Walentynkowe Fasolki - lutowe testowanie 2018 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Siwulec powiedz co i jak ale moze po badaniu zeby nie zasugetowac nic, niech otwartym umyslem spojrzy na Ciebie bo jak mu powiesz to juz bedzie mial to w glowie
. Jak mialam zasniad to bylam u 3 ginow i kazdy zasugerowal to samo wiec pozniej mowilam im ze to nie tylko ich opinia, ale wchodzac podawalam tylko swoje objawy. To taka moja propozycjaSiwulec lubi tę wiadomość
2010 - misiu 💙🐻
Starania od I 2016
08.2016 - zaśniad całkowity
05.2019 IVF Kriobank - 1 x3BB 😭
beta <1.05
03.2020 😭 ciąża pozamaciczna/resekcja prawego jajowodu
07.2024 Invicta Wrocław
22.07 - start stymulacji (Menopur 225+ Orgalutran)
❄ 3.1.1
❄3.2.2
❄4.1.2
❄4.2.2
👩🏻 '89
IO, hiperprolaktynemia
TSH- 1,4
Kariotyp ✅
👨🏻 '83
Nasienie ✅
Kariotyp ✅
30.09 ----> ❄ 4.1.2 💙
04.10 beta dla kliniki 6,7;prog 27;estradiol 1000
07.10 - beta 3,1 cb?
II transfer Invicta 28.10 (+relanium)
5 dpt⏸
7 dpt - beta 57,4
9 dpt - beta 134
11dpt- beta 300,44 -
Dziękuje Kingula
Wiecie najgorsze jest to ze ja w Poznaniu nie mieszkam od zawsze i nie mam tu „swojego” lekarza, wybieram po omacku sugerując się opiniami z internetu -
Siwulec będę trzymać jutro kciuki bardzo mocno, żeby okazało się, że wszystko jest ok Podoba mi się opcja Kingulli z tym, jak to rozegrać ginem, ale sama zdecydujesz najlepiej
Ja odliczam dni do mojej wizyty w środę, ale jadę do rodziców jutro i wracam we wtorek dopiero, więc czas szybciej minie! Zastanawiam się tylko, jak odmówić wina, które na pewno moja mama zaproponujeSiwulec lubi tę wiadomość
-
Nie ma się czym chwalić beta < 0,2
Aktualnie pije 3 kieliszek wina i na kolację zjem pączka. Nika dawaj tych wirusów małpowych, biere i chcę zacząć nowy cykl!
Emi spróbuj zająć myśli czymś innym, trzymam kciuki za małą fasolkę :**Emiilka lubi tę wiadomość
7dpt: 174 mIU/ml, 9dpt: 389 mIU/ml, 11 dpt: 755 mIU/ml, 12 dpt jest pęcherzyk 4 mm, mamy serduszko!
1x HSG, 2x HSC,
M: fragmentacja DNA 7.5%, HBA 81%, Kariotypy ok -
Bazylku przykro mi. Ale na pocieszenie ... to kolejny miesiac z nami :*2010 - misiu 💙🐻
Starania od I 2016
08.2016 - zaśniad całkowity
05.2019 IVF Kriobank - 1 x3BB 😭
beta <1.05
03.2020 😭 ciąża pozamaciczna/resekcja prawego jajowodu
07.2024 Invicta Wrocław
22.07 - start stymulacji (Menopur 225+ Orgalutran)
❄ 3.1.1
❄3.2.2
❄4.1.2
❄4.2.2
👩🏻 '89
IO, hiperprolaktynemia
TSH- 1,4
Kariotyp ✅
👨🏻 '83
Nasienie ✅
Kariotyp ✅
30.09 ----> ❄ 4.1.2 💙
04.10 beta dla kliniki 6,7;prog 27;estradiol 1000
07.10 - beta 3,1 cb?
II transfer Invicta 28.10 (+relanium)
5 dpt⏸
7 dpt - beta 57,4
9 dpt - beta 134
11dpt- beta 300,44 -
nick nieaktualny
-
Jestem tak wściekła na ten miesiąc- brak owulacji, wyniki M. itp- że jutro podczas słuchania świadków i strony to ja ich rozniose. Brakowało mi tej walki sądowej, a jutro pójdę dodatkowo zmotywowana by kogoś roznieść
Izape_91 lubi tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
bazylkove wrote:Nie ma się czym chwalić beta < 0,2
Aktualnie pije 3 kieliszek wina i na kolację zjem pączka. Nika dawaj tych wirusów małpowych, biere i chcę zacząć nowy cykl!
Emi spróbuj zająć myśli czymś innym, trzymam kciuki za małą fasolkę :**
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Też dziś okazałam słabość i zjadłam pączka z Wu-Zetki. Ale od wina mnie odpycha po ostatnich dniach, kiedy to wypiłam z kotem i telewizorem 3 butelki (patologia najlepiej się rozmnaża, więc teraz tylko czekać efektów i zastanowić się nad kklejnym krokiem - przestać się myć, czy przestać sprzątać? Wieeeem! Zęby trzeba koniecznie zaniedbać! A potem zacząć wyzywać sąsiadów. Jutro pójdę na spacer przez Dolne Miasto to podpatrzę co i jakbazylkove, Izape_91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySiwulec wrote:Dziękuje Kingula
Wiecie najgorsze jest to ze ja w Poznaniu nie mieszkam od zawsze i nie mam tu „swojego” lekarza, wybieram po omacku sugerując się opiniami z internetuSiwulec lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bobisia wrote:Rucola widziałaś komentarz pod twoim postem na blogu?
Ja też codziennie podglądać czy nie dodała nic nowego. Kiedy następny wpis?#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
StaraczkaNika wrote:Dzięki, posyaram się wytrzymać. Ale jeśli obudzę się rano i nje będę głodna, to uznam to za znak, że mam iść badać.
Bo kurczaki w niedzielę będę mieć w gościach przyjaciółki. Polałabym wino czy coś, a tak przed badaniami to średnio -
Bocianiątko wrote:Reseciku, tak tylko parenton po 1 tabl dziennie a nie po dwie
Hope, też przy Twoich wynikach myślałabym o clexie wcześniej... Mogę Ci dać namiary na mojego hematologa, tylko on w enelu... Moli też była u jednej w babka medica ale nie wiem czy da Ci wcześniej niż od pozytywa...
Tak byłam u hematolog ,która pracuje w instytucie hematologii i zajmuje się kobietami w ciąży ale mam.mieszane uczucia. Fakt bardzo miła ale również bardzo zachowawcza co do dawania clexane.
Nie wiem czy dała by clexane od ovu.
Mi w ciąży nie chciala dać - kazała czekać na wszystkie badania i mutacje.
Czekam na wyniki i zobaczymy czy do niej wrócę..Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2018, 22:06
-
moli5 wrote:Tak byłam u hematolog ,która pracuje w instytucie hematologii i zajmuje się kobietami w ciąży ale mam.mieszane uczucia. Fakt bardzo miła ale również bardzo zachowawcza co do dawania clexane.
Nie wiem czy dała by clexane od ovu.
Mi w ciąży nie chciala dać - kazała czekać na wszystkie badania i mutacje.
Czekam na wyniki i zobaczymy czy do niej wrócę.. -
Mogę tak nieśmiało się pochwalić...?
beta 542,5 ; progesteron 54,54
Więcej dzisiaj nie skomentuję wybaczcie ale zapałki na powiekach nie pomagają i śpię na siedząco.
Dobranoclamka, _Hope_, Jeżowa, reset, Rucola, Karolina90, Siwulec, Lena21, agnieszka00, Yoselyn82, agulineczka, Flowwer, ANkaG, Bocianiątko, nenusia, blue00, Karma88, panan12, Achia, problemik, Czrna 81, Bajkaaa, Kaczorka, Meśka, 91Ewela09, Anaaa90, Frelcia, summer86, gilmoregirl, Kotowa, Malgonia, Kargo31, Luna1993, by7mistake, Jedna_z_Wielu, Emiilka, MaryAnn, E_w_c_i_a, Morusek, Diamond92 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
KateHawke wrote:Mogę tak nieśmiało się pochwalić...?
beta 542,5 ; progesteron 54,54
Więcej dzisiaj nie skomentuję wybaczcie ale zapałki na powiekach nie pomagają i śpię na siedząco.
DobranocKateHawke lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Kate jak mnie cieszą takie dobre wiadomości ciesze się jakby to conajmniej moja beta była :*
KateHawke lubi tę wiadomość