Walentynkowe Fasolki - lutowe testowanie 2018 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
bazylkove wrote:Lunaris miałam nadzieję że Cię tu nie zobaczę już będziemy testować razem i oglądać 2 tłuste kreseczki, w sumie 4
Mnie się trochę skończyły pomysły... Nie wiem co mam dalej robić. Brak planu Myślę o IUI ale nie wiem jak przekonać do tej idei Ciastka. W sumie sama nie wiem co powinnam zrobić. Porozmawiam z moim lekarzem, może on coś wymyśli. A jak nie to do psychiatry pójdęWiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2018, 21:43
-
Lunaris wrote:o to super bo zniknął Twój wykres i nie mogę Cię inwigilować
Mnie się trochę skończyły pomysły... Nie wiem co mam dalej robić. Brak planu Myślę o IUI ale nie wiem jak przekonać do tej idei Ciastka. W sumie sama nie wiem co powinnam zrobić. Porozmawiam z moim lekarzem, może on coś wymyśli. A jak nie to do psychiatry pójdę
A bo wykres mam tylko dla psiapsiółek
Ten psychiatra to też by mi się przydał, zwłaszcza w drugiej fazie cyklu
My jesteśmy po wizycie u dietetyka, po testach na nietolerancje wyszło niestety czego nie powinnam jeść. Próbujemy od tej strony, może to coś pomożeLunaris lubi tę wiadomość
7dpt: 174 mIU/ml, 9dpt: 389 mIU/ml, 11 dpt: 755 mIU/ml, 12 dpt jest pęcherzyk 4 mm, mamy serduszko!
1x HSG, 2x HSC,
M: fragmentacja DNA 7.5%, HBA 81%, Kariotypy ok -
Ja też się witam w lutym
Lamciu wpisz mnie proszę na 17.02Bocianiątko lubi tę wiadomość
👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
Witojcie!
Będę testować w lutym - miałam spore obawy, że przez włączony w styczniu Ovulastan będę mieć przerwę w staraniach - w końcu to antykoncepcja. Tymczasem przyczyna wszystkiego, torbiel, pięknie się wchłonął i w połowie opakowania odstawiłam tabletki. Dostałam krwawienie i jutro zaczynam z Lamettą po raz kolejny, tym razem po 3 tabletki dziennie przez nie 5, a 8 dni.
Nie wiem jak Wy, ale poczyniłam pewne postanowienia noworoczne - nie będę rozmawiać o leczeniu z nikim poza moim mężem. No i Wami . No i zaczęłam chodzić do psychologa. To dopiero początki czas dobry, bo okazało się, że 3 bliskie mi osoby zaciążyły. Boli, ale... Idziemy dalej.
Będę dawać znać kiedy wypadnie mi termin testowania. Tym razem pogadam z lekarką byśmy nie robiły bety 10 dni od owulacji jak miało to miejsce wcześniej. Wolę poczekać dużej i mieć 100% pewności. Inaczej w głowę zachodzę i więcej to przysparza smutków niż tego dobrego.
No i zmieniłam witaminy na Ovarin. Czy którejś z Was pomógł?Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2018, 14:04
Flowwer lubi tę wiadomość
Starania o pierwsze dziecko od 12.2015
03.2016 - ciąża pozamaciczna
07.2017 - ciąża biochemiczna
01.2019 - poronienie w 9 tc...
Z czym się zmagam? PCOS, niedoczynność tarczycy, nieprawidłowa glikemia na czczo -
Część dziewczyny poprosze o wpisanie na 8.02 spróbuje testować chodź wątpliwa sprawa ze sie uda ,mąż fatalnie złamał nogę ,liczę na szczęście z testami owulacyjnymi,bo częstsze wykorzystywanie męża nie wchodzi w grę , oczywiście nowy rok okazał sie dla nas tak pechowy ze nawet moj D nie zdarzył zrobić badan nasienia które mial zlecone zaszczyli i leki które bierze na nogę mogły by mieć wpływ na wyniki ...jestem juz wykończona ta sytuacja ..czy my zawsze musimy mieć pecha ...agusia18_11
-
Witam się na lutowym testowaniu właśnie wykminilam że jeśli zastrzyk będę miała tak jak zawsze w 17dc tj. 28.01 to testować będę mogła już 11.02. Dla pewności poczekam czy mnie franca @ nie zaskoczy i zatestuje 13.02, lamka proszę o wpisanie na ten dzień. Ostatnio się nie wpisywałam na styczeń bo jakoś z góry założyłam że to nie będzie ten cykl ale teraz jestem pełna nadziei
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnylamka wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3a13d35086f7.png
Kącik poetycki:
Lato w lesie. Ciemność zielona w świerkach
Szałwia. Zajęczy szczaw.
Niebo obłoki zdejmuje. Ptak zerka.
Trzmiele brzęczą wśród traw.
Motyle żółte i białe, jak latające listy.
Cisza i światło
A tam dalej i dalej, za tym pagórkiem piaszczystym,
też jest lato.
Niebo to jest małe miasteczko w niedzielę,
gwiazdy gapią się na ziemię z okien,
a wiadomo, ze gwiazd jest wiele
i że wszystkie są niebieskookie.
A tam w rogu, w mieszkaniu z balkonem,
w jednym oknie, gdzie kwiat czerwony,
a to drugie okno z drugim kwiatem…
tam ty mieszkasz. I pogrzebaczem
fajerki przesuwasz. I płaczesz
Bo tak długo czekasz na mnie z obiadem.
~Konstanty Ildefons Gałczyński
♡ LUTOWE TESTOWANIE ♡
Luty to miesiąc miłości. Życzę nam, abyśmy w tym miesiącu stworzyły sobie maleńką istotkę do kochania.
1.02 Amy333 , Izape_91, Bocianiątko
2.02 Reset
3.02
4.02 Pomi, Kolorowapani, MaryAnn
5.02 Jeżowa, Justaaa
6.02 Meśka
7.02
8.02 Bazylkove, Lunaris, Anaaa90, Agusia18_11
9.02
10.02
11.02
12.02
13.02 Luna1993, Cheresta
14.02 Miśka_S
15.02
16.02
17.02 lamka , Karolina90
18.02
19.02
20.02 Bondzik007
21.02
22.02
23.02 Bocianiątko, Tinaa2015
24.02 Marudaruda
25.02
26.02
27.02_Hope_, -Monika-
28.02
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c2e346e42ba7.png
POWODZENIA KOCHANE!
Witam w 1 dniu ciąży! Proszę o wpisanie mnie na testowanie w Walentynki oby cykl po hsg i to lutowy był szczęśliwylamka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bardzo nieśmiało, ale wracam do was Dziś dostałam pierwszy okres po stracie, 30 stycznia mam wizytę u ginekologa i liczę na to, ze dostaniemy zielone światło. Proszę o wpisanie na 17.02, mam nadzieję, ze będziemy mogli już się starac
A póki co potrzymam kciuki za WasWiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2018, 14:30
Lunaris, Meśka, lamka, Flowwer, Ruth lubią tę wiadomość
-
Witam i ja po półrocznej przerwie. Zapiszcie mnie proszę na 5.02, będę testować choć pewnie jak zwykle będzie VizirZawsze gdzieś czeka jakaś mała radość.
Istnieją kwiaty, które kwitną nawet w zimie
11 CS
LH/FSH w normie
Prolaktyna 24.9
Anemia
Szelazo+KwasFoliowy
1cs z Castagnusem -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mnie by można wykreślić z lutego w ogóle, ale że sobie chcę z Wami tu być to się nie wykreślam. Poza tym jeśli wreszcie cykl trafi mi się owulacyjny to pewnie z emocji i nadziei zacznę sikać od 1 dpo
lamka, Kolorowapani, Luna1993 lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Admirałka fajnie że jesteś z nami -trzymam kciuki za zielone światło!
-
Lunaris wrote:Admirałka fajnie że jesteś z nami -trzymam kciuki za zielone światło!
Dzięki :* Bardzo na to liczymy, ale nie ruszymy ze staraniami póki rzeczywiście na pewno wszystko nie będzie ok. U ginekologa będę przed owulacją więc zobaczymy -
admiralka wrote:Dzięki :* Bardzo na to liczymy, ale nie ruszymy ze staraniami póki rzeczywiście na pewno wszystko nie będzie ok. U ginekologa będę przed owulacją więc zobaczymyMikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości