W sierpniu bzyka sobie bączek 🐝🤰 , w kwietniu będzie już zajączek 🐰
-
WIADOMOŚĆ
-
Marcysias wrote:Hej dziewczyny staramy się z narzeczonym o dziecko. Zrobiliśmy 3 testy jak na zdjęciu. 1 test był robiony w środę drugi Czwartek i sobotę. https://zapodaj.net/plik-4mZV1m7DzZ. Widać ledwo coś czy to zwiastuje ciążę ? W sobotę po stosunku miałam plamienia i przeszło. Od soboty mam takie bóle jakbym miała dostać okres wczoraj miał być @ ale nie na szczęście. Śluz jest ok. I temperatura 37-37.5. Zrobiliśmy wczoraj test innej firmy o innej czułości 25 i ledwo coś tam widoczne było. Co mam myśleć ? Wiem że beta ale koliduje to z pracą moja ;( dopiero za tydzień w poniedziałek mogę. Jutro kolejny test robię rano żeby minęły 48h od niedzieli.
Zwiastuje ciążę i to jak )) gratulacje 🩷 Beta po tych kreskach ewidentnie rośnie trzeba sprawdzić z krwi i będziesz miała czarno na białym. Trzymam kciuki za rosnącą dzidzię 🤞Insane lubi tę wiadomość
♀️33 ♂️ 35 👩❤️👨 15cs naturalnych
IVF - 12🥚, 5❄️
10.2024 FET 5dn blastka 8dpt 💔 -
Marcysias wrote:Hej dziewczyny staramy się z narzeczonym o dziecko. Zrobiliśmy 3 testy jak na zdjęciu. 1 test był robiony w środę drugi Czwartek i sobotę. https://zapodaj.net/plik-4mZV1m7DzZ. Widać ledwo coś czy to zwiastuje ciążę ? W sobotę po stosunku miałam plamienia i przeszło. Od soboty mam takie bóle jakbym miała dostać okres wczoraj miał być @ ale nie na szczęście. Śluz jest ok. I temperatura 37-37.5. Zrobiliśmy wczoraj test innej firmy o innej czułości 25 i ledwo coś tam widoczne było. Co mam myśleć ? Wiem że beta ale koliduje to z pracą moja ;( dopiero za tydzień w poniedziałek mogę. Jutro kolejny test robię rano żeby minęły 48h od niedzieli.
-
Cześć wszystkim kobitkom 🥰 Nadrobiłam cały sierpień i gratuluję wszystkim przyszłym 🤱
Przyszłam do Was się poradzić, bo sama nie wiem już co myśleć, a patrząc na Wasze doświadczenie to być może ktoś z Was miał podobną sytuację, objawy itp...
Długość mojego cyklu to 27 dni. Owulacja była 6/7 sierpnia.
Wlasnie 7.08 mieliśmy "mały wypadek" 😆 Był to 13 dzień cyklu.
Od 8.08 mam bóle jajników, w sumie to ból lewego i ból brzucha jak na 🐒 Byłam w sobotę u gin na kontroli, powiedziałam o tym "wypadku" i gin powiedział żeby testować najwcześniej 5 dni po dacie miesiączki. Przepisał też pewien lek (nie pamiętam nazwy), ale powiedział żeby poczekać z nim bo nie można tego brać w ciąży...
Oprócz bóli jestem od wczoraj mega zmęczona i senna + mam mega apetyt.
Dzisiaj jest 19 d.c. i zastanawiam się kiedy ewentualnie zrobić test Waszym zdaniem? Czy miałyście tak wcześnie jakieś objawy? Czy raczej się nie nastawiać?
Dodam że nigdy wcześniej nie bolał mnie brzuch od owulacji tak długo. Tylko wlasnie w środku cyklu miałam zawsze słabszy dzień (mdłości, kłucie w jajniku, skurcz brzucha przez kilka minut), a teraz bóle są od kilku dni. Czuje właśnie takie skurcze jakbym była dzień przed okresem.
Będę wdzięczna za wszelką radę 🙈
+Jeszcze mam bardzo obrzmiały brzuch. Zawsze tak miałam max.2 dni przed terminem 🐒 no i wstaje dzień w dzień od kilku dni o 6 rano, gdzie normalnie to ciężko mi do pracy wstać o tej porze 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia, 20:58
-
Berry96 wrote:Cześć wszystkim kobitkom 🥰 Nadrobiłam cały sierpień i gratuluję wszystkim przyszłym 🤱
Przyszłam do Was się poradzić, bo sama nie wiem już co myśleć, a patrząc na Wasze doświadczenie to być może ktoś z Was miał podobną sytuację, objawy itp...
Długość mojego cyklu to 27 dni. Owulacja była 6/7 sierpnia.
Wlasnie 7.08 mieliśmy "mały wypadek" 😆 Był to 13 dzień cyklu.
Od 8.08 mam bóle jajników, w sumie to ból lewego i ból brzucha jak na 🐒 Byłam w sobotę u gin na kontroli, powiedziałam o tym "wypadku" i gin powiedział żeby testować najwcześniej 5 dni po dacie miesiączki. Przepisał też pewien lek (nie pamiętam nazwy), ale powiedział żeby poczekać z nim bo nie można tego brać w ciąży...
Oprócz bóli jestem od wczoraj mega zmęczona i senna + mam mega apetyt.
Dzisiaj jest 19 d.c. i zastanawiam się kiedy ewentualnie zrobić test Waszym zdaniem? Czy miałyście tak wcześnie jakieś objawy? Czy raczej się nie nastawiać?
Dodam że nigdy wcześniej nie bolał mnie brzuch od owulacji tak długo. Tylko wlasnie w środku cyklu miałam zawsze słabszy dzień (mdłości, kłucie w jajniku, skurcz brzucha przez kilka minut), a teraz bóle są od kilku dni. Czuje właśnie takie skurcze jakbym była dzień przed okresem.
Będę wdzięczna za wszelką radę 🙈
Cześć ja bym testowała czułym testem od 10/11 dpo przy takich objawach. Gdybym musiała czekać z testowaniem do 5 dnia po @ to chyba bym oszalała 😂♀️33 ♂️ 35 👩❤️👨 15cs naturalnych
IVF - 12🥚, 5❄️
10.2024 FET 5dn blastka 8dpt 💔 -
Ale skąd te bóle? Brzuch boli jak by okres miał być? ( wczoraj był termin) -
Gratuluję dziewczynki i życzę pięknych przyrostów ❤️❤️❤️
Wiecie co.. tak się od kilku dni źle ze soba czuje, że nawet w lustro nie mogę spojrzeć. Jestem opuchnięta, przytyłam, nie mam na nic siły.
Jutro mam sesję wizerunkową a teraz siedzę i beczę bo pewnie wyjdę jak słonica… i ogólnie mam doła… chyba to PMS..
-
Schuyler wrote:Gratuluję dziewczynki i życzę pięknych przyrostów ❤️❤️❤️
Wiecie co.. tak się od kilku dni źle ze soba czuje, że nawet w lustro nie mogę spojrzeć. Jestem opuchnięta, przytyłam, nie mam na nic siły.
Jutro mam sesję wizerunkową a teraz siedzę i beczę bo pewnie wyjdę jak słonica… i ogólnie mam doła… chyba to PMS..
Hormony i stres robią swoje 😪
Może zrób coś dla siebie?
Może jakiś masaż relaksujący?
Czasem w tym wszystkim zapominamy o sobie 🙏🏻👩🏻1987 🧑🏻🦲1992
💔2009
💙2010
🩷2013
Starania od 04.2024
Wiesiołek + Wit E + omega + NAC -
Olcia1987 wrote:Hormony i stres robią swoje 😪
Może zrób coś dla siebie?
Może jakiś masaż relaksujący?
Czasem w tym wszystkim zapominamy o sobie 🙏🏻 -
Schuyler wrote:Gratuluję dziewczynki i życzę pięknych przyrostów ❤️❤️❤️
Współczuję Ci, znam ten stan doskonale. Myślę, że na zdjęciach wyjdziesz świetnie, to najczęściej „tylko” nasz wewnętrzny stan takiej beznadziei. Może PMS, a może jednak ciążowe hormony, czego Ci mocno życzę. Strasznie długi i fizycznie i psychicznie ciężki masz ten cykl. Nie dziwię Ci się niczemu.40 tc 💔 -
Insane wrote:Współczuję Ci, znam ten stan doskonale. Myślę, że na zdjęciach wyjdziesz świetnie, to najczęściej „tylko” nasz wewnętrzny stan takiej beznadziei. Może PMS, a może jednak ciążowe hormony, czego Ci mocno życzę. Strasznie długi i fizycznie i psychicznie ciężki masz ten cykl. Nie dziwię Ci się niczemu.
-
Schuyler wrote:Dziękuję… tak dla mnie to już totalny rollercoaster… już mogłabym tego okresu chociaż dostać i zacząć wszystko od nowa… a tak to ciągnie się to za mną to dziadostwo ciągle i ani w przód ani w tył.
-
U nas i z jednej strony i z drugiej strony brak ochoty na seks 🙄 jest tak gorąco, że się nic nie chce 😴
-
Marcysias wrote:I co wyszło chłopiec czy dziewczynka?
Olcia1987, OldMe-NewMe, Chesterka1124, Pulsik lubią tę wiadomość
34 cs o pierwsze dziecko za nami
Ja 34l. 👩🦰
On 34l.👨🦱
28.09.2023 początek stymulacji ivf 💉, punkcja 3 dojrzałe 🥚jeden maluszek w 3 dobie❄️ 10.02.2024 FET Okruszka ❤️🤞 💔
Naturalny cud 🥹 ❤️🍀🙏 (34 CS)
🔹10.06 12 dpo ⏸️
🔹14.06 126,27->16.06 263,26-> 17.06 339.86 -> 19.06 948,19
🔹22.06 5+0 pęcherzyk ciążowy GS 7mm z echem zarodka 🥰
🔹02.07 6+4 0.69 cm cudu z ❤️
🔹16.07 8+3 1.91 cm Misia Haribo
🔹27.07 10+2 krwawienie,szpital 3.44cm łobuza🥰
🔹05.08 11+5 I prenatalne 5.26cm zdrowego synka💙
🔹03.09 15+6 11 cm i 151 g śpiocha 💙
🔹07.10 20+5 II prenatalne 388 g zdrowego 🧸 🥹 🔹15.10 21+6 574 g 🥥
🔹05.11 24+6 997 g 🥔
Walcz maluszku 🙏❤️🫶
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia, 06:32