Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie 🍁W październiku dorwał Stary, w lipcu wyszły z tego czary ✨👌
Odpowiedz

🍁W październiku dorwał Stary, w lipcu wyszły z tego czary ✨👌

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2021, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cecylia, ostatnio coś te testy to takie mało wiarygodne są....Trzymam kciuki, żeby jednak "te coś" okazało się "tym czymś✨"❤️

Japoneczko, bardzo mi przykro z powodu rozstania z drugą połówką.... Przyznam szczerze, że coś wcześniej czułam, że coś kuleje między wami ale ja znam tylko 1% z Waszego życia, o którym tutaj napisałaś więc nie miałam prawa oceniać. Zastanawiał mnie ten brak ochoty na seks i takie mało zaangażowanie staraniami ze strony partnera.
    Nie wiem czy to definitywne rozstanie czy tylko czas na ułożenie sobie wszystkiego w głowie i przemyślenie ale życzę Ci żebyś była szczęśliwa. Z Nim czy bez niego.
    A Ty jak się z tym czujesz? Domyślam się, że to trudne doświadczenie... 😥

Cecylia, Japoneczka z Porcelany, Ayayanee lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2021, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Księgowa, Limonka

🎂🎁 Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! 🎂🎁

Z tej okazji urządziłam forumową imprezę.
    Napoję bezalkoholowe dla ciężarnych też są. 🙈

🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉
    💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃
    🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂
    🧁🧁🧁🧁🧁🧁🧁🧁🧁🧁🧁🧁🧁🧁🧁
    🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍟🍟🍟🍟🍟🍟🍟🍟🍟🍟🍟🍟🍟🍟🍟🍟🍟🍟🥗🥗🥗🥗🥗🥗🥗🥗🥗🥗🥗🥗🥗🥗🥗🥗🍹🍹🍹🍹🍹🍹🍹🍹🍹🍹🍹🍹🍹🍹🍹🍹🍹🍹🍾🍾🍾🍾🍾🍾🍾🍾🍾🍾🍾🍾🍾🍾🍾🍾🍾🍾
    🧃🧃🧃🧃🧃🧃🧃🧃🧃🧃🧃🧃🧃🧃🧃🧃🧃
    🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳
    🎂🎂

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2021, 08:38

Cecylia, Karo123, Simons_cat, Limonka26, Jusia88, Księgowa, Wiolala lubią tę wiadomość

• Gośka29 Autorytet

Wysłany: 17 października 2021, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkiego najlepszego dla solenizantek 🎂🍾☺️

Limonka26, Księgowa lubią tę wiadomość

👩'91
    👨'86
    👦 03.05.2017
    👧 10.05.2024

DHEA-S 254,0 (95,8-511,7)
    AMH 4,79 ng/ml

08/09.2023 - 3 lata starań
    Po 3 latach starań
    10.09 - 14dpo ⏸️
    11.09 - 15dpo beta 310 mlU/ml, progesteron 31, 9 ng/ml
    13.09 - 17dpo beta 595 mlU/ml
    15.09 - wizyta, jest pęcherzyk ciążowy ❤️
    23.09 - 26dpo beta 11571 mlU/ml
    27.09 - crl 0.38 cm
    11.10 - 1,73 cm leniuszka, widoczne ❤️
    30.10 - wizyta, niewypał - trzeba wrócić do pierwszego lekarza 😒
    03.11 - crl 5,26 cm, zdjęcie USG 3D 💗
    29.11 - płeć wciąż nieznana
    20.12 - prawdopodobnie dziewczynka 💗
    15.01 - potwierdzona dziewczynka, 500 g, szyjka zamknięta 4 cm 💪
    14.02 - wizyta, ułożenie główkowe, bardzo ruchliwa 👧
    14.03 - 1636 g 👧, 💗146, ułożenie główkowe
    11.04 - 35+0 tc 2400 g 👧
    18.04 - 36+0 tc 2560 g, ułożenie główkowe, bardzo nisko

10.05. - 39+1 tc godzina 11, 3000g, 52 cm 👧❤️
  • Karloina Autorytet

Wysłany: 17 października 2021, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samych wspaniałości dziewczyny kochane,sto lat 🥳🥳🥳❤❤❤

25.👩
    29.👱‍♂️
    Tadzio/SN/3960 Grudniowy chłopiec 👨‍🦰
    Starania o drugie marzenie/ lipiec 2023 🙏
    Styczeń 2024 - pozytywny test ciążowy ⏸️
    6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
    14.02- jest serduszko ❤️
    21.02- 1 cm małego człowieka ❤️
    3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2021, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkiego naj naj😘😉🎉

Księgowa chciałam kreskę wysikać na twoje urodziny ale się nie udało niestety.

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkiego najlepszego dziewczyny, bądźcie szczęśliwe 🎈🎂🎉🎁😘

• Karo123 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sto lat dziewczyny! 😘🥳

Limonka dzięki za wytłumaczenie ☺️ może coś w tym być bo moje AMH nie jest powalające, coś koło 2 było pół roku temu 😒

Anka dotrzymałam Ci towarzystwa w sikaniu, u mnie biel, a u Ciebie mam nadzieje lepsze wieści 😎

17 cs All I want for Christmas is You Baby...🎄-> marzenia się spełniły 👶💙

👱🏻‍♀️ kocia mama, PAI homo, VR2 hetero, mthfr oba hetero, KIRy - brak 4 z 5 implantacyjnych, Puste jajo 8+3 ❤️‍🩹, CB 💔, Mój Cud 💙
  • Red555 Autorytet

Wysłany: 17 października 2021, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkiego najlepszego kochane kobietki 💋💕❣

Cecylia jakiś cień widzę, może jeszcze za wcześnie po prostu ??

U nas choróbsko, mala z zapaleniem ucha, ja też podłapałam przeziębienie więc tydzień e domu z nią muszę posiedziec na domiar złego stary wyjeżdżą na 5 dni.. to będzie ciężki czas :(

Cecylia, Limonka26, Księgowa lubią tę wiadomość

f2w3rjjg126tkf9t.png
  • Olcykowa Autorytet

Wysłany: 17 października 2021, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkiego najwspanialszego dziewczyny!!!! 💐🎁🎂

Proszę mi wpisać ten kielon na pierwszej stronie. Mimo plamienia implantacyjnego przy moim zjeb… progesteronie nic się nie utrzyma. Dzisiejsza biel na teście aż razi po oczach, nawet cienia nie było, nic. Odstawiam wszystko i odpuszczam w nowym cyklu. Musimy zrobić badania tych kariotypów i ja zespół antyfosfo, ale wydaje mi się ze tu ten próg jest problemem.

Dobrego dnia dziewczyny ❤️

👩🏻 31l.
    Mięśniak macicy/PCOS/zaburzenia hormonalne

2021r. 2x cb 💔 5tc

30.11.2021r. ⏸ 💚
    10dpo - beta 82,7 🙏🏻
    12dpo - beta 247,6 🥰
    15dpo - beta 1163,5 😌

6+1 mamy ❤️ 110/min
    13+1 (I prenatalne) 8.1 cm zdrowego chłopaka 💙😍
    21+1 (II prenatalne) 434g 💙
    29+1 (III prenatalne) 1447g 🥰

41+2 Franciszek jest z nami ❤️ 23.08.2022 3690g, 54cm

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2021, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Japoneczko bardzo mi przykro, że przez to musisz przejść...😞daj sobie czas i pozwól na przyjemności, czasem coś, co z początku jest totalnym końcem okazuje się nieoczekiwanym początkiem... dużo siły dla Ciebie😘

Japoneczka z Porcelany lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2021, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karo123 wrote:
    Sto lat dziewczyny! 😘🥳

Limonka dzięki za wytłumaczenie ☺️ może coś w tym być bo moje AMH nie jest powalające, coś koło 2 było pół roku temu 😒

Anka dotrzymałam Ci towarzystwa w sikaniu, u mnie biel, a u Ciebie mam nadzieje lepsze wieści 😎
    Bieeel razi po oczach 😊
    Wiec możemy orzybic piątkę.
    Ale z takich lepszych informacji to w nocy z moim podjęliśmy wazne decyzje co fo dalszych staran 😇

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2021, 09:07

• Japoneczka z Porcelany Autorytet

Wysłany: 17 października 2021, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najlepszego dziewczyny! ❤️

Zielone on zawsze do staran podchodzil jak bedzie to bedzie, jak nie to tez bedzie dobrze, bo kocha mnie.
    Ze swoja eks tez tak mial, ale im sie udalo w 2cs.
    Ja sie czuje fatalnie, uwazalam Nas za bardzo silna pare, ze my przeciwko calemu swiatu. Osoby ktore wiedza, sa w szoku. Mysla, ze sobie jaja robimy.. i wierza, ze to tylko tymczasowe. :(

26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
    🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
    👩 34🧔🏻‍♂️ 40
    💊 Euthyrox N 25

grudzień ❤️‍🩹
  • Karo123 Autorytet

Wysłany: 17 października 2021, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mam takie testowe przemyślenia. Te testy od Simons które niedawno wykupiłysmy i nas w jednym miesiącu wszystkie oszukały (mnie tez) - miałam ich spory zapas wiec od dwóch miesięcy je tez sikam ale tylko pomocniczo żeby po prostu je zużyć - i już żaden jeden mnie nie oszukał - a co jest w nich super, to ze ciężko się tam doszukać cienia fabrycznego, tzn on jest ale w postaci takiej lśniącej kreseczki, zupełnie się nie wybarwia, chyba przy kolejnym zamówieniu znowu zaryzykuje ich kupnem plus wezmę polecane przez Was Nordy. Za to facelle (które tez ostatnio niektóre z Was oszukało) ma takią podstępną ta kreskę fabryczną - moim zdaniem na pierwszy rzut oka pod katem moznaby pomyśleć ze to cien cienia jak ktoś nie ma doświadczenia z tymi testami :/ na dodatek na świeżo lepiej to widać. Także uważam ze ten test może złamać serduszko niejednej poszukiwacze cienia cienia (zwłaszcza takiej co rozbiera test w pierwszej minucie od wysikania hahha)

PS kto jutro testuje? Komu mogę dotrzymać towarzystwa? 😅

Simons_cat lubi tę wiadomość

👱🏻‍♀️ kocia mama, PAI homo, VR2 hetero, mthfr oba hetero, KIRy - brak 4 z 5 implantacyjnych, Puste jajo 8+3 ❤️‍🩹, CB 💔, Mój Cud 💙
  • Karo123 Autorytet

Wysłany: 17 października 2021, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anka wrote:
    Bieeel razi po oczach 😊
    Wiec możemy orzybic piątkę.
    Ale z takich lepszych informacji to w nocy z moim podjęliśmy wazne decyzje co fo dalszych staran 😇

Anka co to za plany? 😎

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2021, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karo123 wrote:
    Dziewczyny mam takie testowe przemyślenia. Te testy od Simons które niedawno wykupiłysmy i nas w jednym miesiącu wszystkie oszukały (mnie tez) - miałam ich spory zapas wiec od dwóch miesięcy je tez sikam ale tylko pomocniczo żeby po prostu je zużyć - i już żaden jeden mnie nie oszukał - a co jest w nich super, to ze ciężko się tam doszukać cienia fabrycznego, tzn on jest ale w postaci takiej lśniącej kreseczki, zupełnie się nie wybarwia, chyba przy kolejnym zamówieniu znowu zaryzykuje ich kupnem plus wezmę polecane przez Was Nordy. Za to facelle (które tez ostatnio niektóre z Was oszukało) ma takią podstępną ta kreskę fabryczną - moim zdaniem na pierwszy rzut oka pod katem moznaby pomyśleć ze to cien cienia jak ktoś nie ma doświadczenia z tymi testami :/ na dodatek na świeżo lepiej to widać. Także uważam ze ten test może złamać serduszko niejednej poszukiwacze cienia cienia (zwłaszcza takiej co rozbiera test w pierwszej minucie od wysikania hahha)

PS kto jutro testuje? Komu mogę dotrzymać towarzystwa? 😅
    Ja testuje 😇

Karo123 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2021, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karo123 wrote:
    Anka co to za plany? 😎
    Po prostu postanowiliśmy narazie odpuścić inseminacje i jedziemy na wuzyte do polecanego ginekologa do Wrocławia troche daleko ale stwierdziłam że spróbujemy oboje uważamy ze mamy szanse jeszcze naturalnie po za tym parę rzeczy w moim cyklu mnie niepokoi które moj lekarz zlekceważył 😊

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2021, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ta kreska fabryczna i fałszywy cień cienia to jakaś plaga... Gdyby jeszcze zawsze wyglądało to tak samo zawsze na tych samych testach to można się nauczyć obsługi i interpretacji.. ale na moich trzy razy już widziałam biel absolut pod każdym kątem, nawet po czasie, po wyschnięciu.. a teraz te dwa oszusty, normalnie to bym właśnie ten rodzaj cienia wzięła za ewap czy błąd fabryczny ale że na pozostałych tego nie było to sobie narobiłam nadziei😟

• Karo123 Autorytet

Wysłany: 17 października 2021, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anka wrote:
    Po prostu postanowiliśmy narazie odpuścić inseminacje i jedziemy na wuzyte do polecanego ginekologa do Wrocławia troche daleko ale stwierdziłam że spróbujemy oboje uważamy ze mamy szanse jeszcze naturalnie po za tym parę rzeczy w moim cyklu mnie niepokoi które moj lekarz zlekceważył 😊

Super, dobrze ze macie plan i wiecie czego chcecie, jak naprawicie te niektóre elementy które Waszym zdaniem jeszcze są do poprawy to nawet jeśli (odpukać) natuaralnie nie wyjdzie to i inseminacja ma wtedy wiekszy sens ☺️ kciuki! ✊✊✊

anka lubi tę wiadomość

• Karo123 Autorytet

Wysłany: 17 października 2021, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cecylia prawda, ostatnio przestaje testom wierzyć jakiejkolwiek firmy 😒 Póki co zamówiłam nodry na próbę - donoszę iż jest jakaś promka na Allegro i kosztują 2,3 a widziałam ze standardowo raczej 2,7-2,9 :)

Cecylia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2021, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karo123 wrote:
    Super, dobrze ze macie plan i wiecie czego chcecie, jak naprawicie te niektóre elementy które Waszym zdaniem jeszcze są do poprawy to nawet jeśli (odpukać) natuaralnie nie wyjdzie to i inseminacja ma wtedy wiekszy sens ☺️ kciuki! ✊✊✊
    właśnie a jednak te sprawy nie dają mi spokoju , od ponad rtoku jesteś u tego lekarza i mysle że warto jeszcze z kims sie skonsultować nawet jak to oznacza tyle km :)
    ale pamietaj jutro testujemy razem! ja mam na facelle jakis cien ale to pewnie fabryczna ale chce żyć sobie nadzieją albo to moj mozg tylko to widzi

‹‹ 74 75 76 77 78 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ