Walentynkowe Fasolki - lutowe testowanie 2018 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja dziękuję dziewczyny za zmotywowanie do ruszenia szanownych czterech liter, właśnie zrobiłam skalpel - dobre i to na początek po długiej przerwie
KateHawke, Czrna 81, Izape_91, Malgonia, admiralka, ANkaG, Diamond92 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny_Hope_ wrote:Wczoraj kolo 14 wysikałam pierwsze kreski
Tak. Nordy są bardziej czule niż bobo.
Dziś rano kreski ledwie widoczne i zalamka.
Kupiłam pinka I jest kreska ale proszę o czary i modlitwy.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a28f9d553d90.jpg_Hope_, Adele27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja wiedziałam że tak będzie! Takie przeczucie że Hop wysika sobie prezent urodzinowy Co prawda do piątku jeszcze kilka dni,ale właśnie w urodziny będzie już piękna tłusta krecha
_Hope_, Siwulec, Anaaa90, nowa na dzielni, Lunaris, Diamond92 lubią tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
Hope !!!!!!! Gratulacje !!!!!! No wreszcie pozytyw jakiś lutowy
_Hope_ lubi tę wiadomość
7.02.2019 NASZE dwa Aniołki odeszły w 11 tygodniu
👰 36 LAT
AMH 17.11 (1.05-55)
AMH (2021 rok) 25.2
ANGELIUS- zabieg jajniki i reszta u mnie ok.
🧑37 LAT
Nasienie słabe 09.2021
Liczba plemników 12 mln ( norma od 39 mln)
Morfologia 2%
Lepkość za duża
Starania o dzieciątko od 9 lat 😔😔😔
Nasienie 03.2022 😰😰😰
Liczba 6,9
Morfologia 2%
09.2023
Za mała ilość żeby zrobić morfologię 😭
07.12.2023 zabieg żylaków powrózka nasiennego 🙏
CZEKAMY NA CIEBIE MALUSZKU ❤️❤️ -
Dziewczyny, kilka dni temu któraś (wydaje mi się, że Nika, ale głowy na pień nie położę) pisała o ashwagandzie swansona. Zakupiłam sobie takową, ale wydaje mi się, że Swanson ma dwie różne i teraz się zastanawiam, czy mam tę o której była mowa.
http://www.m-z.pl/przeciwstresowe/ashwagandha-ksm-66-250mg-60-kaps?gclid=EAIaIQobChMIpPCBy-LD2QIVVl8ZCh0zwgX2EAQYAyABEgJSOfD_BwE
w sumie 60 kapsułek jak będę tym karmić i siebie i męża to się rozejdzie jeszcze przed @, ale przynajmniej da mi czas zamówić te właściwe. -
nick nieaktualny
-
Hope, Hope, Hope płacze i zaciskam kciuki!!!!!!!!!!!!!
_Hope_ lubi tę wiadomość
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
Melevis wrote:Izape czy mogłabyś mi wysłać wiadomość? Nie potrafię tej opcji nigdzie znaleść...Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Izape_91 wrote:Melevis ja też nie ogarniam jak wysłać haha ;p spróbuję potem na kompie, bo na telefonie nie potrafię
-
Mam dobre przeczucia Hope ! Musi być dobrze
A ja wedle zasady „dystans kur** albo wszyscy umrzemy” zdecydowalam o chwilowej zmianie avataraWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2018, 18:09
Bocianiątko, Ola_45, Bajkaaa, _Hope_, Anna Stesia, Izape_91, Cabrera, Lunaris, Malgonia, Siwulec, KateHawke, Emilkap11, Diamond92, Czrna 81 lubią tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny