Walentynkowe Fasolki - lutowe testowanie 2018 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
pakatasia96 wrote:Już chyba oswoiłam się z tą myślą, że nic z tego. Teraz chce tylko wyjaśnić co się dzieje
Bete kazał gin zrobić, więc tuptuptup zrobiłam a teraz czekam na swoją kolej tylko najpierw ciężarne wejdą
Pakatasia, jakby nie patrzeć, to Ty też ciężarna jesteś!
Ale dobrze to wyjaśnić, bo nieco przypomina to historię Buni, gdzie beta raz spadała, raz rosła...
Ktoś pytał o Bunię - nie widziałam jej od dawna. Chyba zaraz na początku stycznia zniknęła.
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Kochane ja uciekam na babski wieczór przedurodzinowy
lecimy do kina bo jutro do pracy a potem już tylko imprezowanie od piątku
Walczcie i niańczcie!Luna1993, reset, Czrna 81, Morusek, Bajkaaa, nenusia, Jeżowa, Flowwer, KateHawke, ANkaG lubią tę wiadomość
-
reset wrote:Toż to sobie zaklepywałam w styczniu jako że to mój miesiąc urodzinowy
ale dobrze- starasz się dłużej, to jako prowadząca kwiecień zajdź w kwietniu, a ja sobie inny miesiąc na ciążę znajdę
Karolina mnie mnie musisz zapraszać, sama się wproszęCzarna81
22 cs. -
Resecik, to weź maj, ja gdzieś w duchu wiem, że wypadam z obiegu. Poprostu trochę ciężko przyznać, że tych prawie 5 lat walki kończy się w taki sposób, we łzach. Jestem tu chyba tylko dlatdgo, że pomagacie mi patrzeć na kobiety, którym się udaje bez tej chorej zazdrości. Tak czy siak jestem wiernym kibicem i czytelnikiem, ale chyba czas przejść na forum dla bezdzietnych
-
Czrna 81 wrote:No, marzec!!
Karolina mnie mnie musisz zapraszać, sama się wproszęCzrna 81, Karolina90, nenusia, Bajkaaa, Emiilka, Karma88, olik321, lamka, Kotowa, KateHawke, agnieszka00, Bocianiątko, MaryAnn, Kargo31, ANkaG, Lunaris, Sarna84 lubią tę wiadomość
-
StaraczkaNika wrote:Resecik, to weź maj, ja gdzieś w duchu wiem, że wypadam z obiegu. Poprostu trochę ciężko przyznać, że tych prawie 5 lat walki kończy się w taki sposób, we łzach. Jestem tu chyba tylko dlatdgo, że pomagacie mi patrzeć na kobiety, którym się udaje bez tej chorej zazdrości. Tak czy siak jestem wiernym kibicem i czytelnikiem, ale chyba czas przejść na forum dla bezdzietnych
Nikuś, maj jest TwójNie umiem sobie wyobrazić przez co przechodzisz, co więcej - mam nadzieję, że nigdy nie będę musiała przez to przejść, ale jednocześnie mam wewnętrzne przekonanie, że jeszcze będzie Twój czas :* Wcale mnie Twoje odczucia nie dziwią obecnie, ale nawet jeśli Ty na razie tracisz wiarę, to my tu wierzymy za Ciebie. Jeszcze się Kochana podniesiesz, wypniesz pierś do przodu i będziesz się śmiała losowi w twarz!
W sumie z tym zachodzeniem w marcu to niezła myśl... Tylko M. musiałby chyba na śpiocha mnie zapłodnić, bo albo będę nieprzytomna przed egzaminem ze zmęczenia, albo w trakcie (to już w ogóle hardkor, nasze egzaminy trwają 4 dni!) albo po - tu wyjdzie stres i opadnie adrenalina plus dojdzie panika, że nie zdałam. No jak nic na śpiocha tylkoWiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2018, 18:13
Czrna 81, Karma88 lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
reset wrote:Toż to sobie zaklepywałam w styczniu jako że to mój miesiąc urodzinowy
ale dobrze- starasz się dłużej, to jako prowadząca kwiecień zajdź w kwietniu, a ja sobie inny miesiąc na ciążę znajdę
No właśnie ja teżw tym samym momencie jak Bociek deklarowała się na marzec
ale możemy prowadzić we dwie
i już w ciązy
Czrna 81, Karma88, Bocianiątko lubią tę wiadomość
👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
Nika nie wypadasz z obiegu! Nie mów tak bo napiszę na Ciebie zażalenie. Jestem pewna że jeszcze wszystko przed Tobą. Z kąd? Bo qrwa musi być trochę sprawiedliwości na tym świecie! Cierpienia masz dosyć, teraz czas na szczęście.
Ruth, Emiilka, Morusek, lamka, KateHawke, ANkaG lubią tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
Czrna 81 wrote:W marcu 37, tak jak Flowwer i Lunaris, dlatego tak pieszczotliwie do siebie mówimy
Matko dziewczyny to ja przy was najstarszą starowinka hehe od dzisiaj macie zakaz mówienia ze wy geriatryczne mamy będziecie
My młode laski jesteście w odpowiednim wieku do rodzeniaCzrna 81, pakatasia96 lubią tę wiadomość
-
Karma88 wrote:Tak jest bedziemy tylko wiruski rozsylac i gospodarzyc na watkach!!!
Udalo sie M wybzykac. Nadzieja jeszcze w tej partii w tym cyklu, a potem niech sie dzieje co chce.
Gratuluję i trzymam za owocne serduchowanie z mężemKarma88 lubi tę wiadomość
-
Rub45 wrote:Matko dziewczyny to ja przy was najstarszą starowinka hehe od dzisiaj macie zakaz mówienia ze wy geriatryczne mamy będziecie
My młode laski jesteście w odpowiednim wieku do rodzeniaDlatego mówię że my tak pieszczotliwie haha!
Rub45, Flowwer lubią tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
Ej a tego Q10 to cały cykl bierzecie? Czy do ovu? Ależ będę od dziś jędrne jajka produkować
Rub45, KateHawke, Bocianiątko, ANkaG lubią tę wiadomość
-
_Hope_ wrote:Ej a tego Q10 to cały cykl bierzecie? Czy do ovu? Ależ będę od dziś jędrne jajka produkować
Cały calusieńki -
nick nieaktualnyDziewczyny zabijcie mnie, ten wspólnik w interesach mnie chyba unika, miał być dzisiaj na spotkaniu a go nie ma no kur** nienawidzę takich sytuacji, nie dość że mnie stresuje to jeszcze się z nim teraz będę bujać...
Nika ja wierzę w szczęśliwe zakończenie u Ciebie!
Pakatasia niech się Tobą zaopiekują konkretnie, bo często tak niestety wygląda pozamaciczna. Chociaż życzę Ci jak najlepiej, ale to chyba wiesz. -
_Hope_ wrote:Ej a tego Q10 to cały cykl bierzecie? Czy do ovu? Ależ będę od dziś jędrne jajka produkować
-
Dziewczyny, mam wyniki robione w 7dpo (17dc):
estradiol: 114 pg/ml norma 21-312
progesteron: 6,8 ng/ml norma 1,2-15,9
Czy te wyniki wskazują że znowu nici z owulacji?czy może jest jakiś cień nadziei na cos?
dodam, że od 3 dpo biorę duphaston 2xdzienniestarania od IX 2016r.
endometrioza
Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą. -
Lepszy jest kaneki CO Q10 cały czas 100 mg aż do pozytywnego testu i eMek też.
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Wiecie co,przesłali mi wreszcie z Invicty historię leczenia. Poprosiłam o nią, jak wiedziałam, że za nic tam nie wrócę. No i skur****n jeden nie powiedział mi, że mam "macica p. zgięta" "macica p. pochylona". Jak już to wypatrzył, to mógł mnie uświadomić co do mojej własnej macicy! Co to w ogóle oznacza w praktyce?
Dzięki, za wiarę, dziewczyny, ale ja już nie wierzę w dziejową sprawiedliwość, karmę, czy cokolwiek. Czasami poprostu ludzie nie mają dzieci bez względu na to, jak są mili i jak bardzo się starają.