Walentynkowe Fasolki - lutowe testowanie 2018 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ola_45 wrote:No dokładnie, tez tak miałam dlatego teraz jestem dosc wrogo nastqwiona do testow
Wole juz jak mnie zaleje to od razu to cisnienie spada a nie jeszcze przed na wkur.. robic test
Myślę podobnie i też już sobie obiecałam - żadnych testów przed terminem. Choć wiem, że i tak będzie kusić -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry kochane
Trzymam kciuki za testujace przełamcie dziewczyny ta zła lutową passe
Blue może jeszcze jest jakaś szansa ?
Miłego dniaKateHawke lubi tę wiadomość
-
Blue, mam nadzieję że coś tam jest
Dzięki za odpowiedzi! Idę we wtorek do nowej ginki do kliniki to dopytam się jak to tam jest. Wiem że przyjmuje w kilku miejscach to najwyżej będę za nią jeździć -
xcandyx wrote:KateHawke dzisiaj to 3 dzień bez dupka. No i ta szyjka która mimo tego że jest dość nisko (chociaż może dlatego że sprawdzałam po dłuższym siedzeniu), to jest zaciśnięta i rozpulchniona. Przed @ zawsze miałam mocno twardą i przynajmniej lekko otwartą.
W takim razie optymistyczny ten wykres Jak za dwa dni nie spadnie to sikaj Trzymam kciuki
ANkaG wrote:Cześć wszystkim życzę miłego dnia i || bo ten luty jakiś nie za bardzo niestety. Ja sie zbieram do koleżanki popracować i wieczorem też praca u drugiej koleżanki a w między czasie obiad trzeba zrobic tak ze ciesze sie ze jest słońce bo to mi daje energię hehe
Masz słońce? Zaaazdroszczę, w Kato zaczyna śnieg pruszyć... miłego dniaANkaG lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Blue
Dobrej nocy, udaję się na spoczynek. -
Blue nosz qrwa! Przykro mi.
Rub a jak u Ciebie sytuacja?
Lunaris Dobranoc
Bociek cały czas się staram dużo pić, może kiedyś dojdę do twoich 2,5 A jak jest z zieloną herbatą? Ona też odwadnia? Bo ja takiej czarnej to wogóle nie piję, jedynie zieloną i owocowe. Mam nadzieję że w końcu się uda rozbić ten gęsty śluzCzarna81
22 cs. -
Anaaa90 wrote:Dzień dobry kochane
Trzymam kciuki za testujace przełamcie dziewczyny ta zła lutową passe
Blue może jeszcze jest jakaś szansa ?
Miłego dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2018, 09:39
Starania od 03.2016 - PCOS, astenoteratozoospermia, MTHFR-A1298C, PAI-1 4G- układ homo; -
Yoselyn82 wrote:Śląsk!!
Odzywać sie dziewczyny!!!
Nie ma obijania sie
Nie wiem w jakiej sprawie, ale jestem
Flo Ty wstajesz tak wcześnie, czy tylko siku? Bo ja w ciszy to się budzę ok 9
Blue tulę mocno
Gownoburza to pokarm dla banana, zawsze jak się jakaś pojawia to i ona jest w pobliżu !
A ta dziewczyna to nie wiem co chciała od nas usłyszeć, że trzymamy kciuki za betę w 4dpo ? Każdy kto się stara i potrafi czytać powinien wiedzieć takie rzeczy moim zdaniem
Nieśmiało Was dziś proszę o kciuki na 18 mamy połówkowe w zamian proponuje tonę Franusiowych wiruskow !
Miłego dnia kobietkiCzrna 81, KateHawke, Morusek, Bajkaaa, Diamond92, lamka lubią tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny!
Przykro mi z powodu jednych kresek i wrednych @...
Ja powoli żegnam się z @, kończy się w 5dc (wczoraj i dziś tylko plamienie) - szybko jak na mnie, czasem było po 7 dni krwawienia. Ale z tego cyklu raczej nici z braku M. Będzie teraz w weekend,wyjeżdża na kolejny tydzień i znowu będzie w weekend - czyli teraz za wcześnie, a kolejny weekend za późno. No cóż. ale kolejna owu pod koniec marca w moje urodziny, o ile się nic nie przestawi*starania od marca 2017
*iui x 3 - nieudane
- I - 17.07.2020: 1 pęcherzyk,
- II - 10.09.2020: 2 pęcherzyki,
- III - 9.12.2020: 2 pęcherzyki.
*I ivf - krótki protokół, 15 pecherzyków - 3 komórki - 2 zarodki:
- I FET 27.08.2021 (57cs) - 3 dniowy Maluch
11dpt- beta88,9, prog16,1
13dpt- beta218,9, prog14,3
19dpt -beta 2541, prog 16,6
26dpt- ❤
28.10.2021 poronienie zatrzymane (Aniołek 8tc-11tc)
- II FET 13.01.2022 (59cs)- 6-dniowy Maluch 4ba
6dpt- beta 0, prog 12,5
11dpt -beta 0, prog 40,33
*II ivf - dlugi protokół (7 komórek, 2 zarodki)
- I FET - 3 Dniowy Maluch - beta 0
- II FET 23.012023 - zarodek 4BB
5dpt bladzioch
7dpt negatyw
10dpt beta 0 -
Anaaa90 wrote:No i metylowa formę kwasu i witaminki z grupy B na homocysteine
Starania od 03.2016 - PCOS, astenoteratozoospermia, MTHFR-A1298C, PAI-1 4G- układ homo; -
Malwas wrote:Dzięki za odp, a w jakiej dawce bierzesz kwas foliowy? Ja biorę 400 mcg folianu i 1000 mcg metylokobalaminy, zastanawiam się czy to dobra dawka, bo jeszcze jestem przed weryfikacja czy się Homocysteina obniżyła. Pytam dlatego, że rzadko się spotyka na forum oba geny homo, a różnie dziewczyny biorą te suplementy.też biorę acard i potem dojdzie heparyna.
Malwas lubi tę wiadomość
-
Witam się i ja
Blue, dopóki nie ma @ to ja bym zaznaczyła plamienia, nie ma jej a rozpaczy, że wciąż wierzymy
Ja mam cykl bez owu, niby człowiek trochę odpuszcza, ale nie powiem zabolało ;( i jak tu żyć nadzieją?Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml