Walentynkowe Fasolki - lutowe testowanie 2018 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lamuś, genialne podsumowanie
Powinnyśmy co dzień takie robić
Idę coś zjeść, bo za dużo tu o jedzeniu czytam! Głodna się zrobiłam!
Nika, masz już wyniki?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2018, 19:44
lamka lubi tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Przesylam trochę słońca z Costa da Caparica
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e2f3a01a70d4.jpgolik321, Frelcia, Rucola, summer86, Izape_91, Jeżowa, Bocianiątko, lamka, Anna Stesia, KateHawke, ANkaG, Czrna 81, nenusia, Flowwer, problemik, Morusek, Lunaris, Diamond92 lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
lamka wrote:Olik Kochana napisałam Ci priva
nie moge cos tobie wyslac wiadomosci... hmm
p.s juz wiem jakWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2018, 20:14
lamka lubi tę wiadomość
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Gzik . Tatar. A mi mąż robi tosty. Slaboo.
Ale przeżyje!
Siwulec na pewno wszystko będzie dobrze.
Gratki dla reset i luny za sukcesy zawodowe.
Luna 2 marca będę w twoim mieście u doktora cudotwórcy .
Słyszałaś może o dr Socha Maciej?lamka lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Siwulec na pewno wszystko będzie dobrze. Trzymam kciuki za maluszka zeby bylo wszystko dobrze i ladnie rosl dalejMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
olikk mogę Ci wysłać coś na priv jak chcesZ:)
Siwulec mam nadzieję że stanie się cud i będzie wszystko dobrze :*
Reset powiem Ci szczerze że odkąd skończyłam aplikacje to o tym intensywnie myślę że wrócić do szycia i myślę że to że akurat teraz udało mi się pójść na ten kurs i będę mogła zdobyć uprawnienia to też nie przypadek:) tak poprostu musiało być. Jestem teraz bezpieczna bo w razie gdyby szycie nie wypaliło to mogę zawsze wrócić do ekscytującego mnie prawa :p serio ja Cię podziwiam ja tak nie cierpię siedzieć w książkach że głowa boli mam dusze artysty
Idę na partyjkę monopolu ! I amaretto i czekoladę ♥️Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2018, 20:35
Anna Stesia, reset lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
nick nieaktualny
-
reset wrote:Zastanawiałam się, skąd tyle gratulacji z powodu mojej pracy i raz jeszcze przeczytałam mój post! Pewnie Was nieświadomie w błąd wprowadziłam - pisząc "pierwsza i jedyna rozprawa" miałam na myśli nie to, że moja pierwsza, a pierwsza w sprawie. W naszym sądownictwie rzadko się zdarza, że sprawę kończy się na pierwszej rozprawie, z reguły trwa to latami (zresztą... w tej sprawie pozew jest ze stycznia 2016r., dwa lata zajęło sądowi znalezienie terminu, więc...).
Nie mniej jednak jak wchodzę do sądu to ciągle odczuwam podekscytowanie jak nowicjusz i mam nadzieję, że nigdy nie minie. Kocham procesówkę
Uważam, że powinnyśmy się cieszyć z mniejszych i wiekszych sukcesów. Oczywiście Twój jest bardzo duży, choć chcesz go teraz umniejszyćAle chodzi mi o samą zasadę. Obserwuję sobie taką grupę na fejsie "To w środku" i tam administratorka raz na czas organizuje tzw. "wieczór wdzięczności" - dziewczyny piszą, co je dobrego spotkało w ciągu tygodnia. Zauważyłam, że kiedyś trudno mi było wymyślić więcej niż 1-2 rzeczy, a teraz dostrzegam, że życie w sumie składa się z tysiąca drobnych wspaniałości, których na co dzień nie dostrzegamy. Dzięki temu odkryłam, że jestem prawdziwą szczęściarą.
lamka, Bocianiątko, Rucola, reset, Flowwer, MOJE lubią tę wiadomość
-
Anna Stesia wrote:Uważam, że powinnyśmy się cieszyć z mniejszych i wiekszych sukcesów. Oczywiście Twój jest bardzo duży, choć chcesz go teraz umniejszyć
Ale chodzi mi o samą zasadę. Obserwuję sobie taką grupę na fejsie "To w środku" i tam administratorka raz na czas organizuje tzw. "wieczór wdzięczności" - dziewczyny piszą, co je dobrego spotkało w ciągu tygodnia. Zauważyłam, że kiedyś trudno mi było wymyślić więcej niż 1-2 rzeczy, a teraz dostrzegam, że życie w sumie składa się z tysiąca drobnych wspaniałości, których na co dzień nie dostrzegamy. Dzięki temu odkryłam, że jestem prawdziwą szczęściarą.
Ależ ja się cieszę, tylko mi nieco głupio było z powodu tych gratulacji, bo de facto to "tylko" moja praca i moja codzienność. Owszem, lubię, daje satysfakcję, ale jest tu mnóstwo dziewczyn, które również by na gratulacje zasługiwały. A tu nagle taki grad gratulacji dla mnie
Co do wdzięczności to powiem Wam co innego: dziś byłam na zakupach spożywczych, podszedł do mnie straszy pan i poprosił o coś do jedzenia (nie o pieniądze, a o jedzenie). Najpierw zapytałam, co by chciał to się rozpłakał, bo powiedział, że on niczego nie oczekuje, że za cokolwiek będzie wdzięczny, bo jest sam na świecie i jak opłaci mieszkanie i kupi leki to mu nawet na chleb nie starcza (a muszę Wam powiedzieć, że był bardzo schludny i czysty mimo że było widać, że to ubranie leciwe). Jak rozmawialiśmy, widziałam jakie ma zniszczone, suche i czerwone ręce. Jak kupiłam mu jedzenie (chyba nawet więcej niż mi i mężowi, bo wzięłam i trochę świeżych rzeczy, i jakieś puszki z rybami i warzywa, i litr mleka, i ogórki kiszone) to cofnęłam się jeszcze na dział z odzieżą i za całe 7,99 zł kupiłam męskie rękawiczki z polaru. Zaniosłam, a pan się znów rozpłakał. Na koniec powiedział, że owszem, cieszy się z jedzenia, ale przede wszystkim z tego, że potraktowałam go jak człowieka i zainteresowałam się nim i choćby tym, że zapytałam, co by chciał do jedzenia. Miałam tego nie pisać, bo nie lubię dobroczynności na pokaz, ale skoro temat wdzięczności wywołaliśmy to tu jak znalazł...
I w sumie nie wiem, czy moje popołudniowe gorsze samopoczucie nie wynikało z tych emocji. Bogu dziękuję, że moi dziadkowie mieli godne życie i godną starość. O Jezu, aż się popłakałam teraz na nowo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2018, 21:35
frezyjciada, Anna Stesia, Jeżowa, MaryAnn, lamka, KateHawke, Czrna 81, nenusia, Kargo31, Kaczorka, moli5, -Mamunia-, Karma88, Morusek, Lunaris, Diamond92 lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Jeszcze nie wrocilam z jednego urlopu a juz planuje kolejny
glupia jalamka lubi tę wiadomość
❤️❤️❤️ -
Yoselyn82 wrote:Jeszcze nie wrocilam z jednego urlopu a juz planuje kolejny
glupia ja
Yos, ja dziś dostałam maila od TUI z promocją "Zima 2018/2019 first minute"
Gdzie teraz planujesz?Yoselyn82 lubi tę wiadomość
nick nieaktualnyHej wszystkim teraz muszę patrzec na jakiś niby super film z M a jutro od rana praca! U mnie tyyllleeee kremowego śluzu że masakra moge sie podzielić jak chcecie bo aż tyle to chyba nie mialam odkąd sprawdzam i obserwuje! Noi już wrażliwe i silikonowe cycki więc ciekawe czy jutro zobacze jakiegoś bladzioch bo chyba znowu nie wytrzymam do 10dpo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2018, 00:28
-
reset wrote:Yos, ja dziś dostałam maila od TUI z promocją "Zima 2018/2019 first minute"
Gdzie teraz planujesz?
myslalam o innym rejonie w Portugalii, np Faro albo Portoteraz jest Lisboa
W Hiszpani tez na raty bylo, zeby pozwiedzac- costa brava, costa blanca, costa del sol itp
a czy tam pojedziemy to sie okaze i wyjdzie w praniuMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
Yoselyn82 wrote:myslalam o innym rejonie w Portugalii, np Faro albo Porto
teraz jest Lisboa
W Hiszpani tez na raty bylo, zeby pozwiedzac- costa brava, costa blanca, costa del sol itp
a czy tam pojedziemy to sie okaze i wyjdzie w praniu
Dlatego radzę Ci planować agroturystykę w Bieszczadach albo innym Roztoczu. Jak będziesz w ciąży, a do tego z zaadoptowanym już Maluchem to Wam potrzeba świeżego powietrza, mleka od krowy i świerszczy do snu, a nie wina i flamencoYoselyn82 lubi tę wiadomość
Olik napisz coś do mnie bo nie mogę ogarnąć na telefonie :pStarania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2%