Walentynkowe Fasolki - lutowe testowanie 2018 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kiedyś nie miałam dobrego kontaktu. Ale kiedy się wprowadziłam jakoś sie1to polepszyło.Flowwer wrote:Masz wspaniałałą Mamę !!! Aż mam łzy w oczach bo ja nigdy nie usłyszałam takich słów od własnej matki, zresztą nawet nie mam z nią kontaktu.
-
polecicie jakiś fajny film na wieczór? Może być komedia albo dramat thriller szukam i szukam i znaleźć nie mogę.
Jak cudownie jest nie chodzić do pracyyyyyyy !!!!Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️

Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Oooo ale zazdraszczam!!! Ja jeszcze trochę muszę pochodzić żeby sprawozdanie skończyć.Izape_91 wrote:polecicie jakiś fajny film na wieczór? Może być komedia albo dramat thriller szukam i szukam i znaleźć nie mogę.
Jak cudownie jest nie chodzić do pracyyyyyyy !!!! -
Zaglądam do Was codziennie, sprawdzam jak się miewacie i nieustająco ściskam za Was kciuki
Nie pisałam do Was wczoraj (wygadała się na ex - testerkqch) byłam na wizycie serduszkowej i widziałam i słyszałam jak u mojego Groszka bije serducho
życzę Wam kochane abyście w tym roku również tego doświadczyły :* :*
Okazało się jednak ze mam za duży pęcherzyk żółtkowy
idę w piątek do innego doktorka wypytać dokładniej bo wczoraj tak się zestresowałam że nie myślałam logicznie 
Kate masz wspaniała mamę
KateHawke, Emiilka, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
12 marca niestety wracam, albo i nie, czekam na odpowiedź z jednego miejsca, gdzie składałam papiery - tu też jeszcze mam nadzieję, że może mnie ktoś zatrudni.KateHawke wrote:Oooo ale zazdraszczam!!! Ja jeszcze trochę muszę pochodzić żeby sprawozdanie skończyć.Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️

Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
nick nieaktualny
-
A jaki horror, bo też lubięFrelcia wrote:Leee do dupy to. Jedna kropka

Izus tule Cię mocno :*** jeśli chodzi o film to polecić mogę tylko Fantasy i horror :p
Na szybko znalazłam jakiś dramat Do utraty sił albo Już za tobą tęsknie, ale nie wiem czy emek się na to zgodzi
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️

Polecam serial „Narcos” opowiada o Escobarze (pierwszy najwiekszy handlarz kokainy) dobry jest, na netflix-ie
Wciągnął mnie na maxa
Izape_91, Emiilka, Flowwer lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
KateHawke wrote:A czytałaś Kochana to co ci tam wcześniej pisałam?
Tak kochana czytałam ale napisałaś że okiem laika i byłam ciekawa czy któraś z dziewczyn, które są bardziej zorientowane zechce się wypowiedzieć. Zwłaszcza ten stosunek lh i fsh i czy przy takim poziomie prolaktyny castagnus wystarczy czy przydałby się bromek?
Olenka87 lubi tę wiadomość
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Witam ponownie Kochane! wiem, że długo nie pisałam, miałam nie czytać forum, ale i tak czytałam wszystko regularnie - ja i moja silna wola

i przepraszam, że tak od razu o sobie, naprawdę interesuję się Wami, nie jestem samolubna, ale no muszę... po wielkiej walce ze sobą zatestowałam przed chwilką dosłownie i oto co zobaczyłam:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a80d53834363.jpg

nowa na dzielni, innamorata88, nick nieaktualny, Siwulec, KateHawke, Bajkaaa, Czrna 81, Kotowa, agnieszka00, nick nieaktualny, pakatasia96, Emiilka, Kargo31, agulineczka, Flowwer, JustynaG, nick nieaktualny, Lena21, Koteczka82, Rucola, nick nieaktualny, reset, Sarna84, Cheresta, E_w_c_i_a, nick nieaktualny, Rub45, Anna Stesia, Barbarka1984, Lunaris, Kaczorka, Jedna_z_Wielu, Anaaa90, by7mistake, Bocianiątko, Karolina90, Morusek, nick nieaktualny, problemik, Karma88 lubią tę wiadomość
-
Iza fajne thrillery: Labirynt, Łowca głów (norweski), ciekawy nawet Koneser, Słaby punkt (ale pewnie już widziałaś
), z nowych całkiem trzyma w napięciu sf LIFE
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
mother!Izape_91 wrote:polecicie jakiś fajny film na wieczór? Może być komedia albo dramat thriller szukam i szukam i znaleźć nie mogę.
Jak cudownie jest nie chodzić do pracyyyyyyy !!!!
Polecam
nick nieaktualny, Izape_91 lubią tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Jeżowa wrote:Witam ponownie Kochane! wiem, że długo nie pisałam, miałam nie czytać forum, ale i tak czytałam wszystko regularnie - ja i moja silna wola

i przepraszam, że tak od razu o sobie, naprawdę interesuję się Wami, nie jestem samolubna, ale no muszę... po wielkiej walce ze sobą zatestowałam przed chwilką dosłownie i oto co zobaczyłam:

Łooo, jaka krecha!!!
Jeżowa lubi tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Jeżowa wrote:Witam ponownie Kochane! wiem, że długo nie pisałam, miałam nie czytać forum, ale i tak czytałam wszystko regularnie - ja i moja silna wola

Aaaaaaaaaaaaaaa !!!!! Jest jest jest
brawo Matka :*
Jeżowa lubi tę wiadomość
-
Gratuluję, który to cykl starań?Jeżowa wrote:Witam ponownie Kochane! wiem, że długo nie pisałam, miałam nie czytać forum, ale i tak czytałam wszystko regularnie - ja i moja silna wola

Jeżowa lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
nick nieaktualny