X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Walentynkowe Fasolki - lutowe testowanie 2018 :)
Odpowiedz

Walentynkowe Fasolki - lutowe testowanie 2018 :)

Oceń ten wątek:
  • Flowwer Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2018, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koteczka82 wrote:
    Tak kochana czytałam ale napisałaś że okiem laika i byłam ciekawa czy któraś z dziewczyn, które są bardziej zorientowane zechce się wypowiedzieć. Zwłaszcza ten stosunek lh i fsh i czy przy takim poziomie prolaktyny castagnus wystarczy czy przydałby się bromek?

Ja ci mogę doradzić bromek w małej ilości ale lepszy jest Norprolac fakt droższy ale nie ma skutów ubocznych. Nie wiem jaką prace masz ale po bromku nawet prowadzić jest niebezpiecznie. Ja miałam wartości 90 ;) bromek nie działał z Norp. zbił że do dziś nie mam wielkiego problemu, faktem jest że w 2 fazie cyklu mam wysoki.

kjmni09k3h9ob9x5.png
    112 cs o syna, 15 lat walki !!
    Provita-Paliga
    NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
    Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
    ⛄⛄⛄
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2018, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nika przykro mi, że musisz sama sobie teraz radzić bez emka :-( mogę się tylko domyślać, jakie to wszystko jest dla Ciebie ciężkie. Dawaj znać jutro, a teraz pij winko i spróbuj zająć się czymś innym.
    Resecik odnośnie mojego emka, ma problem z upłynnieniem (brak do 60min) i nie wiadomo jaka jest morfologia, robimy w tym miesiącu.
    Jeżowa jestem mega szczęśliwa, że mogę dać Ci serduszko na pierwszej stronie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2018, 21:22

Jeżowa, gilmoregirl lubią tę wiadomość

• Rucola Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie e-Ciocie !!
    Nazywam się Nio (rodzice tak do mnie mówię, nie wiem dlaczego:)
    Mam już 3,39 cm wzrostu i rosnę jak na drożdżach.
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/220740b6fcf9.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2018, 21:21

KateKum, KateHawke, Bajkaaa, lamka, Yoselyn82, Kotowa, Frelcia, Emiilka, Siwulec, Luna1993, nowa na dzielni, Lena21, Jeżowa, Meśka, Koteczka82, amb83, ANkaG, Sarna84, E_w_c_i_a, Cheresta, agnieszka00, agulineczka, Kargo31, blue00, Rub45, Barbarka1984, Lunaris, Flowwer, Czrna 81, gilmoregirl, Anaaa90, by7mistake, Karolina90, Morusek, nenusia, Emilkap11, problemik, Karma88, MaryAnn, Bocianiątko, Diamond92 lubią tę wiadomość

#wegemama#wegerodzinawkomplecie
    Synek 💚 31.08.2018r.
    Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021
  • KateKum Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :)

Wpadam tylko na chwile, bo do soboty zapierdziel i warszawka. Jeżowa gratuluje Ci z całego serca.

Mam tylko szybkie pytanie, bo od wczoraj nie mogę się ginem skontaktować. Dalej nie mam @, ok 12 dni spóźnienia. Powinnam wziąć dupka na wywołanie, bo tak czuje że raczej sama nie przyjdzie. Wiem, że powinnam się udać na badanie, tylko i tak do poniedziałku nie mam jak tego zrobić a jak ten gamoń nie odbierze to będę czekać jak głupia.

xnw4lbete8c7uekt.png

10.2017 [*] 8tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2018, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej piękne. Wpadam na sekundę powiedzieć że dostałam dzisiaj kwalifikacje na szew TAC. W czerwcu już bede taśmówką, a w sierpniu, wrześniu wracamy po śnieżynkę.

Yoselyn82, lamka, KateHawke, Rucola, Kotowa, Bajkaaa, Emiilka, Frelcia, Luna1993, olik321, Lena21, Siwulec, JuicyB, Jeżowa, Meśka, Koteczka82, MamaStasia, MOJE, ANkaG, reset, Sarna84, E_w_c_i_a, summer86, agulineczka, Kargo31, blue00, Rub45, Anna Stesia, Barbarka1984, Lunaris, Flowwer, Czrna 81, Kaczorka, Mini89, Jedna_z_Wielu, by7mistake, Karolina90, Morusek, nenusia, Emilkap11, problemik, MaryAnn, Bocianiątko, Diamond92 lubią tę wiadomość

• KateKum Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2018, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aksamitnaa wrote:
    Hej piękne. Wpadam na sekundę powiedzieć że dostałam dzisiaj kwalifikacje na szew TAC. W czerwcu już bede taśmówką, a w sierpniu, wrześniu wracamy po śnieżynkę.
    <3

xnw4lbete8c7uekt.png

10.2017 [*] 8tc
  • Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2018, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate magnez super, dobrze ze masz oparcie w rodzicach a przede wszystkim w mamie, to najwazniejsze :-)

jeżowa gratuluję dwóch karteczek :-)

Frecia razem damy zorganizować spotkanko, nie mozemy być gorsi od stooolicy :-)

Nika ja kiedyś po luteinie dostałam po tygodniu a po dupku po 10 dniach. Nie zawsze miałam nawet boleści na @ a przyszła, czekaj cierpliwie. A odnośnie brania przykro mi bardzo ze musisz przez tp przechpdzic..trzymaj się

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2018, 21:27

KateHawke, Jeżowa lubią tę wiadomość

Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️

Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️

Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
    ❤️❤️❤️
  • KateHawke Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2018, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucola wrote:
    Witajcie e-Ciocie !!

Aaaa jaki jestem piękny i duuużyyy <3 <3 <3 eciocia by Cię wyściskała jakby mogła :D a tak to przesyłam buziaczki :* :* :* <3

Rucola lubi tę wiadomość

08.05.2020 - II na teście 💕
    f2wl2n0auw5gzezn.png
    9f7jtv73nku3ge5t.png
    27 Styczeń 2018 - 18cs - ET
  • Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2018, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucola wrote:
    Witajcie e-Ciocie !!
    Rucola faktycznie wielki ten twój mały człowiek :) a wg usg to jaki to tydz bo chyba więcej niż wg om?:)
    Super zdjęcie <3

Rucola lubi tę wiadomość

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2018, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucola wspaniały ten twoj nio a jaki juz duży :-) cieszę się

Aksamitna gratuluję wizyty i kwalifikacji :-) teraz na pewno sie uda :-)

Rucola lubi tę wiadomość

Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
    ❤️❤️❤️
  • KateHawke Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2018, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KateKum wrote:
    Cześć dziewczyny :)

Wpadam tylko na chwile, bo do soboty zapierdziel i warszawka. Jeżowa gratuluje Ci z całego serca.

Mam tylko szybkie pytanie, bo od wczoraj nie mogę się ginem skontaktować. Dalej nie mam @, ok 12 dni spóźnienia. Powinnam wziąć dupka na wywołanie, bo tak czuje że raczej sama nie przyjdzie. Wiem, że powinnam się udać na badanie, tylko i tak do poniedziałku nie mam jak tego zrobić a jak ten gamoń nie odbierze to będę czekać jak głupia.
    Aż tyle się spóźnia? :O kurczaki może spróbuj go wziąć, chyba nie zaszkodzi. A sprawdzałaś jeszcze testy na wszelki wypadek?

f2wl2n0auw5gzezn.png
    9f7jtv73nku3ge5t.png
  • Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2018, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aksamitna <3

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • KateHawke Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2018, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aksamitnaa wrote:
    Wspaniale, że się udało. Bardzo mocno trzymam kciuki <3

f2wl2n0auw5gzezn.png
    9f7jtv73nku3ge5t.png
  • Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2018, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emilka gratuluję wizyty i pęcherzyka. Trzymam kciuki za serduszko ;-)

Emiilka lubi tę wiadomość

❤️❤️❤️
  • Rucola Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2018, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bajkaaa wrote:
    Rucola faktycznie wielki ten twój mały człowiek :) a wg usg to jaki to tydz bo chyba więcej niż wg om?:)
    Super zdjęcie <3
    Cały czas jest 4 dni do przodu :) Na usg mam napisane 10tydz1dzień +/- 5 dni :)

Synek 💚 31.08.2018r.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2018, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aksamitna to cudownie <3 Teraz wszystko się ułoży, zobaczysz :*

Jeżowa o matko jaką krecha, gratuluję <3 Ale wysyp pazdziernikowych mamusiek :D

Jeżowa lubi tę wiadomość

• Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2018, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucola wrote:
    Cały czas jest 4 dni do przodu :) Na usg mam napisane 10tydz1dzień +/- 5 dni :)
    Pięknie :)

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • Jeżowa Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2018, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aksamitna cudownie <3

Rucola omg, ale ekstra to zdjęcie, mam nadzieję, że nie urażę jak powiem, że wygląda jak najsłodszy mały kosmita, nie wiem czemu mi się tak skojarzyło :D bardzo się cieszę, że wszystko jest ok <3

ach, nie wiem jak mogłam nie napisać - Nika jesteś bardzo silną kobietą. Mam nadzieję, że po deszczu przyjdzie słońce

Rucola lubi tę wiadomość

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

09.09⏸️
    11.09 beta 88 ➡️ 13.09 beta 238 ➡️ 16.09 beta 914

27.09 dwa pęcherzyki ciążowe, jeden zarodek
    02.10 mamy dwa serduszka
    13.11 niskie ryzyka wad genetycznych
    05.12 czekamy na dwóch synków 🩵🩵

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2018, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Będę mogła Wam marudzić od pierwszego dnia stymulacji poprzez punkcje i transfer i po? Boże... dopiero do mnie doszło na co się zdecydowaliśmy. Nie będę biadolic nad slusznoscia decyzji bo to jasne że jest jedyną i słuszną.. Ale jak się nie uda to już nie będę miała siły na walkę. A eM się kompletnie załamie. Zaczynam się po prostu bać.

• Rucola Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2018, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeżowa wrote:
    Aksamitna cudownie <3

Rucola omg, ale ekstra to zdjęcie, mam nadzieję, że nie urażę jak powiem, że wygląda jak najsłodszy mały kosmita, nie wiem czemu mi się tak skojarzyło :D bardzo się cieszę, że wszystko jest ok <3

ach, nie wiem jak mogłam nie napisać - Nika jesteś bardzo silną kobietą. Mam nadzieję, że po deszczu przyjdzie słońce
    a czy ja dobrze podczytuję, czy u Ciebie pozytyw???
    Edit. Doczytałam. Gratulacje!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2018, 21:58

Jeżowa lubi tę wiadomość

Synek 💚 31.08.2018r.
‹‹ 93 94 95 96 97 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ