Forum W oczekiwaniu na testowanie Walentynkowe Fasolki - lutowe testowanie 2018 :)
Odpowiedz

Walentynkowe Fasolki - lutowe testowanie 2018 :)

Oceń ten wątek:
  • _Hope_ Autorytet
    Postów: 3381 4989

    Wysłany: 8 lutego 2018, 20:29

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bocianiątko wrote:
    Reseciku, tak tylko parenton po 1 tabl dziennie a nie po dwie :)

    Hope, też przy Twoich wynikach myślałabym o clexie wcześniej... Mogę Ci dać namiary na mojego hematologa, tylko on w enelu... Moli też była u jednej w babka medica ale nie wiem czy da Ci wcześniej niż od pozytywa...
    Wstrzymam się do marca i wizyty u pieknisia. Finansowo nie da rady niestety ogarniać wszystkich prywatnie.

    Córka kwiecień 2015 <3 <3 <3
    4 Aniołki <3
    tb73upjyd8dymf6b.png
    "You know that place between sleep and awake, that place where you still remember dreaming? That’s where I’ll always love you. That’s where I’ll be waiting."
  • Bocianiątko Autorytet
    Postów: 5668 7000

    Wysłany: 8 lutego 2018, 20:34

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    _Hope_ wrote:
    Wstrzymam się do marca i wizyty u pieknisia. Finansowo nie da rady niestety ogarniać wszystkich prywatnie.
    No my się trochę przydusiliśmy finansowo tymi badaniami i lekarzami... A jeszcze badania M i Paśnik w lutym... Tym bardziej że jesteśmy na świeżo po kupnie mieszkania więc wyszliśmy ze wszystkich oszczędności... A tu zamiast je
    odbudować to wydajemy wszystko... Więc po cichu mam nadzieję że ta gin jutro w enelu okaże się sensowna... I że to już długo nie potrwa... Szczęście że kończą nam się badania które możemy zrobić :P

    Olenka87 lubi tę wiadomość

    laUgp2.png
    3. IMSI Gameta długi protokół start 10.10.2021 :) jeanine-->gonapeptyl-->rekovelle
    2. ICSI OviKlinika 2021: krótki protokół z antagonistą: 10 komórek - 1 blastka
    * CRIO 3.2.3 z 7 doby - 01.04.2021 :(
    1. ICSI nOvum 2019 - krótki protokół z antagonistą: 7 komórek - 3 trzydniowce
    * CRIO 2.3.3 i M3 - 29.10.2020 :( :(
    * ET cl9.3 - 01.08.2019 :(
    IUI - 19.11.2018 :(
    IUI - 24.10.2018 :(
    AMH 2.7 - spadło z 6 po dwóch procedurach... stan zapalny endometrium wyleczony, test Be Ready - endometrium prereceptywne, KIR Bx, alloMLR 33,9%
    PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, rozsiana zaawansowana adenomioza, mięśniaki, Hashimoto, niedoczynność tarczycy, hiperinsulinemia, hiperprolaktynemia, rozjechane cytokiny
  • Anaaa90 Autorytet
    Postów: 1476 1121

    Wysłany: 8 lutego 2018, 20:39

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bocianiątko wrote:
    No my się trochę przydusiliśmy finansowo tymi badaniami i lekarzami... A jeszcze badania M i Paśnik w lutym... Tym bardziej że jesteśmy na świeżo po kupnie mieszkania więc wyszliśmy ze wszystkich oszczędności... A tu zamiast je
    odbudować to wydajemy wszystko... Więc po cichu mam nadzieję że ta gin jutro w enelu okaże się sensowna... I że to już długo nie potrwa... Szczęście że kończą nam się badania które możemy zrobić :P
    Bocius w takim razie powodzenia jutro na wizycie oby okazała się owocna :)

    Bocianiątko lubi tę wiadomość


    2nn33e3kuc9837dy.png
    Aniołek - 7 mcż [*]
    MTHFR 1298A-C - homo, PAI - 1 4G - Homo
    Pozytywna beta 30.11 - 198
    18.12 - mamy <3
  • Bocianiątko Autorytet
    Postów: 5668 7000

    Wysłany: 8 lutego 2018, 20:52

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anaaa90 wrote:
    Bocius w takim razie powodzenia jutro na wizycie oby okazała się owocna :)
    Dzięki Skarbie :***

    Anaaa90 lubi tę wiadomość

    laUgp2.png
    3. IMSI Gameta długi protokół start 10.10.2021 :) jeanine-->gonapeptyl-->rekovelle
    2. ICSI OviKlinika 2021: krótki protokół z antagonistą: 10 komórek - 1 blastka
    * CRIO 3.2.3 z 7 doby - 01.04.2021 :(
    1. ICSI nOvum 2019 - krótki protokół z antagonistą: 7 komórek - 3 trzydniowce
    * CRIO 2.3.3 i M3 - 29.10.2020 :( :(
    * ET cl9.3 - 01.08.2019 :(
    IUI - 19.11.2018 :(
    IUI - 24.10.2018 :(
    AMH 2.7 - spadło z 6 po dwóch procedurach... stan zapalny endometrium wyleczony, test Be Ready - endometrium prereceptywne, KIR Bx, alloMLR 33,9%
    PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, rozsiana zaawansowana adenomioza, mięśniaki, Hashimoto, niedoczynność tarczycy, hiperinsulinemia, hiperprolaktynemia, rozjechane cytokiny
  • Siwulec Autorytet
    Postów: 3164 5684

    Wysłany: 8 lutego 2018, 20:53

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny ja ostatnie dni mam do dupy, mimo ze staram się myśleć pozytywnie to słabo mi to wychodzi, idę jutro do innego gin sprawdzić stan pęcherzyka żółtkowego. Na poniedziałkowej wizycie mój gin powiedział ze jest za duży ma 8,2mm a max może mieć 4-5mm i jest to wynik nieprawidłowy, oczywiście tak się zestresowałam ze nie zadałam praktycznie żadnego pytania, po paru godzinach kilka pytań zaczęło się nasuwać ale nie miałam już komu ich zadać. Podjęłam decyzje ze idę do innego gin (prowadził ciąże mojej siostrze i przeprowadził ją przez jedna stratę) zobaczyć czy ten pęcherzyk się zmniejsza, czy serducho nadal bije...
    Mój dylemat - nie wiem czy walić głupa i powiedzieć ze to moja pierwsza wizyta czy grać w otwarte karty, co będzie lepsze ???
    Podpowiecie coś ???

    relgwn15fhhth20g.png
    30.05 - 9dpo HCG 2,24; 04.06 - 14dpo HCG 268,80; 06.06 - 16doo HCG 496,00; 13.06 - 24dpo HCG 8619,00
    20.06 zarodek 3,4mm z czynnością serca
    02.2018 - 12tc [*] ♥️
    Siła jest kobietą <3
  • Bocianiątko Autorytet
    Postów: 5668 7000

    Wysłany: 8 lutego 2018, 20:54

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siwulec wrote:
    Cześć dziewczyny ja ostatnie dni mam do dupy, mimo ze staram się myśleć pozytywnie to słabo mi to wychodzi, idę jutro do innego gin sprawdzić stan pęcherzyka żółtkowego. Na poniedziałkowej wizycie mój gin powiedział ze jest za duży ma 8,2mm a max może mieć 4-5mm i jest to wynik nieprawidłowy, oczywiście tak się zestresowałam ze nie zadałam praktycznie żadnego pytania, po paru godzinach kilka pytań zaczęło się nasuwać ale nie miałam już komu ich zadać. Podjęłam decyzje ze idę do innego gin (prowadził ciąże mojej siostrze i przeprowadził ją przez jedna stratę) zobaczyć czy ten pęcherzyk się zmniejsza, czy serducho nadal bije...
    Mój dylemat - nie wiem czy walić głupa i powiedzieć ze to moja pierwsza wizyta czy grać w otwarte karty, co będzie lepsze ???
    Podpowiecie coś ???
    Ja bym chyba grała w otwarte karty... Trzymam mocno kciuki! :*

    Siwulec lubi tę wiadomość

    laUgp2.png
    3. IMSI Gameta długi protokół start 10.10.2021 :) jeanine-->gonapeptyl-->rekovelle
    2. ICSI OviKlinika 2021: krótki protokół z antagonistą: 10 komórek - 1 blastka
    * CRIO 3.2.3 z 7 doby - 01.04.2021 :(
    1. ICSI nOvum 2019 - krótki protokół z antagonistą: 7 komórek - 3 trzydniowce
    * CRIO 2.3.3 i M3 - 29.10.2020 :( :(
    * ET cl9.3 - 01.08.2019 :(
    IUI - 19.11.2018 :(
    IUI - 24.10.2018 :(
    AMH 2.7 - spadło z 6 po dwóch procedurach... stan zapalny endometrium wyleczony, test Be Ready - endometrium prereceptywne, KIR Bx, alloMLR 33,9%
    PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, rozsiana zaawansowana adenomioza, mięśniaki, Hashimoto, niedoczynność tarczycy, hiperinsulinemia, hiperprolaktynemia, rozjechane cytokiny
  • _Hope_ Autorytet
    Postów: 3381 4989

    Wysłany: 8 lutego 2018, 20:57

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siwulec wrote:
    Cześć dziewczyny ja ostatnie dni mam do dupy, mimo ze staram się myśleć pozytywnie to słabo mi to wychodzi, idę jutro do innego gin sprawdzić stan pęcherzyka żółtkowego. Na poniedziałkowej wizycie mój gin powiedział ze jest za duży ma 8,2mm a max może mieć 4-5mm i jest to wynik nieprawidłowy, oczywiście tak się zestresowałam ze nie zadałam praktycznie żadnego pytania, po paru godzinach kilka pytań zaczęło się nasuwać ale nie miałam już komu ich zadać. Podjęłam decyzje ze idę do innego gin (prowadził ciąże mojej siostrze i przeprowadził ją przez jedna stratę) zobaczyć czy ten pęcherzyk się zmniejsza, czy serducho nadal bije...
    Mój dylemat - nie wiem czy walić głupa i powiedzieć ze to moja pierwsza wizyta czy grać w otwarte karty, co będzie lepsze ???
    Podpowiecie coś ???
    W otwarte. Współczuję stresu :(

    Siwulec lubi tę wiadomość

    Córka kwiecień 2015 <3 <3 <3
    4 Aniołki <3
    tb73upjyd8dymf6b.png
    "You know that place between sleep and awake, that place where you still remember dreaming? That’s where I’ll always love you. That’s where I’ll be waiting."
  • Czrna 81 Autorytet
    Postów: 2898 3333

    Wysłany: 8 lutego 2018, 20:58

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siwulec ja bym mówiła prawdę. Masz prawo zaczerpnąć opini innego lekarza. A jak Ci przypasi to przy nim zostaniesz.

    Malgonia chciałam powiedzieć że jest mi bardzo przykro.

    Siwulec, Malgonia lubią tę wiadomość

    Czarna81
    22 cs.
  • StaraczkaNika Autorytet
    Postów: 6968 12673

    Wysłany: 8 lutego 2018, 21:00

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matko, to nie @, to bardziej jak krwotok. Chyba jutro kupię pieluchomajtki :/
    Częstujcie się na własną odpowiedzialność:
    @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

    No to teraz pytanie - lepiej pobadać hormony i tarczycę jutro (1 dc) czy w poniedz. (4 dc)? Niby można oddać krew i w sobotę, ale wyniki i tak będą w pon., więc nie wiadomo co myśleć o takich wynikach. Chyba pójdę jutro, bo czekam na te badania już od miesiąca :/ Ale nieee wieeeeem ;(

    4 lata starań (PCOS, IO, mutacje - lekka trombofilia, hiperprolaktynemia, ANA++, leniwy mąż);
    [*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
  • Czrna 81 Autorytet
    Postów: 2898 3333

    Wysłany: 8 lutego 2018, 21:00

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde, gdzie jest Bazylkove z wynikami bety?!

    Emilka nie odstaję od reszty i też myślę że beta naturalnie nieco zwalnia. Nie rób jej więcej, niepotrzebnie się stresujesz.

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2018, 21:01

    Emiilka lubi tę wiadomość

    Czarna81
    22 cs.
  • Bobisia Autorytet
    Postów: 278 214

    Wysłany: 8 lutego 2018, 21:01

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siwulec lepiej grać w otwarte karty.
    Powiedz jakie masz wątpliwości i zapisz sobie pytania. Będzie dobrze:)
    Nika jak zawsze niezastąpiona. Dzisiaj zamawiam tmg plus folian.
    Bocius ja się miło zaskoczyła zmieniając lekarza ostatnio. Może i Ci się uda trafić na sensownego gina.

    Bocianiątko, Siwulec lubią tę wiadomość

    [link=https://www.suwaczki.com/]nzjddqk300ej2dix.png[/link]
  • Anaaa90 Autorytet
    Postów: 1476 1121

    Wysłany: 8 lutego 2018, 21:03

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siwulec ja też bym poszła w otwarte karty :)
    Trzymam bardzo bardzo mocno kciuki :*

    Siwulec lubi tę wiadomość


    2nn33e3kuc9837dy.png
    Aniołek - 7 mcż [*]
    MTHFR 1298A-C - homo, PAI - 1 4G - Homo
    Pozytywna beta 30.11 - 198
    18.12 - mamy <3
  • Bocianiątko Autorytet
    Postów: 5668 7000

    Wysłany: 8 lutego 2018, 21:05

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    StaraczkaNika wrote:
    Matko, to nie @, to bardziej jak krwotok. Chyba jutro kupię pieluchomajtki :/
    Częstujcie się na własną odpowiedzialność:
    @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

    No to teraz pytanie - lepiej pobadać hormony i tarczycę jutro (1 dc) czy w poniedz. (4 dc)? Niby można oddać krew i w sobotę, ale wyniki i tak będą w pon., więc nie wiadomo co myśleć o takich wynikach. Chyba pójdę jutro, bo czekam na te badania już od miesiąca :/ Ale nieee wieeeeem ;(
    Uff, dobrze że przyszła.. Współczuję tylko powodzi... Ja bym chyba zrobiła w poniedziałek bo hormony w 3-5dc najlepiej...

    laUgp2.png
    3. IMSI Gameta długi protokół start 10.10.2021 :) jeanine-->gonapeptyl-->rekovelle
    2. ICSI OviKlinika 2021: krótki protokół z antagonistą: 10 komórek - 1 blastka
    * CRIO 3.2.3 z 7 doby - 01.04.2021 :(
    1. ICSI nOvum 2019 - krótki protokół z antagonistą: 7 komórek - 3 trzydniowce
    * CRIO 2.3.3 i M3 - 29.10.2020 :( :(
    * ET cl9.3 - 01.08.2019 :(
    IUI - 19.11.2018 :(
    IUI - 24.10.2018 :(
    AMH 2.7 - spadło z 6 po dwóch procedurach... stan zapalny endometrium wyleczony, test Be Ready - endometrium prereceptywne, KIR Bx, alloMLR 33,9%
    PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, rozsiana zaawansowana adenomioza, mięśniaki, Hashimoto, niedoczynność tarczycy, hiperinsulinemia, hiperprolaktynemia, rozjechane cytokiny
  • panan12 Autorytet
    Postów: 3008 546

    Wysłany: 8 lutego 2018, 21:05

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emilka idź na usg za kilka dni i wpatruj zarodek... Beta teraz wolniej rośnie... Ja jak byłam taka przewrazliwiona to Pani w diagnostyce mówi mi po co Pani to robi trzeba iść na usg

    Emiilka lubi tę wiadomość

    f2w3k0s3plke7odf.png
  • StaraczkaNika Autorytet
    Postów: 6968 12673

    Wysłany: 8 lutego 2018, 21:11

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siwulec, powiedz wszystko i wtedy też lekarz będzie bardziej wiedział na co patrzeć i pójdzie łatwiej i sprawniej.
    O której wizyta? Będziemy kciuczyć

    Siwulec lubi tę wiadomość

    4 lata starań (PCOS, IO, mutacje - lekka trombofilia, hiperprolaktynemia, ANA++, leniwy mąż);
    [*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
  • Bobisia Autorytet
    Postów: 278 214

    Wysłany: 8 lutego 2018, 21:13

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nika moim zadanie lepiej 4dc.

    [link=https://www.suwaczki.com/]nzjddqk300ej2dix.png[/link]
  • StaraczkaNika Autorytet
    Postów: 6968 12673

    Wysłany: 8 lutego 2018, 21:13

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bocianiątko wrote:
    Uff, dobrze że przyszła.. Współczuję tylko powodzi... Ja bym chyba zrobiła w poniedziałek bo hormony w 3-5dc najlepiej...
    Dzięki, posyaram się wytrzymać. Ale jeśli obudzę się rano i nje będę głodna, to uznam to za znak, że mam iść badać.

    Bo kurczaki w niedzielę będę mieć w gościach przyjaciółki. Polałabym wino czy coś, a tak przed badaniami to średnio

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2018, 21:15

    4 lata starań (PCOS, IO, mutacje - lekka trombofilia, hiperprolaktynemia, ANA++, leniwy mąż);
    [*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
  • Anaaa90 Autorytet
    Postów: 1476 1121

    Wysłany: 8 lutego 2018, 21:13

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja uciekam :D Życzę miłej nocki ;)


    2nn33e3kuc9837dy.png
    Aniołek - 7 mcż [*]
    MTHFR 1298A-C - homo, PAI - 1 4G - Homo
    Pozytywna beta 30.11 - 198
    18.12 - mamy <3
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 8 lutego 2018, 21:14

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siwulec jestem z Tobą jutro i trzymam za Was mocno kciuki :* wszystko się wyjaśni, bądź dobrej myśli

    Bocianiątko kciuki, żeby gin Cie jutro pozytywnie zaskoczyl <3

    Siwulec, Bocianiątko lubią tę wiadomość

  • Siwulec Autorytet
    Postów: 3164 5684

    Wysłany: 8 lutego 2018, 21:17

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wiedziałam, wiedziałam ze mi dobrze poradzicie :* :* :*
    Dziękuje Wam baaaaardzo z całego serca <3

    Wizyta planowo o 17:30 i z góry dziękuje za Wasze kciuki i pozytywna energię :* :*

    Luna1993, Bocianiątko, nenusia, Czrna 81, Bajkaaa, Emiilka lubią tę wiadomość

    relgwn15fhhth20g.png
    30.05 - 9dpo HCG 2,24; 04.06 - 14dpo HCG 268,80; 06.06 - 16doo HCG 496,00; 13.06 - 24dpo HCG 8619,00
    20.06 zarodek 3,4mm z czynnością serca
    02.2018 - 12tc [*] ♥️
    Siła jest kobietą <3
‹‹ 123 124 125 126 127 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciążooporna - historia kobiety, która pragnie zostać Mamą ♡

Emilia mówi o sobie, że jest ciążooporna. Jej walka o bycie Mamą trwa już kilka lat, więc sama zaczęła nazywać siebie dinozaurem ciążooporności. Przeczytaj prawdziwą historię kobiety starającej się o dziecko. Kobiety, która pomimo wielu trudnych doświadczeń nie poddaje się i nie traci nadziei. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ
Fundusze Europejskie: Inteligentny Rozwój Narodowe Centrum Badań i Rozwoju Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego