Walentynkowe Fasolki - lutowe testowanie 2018 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Koteczka82 wrote:Tak kochana czytałam ale napisałaś że okiem laika i byłam ciekawa czy któraś z dziewczyn, które są bardziej zorientowane zechce się wypowiedzieć. Zwłaszcza ten stosunek lh i fsh i czy przy takim poziomie prolaktyny castagnus wystarczy czy przydałby się bromek?
Ja ci mogę doradzić bromek w małej ilości ale lepszy jest Norprolac fakt droższy ale nie ma skutów ubocznych. Nie wiem jaką prace masz ale po bromku nawet prowadzić jest niebezpiecznie. Ja miałam wartości 90 bromek nie działał z Norp. zbił że do dziś nie mam wielkiego problemu, faktem jest że w 2 fazie cyklu mam wysoki.
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyNika przykro mi, że musisz sama sobie teraz radzić bez emka mogę się tylko domyślać, jakie to wszystko jest dla Ciebie ciężkie. Dawaj znać jutro, a teraz pij winko i spróbuj zająć się czymś innym.
Resecik odnośnie mojego emka, ma problem z upłynnieniem (brak do 60min) i nie wiadomo jaka jest morfologia, robimy w tym miesiącu.
Jeżowa jestem mega szczęśliwa, że mogę dać Ci serduszko na pierwszej stronie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2018, 21:22
Jeżowa, gilmoregirl lubią tę wiadomość
-
Witajcie e-Ciocie !!
Nazywam się Nio (rodzice tak do mnie mówię, nie wiem dlaczego:)
Mam już 3,39 cm wzrostu i rosnę jak na drożdżach.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/220740b6fcf9.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2018, 21:21
KateKum, KateHawke, Bajkaaa, lamka, Yoselyn82, Kotowa, Frelcia, Emiilka, Siwulec, Luna1993, nowa na dzielni, Lena21, Jeżowa, Meśka, Koteczka82, amb83, ANkaG, Sarna84, E_w_c_i_a, Cheresta, agnieszka00, agulineczka, Kargo31, blue00, Rub45, Barbarka1984, Lunaris, Flowwer, Czrna 81, gilmoregirl, Anaaa90, by7mistake, Karolina90, Morusek, nenusia, Emilkap11, problemik, Karma88, MaryAnn, Bocianiątko, Diamond92 lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Cześć dziewczyny
Wpadam tylko na chwile, bo do soboty zapierdziel i warszawka. Jeżowa gratuluje Ci z całego serca.
Mam tylko szybkie pytanie, bo od wczoraj nie mogę się ginem skontaktować. Dalej nie mam @, ok 12 dni spóźnienia. Powinnam wziąć dupka na wywołanie, bo tak czuje że raczej sama nie przyjdzie. Wiem, że powinnam się udać na badanie, tylko i tak do poniedziałku nie mam jak tego zrobić a jak ten gamoń nie odbierze to będę czekać jak głupia. -
nick nieaktualnyHej piękne. Wpadam na sekundę powiedzieć że dostałam dzisiaj kwalifikacje na szew TAC. W czerwcu już bede taśmówką, a w sierpniu, wrześniu wracamy po śnieżynkę.
Yoselyn82, lamka, KateHawke, Rucola, Kotowa, Bajkaaa, Emiilka, Frelcia, Luna1993, olik321, Lena21, Siwulec, JuicyB, Jeżowa, Meśka, Koteczka82, MamaStasia, MOJE, ANkaG, reset, Sarna84, E_w_c_i_a, summer86, agulineczka, Kargo31, blue00, Rub45, Anna Stesia, Barbarka1984, Lunaris, Flowwer, Czrna 81, Kaczorka, Mini89, Jedna_z_Wielu, by7mistake, Karolina90, Morusek, nenusia, Emilkap11, problemik, MaryAnn, Bocianiątko, Diamond92 lubią tę wiadomość
-
Kate magnez super, dobrze ze masz oparcie w rodzicach a przede wszystkim w mamie, to najwazniejsze
jeżowa gratuluję dwóch karteczek
Frecia razem damy zorganizować spotkanko, nie mozemy być gorsi od stooolicy
Nika ja kiedyś po luteinie dostałam po tygodniu a po dupku po 10 dniach. Nie zawsze miałam nawet boleści na @ a przyszła, czekaj cierpliwie. A odnośnie brania przykro mi bardzo ze musisz przez tp przechpdzic..trzymaj sięWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2018, 21:27
KateHawke, Jeżowa lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Rucola wrote:Witajcie e-Ciocie !!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/220740b6fcf9.jpg
Aaaa jaki jestem piękny i duuużyyy eciocia by Cię wyściskała jakby mogła a tak to przesyłam buziaczki :* :* :*Rucola lubi tę wiadomość
-
Rucola wrote:Witajcie e-Ciocie !!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/220740b6fcf9.jpg
Super zdjęcieRucola lubi tę wiadomość
-
Rucola wspaniały ten twoj nio a jaki juz duży cieszę się
Aksamitna gratuluję wizyty i kwalifikacji teraz na pewno sie udaRucola lubi tę wiadomość
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
KateKum wrote:Cześć dziewczyny
Wpadam tylko na chwile, bo do soboty zapierdziel i warszawka. Jeżowa gratuluje Ci z całego serca.
Mam tylko szybkie pytanie, bo od wczoraj nie mogę się ginem skontaktować. Dalej nie mam @, ok 12 dni spóźnienia. Powinnam wziąć dupka na wywołanie, bo tak czuje że raczej sama nie przyjdzie. Wiem, że powinnam się udać na badanie, tylko i tak do poniedziałku nie mam jak tego zrobić a jak ten gamoń nie odbierze to będę czekać jak głupia. -
Aksamitnaa wrote:Hej piękne. Wpadam na sekundę powiedzieć że dostałam dzisiaj kwalifikacje na szew TAC. W czerwcu już bede taśmówką, a w sierpniu, wrześniu wracamy po śnieżynkę.
-
Emilka gratuluję wizyty i pęcherzyka. Trzymam kciuki za serduszko
Emiilka lubi tę wiadomość
❤️❤️❤️ -
Bajkaaa wrote:Rucola faktycznie wielki ten twój mały człowiek a wg usg to jaki to tydz bo chyba więcej niż wg om?
Super zdjęcie#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualny
-
Aksamitna cudownie
Rucola omg, ale ekstra to zdjęcie, mam nadzieję, że nie urażę jak powiem, że wygląda jak najsłodszy mały kosmita, nie wiem czemu mi się tak skojarzyło bardzo się cieszę, że wszystko jest ok
ach, nie wiem jak mogłam nie napisać - Nika jesteś bardzo silną kobietą. Mam nadzieję, że po deszczu przyjdzie słońce
Rucola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBędę mogła Wam marudzić od pierwszego dnia stymulacji poprzez punkcje i transfer i po? Boże... dopiero do mnie doszło na co się zdecydowaliśmy. Nie będę biadolic nad slusznoscia decyzji bo to jasne że jest jedyną i słuszną.. Ale jak się nie uda to już nie będę miała siły na walkę. A eM się kompletnie załamie. Zaczynam się po prostu bać.
-
Jeżowa wrote:Aksamitna cudownie
Rucola omg, ale ekstra to zdjęcie, mam nadzieję, że nie urażę jak powiem, że wygląda jak najsłodszy mały kosmita, nie wiem czemu mi się tak skojarzyło bardzo się cieszę, że wszystko jest ok
ach, nie wiem jak mogłam nie napisać - Nika jesteś bardzo silną kobietą. Mam nadzieję, że po deszczu przyjdzie słońce
Edit. Doczytałam. Gratulacje!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2018, 21:58
Jeżowa lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021