Walentynkowe Fasolki - lutowe testowanie 2018 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Izape_91 wrote:Ja mam plan bardzo ambitny czekać do terminu @ ale czy to się uda ? 1 marca przewiduje @ a to mój miesiąc urodzinowy !
Jak urodzinowy to musi byc szczesliwy!
Poczekaj do terminu @☺ wiem ze to trudne ale jestem zywym przykladem ze sie da!Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2018, 05:29
Izape_91 lubi tę wiadomość
w oczekiwaniu na drugiego bąbelka...
9cs...
1.2018 Ciaza biochemiczna -
Szyszka1 wrote:Żeby się nie zastanawiac cały weekend poszłam na betę. Pred chwilą przeczytałam wynik. Dziewczyny - beta jest malutka - 10,97... czy to bardzo źle? na tym etapie? czy jest szansa???
Ja miałam betę 11,1 w 11dpo, więc praktycznie to samo, i jestem teraz w 4. miesiącu ciąży Trzymam kciuki!Szyszka1 lubi tę wiadomość
Pierwsze dziecko - córka - sierpień 2018
Druga ciąża - 24.03 (11 dpo) beta 45, przewidywany TP 3.12.2020 -
Yosel ???!
Dziewczyny wyśniłam sobie dzisiaj dwie kreski Ale byłam ciekawa w tym śnie co to za test czy bobo czy jakiś inny więc szukałam pudełka, a jak znalazłam to się test nazywał o.b. Więc wróżba jednoznacznaIzape_91, -Mamunia-, Karma88, Flowwer lubią tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
Yosel?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam Was po dlugiej nieobecnosci. Moi synkowie doczekali sie siostrzyczki
Wszystkim przesyłam stos wirusków.lamka, Lucia88, ANkaG, Izape_91, -Mamunia-, Karma88, Bocianiątko, agnieszka00, Diamond92, KateHawke, Czrna 81, Kargo31, Malgonia, Angelika83, Siwulec, problemik, blue00, MOJE, MaryAnn, Lunaris, Szyszka1, Barbarka1984, Morusek, Jeżowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zielona1911 wrote:Witam Was po dlugiej nieobecnosci. Moi synkowie doczekali sie siostrzyczki
Wszystkim przesyłam stos wirusków.
Aż uśmiech mam z ucha do ucha ale będzie oczkiem w głowie!!
Yosel ?????
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam sie Siedzę i póki co nic nie robię a czas leci ale nie umiałam zasnąć chyba do 2 a rzadko kiedy mi sie takie coa zdarza! Zielona gratuluje super ze sie Udało
A śmiać mi sie chciało z mojego Ń bo chciał se pobzykac a tu juz 2 dzień @ a dzisiaj 3 hehe niech zostawi siły na kolejną owu żeby wkoncu sie udałoZielona1911 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No no oby był magiczny!
Yosel co się stało ?? Martwimy się tu o Ciebie
Zielona córeczka marzenie !Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Yos mam nadzieje, ze wszystko pod kontrola.
Dzis dzien na szmacie, zaraz wezmiemy psiska na spacer. Spokojnego weekendu dziewczyny!Izape_91 lubi tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Dużo nas tu z marca
Bocianiątko, Czrna 81 lubią tę wiadomość