje mleko i butelkę lansinoh, bo nie miałam ochoty tam przez pół h słyszeć jej wycia przed jedzeniem.
miska122, Natka95, Simons_cat, kokoszka31 lubią tę wiadomość
-
Zostały dwa dni izolacji a ja od kilku dni śnie tylko o tym, że przyjmują mnie jeszcze w tym czasie do szpitala.. oby wytrwać 🙏 we wtorek ostatnia wizyta
Jak Wam minęły święta?
Miśka trzymaj się!Teodor 30.12.2021r. - 3130g, 51cm 💙
Rita 23.08.2023r. - 3780g, 57cm 🩷 -
My dalej sobie leżymy w szpitalu uczymy się siebie,
Maly w nocy co godzinę się budził... podejrzewam że od MM bo nawal dopiero wczoraj wieczorem mi przyszedł, o 4 rano zrobił dwie wielkie kupy i zasnął 😂
Za to ja mam strach przed zrobieniem 💩... boję się że szwy mi popękają 🤣🤣🤣
Zjadłam Jabłko i popilam woda i czekam aż się samo zacznie żebym nie musiała się spinać za bardzo....
Ogólnie nigdy nie sądziłam że połóg jest tak ciezki.... -
szona wrote:Mój mały Denzel dostał od Mikołaja m.in. tę wydrę Fisher Price. Ale to jest scary
Leży, dyszy, rusza się brzuch i jeszcze odgłos bijącego serca. Ona może zaśnie, ja się czuję jak w horrorze 🤣 To się jakoś kładzie na dziecku, żeby czuło ten „ruch oddechu”? 😅
Moja Ania też dostala te wydre😊 -
Alutka, poproś o czopek glicerynowy, wtedy pójdzie gładko. Gliceryna oprócz tego, że rozrusza to nawilży.
Moje dziecko dostało masę zabawek ale wyderki niestety nieW wigilię mieliśmy okazję dopiero zaprosić chrzestną
Chrzestnym będzie mój cioteczny brat. Z racji tego, że ma takiego samego pierdolca jak ja na punkcie HP, kupiłam mu na podziękowanie od Hani pierwsza część. A że studiuje iberystykę - po hiszpańsku. Niech się chłopak uczy 🤣 -
Jeżynka, Martyna33, miska122, Asia2309, Łydzia, Natka95, Janinka, monnkej, Księgowa, Simons_cat, szona, K&K, Magdalena29 lubią tę wiadomość
Klara 14.06.2021 ❤️ 3250 gram i 51 cm ❤️ -
szona wrote:Kurde, już gorączka
moja cdl mówiła, że do 38 stopni mam nie reagować lekami, tylko masować. I koniecznie z jakimś olejem, bo na sucho znacznie trudniej to rozbić
Pierwszego dnia zastoju moja córka w nocy spała od 23:30 do 5. Widziałam z bólu wszystkie gwiazdy. Ale ja nie wybudzałam. KP jest w wielu aspektach naprawdę okropne i stanowczo za mało o tym się mówi. Za dużo jest z kolei słodkiego pierdzenia jakie to karmienie bajeczne. My na wigilię do teściowej wzięliśmy moje mleko i butelkę lansinoh, bo nie miałam ochoty tam przez pół h słyszeć jej wycia przed jedzeniem.
Alutka połóg jest ciężki i w sumie wszystko jest ciężkie, zwłaszcza na początku. Ale dobrze, że mamy te nasze skarby, bo dla nich to człowiek góry przeniesie.
Noelle Klara wygrała z tą metką 😂
W ogóle powiem Wam, że zawsze mnie wkurzało jak ktoś mówił "będziesz mieć dzieci to zrozumiesz". A teraz widzę, że mieli rację. Oglądaliśmy wczoraj HP i Czarę Ognia i pod koniec jest scena, kiedy Harry wraca z ciałem Cedrika i jego ojciec rozpacza nad synem. I ja w momencie płacz, bo automatycznie myślałam o moim synku. Później rozmawiałam o tym z mężem i powiedział mi, że dokładnie to samo czuł przy tej scenie. Nigdy jakoś nie mieliśmy takich refleksji oglądając ten film.
-
szona wrote:Mój mały Denzel dostał od Mikołaja m.in. tę wydrę Fisher Price. Ale to jest scary
Szona kochana co do scary zabawek dzieciowych - to najlepsze przed Toba, wierz mi 😂 przyzwyczajaj się 😅 a już dla dziewczynek to mam wrażenie że w ogóle jest tego masę. Sama córy nie mam ale dla chrzesnicy jak szukałam kiedyś w sklepie to oczy i paszcze coraz szerzej otwierałam i miałam ochotę uciekać z krzykiem 🥴🤪
Wydrę też mam i mam nadzieję że się sprawdzi w wyciszaniu i uspokajaniu jak zagipsujemy gościaszona lubi tę wiadomość
-
Oooo ja tez team wyderka 😬
W ogóle ostatnio na edukacji przedporodowej położna wspominała ze wyszły nowe badania, które mówią o szkodliwości białego szumu na słuch dziecka w przyszłości. Także się skończy era szumisiów.
Ale fajnie ze ta wyderka ma dużo różnych funkcji, mam nadzieje ze nam się sprawdzi 👍25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
Alutka128 wrote:My dalej sobie leżymy w szpitalu uczymy się siebie,
Maly w nocy co godzinę się budził... podejrzewam że od MM bo nawal dopiero wczoraj wieczorem mi przyszedł, o 4 rano zrobił dwie wielkie kupy i zasnął 😂
Za to ja mam strach przed zrobieniem 💩... boję się że szwy mi popękają 🤣🤣🤣
Zjadłam Jabłko i popilam woda i czekam aż się samo zacznie żebym nie musiała się spinać za bardzo....
Ogólnie nigdy nie sądziłam że połóg jest tak ciezki....Czarek już z nami 🥳 24.11.2021 3270/56
Rozalka już z nami 🥳 24.11.2023 3480/54
👩❤️💋👨Starania od września 2017r. z przerwą na cały 2019r.
💔Poronienie zatrzymane - 11.2017, 09.2018
💔Ciąża biochemiczna - 05.2018, 06.2018, 12.2018, 07.2020, 11.2020, 12.2020, 02.2023
😷PCOS, IO, niedoczynność tarczycy, brak ochrony zarodka
💉Szczepienia limfocytami męża -> alloMLR 0% -> szczepienia pullowane -> alloMLR obcy 84,6%/ mąż 60,6% -
Noelle wrote:Martyna najlepiej i tak działa szuszanie matki także spoko. 🤣
Hahahha😂
Tak sobie pomyślałam ze albo dziecko ma problemy z słuchem bo słuchało szumisia, albo matka bo ogłuchnie od płaczu dziecka😂25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
Noelle wrote:Martyna najlepiej i tak działa szuszanie matki także spoko. 🤣
Potwierdzam