Walentynkowe Fasolki - lutowe testowanie 2018 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hope uruchom swoje zapasy i delektuj nasze oczy obrazem ciemniejącej kreski. Tak co najmniej 2 razy dziennie. Trzymam kciuki
Bocianiątko, _Hope_, nenusia, Emiilka, Rucola lubią tę wiadomość
Endometrioza,
2 x laparoskopia
4 x histeroskopia,
leczenie napro
2 x IUI 😢
3 x IMSI 😢
Aniołek 15 tc [*]💔
10/2019 - ICSI - dwudniowiec 4a 😢
11/2019 - FET - blastka 4.2.1 beta 8dpt 2,31 10dpt
<1,2 😢
09/2021 - FET - blastka 4.2.1 beta 10dpt 5,18 12dpt 1,4 😢
Boże dlaczego nie zasłużyłam na ten cud... -
nick nieaktualny
-
_Hope_ wrote:Wczoraj kolo 14 wysikałam pierwsze kreski
Tak. Nordy są bardziej czule niż bobo.
Dziś rano kreski ledwie widoczne i zalamka.
Kupiłam pinka I jest kreska ale proszę o czary i modlitwy.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a28f9d553d90.jpg_Hope_ lubi tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
_Hope_ wrote:Wczoraj kolo 14 wysikałam pierwsze kreski
Tak. Nordy są bardziej czule niż bobo.
Dziś rano kreski ledwie widoczne i zalamka.
Kupiłam pinka I jest kreska ale proszę o czary i modlitwy.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a28f9d553d90.jpgi mocno trzymam kciuki!! leć na betę i proga!!
_Hope_ lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Proga biorę. Lutke 100x2. Beta później. Na ta pierwszą szkoda żył.
-
nick nieaktualny
-
Hope Inna właśnie zwalnia brzuszek
to nie jest przypadek
Anna Stesia, _Hope_, Karma88, Rucola lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Hope!
kciuki Kochana :*
U mnie za to dalej wielkie nic... Plamienia brązowe, które miały być @ ustały po 1.5 dnia, więc badań nie zrobiłam, bo szkoda kasy. Po egzaminie zmieniamy lekarza, uderzam od razu do kliniki niepłodności.
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
reset wrote:Hope!
kciuki Kochana :*
U mnie za to dalej wielkie nic... Plamienia brązowe, które miały być @ ustały po 1.5 dnia, więc badań nie zrobiłam, bo szkoda kasy. Po egzaminie zmieniamy lekarza, uderzam od razu do kliniki niepłodności.musisz znaleźć dobrego lekarza, bo widać że coś się nieźle pomieszało... U mnie teraz najgorszy czas czekania na @... Pewnie będzie w czwartek
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Izape_91 wrote:Kurcze reset co to się u Ciebie dzieje
musisz znaleźć dobrego lekarza, bo widać że coś się nieźle pomieszało... U mnie teraz najgorszy czas czekania na @... Pewnie będzie w czwartek
Nie wiem właśnie... Ale ze śluz mam dalej kremowy to raczej tego plamienia nie mogę- nawet gdybym chciała- uznać za @. Poczekam sobie jeszcze, teraz i tak do kręgosłupa doszedł ból gardła, wczoraj pół dnia biegunki, więc w sumie @ przy tylu innych przypadłościach mi zbędna;) po 23.03 będę działać
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualny
-
reset wrote:Nie wiem właśnie... Ale ze śluz mam dalej kremowy to raczej tego plamienia nie mogę- nawet gdybym chciała- uznać za @. Poczekam sobie jeszcze, teraz i tak do kręgosłupa doszedł ból gardła, wczoraj pół dnia biegunki, więc w sumie @ przy tylu innych przypadłościach mi zbędna;) po 23.03 będę działaćStarania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Hope, Kochana, aż mi się oczy zaszkliły!
Ta kreska tam jest, nawet ja swoim kaprawym okiem ją widzę!
O mamuniu! Trzymam kciuki najmocniej jak się da, żeby kreseczka ciemniała!
To byłoby wspaniale zakończenie lutego
_Hope_ lubi tę wiadomość
12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj!
url=https://www.suwaczki.com/][/url]
1 cs. - Aniołek - 6 tc. -
Frelcia wrote:Resecik kurczę
może to przez stres egzaminami i staraniami? Sama nie wiem...który masz dzień cyklu? 60?
59
W sumie już w życiu takie stresy miewałam, nie zawsze wtedy cykl mi się wydłużał, ale niewykluczone... Teraz jednak sporo się nałożyło, bo i egzamin, i wcześniej stres związany z wynikami M. itp. Widzę że nawet on się martwi tym brakiem @, chyba do niego dociera z czym przyjdzie się mierzyć.
Ech, trzeba było zajść na pierwszych cyklach po tabletkach, przynajmniej były owulacyjne, a nie taka kicha jak teraz.
Resecik, strasznie mi przykro z powodu tego wydłużającego się cyklu. Na pewno to Cie męczy psychicznie, a przecież stres to teraz ostatnia rzecz, której potrzebujesz, przed egzaminem
Trzymam kciuki, żeby waćpanna się pojawiła wreszcie!
reset lubi tę wiadomość
12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj!
url=https://www.suwaczki.com/][/url]
1 cs. - Aniołek - 6 tc. -
nick nieaktualny
-
Hope trzymam mocno kciuki i czaruję, żeby kreska ciemniała!!!!
ResetMoże tak jak pisze Frelcia stres egzaminacyjny, wyniki M-ka, te migrenowe bóle głowy co chwilę, kiepskie samopoczucie, przeziębienia i inne i tak się nałożyło wszystko...
Masz jakąś wizytę umówiona u gina?
_Hope_, reset lubią tę wiadomość
*starania od marca 2017
*iui x 3 - nieudane
- I - 17.07.2020: 1 pęcherzyk,
- II - 10.09.2020: 2 pęcherzyki,
- III - 9.12.2020: 2 pęcherzyki.
*I ivf - krótki protokół, 15 pecherzyków - 3 komórki - 2 zarodki:
- I FET 27.08.2021 (57cs) - 3 dniowy Maluch
11dpt- beta88,9, prog16,1
13dpt- beta218,9, prog14,3
19dpt -beta 2541, prog 16,6
26dpt- ❤
28.10.2021 poronienie zatrzymane (Aniołek 8tc-11tc)
- II FET 13.01.2022 (59cs)- 6-dniowy Maluch 4ba
6dpt- beta 0, prog 12,5
11dpt -beta 0, prog 40,33
*II ivf - dlugi protokół (7 komórek, 2 zarodki)
- I FET - 3 Dniowy Maluch - beta 0
- II FET 23.012023 - zarodek 4BB
5dpt bladzioch
7dpt negatyw
10dpt beta 0 -
Hope, kciuki zaciśnięte!
U mnie znowu jakaś porażka, w piatek, 8dc owulak pozytywny, w sobotę w nocy niby bolał mnie jajnik,ale jakos nie mam złudzeń co do takiej szybkiej owu. Śluz też niby był rozciagliwy, ale właściwie to może tylko z jeden dzien. Szyjka juz wczoraj rano byla bardzo obnizona, ale póki co nie zaobserwowalam żadnego skoku temperatury.
Jedyne co jest pocieszające to to, ze lewo skończę okres a tu już przechodzę w system dpo;)
Chyba pisze to jakoś bez ładu, ale na telefonie jakoś ciężko mi składać ładne zdania:)starania od IX 2016r.
endometrioza
Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą.