Walentynkowe Fasolki - lutowe testowanie 2018 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Reset mam nadzieję że to chwilowy zawrót @ i za momencik, cykle będą regularne i wyłącznie owulacyjne :* :* :*
wiem, że to marne pocieszenie, ale w grudniu zostałam zapłodniona a w listopadzie miałam 2 dniową @-podobną wizytę.
Tulę i ściskamreset lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, do gina na razie nie idę- nie zacznę stymulacji tuż przed egzaminem, a że jestem i pewnie już do egzaminu będę na lekach p/zapalnych to nawet przy wywołaniu @, na cyklu naturalnym, byśmy za bardzo nie działali. Poza tym ledwo jestem w stanie auto prowadzić, więc jakie seksy?
Powiem Wam, że jakoś się z tym pogodziłam. Teraz skupiam się na nauce, starania od kwietnia. Muszę to tak sobie w głowie szufladkować, bo inaczej bym się załamała.
Frelcia, Katowice (bo tam jest Angelicus, tak?) niby nie tak daleko, ale np. mam w odległości ok 2 -3 km od domu dwie kliniki, w tym jedna, w której pomogli Agnieszce, więc pewnie zacznę od leczenia na miejscu. Ale jakby trzeba było to i na Śląsk będę jeździć
Dziękuję Wam za wsparcie i ciepłe słowa, bardzo się przydająWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2018, 12:30
Siwulec lubi tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Dziękuję z całego serca!
misia1989, Siwulec, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
Ja się mniej ostatnio odzywam, jakoś tak zobojetnialam w tym cyklu. Synus skończył właśnie dwa latka i gdyby wszystko poszło w porządku miałby juz brata albo siostrzyczkę, no ale niestety. Oczywiście walczę dalej, ale zapał jakiś mniejszy.
Hope ja też myślałam, że w razie jak się uda pójde na betę później, bo wcześniej też początki były ok. A Ty kiedy masz zacząć brać heparynę? Mi hematolog kazała przyjść po receptę po pozytywnym teście, więc tak czy siak chyba musialabym zrobić betę, bo nie pójdę przecież z sikańcem Gin tez by mi wypisal.
No "tylko" muszę jeszcze zajśćSynek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
agulineczka wrote:Ja się mniej ostatnio odzywam, jakoś tak zobojetnialam w tym cyklu. Synus skończył właśnie dwa latka i gdyby wszystko poszło w porządku miałby juz brata albo siostrzyczkę, no ale niestety. Oczywiście walczę dalej, ale zapał jakiś mniejszy.
Hope ja też myślałam, że w razie jak się uda pójde na betę później, bo wcześniej też początki były ok. A Ty kiedy masz zacząć brać heparynę? Mi hematolog kazała przyjść po receptę po pozytywnym teście, więc tak czy siak chyba musialabym zrobić betę, bo nie pójdę przecież z sikańcem Gin tez by mi wypisal.
No "tylko" muszę jeszcze zajśćBocianiątko, Malgonia, agulineczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nadszedł kolejny dzien szkoleń
nie liczać dzisiejszego pozostalo mi jeszcze 4 spotkanialamka, Bocianiątko, Siwulec, Frelcia, Emilkap11, KateHawke, Flowwer, Jeżowa, agulineczka, Czrna 81, Emiilka, Karma88, Anna Stesia, Lunaris, nenusia, Diamond92 lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualnyHope nie umiem wyrazić słowami jak się cieszę!!! Z całym szacunkiem do nowych dziewczyn, ale serduszko na pierwszej stronie tych, które znam pd początku jest dla mnie wyjątkowe
Yosel coraz bliżej dzidzi
Wyszłam z pracy wcześniej i idę leżeć w łóżku.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2018, 13:22
Bocianiątko, Yoselyn82, Frelcia, Siwulec, _Hope_, Flowwer, Jeżowa, Emiilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Frelcia wrote:Lamcia zrobić Ci kakao? Mam też gorąca pomidorowa:*
lecem do ciebie na miotleMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualnyA propos przypomniał mi się suchar.
Jakie jest ulubione ciasto Adama Małysza?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
skakałem.
Zrobię sobie kakałko ale pomidorową bym nie pogardziła Frelcios
A do lekarza jutro, bo dzisiaj już mnie nikt nie przyjmie w okolicy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2018, 13:46
frezyjciada, KateHawke, Meśka, Emiilka, blue00, Diamond92 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Frelcia wrote:Yosel pewnie. Mam gar 3 litry
mniam mniam smaka mi robisz ze ho hoMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️