W sierpniu bzyka sobie bączek 🐝🤰 , w kwietniu będzie już zajączek 🐰
-
WIADOMOŚĆ
-
Jeżowa wrote:Insane za Twoje pękające pęcherzyki także trzymam kciuki, nie dziwię się, że pokładasz nadzieję w cyklu z takim wynikiem monitoringu
Ja wkraczam w najtrudniejszą dla mnie fazę cyklu, bo ledwo jestem (najprawdopodobniej) 9dpo to zaczynam już świrować i mnie korci testowanie, ale wiem, że nie ma sensu. Muszę sobie to tylko powtarzac średnio co 30 minut 😂Insane, Jeżowa lubią tę wiadomość
-
Chesterka1124 wrote:Ktoś wie co i BillieJean?
Ale przypuszczam, że odcięło jej zasilanie i nie starcza siły na forum 🤪 my jesteśmy na podobnym etapie +- tydzień różnicy.
Ja aktualnie zmagam się z potwornym zmęczeniem, wracam do domu i koniec 🙈Chesterka1124, Olcia1987, Insane lubią tę wiadomość
-
Jeżowa wrote:Insane za Twoje pękające pęcherzyki także trzymam kciuki, nie dziwię się, że pokładasz nadzieję w cyklu z takim wynikiem monitoringu
Ja wkraczam w najtrudniejszą dla mnie fazę cyklu, bo ledwo jestem (najprawdopodobniej) 9dpo to zaczynam już świrować i mnie korci testowanie, ale wiem, że nie ma sensu. Muszę sobie to tylko powtarzac średnio co 30 minut 😂
Łączę się w bólu dylematów 😁 u mnie też 9dpo i tylko objawy podobne do 🐒 powstrzymują mnie ostatecznie przed testem.♀️33 ♂️ 35 👩❤️👨 15cs naturalnych
IVF - 12🥚, 5❄️
10.2024 FET 5dn blastka 8dpt 💔 -
Blobek wrote:Dziewczyny u mnie dziś 13dpo beta 12,9 🥹11.03. ⏸️🩷🩵 8 CS
8+5 💔
23.04 łyżeczkowanie (10+1) 🕊️
•22.05. 1 cykl po poronieniu
•17.06. skromne ⏸️🙏🏻
• 18.06. (7:50) - beta HCG 176/prog. 27,800 ✊🏻
•20.06.⏸️/(7:51) beta HCG 387 (przyr.116,5%)/prog. 26,700
•24.06. beta HCG: 2376/prog. 28,900
•1.07. zarodek 0,26cm 🥹🤞🏼
• 22.07. 2,13cm bąbelka z ❤️
• 19.08. 6,28cm dzidziusia 164bmp❤️
•21.08 papp-a: niskie ryzyka
•16.09. 165g chłopca 🩵
•14.10. 340g 👦🏻🩵
•22.10. połówkowe 429g małego gimnastyka 🩵
•28.10. wizyta ✅
•18.11. 25+5 817g uparciucha 🩵👦🏻
•16.12. wizyta ⏳
•21.12. III prenatalne ⏳
💊Prenatal duo, magne B6 forte, urosept, ascofer
-
Widzę, że wreszcie zaczyna się dziać na sierpniowym wątku 😍
Ja się już zastanawiam kiedy odpalić z testami owulacyjnymi 🤣Chesterka1124, Insane, Blobek lubią tę wiadomość
🙎♀️ wszystko ok, naturalne owulacje
AMH 2,7
Hormony ✅
Jajowody drożne ✅
💊metafolian, b-complex, wit D, Fertistim, Euthyrox25, Duphaston
👨09.2023 morfologia 2%, 04.2024 morfologia 5%
💊Fertistim
🍼Starania od 06.2023
👨⚕️Klinika leczenia niepłodności od 01.2024
💔05.2024 ⏸️ (12 cs), CP, jajowód zachowany
06.2024 1 IUI ❌ (aromek+ovitrelle)
10.2024 2 IUI ❌ (naturalny cykl) -
Blobek wrote:Dziewczyny u mnie dziś 13dpo beta 12,9 🥹
-
ewelina wrote:My podchodziliśmy do ivf w Bocianie. Ogólnie klinikę polecam, dużo zależy jeszcze do jakiego lekarza traficie. Ja przerobiłam tam kilku i z czystym sumieniem mogę polecić dr Kowalska- Raczyńska.
Życzę Ci żebyś nie musiała tam się znaleźć, ale jak będziesz miała jakieś pytania to pisz śmiało.
Ooo dziękuję Ci baaardzo ❤️ zrobiłam sobie screena, żeby mi nie uciekło. Mam nadzieję, że nie będę musiała Cię o nic pytać 😊
Blobek, gratulacje! 🎉 Mamy całkiem owocny poniedziałek! Czekam na Wasze przyrosty dziewczyny 💚
Ja umieram z bólu aktualnie. Tak na maksa. Płaczę z bólu i się cieszę jednocześnie 🙄 Myślałam, że rano już wszystko popękało, a to rano mi pękł na prawym, a teraz rozkręca się lewy, na którym miałam dwa pęcherzyki. Tak mi się przynajmniej wydaje, ale monitoring w środę pokaże. Aż musiałam wziąć apap. Oczywiście już się zdążyłam naczytać o podwójnych owulacjach 😅 ohhh 🤞🤞🤞40 tc 💔 -
Insane wrote:Ooo dziękuję Ci baaardzo ❤️ zrobiłam sobie screena, żeby mi nie uciekło. Mam nadzieję, że nie będę musiała Cię o nic pytać 😊
Blobek, gratulacje! 🎉 Mamy całkiem owocny poniedziałek! Czekam na Wasze przyrosty dziewczyny 💚
Ja umieram z bólu aktualnie. Tak na maksa. Płaczę z bólu i się cieszę jednocześnie 🙄 Myślałam, że rano już wszystko popękało, a to rano mi pękł na prawym, a teraz rozkręca się lewy, na którym miałam dwa pęcherzyki. Tak mi się przynajmniej wydaje, ale monitoring w środę pokaże. Aż musiałam wziąć apap. Oczywiście już się zdążyłam naczytać o podwójnych owulacjach 😅 ohhh 🤞🤞🤞Insane lubi tę wiadomość
-
Insane wrote:Ooo dziękuję Ci baaardzo ❤️ zrobiłam sobie screena, żeby mi nie uciekło. Mam nadzieję, że nie będę musiała Cię o nic pytać 😊
Ja umieram z bólu aktualnie. Tak na maksa. Płaczę z bólu i się cieszę jednocześnie 🙄 Myślałam, że rano już wszystko popękało, a to rano mi pękł na prawym, a teraz rozkręca się lewy, na którym miałam dwa pęcherzyki. Tak mi się przynajmniej wydaje, ale monitoring w środę pokaże. Aż musiałam wziąć apap. Oczywiście już się zdążyłam naczytać o podwójnych owulacjach 😅 ohhh 🤞🤞🤞Insane lubi tę wiadomość
-
Starania od 09.2022
11.2022 💔cb
05.2024 💔 cb -
Blobek wrote:Dziewczyny u mnie dziś 13dpo beta 12,9 🥹
Super, gratulacje! ❤️
Insane trzymam kciuki ❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia, 19:46
Insane lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny staramy się z narzeczonym o dziecko. Zrobiliśmy 3 testy jak na zdjęciu. 1 test był robiony w środę drugi Czwartek i sobotę. https://zapodaj.net/plik-4mZV1m7DzZ. Widać ledwo coś czy to zwiastuje ciążę ? W sobotę po stosunku miałam plamienia i przeszło. Od soboty mam takie bóle jakbym miała dostać okres wczoraj miał być @ ale nie na szczęście. Śluz jest ok. I temperatura 37-37.5. Zrobiliśmy wczoraj test innej firmy o innej czułości 25 i ledwo coś tam widoczne było. Co mam myśleć ? Wiem że beta ale koliduje to z pracą moja ;( dopiero za tydzień w poniedziałek mogę. Jutro kolejny test robię rano żeby minęły 48h od niedzieli.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia, 20:09