W sierpniu słońca brzask, a ja chcę ujrzeć dwóch kresek blask 💞
-
WIADOMOŚĆ
-
Marse92 wrote:Ja nie wytrzymam do niedzieli… zrobie probniaka jutro 🙊 trzymajcie kciuki chociaż za cień 🙊🙂Starania od października 2021.
3 cykle owulacyjne, potem długie bezowulacyjne
Czerwiec 2022 - letrozol-torbiel,duphaston.
Odstawienie wszystkiego,
LH/FSH=2
10.dzień cyklu-eureka, pęcherzyk 14mm -
Truskawkowa_M wrote:O ja już nieraz czułam, ze to na sto procent już 🥺Starania od października 2021.
Odstawienie wszystkiego,
LH/FSH=2
Niebieska12 wrote:To jest dziwne uczucie, kiedy w głowie jesteś już mamą, a jednak nie jesteś...
Raz to już byłam pewna na stówkę, bo okres sie spóźniał całe 4dni co mi sie nigdy nie zdarzało, a to był taki maks zawód jak przyszła 🙈
Serio ryczałam jak bóbr, ale to mi mimo wszystko bardzo pomogło - ten płaczMiasa lubi tę wiadomość
Ona i On
Czekają na 🤰🏻 -
Marse92 wrote:Cześć dziewczyny! Niestety daje znać, ze u mnie jedna kreseczka…
Agata :) lubi tę wiadomość
Starania od października 2021.
Odstawienie wszystkiego,
LH/FSH=2
Karotka123 wrote:A u mnie 🐒Starania od października 2021.
Odstawienie wszystkiego,
LH/FSH=2
Beta 13, prog 38....
Brak mi słówWiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2022, 12:44
szarlota96 lubi tę wiadomość
Starania od października 2021.
Odstawienie wszystkiego,
LH/FSH=2
No i teraz tam gdzie była kreska pod światło jest normalna cieniutka... Czyli jednak nie jestem nienormalna. Jutro powtórka bety...Starania od października 2021.
Odstawienie wszystkiego,
LH/FSH=2
Hej dziewczyny!
Witam się na tym wątku bo i ja planuje testować po niedzieli Przewidywany termin @ na czwartek 11.08
Jestem mamą 3 synów. W obecnym cyklu poszaleliśmy z mężem 6 dnia cyklu ( cykle 25-26 dni). Teoretycznie nic nie powinno wyjść, ale jeśli owu była 10 dnia to opcja jakaś jest Ten cykl jakiś dziwny od początku. Zaraz po miesiączce od 7 dnia zaczęły się bóle owulacyjne.. Sluz rozciągliwy między 10 a 12 dniem. Od 13 dnia susza. W 17 dniu cyklu poranna biegunka, mdłości. Wczoraj na równy tydzien przed terminem @ męczyły mnie bóle typowo okresowe, ale takie które dostaje zawsze w dzień @ , a nie az tydzien przed. Az sie zastanawiałam czy nie przyjdzie szybciej .
Kurcze z jednej strony dzieci odchowane, ale z drugiej jak tak sobie myśle to chyba będę zawiedziona jak ta miesiączka przyjdzie
Trzymam kciuki za Was! -
Truskawkowa_M wrote:Hejka 🌷
Która z Was testuje w sierpniu ? Ja już się nie mogę doczekać 😌 -
Nulqatra wrote:Ja też testuje w sierpniu 15.08. Ale dzisiaj stracilam trochę zapał bo progesteron w 24 dc jedynie 4,37 a to raczej duzo za mało mimo że od dzisiaj biorę też proga to mam przeczucie ze cykl już pewnie stracony. Jak myślicie Kochane?
Ten progesteron raczej świadczy o tym, ze owulacja się odbyła. Wszystko jest możliwe, do testowania jeszcze masz trochę czasuOna i On
Czekają na 🤰🏻