W oczekiwaniu na rozwiązanie (klub AA) 💚
-
WIADOMOŚĆ
-
Mloda, cos delikatnie się zaokrągla 🥰
Mnie za to wczoraj kasjerka w Biedrze zawołała z końca drugiej kolejki, gdzie stałam z mężem i pełnym wózkiem, mimo że już schodzila to stwierdziła że mnie jeszcze obsłuży...😀 Grzecznie więc podeszłam, ale mi było jakos tak dziwnie, za to mąż ucieszony stwierdził, że fajne te moje przywileje 😂 bo to juz drugi raz jak wskoczyliśmy z końca kolejki, wcześniej jakas Pani wpuściła mnie w Pepco
Miło z ich strony, ale póki co nigdy sama nie proszę tylko czekam grzecznie w kolejce, bo po prostu się dobrze czuję i zwykle nie jestem sama
Co do łożyska, tez mam z przodu i teraz śmiało mogę powiedzieć że wcześniejsze ruchy to pikuś, a teraz łooo Panie.... wyczuwam na żołądku stopę, albo dupkę, albo sama nie wiem co 🙉 a najgorzej jak się zapcha pod żebro i nie mogę oddychać, ani siedzieć 🤷♀️🤷♀️ także, zobaczycie później... prawda Noelle ? 😀Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2021, 21:59
kokoszka31, szona, Simons_cat, Noelle, Beza27 lubią tę wiadomość
-
Młoda, genialny brzuszek! Marzenie! 😍😍😍
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2021, 22:17
Czarek już z nami 🥳 24.11.2021 3270/56
Rozalka już z nami 🥳 24.11.2023 3480/54
👩❤️💋👨Starania od września 2017r. z przerwą na cały 2019r.
💔Poronienie zatrzymane - 11.2017, 09.2018
💔Ciąża biochemiczna - 05.2018, 06.2018, 12.2018, 07.2020, 11.2020, 12.2020, 02.2023
😷PCOS, IO, niedoczynność tarczycy, brak ochrony zarodka
💉Szczepienia limfocytami męża -> alloMLR 0% -> szczepienia pullowane -> alloMLR obcy 84,6%/ mąż 60,6% -
Szona, o matko... Mój koszmar senny takie baby... Też bym w życiu się nie wepchała. Wczoraj jak jechałam do Endo, usiadłam na miejscu dla ciężarnych, a że dużo ludzi było to cała drogę się modliłam, żeby nie przyszła babka z widocznym brzuchem, bo pewnie bym wstała i jej ustąpiła🤣🤣🤣 ale później stwierdziłam, że naprzeciwko mnie siedzi facet to bym powiedziała, że na pewno on jej ustąpi 🤣🤣🤣 chyba by nie odmówił, co?😁😁😁
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2021, 07:07
szona lubi tę wiadomość
Czarek już z nami 🥳 24.11.2021 3270/56
Rozalka już z nami 🥳 24.11.2023 3480/54
👩❤️💋👨Starania od września 2017r. z przerwą na cały 2019r.
💔Poronienie zatrzymane - 11.2017, 09.2018
💔Ciąża biochemiczna - 05.2018, 06.2018, 12.2018, 07.2020, 11.2020, 12.2020, 02.2023
😷PCOS, IO, niedoczynność tarczycy, brak ochrony zarodka
💉Szczepienia limfocytami męża -> alloMLR 0% -> szczepienia pullowane -> alloMLR obcy 84,6%/ mąż 60,6% -
Młoda pięknie! 😍
Natka ooooj prawda! 😅
Kopy w żebra i przeponę to dopiero coś. 🙈
Annamaria ale mnie oszukałaś z tym masażem krocza! 😂
Dostałam na niego zgodę od lekarki więc stwierdziłam, że działam! Pierwszy robiłam sama i jakoś szczególnie mnie nie ruszył więc dzisiaj poprosiłam o to męża...... o matko jedyna to było straszne. 😰 Ja nie wiem jak przy tym można się nie napinać i oddychać. 🙈
Natka jeśli planujecie masaż krocza to czekam na relację. 😂Klara 14.06.2021 ❤️ 3250 gram i 51 cm ❤️ -
Mlodamezatka jak na 19t to masz mega piekny brzuszek! Taki delikatny moj to juz kolos .... 🙈🙈🙈
A w brzuszku jest dziewczynka potwoerdzona testem z krwi wiec Noelle mozesz tam dac na liste dziewczynke przy mnie 🥰 Chociaz imienia nie mamy, tzn ja nie mam..
Bo moj mowi do brzuszka Klara , i sie uparl... a ja nie tak do konca jestem przekonana, oczywiscie piekne imie , ale uwazam ze do nas nie pasuje... ale chyba nie wybrne z tego bo jak mu podsowam inne imie to slysze "nie" wiec pozamiatane 😂😂🙈 z drugiej strony, chcial chlopaka pierwszego i marzyl o pilkarzu wiec moze dam mu ta satysfakcje z wyboru imienia 🤣🥰
Ps. Fajnie ze w polsce macie przywileje ciazowe. Tu na wyspie gdzie mieszkam nie ma takich rzeczy, a ciaza to nie choroba i trzeba pracowac do konca ciazy no chyba ze naprawde jest zagrozenie to mozna pobierac max 6miesiecy chorobowego. Macierzynskiego jest tez tylko 6miesiecy. A w pracy czy wogole na usg ciaze uznaje sie dopiero od 12tygodnia. Wczesniej jest to takie nijakie troche 🙈 wiem straszne 🤬 Wiec czasem naprawde tesknie za Polska ♥️
👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Marienn kolejna Klara na pokładzie? 😍
Ja z początku nie byłam przekonana do tego imienia ale mój mąż tak mi ględził, że mi się spodobało i teraz nie wyobrażam sobie innego imienia dla córki (no chyba że Felicja 😏.....).Klara 14.06.2021 ❤️ 3250 gram i 51 cm ❤️ -
Klara to patronka osób chorych na oczy i niewidomych 😊
W sumie nie wiem, po co Wam to pisze 🙈szona, Noelle lubią tę wiadomość
Hashimoto + GB.
Trombofilia (PAI-1 4G homo, czynnik II protrombiny hetero, obnizone bialko S).
Nadciśnienie, arytmia.
Nasz aniołeczek 👼
20.07.2024 💔 (18+1) -
Szona, Twój stary zgarnia medal za obronę Ciebie 😍
Młoda, piękny ten brzuszek!!! Ja tez taki chce! Za to może w 8-9 msc nie będzie tez zbyt duży i nie będzie Ci ciężko
Marienn, gratuluje córeczkiszona lubi tę wiadomość
25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
Noelle wrote:
Annamaria ale mnie oszukałaś z tym masażem krocza! 😂
Dostałam na niego zgodę od lekarki więc stwierdziłam, że działam! Pierwszy robiłam sama i jakoś szczególnie mnie nie ruszył więc dzisiaj poprosiłam o to męża...... o matko jedyna to było straszne. 😰 Ja nie wiem jak przy tym można się nie napinać i oddychać. 🙈
Natka jeśli planujecie masaż krocza to czekam na relację. 😂
Noelle, dżizas, to co on tam ci wyrabiał z tą Bożeną?!?!?
Masz jakąś instrukcję? Wg czego robisz ten masaż?
Do mnie dziś przyszedł już specjalny olejek, ale wiadomo, poczeka. Mam instrukcje i w ksiażce, i robiłam do tej pory w 2 ciażach ten masaż i on NIC nie boli. Noellku, on NIE powienien boleć. Coś nie teges, albo za mocno...?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2021, 08:32
-
Annamaria właśnie delikatnie mi robił ale te łapy ma takie wielkie, że matko jedyna. 😰
Robimy go z instrukcji Joanny Mróz z youtube -
https://youtu.be/ZBwNZISJuJU (od 16 minuty robimy tą wersję drugą). 😕
Jak robiłam go sobie sama to miałam wrażenie, że nic nie czuję i dlatego go poprosiłam - przez tą abstynencję od października jestem jak dziewica Orleańska. Na filmiku powiedziała, że nie jest przyjemnie i potwierdzam tą informację. 🥲Klara 14.06.2021 ❤️ 3250 gram i 51 cm ❤️ -
Dziewczyny, mój mąż zrobił liste imion, które mu się podobają.
Alicja
Oliwia
Oktawia
Klaudia
Felicja
Weronika
Wiktoria
No to tak, Oliwia,Weronika mi odpadają, bo mam w najbliższej rodzinie. Klaudia odpada, bo kojarzy mi się z koleżanką ze szkoły, która do dziś inteligencja nie grzeszy. Zostaje Alicja, Felicja i Oktawia. Wiktorię odrzuciliśmy ze względu na ilości dziewczynek teraz nazywanych tym inienien. Z tych trzech tylko Felicja mi się podoba. Mężowi bardziej Alicja (nie znoszę tego imienia, tak miała na imię pielęgniarka z mojego ośrodka zdrowia, która robiła mi szczepionki i bardzo mnie nie lubiła, z wzajemnością 🤣) ale Felicja też. Stanęło na tym, że zastanawiamy się między Felicja i Hanią, czyli moją propozycją.
Moim argumentem jest to, że Hanię się ładniej zdrabnia, a w pełnej formie brzmi bardzo elegancko. Wychowałam się na wsi, więc zdrobnień "Felka" używano jedynie do tych starszych babć.
Mam jeszcze dwie propozycje:
Antonina (po moim dziadku Antonim)
Franciszka (po pra-pra babci)
Na to mój mąż wymyślił argument, że to są imiona pochodzenia męskiego i on takich "odmęskich" imion nie lubi 🤣 .
Dziewczyny, ja chyba ze swoim mężem porozumienia nie dojdę. Nie ukrywam, że bardzo zależy mi na Hani, ale chociażby Felicję też przyjęłam jako możliwość, na co on odrzuca Hanię, bo mówi, że w przyszłości będą wołać na nią Hanka i to nieładnie (na mój argument, że na jego siostrę wołają Anka i nie widzi w tym nic złego nic nie powiedział xd). Szczerze - zgłupiałam całkowicie. 🤣 -
Justyna my wybieraliśmy imię sto lat - tego nie da się zrobić szybciej. 😂
On walczył o Julię, ja o Felicję, a w końcu będzie Klara. 🤷🏻♀️ Chociaż jak usłyszałam to imię to się za głowę chwyciłam co on mi tu nawymyślał ale kilka dni mówił tak do brzucha i ja też zaczęłam. Teraz mam w brzuchu Klarcie i nie wyobrażam sobie żeby miała inne imię. 😊Klara 14.06.2021 ❤️ 3250 gram i 51 cm ❤️ -
Dobra, wiem, że zawalam Was wiadomościami i żalami, ale muszę się poradzić. Moja rodzicielka niestety wyjechała, ale została teściowa, matka meża mego, a zbliża się dzień mamy.
Czy macie jakiś pomysł na nasz wspólny prezent ?
Słodyczy nie je przez problemy z żołądkiem (jedynie miód do herbaty czy coś). Ma swój ulubiony kubek, już lekko obity, ale kto jej spróbował kupić nowy to i tak stoi nieużywany a ona nadal pije ze swojego. Kawę też piję tylko rozpuszczalną 😁 Moja teściowa to prosta kobieta, krawcowa, bez specjalnych zainteresowań, bo całe życie z pracy zawodowej przerzucała się na pracę w gospodarstwie i na swoje własne "ja" brakło czasu. Nie jest mi to najbliższy człowiek, ale jednak "mamo" do niej mówię.
Myślałam o czymś praktycznym ale np garnki i patelnie ma naprawdę świetne, ciuchy sama sobie wybiera, za nią nie trafię 🤣 a jak kiedyś z mężem kupiliśmy jej zestaw do suszenia i układania włosów (lokosuszarka) to chyba oddała córce, bo ani w domu tego nie widzę, ani na jej głowie efektów nie ma 🙄
Zgłupiałam, naprawdę. -
Wklejam obiecany link do mojego vinted https://www.vinted.pl/member/4239670-rudapaskuda28👩🏻🦰 29l.
🔺endometrioza IIIst.,
🔹kir BX
🔺MTHFR_677C>T homo 🔺PAI-1 4G hetero
💊acard od 1dc i 💉heparyna od transferu
🔺ryzyko celiakii - dieta bg
- 5 transfer poronienie w 8tc.
👨🏽33l.
🔺HBA 58%
🔹reszta parametrów w normie
🤰🏼Zarodeczku nasz malutki rośnij duży, okrąglutki. Pięknie się zagnieżdżaj i na 9 miesięcy w moim brzuszku zamieszkaj”👩❤️👨
16.06- 6 transfer blaski 4BB
22.06.20 6 dpt- beta 43,33 prog.33
24.06.20 8 ddpt- beta 113,9 prog.35
16.07.20 - ❤️ Serduszko nasze bije!
25.07.20- 2 cm Kluseczka tętno 167/min
18.02.21- nasz Chłopczyk już na świecie 😍
Litania do św Józefa 🙏🏻 -
Justyna.Optyk wrote:Dziewczyny, mój mąż zrobił liste imion, które mu się podobają.
Alicja
Oliwia
Oktawia
Klaudia
Felicja
Weronika
Wiktoria
No to tak, Oliwia,Weronika mi odpadają, bo mam w najbliższej rodzinie. Klaudia odpada, bo kojarzy mi się z koleżanką ze szkoły, która do dziś inteligencja nie grzeszy. Zostaje Alicja, Felicja i Oktawia. Wiktorię odrzuciliśmy ze względu na ilości dziewczynek teraz nazywanych tym inienien. Z tych trzech tylko Felicja mi się podoba. Mężowi bardziej Alicja (nie znoszę tego imienia, tak miała na imię pielęgniarka z mojego ośrodka zdrowia, która robiła mi szczepionki i bardzo mnie nie lubiła, z wzajemnością 🤣) ale Felicja też. Stanęło na tym, że zastanawiamy się między Felicja i Hanią, czyli moją propozycją.
Moim argumentem jest to, że Hanię się ładniej zdrabnia, a w pełnej formie brzmi bardzo elegancko. Wychowałam się na wsi, więc zdrobnień "Felka" używano jedynie do tych starszych babć.
Mam jeszcze dwie propozycje:
Antonina (po moim dziadku Antonim)
Franciszka (po pra-pra babci)
Na to mój mąż wymyślił argument, że to są imiona pochodzenia męskiego i on takich "odmęskich" imion nie lubi 🤣 .
Dziewczyny, ja chyba ze swoim mężem porozumienia nie dojdę. Nie ukrywam, że bardzo zależy mi na Hani, ale chociażby Felicję też przyjęłam jako możliwość, na co on odrzuca Hanię, bo mówi, że w przyszłości będą wołać na nią Hanka i to nieładnie (na mój argument, że na jego siostrę wołają Anka i nie widzi w tym nic złego nic nie powiedział xd). Szczerze - zgłupiałam całkowicie. 🤣
Zosie są cudowne ❤️ Mówię Ci to z moich obserwacji przedszkolno żłobkowych i Michaliny ❤️ I Jadzie.👩🏻🦰 29l.
🔺endometrioza IIIst.,
🔹kir BX
🔺MTHFR_677C>T homo 🔺PAI-1 4G hetero
💊acard od 1dc i 💉heparyna od transferu
🔺ryzyko celiakii - dieta bg
- 5 transfer poronienie w 8tc.
👨🏽33l.
🔺HBA 58%
🔹reszta parametrów w normie
🤰🏼Zarodeczku nasz malutki rośnij duży, okrąglutki. Pięknie się zagnieżdżaj i na 9 miesięcy w moim brzuszku zamieszkaj”👩❤️👨
16.06- 6 transfer blaski 4BB
22.06.20 6 dpt- beta 43,33 prog.33
24.06.20 8 ddpt- beta 113,9 prog.35
16.07.20 - ❤️ Serduszko nasze bije!
25.07.20- 2 cm Kluseczka tętno 167/min
18.02.21- nasz Chłopczyk już na świecie 😍
Litania do św Józefa 🙏🏻