Walentynkowe Fasolki - lutowe testowanie 2018 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jakoś wcześnie mnie ogarnęło testowe szaleństwo
Az się gupio przyznać
Ekhm 6 dpo vizir
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/bd6ff2cb9767.jpg
Czrna 81, innamorata88, KateHawke, Karma88, PodwojnaMamaWdwupaku, misia1989, Meśka, Lunaris, nenusia, lamka, Barbarka1984 lubią tę wiadomość
-
Jedna ale co,byłaś na monitoringu? Bo jak nie, to może ovu się przesunęła. W zeszłym roku robiłam testy owu w połowie cyklu i dupa blada. Tydzień później coś mnie tknęło ,zrobiłam i był pozytyw. I @ też przyszła o tydzień później niż zawsze. Siknij na owulaka.Czarna81
22 cs. -
_Hope_ wrote:Jakoś wcześnie mnie ogarnęło testowe szaleństwo
Az się gupio przyznać
Ekhm 6 dpo vizir
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/bd6ff2cb9767.jpg_Hope_ lubi tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
Czrna 81 wrote:Jedna ale co,byłaś na monitoringu? Bo jak nie, to może ovu się przesunęła. W zeszłym roku robiłam testy owu w połowie cyklu i dupa blada. Tydzień później coś mnie tknęło ,zrobiłam i był pozytyw. I @ też przyszła o tydzień później niż zawsze. Siknij na owulaka.Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
Anaaa90 wrote:Hope jesteś Wielka
A tam na pewno nie ma nic? -
hej dziewczyny. Nie ma mnie co prawda na liście, bo mąż nie był przekonany do tej ciąży, więc i starań jako takich nie było. Okazuje się, że się udało. Nie wiem jak i kiedy, bo gin z całym przekonaiem stwierdził cykl bezowulacyjny i brak wzrostu pęcherzyka, który zatrzymał się na 13 mm i malał. Wczoraj na teście dwie kreski i beta raczkująca 10,09. Jestem po 2 poronienieach. To moja 6 ciąża. Zagadka: ile aria ma dzieci?
Skaczę do nieba z radości, ale cholernie boję się reakcji męża i kolejnego poronienia.
A to mój teścik
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/02a834714a54.jpg
Wiem, że sama lubię czytać o pierwszych objawach, więc jeszcze napiszę, że mimo, że allegrowe badziewne testy wychodziły mi negatywne (do teraz allegrowy jest negatyw) to spokoju nie dawały mi dziwne kłucia w macicy, bolesne piersi i pryszcze na twarzy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2018, 10:33
Czrna 81, blue00, sAnsa_28, KateHawke, beatka_c, PodwojnaMamaWdwupaku, Kargo31, Lunaris, MOJE, Cabrera, Diamond92, MaryAnn, ANkaG, Malgonia, Barbarka1984, problemik lubią tę wiadomość
-
Czrna 81 wrote:Nie lubię twojego vizira! Tylko miłość do sikania na testy!
_Hope_, Czrna 81, Anaaa90, Karma88 lubią tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
aria40 wrote:hej dziewczyny. Nie ma mnie co prawda na liście, bo mąż nie był przekonany do tej ciąży, więc i starań jako takich nie było. Okazuje się, że się udało. Nie wiem jak i kiedy, bo gin z całym przekonaiem stwierdził cykl bezowulacyjny i brak wzrostu pęcherzyka, który zatrzymał się na 13 mm i malał. Wczoraj na teście dwie kreski i beta raczkująca 10,09. Jestem po 2 poronienieach. To moja 6 ciąża. Zagadka: ile aria ma dzieci?
Skaczę do nieba z radości, ale cholernie boję się reakcji męża i kolejnego poronienia.
A to mój teścik
https://zapodaj.net/d950c3bfd4044.jpg.html
Wiem, że sama lubię czytać o pierwszych objawach, więc jeszcze napiszę, że mimo, że allegrowe badziewne testy wychodziły mi negatywne (do teraz allegrowy jest negatyw) to spokoju nie dawały mi dziwne kłucia w macicy, bolesne piersi i pryszcze na twarzy. -
_Hope_ wrote:Jakoś wcześnie mnie ogarnęło testowe szaleństwo
Az się gupio przyznać
Ekhm 6 dpo vizir
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/bd6ff2cb9767.jpg
Hope no ja cież.....
Gratuluję mordo!!!!Idziemy łeb w łeb. Robiłaś bobo test? Jeśli Tobie wyszedł pozytywny 6 DPO, to naprawdę dzidzia ma tempo , ale się cieszę naszymi krechami -
Jedna_z_Wielu wrote:Zrezygnowałam na jakiś czas z monitoringu, badań i leków (oprócz dwóch), test miałam mega pozytywny w 13 dc. Co mi wraca nadzieja, to upadam z wysoka.
My staraczki to powinnyśmy mieć karety do kosmetyczki na upiększanie pupy,bo już się nam odciski robią po tych upadkachCzarna81
22 cs. -
aria40 wrote:Hope no ja cież.....
Gratuluję mordo!!!!Idziemy łeb w łeb. Robiłaś bobo test? Jeśli Tobie wyszedł pozytywny 6 DPO, to naprawdę dzidzia ma tempo , ale się cieszę naszymi krechami
Ale Twoja ciąża cieszy na maxa! -
Zawsze jak pisze ze znam 2 osoby którym wychodzą niebieskie ovulaki mam na myśli Jedna_z_Wielu i Arie
Jedna_z_Wielu lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czrna 81 wrote:Aria mega gratulacje!!! Dajesz nadzieję dziewczynom z cyklem bezowulacyjnym
Jedna widzisz?Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
-
Aria gratulujęHaos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
-
Kochane robi któraś testy dl?Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...