Walentynkowe Fasolki - lutowe testowanie 2018 :)
- 

WIADOMOŚĆ
- 

Lunaris wrote:Mniam! Kisiel -co prawda z torebki ale wciągnęłam w nocy 3 
 Ja przed chwilą wciągnęłam czekoladowy budyń z torebki   

* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272 
 * listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
 * HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
 * PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero.
- 

Jesteśmy złłłłłłłłłłłeeee >:] dla zachowania proporcji zjem 2 jabłka i wafelka WW a potem będę się zastanawiać dlaczego jestem taka spasiona dla zachowania proporcji zjem 2 jabłka i wafelka WW a potem będę się zastanawiać dlaczego jestem taka spasiona   Meśka, Flowwer, Luna1993, Izape_91 lubią tę wiadomość Meśka, Flowwer, Luna1993, Izape_91 lubią tę wiadomość
- 
                        nick nieaktualny
- 

A ja odkąd jem metforminę to znacznie rzadziej mnie nachodzi na słodkości. Najbardziej mi się zmienił odbiór coli - smakuje teraz paskudnie i jakbym miała pić to chyba za karę.
 Chyba wrócę do przedciążowej dawki 1000, tylko muszę wysępić jakieś recepty
- 

Staraczka jak chcesz to ja Ci wyślę Metforminę jak mi na privie adres podeślesz -po 500 i 850 mamy w szpitalu 
 Ps dyżur najbliższy mam we wtorek to do końca tyg byś juz miała  Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2018, 21:43 
- 

Dziewczyny jestem w szoku. Chlopak ktorego znalam z lat szkolnych zostal zagryziony przez 4 psy, bo wszedl w nocy na teren jakiejs fabryki nie moge uwierzyc, czlowiek nie wie co go czeka za 5 minut nie moge uwierzyc, czlowiek nie wie co go czeka za 5 minut zycie jest takie kruche zycie jest takie kruche 2010 - misiu 💙🐻 2010 - misiu 💙🐻

Starania od I 2016
 08.2016 - zaśniad całkowity
 05.2019 IVF Kriobank - 1 x3BB 😭
 03.2020 😭 ciąża pozamaciczna/resekcja prawego jajowodu
 22.07 - start stymulacji (Menopur 225+ Orgalutran)
 ❄ 3.1.1 😇
 ❄3.2.2 😞
 ❄4.1.2 😞
 ❄4.2.2
 👩🏻 '89
 Cross match 29,8 %❌
 NK 14% ❌
 ANA3- 1:100
 KIR AA
 Kariotyp ✅
 Zespół antyfosfolipidowy ✅
 👨🏻 '83
 Nasienie ✅
 Kariotyp ✅
 30.09 ----> ❄ 4.1.2 😔
 28.10 ----> ❄3.1.1 (+relanium) 7+1💔😞😇
 28.04 ----> ❄ 3.2.2 (+ relanium, +neoparin) 7dpt - beta 0,4 😞
 04.08 --->❄️ 4.2.2 (6doba) luteina,besins,prolutex,estrofem,encorton,hydroxychloroquine,intralipid,accofil,🍀
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualnyJa tak mialam. Po owulacji dostałam nagle przeziębienia. Byłam tak rozłożona że nie miałam na nic ochoty. Teraz ten katar ma 7,5 miesięcy. Bo później na teście pokazały się dwie kreski.ANkaG wrote:Jestem i nadrobiłam! Film był super ale teraz ciepła herbata bo boli gardło i taki suchy kaszel przylazł że aż dusi ale czyżby każdej z Nas po owulacji przyłaziła jakaś choroba ? Hehe o ironio losu jutro trzeba kupić miodek!!! ANkaG, carolla90, KateHawke lubią tę wiadomość ANkaG, carolla90, KateHawke lubią tę wiadomość
- 

Nie wiem co z tymi psami bylo nie tak, ale z pewnoscia nawet psy obronne (bp chyba taka role tam mialy spelniac) noe powinny zagryzc tylko poinformowac o intruzie. Nawet nie chce sobie wyobrazac co czul ten chlopak zastanawia mnie tylko, ze stroz ktory byl na zmianie nie slyszal wolania, krzykow ? Przecirz to na pewno w ciszy sie nie odbywalo. Chyba ze spal.. zastanawia mnie tylko, ze stroz ktory byl na zmianie nie slyszal wolania, krzykow ? Przecirz to na pewno w ciszy sie nie odbywalo. Chyba ze spal.. ehhh... 
                                2010 - misiu 💙🐻 ehhh... 
                                2010 - misiu 💙🐻

Starania od I 2016
 08.2016 - zaśniad całkowity
 05.2019 IVF Kriobank - 1 x3BB 😭
 03.2020 😭 ciąża pozamaciczna/resekcja prawego jajowodu
 22.07 - start stymulacji (Menopur 225+ Orgalutran)
 ❄ 3.1.1 😇
 ❄3.2.2 😞
 ❄4.1.2 😞
 ❄4.2.2
 👩🏻 '89
 Cross match 29,8 %❌
 NK 14% ❌
 ANA3- 1:100
 KIR AA
 Kariotyp ✅
 Zespół antyfosfolipidowy ✅
 👨🏻 '83
 Nasienie ✅
 Kariotyp ✅
 30.09 ----> ❄ 4.1.2 😔
 28.10 ----> ❄3.1.1 (+relanium) 7+1💔😞😇
 28.04 ----> ❄ 3.2.2 (+ relanium, +neoparin) 7dpt - beta 0,4 😞
 04.08 --->❄️ 4.2.2 (6doba) luteina,besins,prolutex,estrofem,encorton,hydroxychloroquine,intralipid,accofil,🍀
- 

Spoko, 13ego idę do ginki (na NFZ!) to mi przepisze - tych kilka dni nie robi mi już różnicy, bo w sumie od miesiąca nic nie łykam i żyję. Jakoś mi się po tym wszystkim oddechciało supli i witamin. Zacznę znowu od @, żeby zachęcić organizm do owulacji, ale teraz to spokojnie może zaczekać. Planuję od 1dc tyle tego brać, że może dobrze będzie dać kiszkom odpocząć. Pewnie się zastanawiacie po co mi owu, skoro nie zamierzam się starać, ale zwyczajnie chciałabym, żeby mi moje jajniki pokazały, że nie są aż tak strasznie porąbane i że dobrze już pracują. Jeśli przyczyna była na tle endokrynologicznym - moje jajniki wytworzyły czegos za duzo, albo za mało, to nigdy nie uda się potwierdzić na 100% co poszło źle i co tu regulować.Lunaris wrote:Staraczka jak chcesz to ja Ci wyślę Metforminę jak mi na privie adres podeślesz -po 500 i 850 mamy w szpitalu 
 Ps dyżur najbliższy mam we wtorek to do końca tyg byś juz miała 
 Ale Lunaris bardzo dziękuję za chęć pomocy, jesteś super. Ratujesz w moich oczach służbę zdrowia
- 

PotworneKingulla wrote:Dziewczyny jestem w szoku. Chlopak ktorego znalam z lat szkolnych zostal zagryziony przez 4 psy, bo wszedl w nocy na teren jakiejs fabryki nie moge uwierzyc, czlowiek nie wie co go czeka za 5 minut nie moge uwierzyc, czlowiek nie wie co go czeka za 5 minut zycie jest takie kruche zycie jest takie kruche  . Też mi się wydaje, że normalnie psy by się tak nie rzuciły do mordu, chyba że były specjalnie "szkolone" do tego. Poza tym ciekawe, czego tak broniły w tej fabryce, może mieli jakieś szemrane interesy. W normalnych miejscach pracy od tego zatrudnia się ochronę. . Też mi się wydaje, że normalnie psy by się tak nie rzuciły do mordu, chyba że były specjalnie "szkolone" do tego. Poza tym ciekawe, czego tak broniły w tej fabryce, może mieli jakieś szemrane interesy. W normalnych miejscach pracy od tego zatrudnia się ochronę. 

Starania od 03.2016 - PCOS, astenoteratozoospermia, MTHFR-A1298C, PAI-1 4G- układ homo;
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualny
- 

Chyba rujnujęStaraczkaNika wrote:(...)Ale Lunaris bardzo dziękuję za chęć pomocy, jesteś super. Ratujesz w moich oczach służbę zdrowia Nie no trochę mamy próbek od firm farmaceutycznych to nikt się nie obrazi jak podbiorę kilka listków Nie no trochę mamy próbek od firm farmaceutycznych to nikt się nie obrazi jak podbiorę kilka listków  
- 

11 dpo test negatywny ;( fakt, że nie z porannego moczu, ale biel wizira totalna ;( a ja już tyle objawów sobie głupia nawmawiałam. 
 08.2016 poronienie - 6tc
 12.2017-02.2018 I, II, III IUI ;(
 05.2018 ivf (21.05 punkcja, 26.06. transfer)
 Beta: 7dpt -32,35, 9 dpt - 68,74, 11 dpt -183,60, 13 dpt -524,20, 15 dpt -1038
 16.03.2019 synek na świecie ❤️
 25.04.2023 transfer-beta 0
 29.05.2023 transfer
 7dpt beta 66,70
 9 dpt beta 163
 16 dpt beta 2351, widoczny pęcherzyk ciążowy
 18 dpt beta 4700
 28 dpt jest ❤️
- 

Marysia ja bym powtórzyła test jutro z porannego sika. Trzymam kciuki żeby jednak były dwie kreski!

Dziewczyny ręce mi opadły mój M.wymyślił, że nie będzie brał, żadnych supli, które mu daję oprócz wit. C i L-karnityny bo tyje od nich!!! Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb. Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
 Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek

ONA: 39 lat
 Hiperprolaktynemia - Bromergon
 IO - Siofor 500mg
 ANA 3+ - Encorton 10mg
 3 cykle z Clo ❌
 Zioła ojca Sroki ❌
 Wiesiołek
 1 cykl Aromek 1x1 ❌
 2 cykl Aromek 2x1 ❓

ON: 38 lat
 Okaz zdrowia
 Nasienie - Normozoospermia✅
 Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.

Droga do sukcesu jest zawsze w budowie...
- 

Marysia, 11 dpo to może jeszcze za wcześnie 

Mi dziś z nosa leci jak z kranu, masakra! I łzy do tego lecą, qrwa chyba się odwodnię!

Widziałam że Monika usunęła konto Przykre. Mam nadzieję że kiedyś wpadnie tu do nas pochwalić się że jednak się udało.
                                Czarna81 Przykre. Mam nadzieję że kiedyś wpadnie tu do nas pochwalić się że jednak się udało.
                                Czarna81
 22 cs.
- 

No akurat od nich! Powiedz, że w takim razie odmawiasz gotowania, i niech się próbuje nie cieszyć - dzięki temu przecież pięknie schudnie!Koteczka82 wrote:Marysia ja bym powtórzyła test jutro z porannego sika. Trzymam kciuki żeby jednak były dwie kreski!

Dziewczyny ręce mi opadły mój M.wymyślił, że nie będzie brał, żadnych supli, które mu daję oprócz wit. C i L-karnityny bo tyje od nich!!!  Lunaris, Bocianiątko, Koteczka82, olik321 lubią tę wiadomość Lunaris, Bocianiątko, Koteczka82, olik321 lubią tę wiadomość