Walentynkowe Fasolki - lutowe testowanie 2018 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Lamka kciuki Kochana!!
A z tymi seksami, to my od 10 miesięcy seksy co drugi dzień (czasem codziennie) praktycznie od końca @ do tego czasu jak mam pewność, że pęcherzyk pękł. I wiecie co? I d..pa blada. Nic z tego. W tych staraniach najgorszy dla mnie jest seks, bo to jego mam dość najbardziej. Kwintesencja mojego dzisiejszego humoru. Musicie mi odciąć internet dziś...*starania od marca 2017
*iui x 3 - nieudane
- I - 17.07.2020: 1 pęcherzyk,
- II - 10.09.2020: 2 pęcherzyki,
- III - 9.12.2020: 2 pęcherzyki.
*I ivf - krótki protokół, 15 pecherzyków - 3 komórki - 2 zarodki:
- I FET 27.08.2021 (57cs) - 3 dniowy Maluch
11dpt- beta88,9, prog16,1
13dpt- beta218,9, prog14,3
19dpt -beta 2541, prog 16,6
26dpt- ❤
28.10.2021 poronienie zatrzymane (Aniołek 8tc-11tc)
- II FET 13.01.2022 (59cs)- 6-dniowy Maluch 4ba
6dpt- beta 0, prog 12,5
11dpt -beta 0, prog 40,33
*II ivf - dlugi protokół (7 komórek, 2 zarodki)
- I FET - 3 Dniowy Maluch - beta 0
- II FET 23.012023 - zarodek 4BB
5dpt bladzioch
7dpt negatyw
10dpt beta 0 -
Kargo my jak jesteśmy już po owu to seksu jak ognia unikamy od jakiegos czasu.

To zle, ale co zrobic brzydna takie starania.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2018, 11:00
lamka, Kargo31 lubią tę wiadomość
Emilka

Od 09.2013:02.2014-5t6dc
07.2015-12tc 
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
_Hope_ wrote:Ja tam w tym cyklu za wzór biorę Summer
ona miała ostatnie sexy w dzień pozytywnego ovulaka i ja też
wiec testujemy dziewczyny czy działają sexy przed ovu 
Hope trzymam kciuki. Ja w zasadzie jedyne seksy mialam w dniu pozytywnego owulaka
Boze jak ja bym sobie juz z Wami posikala. Tzn sikalam wczoraj, nawet bladziocha mialam, ale to jednak nie to.. -
pośmieję się w pracy nad ranem_Hope_ wrote:

Do pracy rodacy. A dziś się tak nayebie ze gdybym po 22 pisała głupoty olejcie
-
No to czekam na betę... Jezu...
Mam poczucie, jakby się udało. Dziś nawet nie byłam w stanie sięgnąć otworu szyjki by sprawdzić ją... I była mega twarda.
@ dalej nie ma... I gorąco mi momentami.
Co za emocje...
Siwulec, -Mamunia-, KateHawke, Jeżowa, Czrna 81, Karma88, Malgonia lubią tę wiadomość
Starania o pierwsze dziecko od 12.2015
03.2016 - ciąża pozamaciczna
07.2017 - ciąża biochemiczna
01.2019 - poronienie w 9 tc...
Z czym się zmagam? PCOS, niedoczynność tarczycy, nieprawidłowa glikemia na czczo -
staraniowa wrote:No to czekam na betę... Jezu...
Mam poczucie, jakby się udało. Dziś nawet nie byłam w stanie sięgnąć otworu szyjki by sprawdzić ją... I była mega twarda.
@ dalej nie ma... I gorąco mi momentami.
Co za emocje...
powiedzieli o której będą wyniki? kciuki zaciśnięte
-
staraniowa kciuki zaciśnięte! o której wyniki?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2018, 11:34
-
nick nieaktualny
-
Hej odpuściłam sobie ten miesiąc na prowadzenie kalendarzyka po owulacji która byla w 12dniu cyklu minęło 11dni ale coś się dziwnego stalo jednorazowy śluz koloru bloadorozowego ,podwyższony apetyt i ból piersi dzien po owulacji i dalej się trzyma dodam że mnie nigdy piersi nie bolały nawet przed miesiączka. Może to opuszczenie dało jakiś rezultat. Jak myslicie?
-
Ja bym nie wytrzymała ;P
Izape_91, Siwulec lubią tę wiadomość
-
Tylko nie nayeb się tak jak ja. Chociaż małym kosztem to tez nieźle. Moja wirówka już się skończyła na szczęście. Pozwę Chodakowska że nie powiedziała żeby nie wykonywać jej ćwiczeń pod wpływem. Mam uszczerbek na zdrowiu. Reset zostaniesz moim adwokatem ?_Hope_ wrote:

Do pracy rodacy. A dziś się tak nayebie ze gdybym po 22 pisała głupoty olejcie
Pije sok z marchwi pomarańczy i jabłka. Samo zdrowie! Czekam na przyplyw energiiStarania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️

Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Ja tez. Sikam jak mnie najdzie ochota. W tamtym cyklu zdobyłam rekord 9 testów ciążowych. Totalnie mnie pogięło. Dobrze że to allegraki.... Bo bym splajtowała he he he.Lunaris wrote:Ja bym nie wytrzymała ;P
Lunaris lubi tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️

Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Monika co byś zrobiła ? Zassała ?? Ale co ?-Mamunia- wrote:A ja zaś dzisiaj mam ochotę że zassalaby wszystko dzisiaj, a mamy się przecież opanować!Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️

Wyniki będą koło 14. Nie wytrzymam :p
Siwulec, Izape_91, Lunaris lubią tę wiadomość
Starania o pierwsze dziecko od 12.2015
03.2016 - ciąża pozamaciczna
07.2017 - ciąża biochemiczna
01.2019 - poronienie w 9 tc...
Z czym się zmagam? PCOS, niedoczynność tarczycy, nieprawidłowa glikemia na czczo -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny

nie przejmuj się, może jutro zrobisz jak Bociek pisała?