W sierpniu słońca brzask, a ja chcę ujrzeć dwóch kresek blask 💞
-
WIADOMOŚĆ
-
Decisive, Według mnie bardzo możliwe, że to ciaża. Jeśli robiłaś pierwszy test rano to poziom hormonu w moczu był wyższy niż po 2 godzinach. Najlepiej powtórz jutro rano . Trzymam kciuki
Karotka123, powtarzasz w takim razie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2022, 18:51
-
Byłam na becie. W sobotę 53 dzisiaj 275 Niby się cieszę, a jednak nadal się boję. Mam synka, o którego staraliśmy się 9 miesięcy a przed nim zaszłam ciąże w której Beta miała nieprawidłowy przyrost. Teraz przyrost jest prawidłowy, ale niepokoi mnie, że mogę mieć zakażenie układu moczowego , a wiadomo, że stan zapalny w ciąży to nic dobrego…
Tabeaa, dominikawa lubią tę wiadomość
-
DomiKa wrote:Byłam na becie. W sobotę 53 dzisiaj 275 Niby się cieszę, a jednak nadal się boję. Mam synka, o którego staraliśmy się 9 miesięcy a przed nim zaszłam ciąże w której Beta miała nieprawidłowy przyrost. Teraz przyrost jest prawidłowy, ale niepokoi mnie, że mogę mieć zakażenie układu moczowego , a wiadomo, że stan zapalny w ciąży to nic dobrego…
Trzymamy kciuki:)Starania od października 2021.
3 cykle owulacyjne, potem długie bezowulacyjne
Czerwiec 2022 - letrozol-torbiel,duphaston.
Odstawienie wszystkiego,
LH/FSH=2
10.dzień cyklu-eureka, pęcherzyk 14mm -
Dziewczyny, olewam system i testuję jutro... Mdli mnie strasznie od dwóch dni... Więc albo będzie druga krecha albo zabiorę się za leczenie żołądka....Starania od października 2021.
Odstawienie wszystkiego,
LH/FSH=2
Tabeaa wrote:Który to dc? Trzymam kciuki!Starania od października 2021.
Odstawienie wszystkiego,
LH/FSH=2
Kusi mnie by sprawdzić dziś betę i progesteron. Przynajmniej będę wiedziała co słychać i czy ciałko żółte jest wydolne...Starania od października 2021.
Odstawienie wszystkiego,
LH/FSH=2
Czytam, że mdłości a
Mogą być objawem PMS... ręce opadają. Ze wszystkich rodzajów przypadłości ja muszę mieć akurat tą...Starania od października 2021.
Odstawienie wszystkiego,
LH/FSH=2
szarlota96 wrote:Prosze o wpisanie na 16.08 Oby był to szczęśliwy cykl.Starania od października 2021.
Odstawienie wszystkiego,
LH/FSH=2
10.dzień cyklu-eureka, pęcherzyk 14mm