W sierpniu słońca brzask, a ja chcę ujrzeć dwóch kresek blask 💞
-
WIADOMOŚĆ
-
Marse92 wrote:Cześć wszystkim! Jestem tutaj świeżakiem 🙊 staramy się od trzech miesięcy, @ wypada 7 sierpnia, ale kusi testować już teraz 🙊 gdybym poszła na betę to powinna już coś wykazać?
Hej, powinnaMarse92 lubi tę wiadomość
Ona i On
Czekają na 🤰🏻 -
Tabeaa wrote:Hej. Ja od marca ruszyłam ze staraniami o 3 malucha. Testować planowo powinnam 11 sierpnia ale nie wiem czy ja tyle wytrzymam 🙈🙈
Ja nigdy nie robię testu przed spodziewanym dniem okresu. Zawsze boję się wyniku i tego, ze się zawiodęOna i On
Czekają na 🤰🏻 -
Niebieska12 wrote:DomiKa - trzymamy kciuki! Koniecznie napisz co i jak i cze wesoło rozpoczynasz miesiąc
Truskawkowa_M - to będzie nas 3!
Choć mnie kusi też trochę środa rano-chyba też zrobię test, bo jeśli coś wyjdzie to chyba nie będę siedzieć dobę w pracy i męczyć się po nocy... Ech, sama nie wiem...
A śpiące jesteście bo przecież niż przyszedł i cały weekend ma lać
Mnie wczoraj cały dzień lekko pobolewał brzuch i mam na bieliźnie dwieałe ciapki ciemnej barwy... Jest 6 dpo - nie wiem, że może sobie to wszystko wmawiam
Jeśli chodzi o starania o bejbiczka to od października, ale tego nie można przeliczyć na miesiące-od tego czasu obecnie dopiero 4 owulacja... Nie umiem wyjaśnić dlaczego się zatrzymała w pewnym momencie. Nawet stymulację zaczęłam, ale zrobiła się torbiel i musiałam odstawić. A następny cykl ruszył planowo
Torbiel się wchłonęła ?
Niestety czym bardziej się chce, tym bardziej się nie ma 🥺
Ona i On
Czekają na 🤰🏻 -
Torbiel 4 cm wchłonęła się w jeden cykl i pokazał się piękny pęcherzyk, który pękł mając 24 mm teraz tempka pięknie rośnie-nie wiem dlaczego nic nie działało przez pół roku a teraz działa... Ale nie muszę wszystkiego rozumieć
Marse92 - kilku nam wypada termin@ na 7 jeśli dasz radę poczekaj jeszcze trochę, bo wydasz pieniądze a i tak nie będziesz miała pewności jak się nie uda czy to nie za wcześnie...
Ja sikańca robię w środę(miało być 7 ale powiedzmy, że z przyczyn zawodowych) a później będę czekać-ćwiczę cierpliwość
Tabeaa - bądź silna i wytrzymaj jeszcze ciut ciutStarania od października 2021.
3 cykle owulacyjne, potem długie bezowulacyjne
Czerwiec 2022 - letrozol-torbiel,duphaston.
Odstawienie wszystkiego,
LH/FSH=2
10.dzień cyklu-eureka, pęcherzyk 14mm -
Teoretycznie człowiek wie, że wcześniej nie ma co testować ale chęci zawsze są. W ostatnim cyklu zrobiłam dzień wcześniej ze względu na plany wyjściowe. Teraz może wytrzymam do dnia 🙈
Chociaż teoretycznie małe szanse, bo ❤️ było dwa dni przed spodziewaną owu i dzień po. Testów nie robiłam, ale śluz i szyjka tak wskazująWiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2022, 22:39
-
Niebieska12 wrote:Torbiel 4 cm wchłonęła się w jeden cykl i pokazał się piękny pęcherzyk, który pękł mając 24 mm teraz tempka pięknie rośnie-nie wiem dlaczego nic nie działało przez pół roku a teraz działa... Ale nie muszę wszystkiego rozumieć
Marse92 - kilku nam wypada termin@ na 7 jeśli dasz radę poczekaj jeszcze trochę, bo wydasz pieniądze a i tak nie będziesz miała pewności jak się nie uda czy to nie za wcześnie...
Ja sikańca robię w środę(miało być 7 ale powiedzmy, że z przyczyn zawodowych) a później będę czekać-ćwiczę cierpliwość
Tabeaa - bądź silna i wytrzymaj jeszcze ciut ciut
Niebieska12 No to super, ze się wchłonęła 🌷 ja miałam w tym cyklu robione HyCoSy, bo u mnie starania są dłuższe. W tym roku diagnostyka i przestój prawie pol roku, wróciliśmy ze staraniami 🥰
Kurcze tak piszecie o tym 7 sierpnia, ja postanowiłam wtedy zatestowac pierwszy raz przed okresem, bo to moje urodziny 😀 i mocno trzymam kciukersy za nas wszystkie 🥰Ona i On
Czekają na 🤰🏻 -
Tabeaa wrote:Teoretycznie człowiek wie, że wcześniej nie ma co testować ale chęci zawsze są. W ostatnim cyklu zrobiłam dzień wcześniej ze względu na plany wyjściowe. Teraz może wytrzymam do dnia 🙈
Chociaż teoretycznie małe szanse, bo ❤️ było dwa dni przed spodziewaną owu i dzień po. Testów nie robiłam, ale śluz i szyjka tak wskazują
No i widzisz ja mówię, ze nigdy nie testuje przed - bo faktycznie nigdy tego nie robiłam. Ale jak pisze z Wami to tez zatestuje - będzie raźniej ))Ona i On
Czekają na 🤰🏻 -
Kurcze, dziś temperatura spadła... Tak więc średni początek tygodnia, przestałam się łudzić...Starania od października 2021.
Odstawienie wszystkiego,
LH/FSH=2
Czas przywitać sierpień, wiec robię to z przytupem, mam nadzieje, ze długo tu nie pobędziecie i zaraz nam pochwalicie się pięknymi kreseczkami 🤞🏻
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2022, 07:59
2018 - początek starań
2020- start klinika; histerolaparoskopia
2021 - IUI 💚 -> 💔 7tc. /2021 - IUI ❌/2021 - IUI ❌ /2021 -IUI ❌
2021 - start procedura --> 1x 4.1.1 i 6 komórek
2022 - transfer 💚 --> 11tc.💔 (trisomia 22)
2022- zapładniamy pozostałe komórki --> 1x 4.1.1. --> przebadany zarodek --> transfer 🍀
7 dpt 💚JEST DRUGA KRESKA!
7+1 - bijące serduszko
9+1 - 2,44cm Bobo
13+0 - prenatalne - 6,5 cm zdrowego Bobo - Synuś 💙
20+2 - połówkowe - 364g 💙
29+2 - prenatalne - 1420 💙
31.08 - 💙H . 💙 13:22, 3540g., 53cm💙 -
Kaśik nie wiem czy zwróciłaś uwagę ale są w tym miesiącu dwa wątku testowe, także w razie czego zapraszamy tez do nas 😘😁
Kaśik lubi tę wiadomość
17 cs All I want for Christmas is You Baby...🎄-> marzenia się spełniły 👶💙
👱🏻♀️ kocia mama, PAI homo, VR2 hetero, mthfr oba hetero, KIRy - brak 4 z 5 implantacyjnych, Puste jajo 8+3 ❤️🩹, CB 💔, Mój Cud 💙 -
Karo123 wrote:Kaśik nie wiem czy zwróciłaś uwagę ale są w tym miesiącu dwa wątku testowe, także w razie czego zapraszamy tez do nas 😘😁
Właśnie nie zauważyłam 🥹, ale juz się poprawiałam 🤣Karo123 lubi tę wiadomość
2018 - początek starań
2020- start klinika; histerolaparoskopia
2021 - IUI 💚 -> 💔 7tc. /2021 - IUI ❌/2021 - IUI ❌ /2021 -IUI ❌
2021 - start procedura --> 1x 4.1.1 i 6 komórek
2022 - transfer 💚 --> 11tc.💔 (trisomia 22)
2022- zapładniamy pozostałe komórki --> 1x 4.1.1. --> przebadany zarodek --> transfer 🍀
7 dpt 💚JEST DRUGA KRESKA!
7+1 - bijące serduszko
9+1 - 2,44cm Bobo
13+0 - prenatalne - 6,5 cm zdrowego Bobo - Synuś 💙
20+2 - połówkowe - 364g 💙
29+2 - prenatalne - 1420 💙
31.08 - 💙H . 💙 13:22, 3540g., 53cm💙 -
Kaśik wrote:Czas przywitać sierpień, wiec robię to z przytupem, mam nadzieje, ze długo tu nie pobędziecie i zaraz nam pochwalicie się pięknymi kreseczkami 🤞🏻
Życzymy jak najszybszych IIStarania od października 2021.
Odstawienie wszystkiego,
LH/FSH=2
Tabeaa wrote:Teoretycznie człowiek wie, że wcześniej nie ma co testować ale chęci zawsze są. W ostatnim cyklu zrobiłam dzień wcześniej ze względu na plany wyjściowe. Teraz może wytrzymam do dnia 🙈
Chociaż teoretycznie małe szanse, bo ❤️ było dwa dni przed spodziewaną owu i dzień po. Testów nie robiłam, ale śluz i szyjka tak wskazują
Ale jak masz 2 dni przed to myślę, że oni już tam grzecznie czekali w blokach startowychStarania od października 2021.
Odstawienie wszystkiego,
LH/FSH=2
Marse92 wrote:Cześć wszystkim! Jestem tutaj świeżakiem 🙊 staramy się od trzech miesięcy, @ wypada 7 sierpnia, ale kusi testować już teraz 🙊 gdybym poszła na betę to powinna już coś wykazać?Starania od października 2021.
Odstawienie wszystkiego,
LH/FSH=2
Niebieska12 wrote:Koleżanka właśnie mi dziś powiedziała, że robiła betę w 23 dniu, jakoś tak, ani śladu. Więc sobie podarowała, na ból brzucha wzięła leki, na wesele poszła i się dobrze bawiła i tydzień po terminie @ test dodatni nie ma reguły, niestety...