W sierpniu bzyka sobie bączek 🐝🤰 , w kwietniu będzie już zajączek 🐰
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale mam dzisiaj przerąbany dzień 😢 mąż w pracy cały dzień, jeszcze, młody okazało się, że to trzydniówka. Dzisiaj już mu wyszła wysypka. Ale cały dzień marudny 😥 odmówił drzemki I co? Jest godzina 16:20 a on już śpi. W sumie co chwilę się wybudza z płaczem 😭😵 także mam przesrana noc 😱
Ot rodzicielstwo 😱🤣
Mimo to tak bardzo chce mieć kolejną dzidzie ❤️ chociaż chwilami pukam się w łeb 🤣 ale chęć tulenia małego okruszka jest silniejsza 🥰 -
Haha u mnie też było tak, że jedno przytulanko w dniu bólu jajnika i mamy córę 😅
Chesterka, oj nie zazdroszczę, ale jak już wysypka wyszła to teraz będziecie mieć z górki 😁 no chęć tulenia znowu takiego malucha i pierwsze kroki, to zachęca mimo trudów z pierwsza pociechą 🫢Chesterka1124 lubi tę wiadomość
33👧 37🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
9 cs!🤞⏳️do kwietnia
💊 naturell: folian, B12, omega-3, koenzym Q10; d3 i k2, selen, chrom complex
🔬08.2024 - morfo, mocz, transaminaza, ferrytyna(55,94), glukoza, cholesterol hdl, ldl ✅️kwas foliowy(15,96), b12(393) ☑️ cholesterol całkowity❌️
🔬11.2024 TSH 2,09❌️ T4 1,06✅️anty TPO, anty TG ✅️ badania 2-5dc ✅️
Badanie nasienia✅️
🗓 08.24 usg piersi✅️cytologia płynna✅️
Nadwaga - dieta i ćwiczenia (do tej pory -6 kg)
🔜26.11 Wit D3
🔜28.11 endo konsultacja
🔜04 12 wizyta u gina -
W ogóle znowu tak gorąco i parno, gdzie ta burza 🥵33👧 37🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
9 cs!🤞⏳️do kwietnia
💊 naturell: folian, B12, omega-3, koenzym Q10; d3 i k2, selen, chrom complex
🔬08.2024 - morfo, mocz, transaminaza, ferrytyna(55,94), glukoza, cholesterol hdl, ldl ✅️kwas foliowy(15,96), b12(393) ☑️ cholesterol całkowity❌️
🔬11.2024 TSH 2,09❌️ T4 1,06✅️anty TPO, anty TG ✅️ badania 2-5dc ✅️
Badanie nasienia✅️
🗓 08.24 usg piersi✅️cytologia płynna✅️
Nadwaga - dieta i ćwiczenia (do tej pory -6 kg)
🔜26.11 Wit D3
🔜28.11 endo konsultacja
🔜04 12 wizyta u gina -
Ana29 wrote:No dobra , dajecie nadzieję dziewczyny 😅
Ale moja głowa mówi mi , że nic z tego 🫠Ana29 lubi tę wiadomość
-
Darrika wrote:W ogóle znowu tak gorąco i parno, gdzie ta burza 🥵🙎♀️ wszystko ok, naturalne owulacje
AMH 2,7
Hormony ✅
Jajowody drożne ✅
💊metafolian, b-complex, wit D, Fertistim, Euthyrox25, Duphaston
👨09.2023 morfologia 2%, 04.2024 morfologia 5%
💊Fertistim
🍼Starania od 06.2023
👨⚕️Klinika leczenia niepłodności od 01.2024
💔05.2024 ⏸️ (12 cs), CP, jajowód zachowany
06.2024 1 IUI ❌ (aromek+ovitrelle)
10.2024 2 IUI ❌ (naturalny cykl) -
Darrika wrote:Haha u mnie też było tak, że jedno przytulanko w dniu bólu jajnika i mamy córę 😅
Chesterka, oj nie zazdroszczę, ale jak już wysypka wyszła to teraz będziecie mieć z górki 😁 no chęć tulenia znowu takiego malucha i pierwsze kroki, to zachęca mimo trudów z pierwsza pociechą 🫢
U mnie było przytulanko dzień po bólu jajnika , więc stąd moje przypuszczenia , że nic z tego nie będzie 😁 ale czas pokaże , albo za tydzień dostanę okres , albo nie 🥲 -
Chesterka1124 wrote:Ale mam dzisiaj przerąbany dzień 😢 mąż w pracy cały dzień, jeszcze, młody okazało się, że to trzydniówka. Dzisiaj już mu wyszła wysypka. Ale cały dzień marudny 😥 odmówił drzemki I co? Jest godzina 16:20 a on już śpi. W sumie co chwilę się wybudza z płaczem 😭😵 także mam przesrana noc 😱
Ot rodzicielstwo 😱🤣
Mimo to tak bardzo chce mieć kolejną dzidzie ❤️ chociaż chwilami pukam się w łeb 🤣 ale chęć tulenia małego okruszka jest silniejsza 🥰
Może jestem szalona , ale chciałabym przeżywać te trudy rodzicielstwa 🥹 póki co , muszę cierpliwie czekać 🙂Chesterka1124 lubi tę wiadomość
-
Chesterka1124 wrote:Ale mam dzisiaj przerąbany dzień 😢 mąż w pracy cały dzień, jeszcze, młody okazało się, że to trzydniówka. Dzisiaj już mu wyszła wysypka. Ale cały dzień marudny 😥 odmówił drzemki I co? Jest godzina 16:20 a on już śpi. W sumie co chwilę się wybudza z płaczem 😭😵 także mam przesrana noc 😱
Ot rodzicielstwo 😱🤣
Mimo to tak bardzo chce mieć kolejną dzidzie ❤️ chociaż chwilami pukam się w łeb 🤣 ale chęć tulenia małego okruszka jest silniejsza 🥰
Ja to sama siebie pukam w czoło 🤪 dzieci prawie 14 i 11 lat… stare konie, odżyłam, wszystko robią sami, możemy wyjechać na weekend, koncerty itd
A nam się dziecka zachcialo 🤪🤪
I to w moim wieku? Przyjaciółki z PL mnie wyśmiały i pow że jestem nienormalna 😅
Dobrze że w nl kobiety po 40 rodzą i tutaj to normalne bo chyba bym się nie zdecydowała … a teraz to tylko żyje od owulacji do owulacji 🤪🤪🤦🏻♀️
Dużo zdrówka dla młodego i w miarę spokojnej nocy 🙏🏻Chesterka1124 lubi tę wiadomość
👩🏻1987 🧑🏻🦲1992
💔2009
💙2010
🩷2013
Starania od 04.2024
Wiesiołek + Wit E + omega + NAC -
Ana29 wrote:Może jestem szalona , ale chciałabym przeżywać te trudy rodzicielstwa 🥹 póki co , muszę cierpliwie czekać 🙂
Zawsze zazdrościłam i mówiłam, że będę tulić i głaskać. Rzeczywistość jest troszkę inna, oczywiście tule i głaskam ale panicz zaczyna już pokazywać charakter i czasami mam dość, chciałabym się gdzieś schować 🤣
Mimo to, kocham go nad życie i nie żałuję ani jednej sekundy 🥰 -
Nowa2024 wrote:Ja tak miałam w pierwszym cyklu po cp. Ból nie do zniesienia w dzień i w nocy. Żadne leki nie pomagały a okres był mega obfity gdzie zawsze miesiączki skąpe i rzadko bolesne. Na szczęście wtedy to trwało bardzo krotko
-
Olcia1987 wrote:Ja to sama siebie pukam w czoło 🤪 dzieci prawie 14 i 11 lat… stare konie, odżyłam, wszystko robią sami, możemy wyjechać na weekend, koncerty itd
A nam się dziecka zachcialo 🤪🤪
I to w moim wieku? Przyjaciółki z PL mnie wyśmiały i pow że jestem nienormalna 😅
Dobrze że w nl kobiety po 40 rodzą i tutaj to normalne bo chyba bym się nie zdecydowała … a teraz to tylko żyje od owulacji do owulacji 🤪🤪🤦🏻♀️
Dużo zdrówka dla młodego i w miarę spokojnej nocy 🙏🏻Olcia1987 lubi tę wiadomość
-
Chesterka1124 wrote:Nie jesteś szalona, dobrze Cię rozumiem, miałam tak samo 🥺
Zawsze zazdrościłam i mówiłam, że będę tulić i głaskać. Rzeczywistość jest troszkę inna, oczywiście tule i głaskam ale panicz zaczyna już pokazywać charakter i czasami mam dość, chciałabym się gdzieś schować 🤣
Mimo to, kocham go nad życie i nie żałuję ani jednej sekundy 🥰
To piękne 🥹🥹
Ja w pierwszym tygodniu września lecę na Kretę i śmieję się do narzeczonego , że może przywieziemy dzidzie stamtąd jeśli ten cykl rzeczywiście jest taki szybki i dostałabym miesiączkę szybciej względem owulacji 😁 -
Schuyler wrote:No właśnie u mnie to samo tylko po cb……🙎♀️ wszystko ok, naturalne owulacje
AMH 2,7
Hormony ✅
Jajowody drożne ✅
💊Fertistim
🍼Starania od 06.2023
Ana29 wrote:To piękne 🥹🥹
Ja w pierwszym tygodniu września lecę na Kretę i śmieję się do narzeczonego , że może przywieziemy dzidzie stamtąd jeśli ten cykl rzeczywiście jest taki szybki i dostałabym miesiączkę szybciej względem owulacji 😁
My leczymy się w klinice w Pz i cały czas z mężem mówimy, że jak uda się zajść to będzie to nasz mały pyruś (od pyry poznańskiej) 😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia, 17:51
Ana29, Darrika lubią tę wiadomość
🙎♀️ wszystko ok, naturalne owulacje
AMH 2,7
Hormony ✅
Jajowody drożne ✅
💊Fertistim
🍼Starania od 06.2023
Dziewczyny w jakim momencie cyklu najlepiej jest się wybrać do gina? Mam umówioną kontrolną wizytę w 19dc, powinno być już wtedy po owulacji, ale zastanawiam się czy warto wybrać się przed? Czy taka wizyta może mieć w jakikolwiek sposób pomóc w tym cyklu?
-
xSmerfetkax wrote:Dziewczyny w jakim momencie cyklu najlepiej jest się wybrać do gina? Mam umówioną kontrolną wizytę w 19dc, powinno być już wtedy po owulacji, ale zastanawiam się czy warto wybrać się przed? Czy taka wizyta może mieć w jakikolwiek sposób pomóc w tym cyklu?
Ana29 lubi tę wiadomość
-
Nowa2024 wrote:No i będzie mały grekuś w brzuszku 😍
My leczymy się w klinice w Pz i cały czas z mężem mówimy, że jak uda się zajść to będzie to nasz mały pyruś (od pyry poznańskiej) 😁
Ja mieszkam niedaleko Poznania 😉 iii nie znoszę ziemniaków 🤣 ale wszystko co jest zrobione z ziemniaka już tak 😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia, 18:11
Nowa2024 lubi tę wiadomość
-
Ana29 wrote:Ja mieszkam niedaleko Poznania 😉 iii nie znoszę ziemniaków 🤣 ale wszystko co jest zrobione z ziemniaka już tak 😁
Darrika lubi tę wiadomość
🙎♀️ wszystko ok, naturalne owulacje
AMH 2,7
Hormony ✅
Jajowody drożne ✅
💊Fertistim
🍼Starania od 06.2023