W oczekiwaniu na rozwiązanie (klub AA) 💚
-
WIADOMOŚĆ
-
Mea wrote:Nie wiem czy wierzycie w teorię że więcej porodów jest w pełnię księżyca a jak nie to jakaś forma rozrywki i zajęcia czasu. Oto pełnie na rok 2022 ...
Martyna obczaj 😜
18 stycznia 2022
16 lutego 2022
18 marca 2022
16 kwietnia 2022
16 maja 2022
14 czerwca 2022
13 lipca 2022
12 sierpnia 2022
10 września 2022
9 października 2022
8 listopada 2022
8 grudnia 2022 -
Monia1987 wrote:Hej dziewczyny powiedzcie jak to jest z tymi badaniami przesiewowymi co robili w szpitalu dzieciom, czy my dostajemy jakieś wyniki tych badań?
-
Słuchajcie ja mam taki lajt w ciąży że gdyby nie to że o niej wiem to bym się nie kapnęła 🙈
Nie mam mdłości, czasem sporadycznie jakaś zgaga.
Nie mam zachcianek 🤔
Nie zasypiam tam gdzie stoję 😂
W nocy sypiam raz lepiej raz gorzej ale sypiam, jedyne co to odrzut od mięsa, choć też nie każdego 🤔
No i to w sumie tyle.... 🤔 Czasem myślę czy to normalne 😳
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
19.08.22 💣 3300g szczęścia ❤️
Rośnij nam zdrowo Elizko 🥰❤️❤️
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
Suple: Pregna Start, Wit D 4000j. Wit C 1000 Wit B complex, Zioła Ojca Sroki nr 3.
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Felinka, mówiąc w 7 tygodniu ze masz lajt w ciąży możesz wywołać wilka z lasu, ja bym była ostrożna jednak 😅
Misiaa, Noelle, Ayayanee, Wiolala, Nitka19, Cecylia, Olliiii, Simons_cat, szona, asiek96, Sway, Magdalena29 lubią tę wiadomość
25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
Martyna33 wrote:Felinka, mówiąc w 7 tygodniu ze masz lajt w ciąży możesz wywołać wilka z lasu, ja bym była ostrożna jednak 😅
No to może inaczej: PÓKI CO 😂😂😂
Ale tak jak z mamą gadałam to ona ze mną w ciąży miała dokładnie to samo. Zero objawów. Słuchajcie ona krwawiła przez 4 pierwsze miesiące.... Możecie mi wierzyć lub nie ale mama dowiedziała się w 5 miesiącu bo jej nagle wywaliło brzuch 😳
I prawdopodobnie przez niewiedzę o ciąży zażywała jakieś leki które zaburzyły u mnie rozwój kończyn.
Dla tych z Was które jeszcze nie wiedzą, będę mamusią mimo braku ręki prawej i wady prawej nogiLusi35 lubi tę wiadomość
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
Suple: Pregna Start, Wit D 4000j. Wit C 1000 Wit B complex, Zioła Ojca Sroki nr 3.
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Mea wrote:Felinka oj to będziesz mi bliska w pewnym sensie.. urodzę drugi raz dziecko w wada stóp - także wady kończyn, ortopedzi itp może doktorat zrobie 😜
U mnie na 99% to nie genetyka bo babcie z obu stron nie pamiętają żadnego takiego lub podobnego przypadku do mojego 🤔
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Ja na mdłości polecam zimna cole i... Lody ekipy 🤦🏻♀️😅
Felinka94 lubi tę wiadomość
-
K&K wrote:
Odebrałam wczoraj pampersy z roska, a dzisiaj... kolejny mail i znowu odebrałam 😁 Janusz biznesu 💪
Możesz przybliżyć temat? 🙂 -
Szewcowa wrote:Felinka, ja też nie miałam żadnych objawów w 1 trymestrze, więc życzę Ci aby u Ciebie też tak było.
Jednak wszystkich te nieprzyjemności nie spotykaja 😊
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Olcykowa wrote:Możesz przybliżyć temat? 🙂
Jeśli tak to dołącz do klubu ROSNĘ i zaznacz, że oczekujesz dziecka i wpisz planowaną datę porodu. Zaznacz też zgodę na otrzymywanie newslettera.
Między 27-30 tc dostaje się za 1 grosz oliwkę na rozstępy.
A po 33tc małą paczkę pampersów (26szt.)
Nie wiem jakim sposobem załapałam się na dwie paczki, ale nie będę wybrzydzać 😁Olcykowa, Felinka94, Łydzia lubią tę wiadomość
-
Olcykowa wrote:Możesz przybliżyć temat? 🙂
Jak masz kartę Rossmann to możesz się przyłączyć do klubu Rossne. Po zakupie czegoś z listy produktów z tego programu otrzymujesz najpierw oliwkę za 1gr, a pod koniec ciazy pampersy za 1gr. 😊Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2022, 13:30
Olcykowa lubi tę wiadomość
Hashimoto + GB.
Trombofilia (PAI-1 4G homo, czynnik II protrombiny hetero, obnizone bialko S).
Nadciśnienie, arytmia.
Nasz aniołeczek 👼
20.07.2024 💔 (18+1) -
Witam wszystkie nowe brzuchatki 😍
Ja to już się wystraszyłam że jestem w kolejnej ciąży po moich zachciankach na mizerię bo całą ciążę miałam taką zachciankę 🙈 ale na szczęście nie(po CC jednak trzeba odczekać 😄)
druga 🐒 do mnie zawitała
I mam nadzieję że to już okres a nie będę plamić przez tydzień zanim się zacznie, bo nie potrzebne mi dwa tygodnie krawawienia jak poprzednio 🙄
Księgowa mocno trzymam kciuki żeby lekarz zaskoczył Cię pozytywnymi wiadomościami 🤞🤞
K&K wysłałam prośbę o dołączenie do grupy, choć ja FB za bardzo nie używam więc nie wiem jak często tam będę 🤪
Pierzecie ręcznik dziecka po każdym użyciu?
Bo tak teraz sobie myślę robiąc pranie, że swój wymieniam nie wiem co ile ale na pewno nie codziennie 🤪 a dziecka użyje raz i daje do prania, przez co mam 3 ręczniki żeby się wyrobić, to normalne? Czy przesadzam 🤪Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2022, 13:38
Księgowa, K&K lubią tę wiadomość
-
Witam nowe ciężaroweczki ! ❤️
Felinka, nie wywołuj wilka z lasu. Ja zaczęłam Maraton w 8tc a skończyłam na sali operacyjnej (ostatnie ciążowe wymioty 🤣)
Beza, jak tak sobie pomyślałam, to jestem wyrodna matka bo moje dziecko zużywa 2 ręczniki na tydzień a kąpie codziennie 🤣🤣🤣 po prostu od razu po kąpieli rzucam na kaloryfer... 😁
Kupiłam dzisiaj butle z NUK 0-6msc. Jak dla mnie Avent się chowa. Moja Honorka tak się do niej przytuliła, że aż miło było patrzeć jak dzieciok je.
Nie nadaje się pewnie dla noworodka, ale +3msc sprawdziła się świetnie. -
Martyna33 wrote:Oj ludzie dużo „dobrych rad” będą dawać, napewno usłyszysz ze kawy tez nie można bo coś tam 🤣
Największa bzdura jaką w ciąży usłyszałam to ze wymiotuje bo psychologicznie nie chce tej ciąży i organizm w ten sposób to pokazuje. No myślałam ze palne, po 2 latach starań i poronieniu coś takiego usłyszeć.
Jebłabym lewym sierpowym i patrzyła czy równo puchnie. Serio. W takim wypadku ja powinnam pewnie się całkiem zrzec praw rodzicielskich, skoro całą ciążę rzygałam aż teściowa zawału dostawała 🤣K&K, Martyna33 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny tfu tfu tfu wypluwam moje słowa bo czuje ze możecie mieć rację 😂😂😂 wybaczcie zawsze byłam narwana
chwaliłam dzień przed zachodem 🙈
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Felinka94 wrote:Dziewczyny tfu tfu tfu wypluwam moje słowa bo czuje ze możecie mieć rację 😂😂😂 wybaczcie zawsze byłam narwana
chwaliłam dzień przed zachodem 🙈
-
Księgowa wrote:Jak masz kartę Rossmann to możesz się przyłączyć do klubu Rossne. Po zakupie czegoś z listy produktów z tego programu otrzymujesz najpierw oliwkę za 1gr, a pod koniec ciazy pampersy za 1gr. 😊