W sierpniu bzyka sobie bączek 🐝🤰 , w kwietniu będzie już zajączek 🐰
-
WIADOMOŚĆ
-
Może macie rację i niepotrzebnie się nakręcam tym… teoretycznie dziś u mnie chyba 8 lub 9 dpo więc co ja się przejmuje… co ma być to będzie, ale bardzo bym chciała żeby to było w TYM cyklu… 🥹
Jeśli chodzi o śluz to nigdy nie zwracałam na to uwagi.Olcia1987 lubi tę wiadomość
-
Jestem po prenatalnych, na pierwszy rzut oka wszystko ok, choć u mnie kiepsko widać, bo jest tłuszczyk niestety i blizna po cc. Ale Bąbelek 6 cm, tętno 160, pląsał jak szalony z córką już wiedziałam że będzie dziewuszka, obecnie nadal zagadka. Wysyłam tonę wirusów wszystkim czekającym na testowanie i gratuluję pozytywnych testów. Niech bety idą w kosmos, a maluch się zagnieżdżają!
Schuyler, Nowa2024, Aksandra, OldMe-NewMe, DaruniaKa, Chesterka1124, Jeżowa, Olcia1987, Pulsik lubią tę wiadomość
-
Schuyler wrote:Spróbuj i pinkiem i innym dla porównania np facelle. Tylko wstrzymaj siku 😂🤞Starania o pierwsze bobo 2024r. 🍀
👩🏽27 🧔🏽♂️30 🐶 3
❤️2021r.
💊 kwas foliowy
✅ TSH, cytologia, progesteron 7dpo - 20,90 ng/ml, estradiol - 164,00 pg/ml, morfologia. -
Marcysias wrote:Nie rozumiem tych testów okresu dalej nie ma test robiłam przed chwilą i to blado wyszło...... Tydzień temu w środę było lepiej widoczne - test czułość 25 przedtem 10 robiliśmy dziś innej firmy https://zapodaj.net/plik-4E2b9aONjK. Chyba bo prawie tygodniu powinny być dwie mocne ? Brzuch dalej jak na okres. Zrobię ta betę jutro i progesteron.
-
Marcysias wrote:Dziś plamienia brązowe podbrzusze lekko boli ale nie jak na okres przed chwila test i jak to możliwe ze tydzień temu widać było teraz praktycznie nic? bioch dostałam? przecież bym widziała ze leci to ze mnie? https://zapodaj.net/plik-DbYnJJekWo -- przed chwila. Załamka tydzień temu w środę cos było teraz nic jutro 3 dzień opóźnionego okresu. Pójdę jutro na bete i progreson. Przepraszam za błędy jak pisze ale jestem wkurzona
Widzę cień cienia, nie to że nic. Zrób badania z krwi, będziesz wiedzieć od razu na czym stoisz. Trzymam kciuki mocno mocnooo♀️33 ♂️ 35 👩❤️👨 15cs naturalnych
IVF - 12🥚, 5❄️
10.2024 FET 5dn blastka 8dpt 💔 -
Marcysias wrote:Dziś plamienia brązowe podbrzusze lekko boli ale nie jak na okres przed chwila test i jak to możliwe ze tydzień temu widać było teraz praktycznie nic? bioch dostałam? przecież bym widziała ze leci to ze mnie? https://zapodaj.net/plik-DbYnJJekWo -- przed chwila. Załamka tydzień temu w środę cos było teraz nic jutro 3 dzień opóźnionego okresu. Pójdę jutro na bete i progreson. Przepraszam za błędy jak pisze ale jestem wkurzona
Dziwię się że przez tydzień jej nie zrobiłaś jeszczeWiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia, 21:00
-
Schuyler wrote:Wszystko wskazuje na ciążę biochemiczną… Ale sprawdź dla pewności betę jutro i po 48h… trzymam kciuki. 🤞🙏
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia, 21:06
-
Marcysias wrote:ile musi wynosić beta? I jak będzie wysoka nawet to będzie dobrze? kurczę jutro zrobię i dopiero w poniedziałek mogę ahh długi weekend jest a jutro mam nockę w pracy a w piątek dniówke. A i czy mam robić progeston czy sama beta wystarczy?
Wysokość bety raczej nie będzie miała większego znaczenia, tylko jej przyrost. Chyba, że ta beta będzie już naprawdę wysoka, to wtedy raczej nie biochem.
Progesteron też się przyda.40 tc 💔 -
Marcysias wrote:ile musi wynosić beta? I jak będzie wysoka nawet to będzie dobrze? kurczę jutro zrobię i dopiero w poniedziałek mogę ahh długi weekend jest a jutro mam nockę w pracy a w piątek dniówke. A i czy mam robić progeston czy sama beta wystarczy?
-
OldMe-NewMe wrote:Jak kupujesz pinka to weź ten patykowy 😅mi wybarwił o wiele ładniej niż ten kasetkowy pink.
Schuyler, OldMe-NewMe lubią tę wiadomość
🙎♀️29: wszystko ok, naturalne owulacje
01.2024 AMH 2,7
11.2024 AMH 1,87
Hormony ✅
Jajowody drożne ✅
💊metafolian, b-complex, wit D, Fertistim, Euthyrox25, Duphaston
👨28: 09.2023 morfologia 2%, 04.2024 morfologia 5%
💊Fertistim
🍼Starania od 06.2023
👨⚕️Klinika leczenia niepłodności od 01.2024
💔05.2024 ⏸️ (12 cs), CP, jajowód zachowany, laparoskopia
06.2024 1 IUI ❌ (aromek+ovitrelle)
10.2024 2 IUI ❌ (naturalny cykl) -
OldMe-NewMe wrote:Jak kupujesz pinka to weź ten patykowy 😅mi wybarwił o wiele ładniej niż ten kasetkowy pink.
Schuyler, Insane, Olcia1987, OldMe-NewMe lubią tę wiadomość
Starania o pierwsze bobo 2024r. 🍀
👩🏽27 🧔🏽♂️30 🐶 3
❤️2021r.
💊 kwas foliowy
✅ TSH, cytologia, progesteron 7dpo - 20,90 ng/ml, estradiol - 164,00 pg/ml, morfologia. -
Wy dodajecie testy ciążowe to ja wam pokażę mój owulacyjny 🤣 bo oczywiście z tęsknoty za jakimkolwiek testowaniem dziś w 7 dc rozpoczęłam testy owu 🤣
https://zapodaj.net/plik-w8xa3PT3wmInsane, Jeżowa, Darrika lubią tę wiadomość
🙎♀️29: wszystko ok, naturalne owulacje
01.2024 AMH 2,7
11.2024 AMH 1,87
Hormony ✅
Jajowody drożne ✅
💊metafolian, b-complex, wit D, Fertistim, Euthyrox25, Duphaston
👨28: 09.2023 morfologia 2%, 04.2024 morfologia 5%
💊Fertistim
🍼Starania od 06.2023
👨⚕️Klinika leczenia niepłodności od 01.2024
💔05.2024 ⏸️ (12 cs), CP, jajowód zachowany, laparoskopia
06.2024 1 IUI ❌ (aromek+ovitrelle)
10.2024 2 IUI ❌ (naturalny cykl) -
Jeżowa wrote:Bubu cudne wieści z wizyty❤️
BillieJean zajadanie mdłości znam, ale jeśli to pomaga to warto 😀 a 2cm dzidziusia to już duuużo dzidziusia ❤️
Darunia trzymam kciuki żeby te 5% nadziei zamieniły się dla Ciebie w spełnione marzenie
Asia witaj na pokładzie, trzymam kciuki za Ciebie w tym cyklu ❤️
Przyszły do mnie te testy z Testeo z Allegro - górny test to poranny sik (tak, nasikałam do kubeczka i czekał tak do 13 aż przyszła paczka🙈) i biel totalna, natomiast dolny test to sik teraz wieczorny, sprzed kwadransa. Ja widzę kreskę na żywo, nie wiem czy Wy na zdjęciu też ją widzicie? Trochę się boję, że to fałszywy pozytyw bo M93 mówiła, że te testy potrafią dawać złudną nadzieję...
https://zapodaj.net/plik-hfuX6envvl
I dziękuję za kciuki🥰Starania od 09.2022
11.2022 💔cb
05.2024 💔 cb -
Jeżowa, Saferka trzymam kciuki!!! Nie było mnie tu caky dzień a tu takie świetne wieści✊️✊️
-
Saferka wrote:Dziewczyny mam zagwozdkę a właściwie problem. Nie wiem co mi strzeliło do głupiej głowy, aby testować 9dpo, ale tak miło spędziliśmy dzień na trampolinach, że chyba mnie emocje poniosły. No i tutaj pojawia się mój problem, bo zrobiłam test i poszłam pokazać mojemu, że negatywny, a ten zaczął się wpatrywać i mówi, że widzi kreskę. Ja osobiście sama nie wiem co mam o niej myśleć. Test był wykonany w godzinach popołudniowych. Wstawiam Wam zdjęcie.
A jeśli jakimś cudem cokolwiek tam widzicie to czy kogoś jeśli chodzi o pinki cień cienia cieniowego oszukał?
Naturalnie zrobię jutro test, ale to był mój ostatni pink...😒
Teraz żałuję, że go wgl robiłam. 🤣🤣 Więcej tego błędu nie będę popełniać 🤞🏻
https://zapodaj.net/plik-Yp5roZ63hJStarania od 09.2022
11.2022 💔cb
05.2024 💔 cb -
Jeżowa wrote:Przyszły do mnie te testy z Testeo z Allegro - górny test to poranny sik (tak, nasikałam do kubeczka i czekał tak do 13 aż przyszła paczka🙈) i biel totalna, natomiast dolny test to sik teraz wieczorny, sprzed kwadransa. Ja widzę kreskę na żywo, nie wiem czy Wy na zdjęciu też ją widzicie? Trochę się boję, że to fałszywy pozytyw bo M93 mówiła, że te testy potrafią dawać złudną nadzieję...
https://zapodaj.net/plik-hfuX6envvl
Zrobiłam go raz równolegle z facelle i na nim nie było widać praktycznie nic a na facelle była wyraźnie widoczna 2 kreska, także osobiście polecam porównać z jakimś innym najlepiej o czułości 10 🙂Jeżowa lubi tę wiadomość
👩🏻 31l.
Mięśniak macicy/PCOS/zaburzenia hormonalne
2021r. 2x cb 💔 5tc
30.11.2021r. ⏸ 💚
10dpo - beta 82,7 🙏🏻
12dpo - beta 247,6 🥰
15dpo - beta 1163,5 😌
6+1 mamy ❤️ 110/min
13+1 (I prenatalne) 8.1 cm zdrowego chłopaka 💙😍
21+1 (II prenatalne) 434g 💙
29+1 (III prenatalne) 1447g 🥰
41+2 Franciszek jest z nami ❤️ 23.08.2022 3690g, 54cm