Walentynkowe Fasolki - lutowe testowanie 2018 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Malgonia wrote:nie robiłam w zasadzie nic
ale pomyślałam ze skoro zaszłam w ciążę to chyba nie zatłukłam jednak tych mężowych żołnierzy.. ale mogę dopisać to do listy
Może masz rację. Chyba Bociuś ci bardziej powie coś na ten temat. -
PaulaKr wrote:U mnie 5 dni przed owu! A dzisiaj 2 kreski
a długo się staraliście ? mieliście jakieś problemy/zdiagnozowane choroby?
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2021, 16:04
KateHawke, Bocianiątko, Czrna 81, Melevis, Jeżowa lubią tę wiadomość
Małgosia 24tc +15.08.2015💔
09.2016 - 1 ICSI PGD: 22 oocyty->18 zarodków->0 po PGD
02.2017 - 2 ICSI PGD: 20 oocytów->14 zarodków->1 po PGD-> cb 😔
10.2017 - 3 ICSI PGD: 19 oocytów->12 zarodków->2 po PGD
02.2018 - crio 1 blastki 😔
06.2018 - crio 1 blastki 😔
05.2019 - 4 ICSI PGD: 20 oocytów->16 zarodków->2 po PGD
12.2019 - cb😔
09.2020 - "niespodzianka!"
Jasiek 15tc +23.11.2020💔
03.2021 - crio 1 blastki 😔
06.2021 - crio 1 blastki 😔
02.2022 - 5 ICSI PGD: 14 oocytów->2 blastki->1❄po PGD
09/2022 - crio blastki, 5dpt - 16, 7dpt - 40, 9dpt - 113, 11dpt - 382, 19dpt - 6563,
4/10 - usg, crl 9,1mm, ❤ 135/min
Alicja ❤️ 26/05/23, 3600g, 50cm -
Kotowa wrote:Kate kusisz... U mnie jutro 5dpt
Ja miałam 5 dpt cień na teście bobo a beta dodatnia
Trzymajcie kciuki za moje koleżanki jedna właśnie transferują maluszka
A duga siedzi właśnie pod gabinetem u docenta Paśnika bo chce podejść do 8 transeru !!Malgonia, Kotowa, Anaaa90, KateHawke, Czrna 81, Kargo31, Karma88, olik321, lamka, MaryAnn, Anna Stesia, Jeżowa, gilmoregirl, Bajkaaa, Morusek lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Izape_91 wrote:pozazdrościć nasienia i sprzyjających warunków !
a długo się staraliście ? mieliście jakieś problemy/zdiagnozowane choroby?
nie badalismy sie pod kątem chorób
KateHawke, Izape_91 lubią tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny, zaraz będę nadrabiać.
KateHawke, rzucił mi się w oczy Twój wspaniały przyrostZ całego gratuluję i trzymam kciuki za dalsze dobre przyrosty
Ja dzisiaj byłam na usg u swojego gina i pęcherzyk ciążowy urósł z 5,2 mm (wtorek) do 8 mm (dzisiaj - piętek). Kazał mi się nie stresować i przyjść w przyszły piątek, a jakby coś było nie tak, to wcześniej. Trochę mnie zmartwiło, że nie było widać zarodka, tylko sam pęcherzyk, ale wg gina jest ok, jak na ten czas. Aha i jak dostanę krwawienia, to mam nie jechać na IP tylko do niego, bo jego zdaniem ciąża do 8 tyg. jest w stanie oczyścić się sama. Trochę mi ulżyło, ale dalej czekam jak na skazanie.KateHawke, Czrna 81, Yoselyn82, Anaaa90, Anna Stesia, Jeżowa, gilmoregirl, Lena21 lubią tę wiadomość
12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj!
url=https://www.suwaczki.com/][/url]
1 cs. - Aniołek - 6 tc. -
Flowwer wrote:Ja miałam 5 dpt cień na teście bobo a beta dodatnia
Trzymajcie kciuki za moje koleżanki jedna właśnie transferują maluszka
A duga siedzi właśnie pod gabinetem u docenta Paśnika bo chce podejść do 8 transeru !!
Moooocne kciuki Dziewczyny!!! -
Emilko przepraszam bo sie nie moge dokladnie doliczyc, jaki masz teraz czas ciazy? Ja mialam pecherzyk 8 mm przy becie ok 5000.
Emiilka lubi tę wiadomość
-
Emiilka wrote:Cześć Dziewczyny, zaraz będę nadrabiać.
KateHawke, rzucił mi się w oczy Twój wspaniały przyrostZ całego gratuluję i trzymam kciuki za dalsze dobre przyrosty
Ja dzisiaj byłam na usg u swojego gina i pęcherzyk ciążowy urósł z 5,2 mm (wtorek) do 8 mm (dzisiaj - piętek). Kazał mi się nie stresować i przyjść w przyszły piątek, a jakby coś było nie tak, to wcześniej. Trochę mnie zmartwiło, że nie było widać zarodka, tylko sam pęcherzyk, ale wg gina jest ok, jak na ten czas. Aha i jak dostanę krwawienia, to mam nie jechać na IP tylko do niego, bo jego zdaniem ciąża do 8 tyg. jest w stanie oczyścić się sama. Trochę mi ulżyło, ale dalej czekam jak na skazanie.
Zobaczysz, że będzie dobrzeTo po prostu taki nieśmiałek i wstydził się juz pokazać
Emiilka, Jeżowa lubią tę wiadomość
-
Malgonia wrote:Emilko przepraszam bo sie nie moge dokladnie doliczyc, jaki masz teraz czas ciazy? Ja mialam pecherzyk 8 mm przy becie ok 5000.
Małgoniu, dzisiaj pierwszy dzień szóstego tygodnia ciąży EDIT: (5 + 0) 36 d.c i 22/23 dpo. Beta z wczoraj 3553, dzisiaj nie badałam. Kochana, a Ty badałaś betę? Pamiętasz może swoje przyrosty?
EDIT: Kochana, a Ty przy tym pęcherzyku 8 mm, widziałaś może zarodek? Bo ja niestety nieWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2018, 13:59
Lunka, Kochana trzymam mocno kciuki za wizytę
Bardzo czekam na relacje, zwłaszcza, że jesteśmy w tym samym dniu cyklu
Siwulec, kciuki za wizytęMam nadzieję, że nowy gin Cię uspokoi i dokładnie wytłumaczy co i jak
Również czekam na relację
Emiilka wrote:Małgoniu, dzisiaj pierwszy dzień szóstego tygodnia ciąży (5 + 1), 36 d.c i 22/23 dpo. Beta z wczoraj 3553, dzisiaj nie badałam. Kochana, a Ty badałaś betę? Pamiętasz może swoje przyrosty?
EDIT: Kochana, a Ty przy tym pęcherzyku 8 mm, widziałaś może zarodek? Bo ja niestety nie
Widoczny jeden, owalny pęcherzyk ciążowy, którego GSD13mm-5.3hbd
Widoczny regularny pęcherzyk żółtkowy sr.4.0mm
Zarysów zarodka jeszcze nie zobrazowano
W jajniku lewym ciałko żółte ciążowe sr.17mm
a to był 6t4d ciazy
To moje Usg z przed 5 lat z którego mam crke wtedy tez nie widac bvyło zarodkaWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2018, 13:50
-
Dziewczyny, opindoliłam 1/3 wiaderka kapusty kiszonej z Biedry (jak dzikus rękami) i idę spać. Gin mi wczoraj kazała zwiększyć dawkę Encortonu i Sulfasalazinu do 3x1 i czuję, że odpływam.12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj!
U mnie to byl 5+0 ale owulacje mialam 12 lub 13 dc. Byla jasniejsza plamka, ginekolog powiedziala ze z tego bedzie kiedys zarodek. I tez mialam jeden przyrost ok 50% przy nizszej becie niz Twoja a potem znow 106%. 9 dni pozniej byl juz dzidzis z serduszkiem.
-
Emilko widzisz maluch rośnie
Będzie dobrze.
Flowwer to trzymamy kciuki, chyba zwłaszcza za tą z kolejnym transferem. No oby teraz już się udało! A powiedz jak twoja sunia? Już wszystko dobrze?
Kotowa nie żebym Cię podpuszczała, ale ja tam czekam na twojego sika
Siwulec kciuki!
Never loos hope czyli od jutra ruszasz z koksemBardzo się cieszę! Postaraj się nam nie znikać!
Emiilka, Kotowa, never_lose_hope lubią tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
Kotowa wrote:Kate kusisz... U mnie jutro 5dpt
Ja dostałam soczysty opierdziel od starej rejestratorki, że kto mi kazał tak wcześnie betę robić i na moim miejscu to ona by się nawet lekarzowi nie przyznawałaKotowa, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
olik321 wrote:Izape chyba nie dodałaś strony
proszę, ale ze mnie gapa
Ze mną dzieje się coś niedobregoPoszłam na zakupy do sklepu i w drodze zorientowałam się że nie ubrałam stanika, bo coś mi za luźno było... dobrze że to tylko do osiedlowego... mogłam zajść do marketu
czuję się trochę jak kura domowa.
Dostałam jakiejś cholernej biegunki...Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Izape_91 wrote:http://skutecznie.tv/2012/12/zupa-grzybowa-z-suszonych-grzybow
proszę, ale ze mnie gapa
Ze mną dzieje się coś niedobregoPoszłam na zakupy do sklepu i w drodze zorientowałam się że nie ubrałam stanika, bo coś mi za luźno było... dobrze że to tylko do osiedlowego... mogłam zajść do marketu
czuję się trochę jak kura domowa.
Dostałam jakiejś cholernej biegunki...
mnie tez się często zdarza wyjśc bez stanika i nagle ups, ale teraz zimą pod kurtkami nie widać
Izape_91 lubi tę wiadomość