Walentynkowe Fasolki - lutowe testowanie 2018 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wchodzę, paczę, a tu lamcia gospodynią! A ponieważ ja się na styczniowe testowanie nie załapię, to wstępnie bym prosiła o wpisanie na 5.02 zapisanie się tutaj sprawia mi taką radość, bo to przecież będzie testowanie po raz pierwszy w cyklu ze staraniami na serio już się podniecam tym! Opanowanie nie jest moją mocną stroną!
Ale lamciu, Boćku i Frelciu - liczę na to, że Wy już będziecie zafasolkowane w tym czasie i wyślecie mi potrójną moc ciążowych wiruskówlamka, Bocianiątko, Marudaruda lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lamka możesz już wstawiać pierwsze serduszka szczęśliwie wystartuje ten luty!
lamka lubi tę wiadomość
-
Witacie dziewczyny!
Dopisuję się do Was, u nas tymczasem 2 cs także początek, czekamy na miesiączkę i zaczynamy 3 cs. Proszę o dopisanie na 14.02. Jeśli się uda będzie to najpiękniejszy prezent walentynkowo-urodzinowy dla mojego męża. Życzę Wam zafasolkowania w tym nowym roku, a najlepiej jeszcze w tym miesiącu!
Pozdrawiamlamka, Justaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
oj lamciu lamciu tak się cieszyłam na testowanie na Twoim wątku, a tu chyba dupa blada (za przeproszeniem), bo infekcja powróciła i wszystko zepsuje, bo pewnie znowu będę musiała cykl odpuścić i tym razem to tak serio, serio odpuścić, żeby to wyleczyć raz a dobrze, bo teraz obawiam się, że sama mogłam nieco zawinić.
-
nick nieaktualny
-
To ja na 27 lutego poproszę chociaż wiadomo że szczać zacznę z tydzień wcześniej
olik321, Anna Stesia, Luna1993, Marudaruda, bondzik007, nenusia, zubii lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMonika, Lunka, Hope - wpisane jesteście i możecie sikać ile wlezie, macie oficjalne pisemne pozwolenie od gospodyni Ja pewnie siknę w Walentynki, ale to w sumie zależy od tego, kiedy @ dostanę (albo czy dostanę? daj buk, żebym nie dostała).
Jeżowa - czyli że mam Cię wypisać?
Olik - pewnie, zapraszamy bardzo będzie nam miło.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2018, 09:37
_Hope_, -Monika- lubią tę wiadomość