Walentynkowe Fasolki - lutowe testowanie 2018 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hope uruchom swoje zapasy i delektuj nasze oczy obrazem ciemniejącej kreski. Tak co najmniej 2 razy dziennie. Trzymam kciuki
Bocianiątko, _Hope_, nenusia, Emiilka, Rucola lubią tę wiadomość
Endometrioza,
2 x laparoskopia
4 x histeroskopia,
leczenie napro
2 x IUI 😢
3 x IMSI 😢
Aniołek 15 tc [*]💔
10/2019 - ICSI - dwudniowiec 4a 😢
11/2019 - FET - blastka 4.2.1 beta 8dpt 2,31 10dpt
<1,2 😢
09/2021 - FET - blastka 4.2.1 beta 10dpt 5,18 12dpt 1,4 😢
Boże dlaczego nie zasłużyłam na ten cud... -
nick nieaktualny
-
_Hope_ wrote:Wczoraj kolo 14 wysikałam pierwsze kreski
Tak. Nordy są bardziej czule niż bobo.
Dziś rano kreski ledwie widoczne i zalamka.
Kupiłam pinka I jest kreska ale proszę o czary i modlitwy.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a28f9d553d90.jpg_Hope_ lubi tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
_Hope_ wrote:Wczoraj kolo 14 wysikałam pierwsze kreski
Tak. Nordy są bardziej czule niż bobo.
Dziś rano kreski ledwie widoczne i zalamka.
Kupiłam pinka I jest kreska ale proszę o czary i modlitwy.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a28f9d553d90.jpg_Hope_ lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Proga biorę. Lutke 100x2. Beta później. Na ta pierwszą szkoda żył.
-
nick nieaktualny
-
Hope Inna właśnie zwalnia brzuszek to nie jest przypadek
Anna Stesia, _Hope_, Karma88, Rucola lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Hope! kciuki Kochana :*
U mnie za to dalej wielkie nic... Plamienia brązowe, które miały być @ ustały po 1.5 dnia, więc badań nie zrobiłam, bo szkoda kasy. Po egzaminie zmieniamy lekarza, uderzam od razu do kliniki niepłodności.
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
reset wrote:Hope! kciuki Kochana :*
U mnie za to dalej wielkie nic... Plamienia brązowe, które miały być @ ustały po 1.5 dnia, więc badań nie zrobiłam, bo szkoda kasy. Po egzaminie zmieniamy lekarza, uderzam od razu do kliniki niepłodności.Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Izape_91 wrote:Kurcze reset co to się u Ciebie dzieje musisz znaleźć dobrego lekarza, bo widać że coś się nieźle pomieszało... U mnie teraz najgorszy czas czekania na @... Pewnie będzie w czwartek
Nie wiem właśnie... Ale ze śluz mam dalej kremowy to raczej tego plamienia nie mogę- nawet gdybym chciała- uznać za @. Poczekam sobie jeszcze, teraz i tak do kręgosłupa doszedł ból gardła, wczoraj pół dnia biegunki, więc w sumie @ przy tylu innych przypadłościach mi zbędna;) po 23.03 będę działać
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualny
-
reset wrote:Nie wiem właśnie... Ale ze śluz mam dalej kremowy to raczej tego plamienia nie mogę- nawet gdybym chciała- uznać za @. Poczekam sobie jeszcze, teraz i tak do kręgosłupa doszedł ból gardła, wczoraj pół dnia biegunki, więc w sumie @ przy tylu innych przypadłościach mi zbędna;) po 23.03 będę działaćStarania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Hope, Kochana, aż mi się oczy zaszkliły! Ta kreska tam jest, nawet ja swoim kaprawym okiem ją widzę! O mamuniu! Trzymam kciuki najmocniej jak się da, żeby kreseczka ciemniała! To byłoby wspaniale zakończenie lutego
_Hope_ lubi tę wiadomość
12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj!
url=https://www.suwaczki.com/][/url]
1 cs. - Aniołek - 6 tc. -
Frelcia wrote:Resecik kurczę może to przez stres egzaminami i staraniami? Sama nie wiem...który masz dzień cyklu? 60?
59
W sumie już w życiu takie stresy miewałam, nie zawsze wtedy cykl mi się wydłużał, ale niewykluczone... Teraz jednak sporo się nałożyło, bo i egzamin, i wcześniej stres związany z wynikami M. itp. Widzę że nawet on się martwi tym brakiem @, chyba do niego dociera z czym przyjdzie się mierzyć.
Ech, trzeba było zajść na pierwszych cyklach po tabletkach, przynajmniej były owulacyjne, a nie taka kicha jak teraz.
Resecik, strasznie mi przykro z powodu tego wydłużającego się cyklu. Na pewno to Cie męczy psychicznie, a przecież stres to teraz ostatnia rzecz, której potrzebujesz, przed egzaminem Trzymam kciuki, żeby waćpanna się pojawiła wreszcie!
reset lubi tę wiadomość
12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj!
url=https://www.suwaczki.com/][/url]
1 cs. - Aniołek - 6 tc. -
nick nieaktualny
-
Hope trzymam mocno kciuki i czaruję, żeby kreska ciemniała!!!!
Reset Może tak jak pisze Frelcia stres egzaminacyjny, wyniki M-ka, te migrenowe bóle głowy co chwilę, kiepskie samopoczucie, przeziębienia i inne i tak się nałożyło wszystko... Masz jakąś wizytę umówiona u gina?_Hope_, reset lubią tę wiadomość
*starania od marca 2017
*iui x 3 - nieudane
- I - 17.07.2020: 1 pęcherzyk,
- II - 10.09.2020: 2 pęcherzyki,
- III - 9.12.2020: 2 pęcherzyki.
*I ivf - krótki protokół, 15 pecherzyków - 3 komórki - 2 zarodki:
- I FET 27.08.2021 (57cs) - 3 dniowy Maluch
11dpt- beta88,9, prog16,1
13dpt- beta218,9, prog14,3
19dpt -beta 2541, prog 16,6
26dpt- ❤
28.10.2021 poronienie zatrzymane (Aniołek 8tc-11tc)
- II FET 13.01.2022 (59cs)- 6-dniowy Maluch 4ba
6dpt- beta 0, prog 12,5
11dpt -beta 0, prog 40,33
*II ivf - dlugi protokół (7 komórek, 2 zarodki)
- I FET - 3 Dniowy Maluch - beta 0
- II FET 23.012023 - zarodek 4BB
5dpt bladzioch
7dpt negatyw
10dpt beta 0 -
Hope, kciuki zaciśnięte!
U mnie znowu jakaś porażka, w piatek, 8dc owulak pozytywny, w sobotę w nocy niby bolał mnie jajnik,ale jakos nie mam złudzeń co do takiej szybkiej owu. Śluz też niby był rozciagliwy, ale właściwie to może tylko z jeden dzien. Szyjka juz wczoraj rano byla bardzo obnizona, ale póki co nie zaobserwowalam żadnego skoku temperatury.
Jedyne co jest pocieszające to to, ze lewo skończę okres a tu już przechodzę w system dpo;)
Chyba pisze to jakoś bez ładu, ale na telefonie jakoś ciężko mi składać ładne zdania:)starania od IX 2016r.
endometrioza
Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą.