W sierpniu bzyka sobie bączek 🐝🤰 , w kwietniu będzie już zajączek 🐰
-
WIADOMOŚĆ
-
Jeżowa wrote:Hej dziewczyny, przyszły do mnie te testy z Testeo z Allegro - górny test to poranny sik (tak, nasikałam do kubeczka i czekał tak do 13 aż przyszła paczka🙈) i biel totalna, natomiast dolny test to sik teraz wieczorny, sprzed kwadransa. Ja widzę kreskę na żywo, nie wiem czy Wy na zdjęciu też ją widzicie? Trochę się boję, że to fałszywy pozytyw bo M93 mówiła, że te testy potrafią dawać złudną nadzieję...
https://zapodaj.net/plik-hfuX6envvl
Testuję nimi od 4 miesięcy i jeszcze nigdy mi nie dały złudnej nadziei. Zawsze pokazywały idealną biel bez cienia zawahania Więc może jednak to jakiś znak! Zobacz co wyjdzie jutro z porannego sika, trzymam kciuki!Jeżowa lubi tę wiadomość
-
BillieJean wrote:Wysyłam nieśmiałe wiruski z moim prawie 2cm Bąblem 🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠 proszę brać, nie bać się, zarażać się na zdrowie ❤️🤞🤞🤞 trzymam kciuki za Was wszystkie
BillieJean, LadyDaga lubią tę wiadomość
-
Asia2121 wrote:Testuję nimi od 4 miesięcy i jeszcze nigdy mi nie dały złudnej nadziei. Zawsze pokazywały idealną biel bez cienia zawahania Więc może jednak to jakiś znak! Zobacz co wyjdzie jutro z porannego sika, trzymam kciuki!
Jeżowa lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny mam zagwozdkę a właściwie problem. Nie wiem co mi strzeliło do głupiej głowy, aby testować 9dpo, ale tak miło spędziliśmy dzień na trampolinach, że chyba mnie emocje poniosły. No i tutaj pojawia się mój problem, bo zrobiłam test i poszłam pokazać mojemu, że negatywny, a ten zaczął się wpatrywać i mówi, że widzi kreskę. Ja osobiście sama nie wiem co mam o niej myśleć. Test był wykonany w godzinach popołudniowych. Wstawiam Wam zdjęcie.
A jeśli jakimś cudem cokolwiek tam widzicie to czy kogoś jeśli chodzi o pinki cień cienia cieniowego oszukał?
Naturalnie zrobię jutro test, ale to był mój ostatni pink...😒
Teraz żałuję, że go wgl robiłam. 🤣🤣 Więcej tego błędu nie będę popełniać 🤞🏻
https://zapodaj.net/plik-Yp5roZ63hJOlcia1987, Gosha1510, xSmerfetkax, DaruniaKa lubią tę wiadomość
Starania o pierwsze bobo 2024r. 🍀
👩🏽27 🧔🏽♂️30 🐶 3
❤️2021r.
💊 kwas foliowy
✅ TSH, cytologia, progesteron 7dpo - 20,90 ng/ml, estradiol - 164,00 pg/ml, morfologia. -
Saferka wrote:Dziewczyny mam zagwozdkę a właściwie problem. Nie wiem co mi strzeliło do głupiej głowy, aby testować 9dpo, ale tak miło spędziliśmy dzień na trampolinach, że chyba mnie emocje poniosły. No i tutaj pojawia się mój problem, bo zrobiłam test i poszłam pokazać mojemu, że negatywny, a ten zaczął się wpatrywać i mówi, że widzi kreskę. Ja osobiście sama nie wiem co mam o niej myśleć. Test był wykonany w godzinach popołudniowych. Wstawiam Wam zdjęcie.
A jeśli jakimś cudem cokolwiek tam widzicie to czy kogoś jeśli chodzi o pinki cień cienia cieniowego oszukał?
https://zapodaj.net/plik-Yp5roZ63hJ
-
Schuyler wrote:Ja widzę kreskę 🥹 ile minut po sikaniu zrobione zdjęcie ? 🤩Starania o pierwsze bobo 2024r. 🍀
👩🏽27 🧔🏽♂️30 🐶 3
❤️2021r.
💊 kwas foliowy
✅ TSH, cytologia, progesteron 7dpo - 20,90 ng/ml, estradiol - 164,00 pg/ml, morfologia. -
Schuyler wrote:Ja znów niedawno tu czytałam niestety historię że nawet woda była w ciąży. Ale trzymam kciuki i mam nadzieję że nie trafiłaś na te wadliwe. Z całego serca ci tego życzę i czekam na jutrzejszy sik z dwoma kreseczkami 🤞🤞🤞❤️❤️❤️
Dziękuję za ten głos rozsądku, mogłam nasikać na więcej testów na raz 🙈
Asia a Tobie dziękuję za nadzieję, że Ciebie nie oszukały - 2 na 3 (jeden poranny sik i jeden z wodą przed chwilą po wpisie Shuyler😂) wychodzą negatywnie, tylko ten jeden pozytywnie... Zobaczymy czy słusznie.
Saferka widzę kreseczkę, nie umiem na zdjęciu ocenić czy jest różowa, ale widać ją tamWiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia, 19:29
Asia2121 lubi tę wiadomość
-
Wiecie co ja chyba swój cykl spisuje na straty. Naczytałam się o śluzie i w ogóle. Że gęsty śluz, biały, taki galaretkowaty no to znaczy że ciąży nie będzie… nie znam się na tym, ale taki mam… i się zdołowałam. Dziś rano sikałam ale też biel wizira. Pozostaje mi czekać do soboty… już więcej nie sikam
-
Saferka wrote:Generalnie zdjęcie zrobione jakieś 10 minut po, ale od razu po zrobieniu poszłam do swojego a przez te 10 minut doszukiwałam się, gdzie on to widzi. Tylko pod kątem ją widać moim zdaniem...
-
Dziewczynki, byłam cały dzień poza domem, wracam a tu takie wiadomości 😍
Jeżowa, Saferka trzymam mocno kciuki żeby kreski ciemnialy. Ewidentnie je widać 🤞😍
Dziękujemy za wiruski 🦠🦠🦠, biorę wszystkie 🤣
U mnie chyba owu będzie na dniach bo i śluz zaczyna się robić płodny 🤞
Może wieczorem ze starym zaszalejemy 😂
Schuyler testowałaś cos dzisiaj? Czy przeoczyłam Twój wpis?
Widać ładnie nam się wątek rozkręca 😊 -
Schuyler wrote:Wiecie co ja chyba swój cykl spisuje na straty. Naczytałam się o śluzie i w ogóle. Że gęsty śluz, biały, taki galaretkowaty no to znaczy że ciąży nie będzie… nie znam się na tym, ale taki mam… i się zdołowałam. Dziś rano sikałam ale też biel wizira. Pozostaje mi czekać do soboty… już więcej nie sikam
Przestań czytać, różnie może być. Jedne mają normalny, bez zmian inne mają go więcej. Pamiętasz jak miałaś poprzednio? Bo u mnie za każdym razem jest więcej śluzu a potem pozytywny test. -
Chesterka1124 wrote:O, nie zauważyłam 😢
Przestań czytać, różnie może być. Jedne mają normalny, bez zmian inne mają go więcej. Pamiętasz jak miałaś poprzednio? Bo u mnie za każdym razem jest więcej śluzu a potem pozytywny test.
Także Twój śluz może oznaczać wszystko! 🩷🩷Insane, Chesterka1124 lubią tę wiadomość
👩🏽27 🧔🏽♂️30 🐶 3
❤️2021r.
💊 kwas foliowy
Saferka wrote:Dziewczyny mam zagwozdkę a właściwie problem. Nie wiem co mi strzeliło do głupiej głowy, aby testować 9dpo, ale tak miło spędziliśmy dzień na trampolinach, że chyba mnie emocje poniosły. No i tutaj pojawia się mój problem, bo zrobiłam test i poszłam pokazać mojemu, że negatywny, a ten zaczął się wpatrywać i mówi, że widzi kreskę. Ja osobiście sama nie wiem co mam o niej myśleć. Test był wykonany w godzinach popołudniowych. Wstawiam Wam zdjęcie.
https://zapodaj.net/plik-Yp5roZ63hJ
Widzę ‼️🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Saferka, Chesterka1124 lubią tę wiadomość
👩🏻1987 🧑🏻🦲1992
💔2009
💙2010
🩷2013
Starania od 04.2024
Wiesiołek + Wit E + omega + NAC -
Kochane, jakie szaleństwo się tutaj zadziało!! Jeżowa, Saferka życzę, żeby kreski ciemniały, dajcie znać jutro rano 😘😘
Schuyler - ja już nie czytam nic o śluzach, o pieczeniach, suchościach itd, bo wczoraj byłam tak zdołowana, że chciałam już w ogóle sobie odpuszczać starania o dziecko. Nie możemy się poddawać. Głowa do góry, piersi bolące do przodu i testujemy dalej 💪💪
Dziękuję dziewczyny za wiruski, super że do nas tu wpadacie 🩷 niech dzieciątka w Was rosną zdrowe, duże i szczęśliwe )Olcia1987, Jeżowa, OldMe-NewMe, Chesterka1124 lubią tę wiadomość
♀️33 ♂️ 35 👩❤️👨 15cs naturalnych
IVF - 12🥚, 5❄️
10.2024 FET 5dn blastka 8dpt 💔 -
Saferka wrote:Dokładnie! Ja czytając o objawach to wyczytałam wszystko, że jedna miała zaparcia jak zaszła a druga biegunkę. Jedna wodnisty śluz a druga kremowy, trzecia wcale. Jedną bolą piersi a drugą nie.
Także Twój śluz może oznaczać wszystko! 🩷🩷
U mnie tak samo było … wszystkie i żadne objawy 😜
1 nawet nie wiedziałam że byłam w ciąży (żadnych objawów, cykl normalny, śluz, nawet miałam plamienie które wzięłam za okres)
2 sikałam często i myślałam że mam zap pęcherza, koleżanka mi pow żebym zrobiła test 😅 żadnych innych objawów
3 piersi bolały, brzuch, dużo śluzu, mdłości 🤷🏻♀️👩🏻1987 🧑🏻🦲1992
💔2009
💙2010
🩷2013
Starania od 04.2024
Wiesiołek + Wit E + omega + NAC -
Myślicie, że już jutro jakikolwiek test powinien coś pokazać? Czy lecieć rano po pinka?
Chesterka1124 lubi tę wiadomość
👩🏽27 🧔🏽♂️30 🐶 3
❤️2021r.
💊 kwas foliowy
Saferka wrote:Myślicie, że już jutro jakikolwiek test powinien coś pokazać? Czy lecieć rano po pinka?
Ja bym leciała po pinka, łatwiej o porównanie ciemniejacej kreski na teście tej samej firmy♀️33 ♂️ 35 👩❤️👨 15cs naturalnych
IVF - 12🥚, 5❄️
10.2024 FET 5dn blastka 8dpt 💔 -
Jeżowa, Saferka ja widzę u was kreski! Oby to było to i niech ciemnieją! 🤞😉
Jeżowa lubi tę wiadomość
🙎♀️29: wszystko ok, naturalne owulacje
01.2024 AMH 2,7
11.2024 AMH 1,87
Hormony ✅
Jajowody drożne ✅
💊metafolian, b-complex, wit D, Fertistim, Euthyrox25, Duphaston
👨28: 09.2023 morfologia 2%, 04.2024 morfologia 5%
💊Fertistim
🍼Starania od 06.2023
👨⚕️Klinika leczenia niepłodności od 01.2024
💔05.2024 ⏸️ (12 cs), CP, jajowód zachowany, laparoskopia
06.2024 1 IUI ❌ (aromek+ovitrelle)
10.2024 2 IUI ❌ (naturalny cykl) -
Saferka wrote:Myślicie, że już jutro jakikolwiek test powinien coś pokazać? Czy lecieć rano po pinka?