W sierpniu bzyka sobie bączek 🐝🤰 , w kwietniu będzie już zajączek 🐰
-
WIADOMOŚĆ
-
Chesterka1124 wrote:Teoretycznie najlepiej testować w dniu 🐵 ale w praktyce wiadomo, że już dzień po owu by chciał człowiek wiedzieć 😅
Nieustanie trzymam kciuki za⏸️ u każdej z nas 🤞
M93 teraz to się zacznie 😁 myślę, że to Twój awans w pracy przyniosl Ci szczęście ❤️DaruniaKa, Chesterka1124, Pulsik lubią tę wiadomość
👩🏼1993
🧑🏻🦱1987
(2cs)
👧🏼2020
(12cs)
⏸️ 09.08 🥹 ➡️ 10+2 💔
CDN 😎😂
PCOS. -
Dziewczyny u mnie dzisiaj maksymalny czas dostania miesiączki czyli 31 dc (apka pokazywała inaczej) .
I ogólnie od kilku dni mocno mnie boli brzuch okresowo, plus to znane uczucie mokra (że już leci). I ogólnie może bym miała nawet jakąś mini nadzieję ale wydaje mi się że wczoraj i dzisiaj wyłapałam w którymś momencie śluz z kapką brązu czyli miesiączka się zbliża …
A dzisiaj patrzę na temp (zegarek) i nie wiem na ile to miarodajne jest bo pierwszy cykl z pomiarami 😜
https://zapodaj.net/plik-G0BPbsQiYnStarania od 09.2022
11.2022 💔cb
05.2024 💔 cb -
DaruniaKa wrote:Dziewczyny u mnie dzisiaj maksymalny czas dostania miesiączki czyli 31 dc (apka pokazywała inaczej) .
I ogólnie od kilku dni mocno mnie boli brzuch okresowo, plus to znane uczucie mokra (że już leci). I ogólnie może bym miała nawet jakąś mini nadzieję ale wydaje mi się że wczoraj i dzisiaj wyłapałam w którymś momencie śluz z kapką brązu czyli miesiączka się zbliża …
A dzisiaj patrzę na temp (zegarek) i nie wiem na ile to miarodajne jest bo pierwszy cykl z pomiarami 😜
https://zapodaj.net/plik-G0BPbsQiYn
😱😱😱
A testowałaś? Sikaj! 😂DaruniaKa lubi tę wiadomość
40 tc 💔 -
Insane wrote:😱😱😱
A testowałaś? Sikaj! 😂
Tak mnie to stresuje 🤭
Jak dzisiaj nic się nie rozkręci to jutro mogę mieć już nadzieję ☺️Insane, Chesterka1124 lubią tę wiadomość
Starania od 09.2022
11.2022 💔cb
05.2024 💔 cb -
DaruniaKa wrote:Dziewczyny u mnie dzisiaj maksymalny czas dostania miesiączki czyli 31 dc (apka pokazywała inaczej) .
https://zapodaj.net/plik-G0BPbsQiYn
👩🏼1993
🧑🏻🦱1987
(2cs)
👧🏼2020
(12cs)
⏸️ 09.08 🥹 ➡️ 10+2 💔
CDN 😎😂
PCOS. -
DaruniaKa wrote:Hahaha ,jestem chyba jedyną staraczką która zostawia testowanie na sam samiutki koniec ,nawet prędzej betę zrobię niż test 😅
Tak mnie to stresuje 🤭
Jak dzisiaj nic się nie rozkręci to jutro mogę mieć już nadzieję ☺️DaruniaKa, OldMe-NewMe lubią tę wiadomość
11.03. ⏸️🩷🩵 8 CS
8+5 💔
23.04 łyżeczkowanie (10+1) 🕊️
•22.05. 1 cykl po poronieniu
•17.06. skromne ⏸️🙏🏻
• 18.06. (7:50) - beta HCG 176/prog. 27,800 ✊🏻
•20.06.⏸️/(7:51) beta HCG 387 (przyr.116,5%)/prog. 26,700
•24.06. beta HCG: 2376/prog. 28,900
•1.07. zarodek 0,26cm 🥹🤞🏼
• 22.07. 2,13cm bąbelka z ❤️
• 19.08. 6,28cm dzidziusia 164bmp❤️
•21.08 papp-a: niskie ryzyka
•16.09. 165g chłopca 🩵
•14.10. 340g 👦🏻🩵
•22.10. połówkowe 429g małego gimnastyka 🩵
•28.10. wizyta ✅
•18.11. 25+5 817g uparciucha 🩵👦🏻
•16.12. wizyta ⏳
•21.12. III prenatalne ⏳
💊Prenatal duo, magne B6 forte, urosept, ascofer
-
Darunia podziwiam za silna wolę nietestowania! Temperatura wygląda nooo obiecująco 😀 niejedna z nas leciałaby pewnie po test 😀 ale rozumiem, że Ty odkładasz testowanie, każda ma swoje metody, aby lepiej radzić sobie z okresem starań💛
DaruniaKa lubi tę wiadomość
-
https://zapodaj.net/plik-G0BPbsQiYnDaruniaKa lubi tę wiadomość
-
A z ciekawości, jakimi testami testujecie? Macie jakieś sprawdzone, które dobrze się wybarwiają?😁Starania o pierwsze bobo 2024r. 🍀
👩🏽27 🧔🏽♂️30 🐶 3
❤️2021r.
💊 kwas foliowy
✅ TSH, cytologia, progesteron 7dpo - 20,90 ng/ml, estradiol - 164,00 pg/ml, morfologia. -
Saferka wrote:A z ciekawości, jakimi testami testujecie? Macie jakieś sprawdzone, które dobrze się wybarwiają?😁
Z mojej strony polecam Baby Boom, bo negatyw to negatyw, nic się tam złudnego nie pojawia. A teraz zamówiłam też testy z Allegro firmy Testeo - nie wiem co to za cudo, ale były tanie 😂 dzisiaj powinny przyjść 😀
Ale widzę, że dużo dziewczyn poleca Facelle paskowy!Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia, 10:22
-
Jeżowa wrote:Z mojej strony polecam Baby Boom, bo negatyw to negatyw, nic się tam złudnego nie pojawia. A teraz zamówiłam też testy z Allegro firmy Testeo - nie wiem co to za cudo, ale były tanie 😂 dzisiaj powinny przyjść 😀
Ale widzę, że dużo dziewczyn poleca Facelle paskowy!👩🏼1993
🧑🏻🦱1987
(2cs)
👧🏼2020
(12cs)
⏸️ 09.08 🥹 ➡️ 10+2 💔
CDN 😎😂
PCOS. -
M93 wrote:Ja czytałam o tych Testeo, że pokazują ciążę gdy jej nie ma
O nie... Najgorzej.
Właśnie po Twoim testowaniu stwierdziłam, że muszę zamówić Facelle.
Czy Rossmann dostarcza do domu? Rzadko mam okazję być osobiście...Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia, 10:33
-
Jeżowa wrote:O nie... Najgorzej.
Właśnie po Twoim testowaniu stwierdziłam, że muszę zamówić Facelle.
Czy Rossmann dostarcza do domu? Rzadko mam okazję być osobiście...Jeżowa lubi tę wiadomość
👩🏼1993
🧑🏻🦱1987
(2cs)
👧🏼2020
(12cs)
⏸️ 09.08 🥹 ➡️ 10+2 💔
CDN 😎😂
PCOS. -
M93 wrote:Ja już słyszę w uszach ich jęczenie jak im powiem o ciąży 😆😆😆
-
https://zapodaj.net/plik-G0BPbsQiYnDaruniaKa lubi tę wiadomość
-
DaruniaKa czekamy jutro na twojego sikanca! 🤞😉
M93 awans jest, ciąża jest-wszystko jak trzeba! 😁Insane, DaruniaKa, OldMe-NewMe lubią tę wiadomość
🙎♀️29: wszystko ok, naturalne owulacje
01.2024 AMH 2,7
11.2024 AMH 1,87
Hormony ✅
Jajowody drożne ✅
💊metafolian, b-complex, wit D, Fertistim, Euthyrox25, Duphaston
👨28: 09.2023 morfologia 2%, 04.2024 morfologia 5%
💊Fertistim
🍼Starania od 06.2023
👨⚕️Klinika leczenia niepłodności od 01.2024
💔05.2024 ⏸️ (12 cs), CP, jajowód zachowany, laparoskopia
06.2024 1 IUI ❌ (aromek+ovitrelle)