Walentynkowe Fasolki - lutowe testowanie 2018 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
KateKum wrote:W terminie @ zrobiłam bobo i biel wyszła. Rok temu, też w lutym tak miałam i brałam dupka na wywołanie. Jeszcze jutro spróbuje się do tego gina dodzwonić
Wiesz jak tak patrzę to ty mogłaś jeszcze ovu nie mieć teraz miałaś ładny spadek temp zobacz czy jutro nie skoczy i utrzyma się jeżeli tak to może być ze organizm zebrał się później do ovu i od tego momentu będziesz liczyła wyższe. Wtedy w zależności jaka masz długą fazę luteinalna będziesz musiała sobie doliczyć tyle dni do @ mi chyba że serduchowalas to może będzie warto za te 12-14 dni zrobić test -
Aksamitna bardzo się cieszę i mam nadzieję że czas szybko Wam zleci!
Jezowagratulacje.
Rucola, Carolla jakie macie piekniutkie małe ludki pod sercem! Nie mogę się napatrzec ma te rączki i nóżki
Frelcia pisz co Ci na wątrobie zalega, razem doczekamy u Ciebie takich radości jak u naszych weteranek. Już niedługo, zobaczysz!
Mesku czuje to samomega rozczarowanie w tym cyklu choć szanownej @ jeszcze brak.
Pozdrawiam Was z dyżuru!Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2018, 05:18
Frelcia lubi tę wiadomość
-
Aksamitnaa wrote:Hej piękne. Wpadam na sekundę powiedzieć że dostałam dzisiaj kwalifikacje na szew TAC. W czerwcu już bede taśmówką, a w sierpniu, wrześniu wracamy po śnieżynkę.
Czrna 81, Sarna84, KateHawke lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Nie najgorszy
pacjent na bezdechu tylko nie daje spać wszystkim to nerwowe towarzystwo
a Ty czemu nie spisz?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2018, 05:11
-
Rukola twoje malutkie Nio jest po prostu przesłodkie!
Carolla twoje maleństwo tak samo! Myślę że nie masz się czym martwić, skoro lekarz nie zwrócił na to uwagi. Jedno dziecko rodzi się z wagą 2600 a drugie 4600
Aksamitna na tą wiadomość czekałam!!! ♡ Teraz już wszystko się ułożyłyŻyczę Ci aby te kilka miesięcy bardzo szybko zleciały!
Mesia chodź Cię przytulę ♡ Nie bój się, już Cię nie obsmarczę
Mój mąż wczoraj się źle czuł,chyba teraz jego rozkłada. No i z bzykania niciA mam wrażenie że chłopaki dwóch dni w moich pizdowatych warunkach nie przeżyją
Ech i znowu cykl w plecy...
Czarna81
22 cs. -
Dzień dobry dziewczyny
Chciałam zostawić trochę wiruskow
&*&*&*&*&*&*&*&*&*&*&*&*&*&*&*&
I prosić o kciuki dziś o 12 godz mam badania prenatalne stresuje się bardzo a wiem że wasze kciuki działają cudalamka, Lunaris, Rucola, Kotowa, Siwulec, KateHawke, Czrna 81, Kargo31, Frelcia, Barbarka1984, Rub45, agnieszka00, ANkaG, nenusia, Lena21, Jeżowa, Karma88, Morusek, MaryAnn, Bocianiątko, E_w_c_i_a, Diamond92 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, ja tak na szybko: Dzis u mnie domniemany 7dpo. Co mogę zbadać żeby potwierdzić owu? Progesteron, to wiem, i co jeszcze? Estradiol? I kolejne pytanie- czy musze byc na czczo? Bo jesli tak to juz mam z glowy badanie:)starania od IX 2016r.
endometrioza
Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą. -
Bajka trzymam kciuki! Będzie wszystko idealnie!
Bajkaaa lubi tę wiadomość
-
Czrna.... warunki mają być pizdowate
:* sama wiesz że nawet najbardziej trafiony termin nie gwarantuje fasoli! No stress, rób swoje :*
Dobranoc!
Ps Bajka kciuki na śpiąco też się liczą! Ważne że trzymamWiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2018, 07:25
Rucola, Kotowa, Czrna 81, Bajkaaa lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, podczytywałam Was wczoraj aż zasnęłam, ale po 6 godzinach powtórki do egzaminu nie miałam siły nic napisać i padłam o 23. Nadrabiam teraz...
Rucola, Carolla, Emilka - piękne zdjęcia i cudne kropko - maluchy! Niech zdrowo rosną :*
Aksamitna - bardzo się cieszę z Twojej kwalifikacji! I podziwiam za siłę i determinację, jesteś fajterką, z której bierzemy tu przykład!
Jeżowa - gratulacje! Fajnie, że Wam się udało szybko, teraz niech beta ładnie przyrasta, a za chwilę wrzucisz nam takie zdjęcia jak dziewczyny powyżej.
Luna - może Maluch wynagrodzi Ci te mdłości przespanymi nocami?Powodzenia w nauce!
Iza, Frelcia - marudźcie ile wlezie! Tu jest na to odpowiednie miejsce! Nikt Was nie zrozumie tak jak my, poza tym odciążacie i siebie, i swoich M. psychicznie jak wyrzucacie to tutaj... Kiszenie się z tymi myślami i obawami we własnej głowie i własnych czterech ścianach jest zabójcze. Jeszcze będzie przepięknie, mówię Wam :*
Meśka - tulę!
Czarna - nie martw się, może akurat jakiś jeden dzielny pływak przetrwa i cykl jeszcze będzie szczęśliwy? Wiesz, jak pacjent chce żyć, to medycyna jest bezsilna, więc jak pływak zechce dobić do komórki jajowej to też nie ma mocnych!
Lamuś - jak mi odpowiedziałaś nt. nasienia M. to oczywiście zobaczyłam w stopce podpis. Brawo ja, rychło w czasZróbcie faktycznie tą morfologię, może zapytaj od razu, czy jakiegoś innego badania z tej samej próbki się nie da (na 99% powinno dać się zrobić posiew, nie wiem jak z testem MAR, dna czy hba, ale pewnie to powiedzą). Czytałam ostatnio, że biochemy mogą być spowodowane wadliwością nasienia,więc może trzeba będzie włączyć coś Twojemu do diety?
Bajka - kciuki Kochana!
Nika - trzymaj się! Wirtualnie jesteśmy z Tobą! I mam nadzieję, że to wino wczoraj jednak jakoś znieczuliło...
Lunaris - dobranoc! W ogóle to wszystkim dziewczynom - pielęgniarkom ukłony za taką pracę. Zawsze Was podziwiam!
Jak kogoś pominęłam - zgłaszać pretensje proszę!Będę uzupełniać
A u mnie po staremu, 40 dc, a @ ani widu ani słychu. Nigdy chyba tych badań nie zrobię...Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2018, 07:33
Bajkaaa, Frelcia, Jeżowa lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
by7mistake wrote:Dziewczyny, ja tak na szybko: Dzis u mnie domniemany 7dpo. Co mogę zbadać żeby potwierdzić owu? Progesteron, to wiem, i co jeszcze? Estradiol? I kolejne pytanie- czy musze byc na czczo? Bo jesli tak to juz mam z glowy badanie:)#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Bajkaaa wrote:Dzień dobry dziewczyny
Chciałam zostawić trochę wiruskow
&*&*&*&*&*&*&*&*&*&*&*&*&*&*&*&
I prosić o kciuki dziś o 12 godz mam badania prenatalne stresuje się bardzo a wiem że wasze kciuki działają cudarobisz tylko genetyczne czy pappe też?
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Witajcie
Jeżowa gratulacje
Rucola, Carolla śliczne maluszki
Meśka tule mocno :* - walczymy na nowo
Bajka trzymam mocno kciukasydaj znać po wizycie.
Za testujące również trzymam kciuki
Miłego dnia kochane
P.S. Rub45 czekam na zdjęcia znad morzaBajkaaa, Jeżowa lubią tę wiadomość
-
Dzień Doooobry Bardzoo
Musi być dobry bo to środa - dzień loda
Bajeczko moooocne kciuki za badanko &&& wiem, że będzie wszystko dobrzeZobaczysz znów Bubusia
Mesiu tulam mocnowiem, że beta boli zawsze jeszcze bardziej niż krew na majtach... Kocham i przytulam
by7mistake potwierdzam, nie musisz być na czczo
Czarna a może to tacy fajterzy, że bez problemu wytrzymają do owulkiCzrna 81, Bajkaaa, ANkaG lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry z rana
nie wiem kto dzisiaj sika ale ktokolwiek by to nie był to zaciskam kciuki :*
Jeżu czekam na Twoją betę
dobrego dnia Kochane :*Jeżowa lubi tę wiadomość
-
Bajkaaa kciuki zaciśnięte, będzie dobrze
Lunaris, Reset ja wiem że w normalnych warunkach to i 5 dni mogą przeżyć, ale moje pizdowate warunki polegają na wiecznie kremowym śluzie. Chyba by chłopaki musieli mieć łopaty żeby się przedrzećA jak na złość zapomniałam o Conseive
Czarna81
22 cs. -
Udalo mi sie wreszcie was nadrobić!
Rucola i Carola - na takie zdjęcia można patrzeć i patrzeć!
Jezowa- ale krecha! Gratulacje!
Frelcia, super ze masz takie wsparcie. Widzisz, wszystko pomalu zaczyna sie u Ciebie ukladac
Aksamitna, extra!!!!
Bajka, jak zwykle meldujemy sie z Toba pod gabinetem
Ehh a u mnie wlaczylo sie juz wyszukiwanie pierwszych objawow. Obecnie na topie- gorzkość w ustachojj glupia ja, jak zrobię zaraz badania to szybko mnie sprowadza na ziemie
Bajkaaa, Jeżowa lubią tę wiadomość
starania od IX 2016r.
endometrioza
Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą.