X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie 🍁We wrześniu jesienne fiku miku, w czerwcu bobas w pampersiku. 👶🍼
Odpowiedz

🍁We wrześniu jesienne fiku miku, w czerwcu bobas w pampersiku. 👶🍼

Oceń ten wątek:
  • Wiolala Autorytet
    Postów: 4857 5298

    Wysłany: 30 września 2021, 10:34

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oliwka nie chce się zawieść i nie czuje żeby się udało...

    A ja tak jak Ty doszukuję się różnych znaków z nieba i to daje nadzieję 🙂

    Oliwka91 lubi tę wiadomość

    Zapominamy o tym co było złe bo jesteś już z nami Synku ♥️♥️♥️

    12b0dc3693.png
  • Paulina1106 Autorytet
    Postów: 785 664

    Wysłany: 30 września 2021, 10:37

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oliwka91 wrote:
    Paulina masz w planach jakieś badania dodatkowe typu histeroskopia/drożność? Pytam, bo pamietam jak pisałaś o krwawieniach po cb i u mnie też było podobnie. Ciąża się pojawiła a teraz cisza, zastanawiam ile dać sobie czasu przed dalsza diagnostyką i czy przez te krwawienia coś się mogło stać co teraz blokuje? 🤔

    Miałam robioną drożność w lipcu (sono hsg pianką) i wszystko wyglądało u mnie ok.
    O histeroskopii jeszcze nie myślałam, ale chyba dużo dziewczyn chwali sobie to badanie …
    Z hematologi mam już prawie wszystko zrobione, teraz idę w kierunku immunologii i boję się że tu będzie przyczyna.
    Mam swoje regularne owulacje, pecherzyki pękają, nasienie męża jest ok. Zmęczona jestem tym wszystkim. Liczyłam na to, że acard pomoże, może poproszę lekarza o heparynę od owu i zobaczę czy coś to da…
    W przyszłym tygodniu wybieram się na krzywą cukrową bo tego jeszcze nie robiłam.

    Oliwka widzę, że na podobnym wózku jedziemy, mam nadzieję tylko, że u Ciebie szybko skończy się to zdrową ciążą!
    I myślę, że nie ma co czekać z badaniami, nie wiadomo, ile zajmie postawienie odpowiedniej diagnozy, a każdy kolejny przegrany cykl to kolejna blizna na sercu😥

    👩‍💼 33
    👨‍💼 37
    starania od 04.2020

    08.2020 💔
    03.2022 7+5 Lilka 👼

    tsh😿 ➡ eutyrox
    MTFR hetero😿 ➡ folian
    PAI homo😿 ➡ acard 150
    KIR BX
    obecne: 2DS1, 2DS2, 2DS5, 3DS1
    nieobecny: 2DS3
    Cross match -25% ➡️ 2% 🎉
    Allo mlr- 37%➡️ 55,2🎉

    o co chodzi, że nie wychodzi??

    🐈 kocia mama 🐈
  • celina550 Autorytet
    Postów: 4357 4584

    Wysłany: 30 września 2021, 10:39

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie biało, ale w sumie to jakieś 6dpo, chciałam po prostu siknac we wrześniu jeszcze 😛
    Nie spodziewam się niczego innego za kilka dni, ale już się oswoiłam, choć co swoje to płaknę 😉

    👰🏻‍M&M🤵🏻

    "wszystko to, co mam, wszystko to, co mam, to ta nadzieja, że życie mnie poskleja"

    01.06.22 ciąża biochemiczna (4+5) 💔
    19.07.22 usunięcie jajowodu z ciążą pozamaciczną (6+5) 💔

    listopad 2022 - start procedury, długi protokół 🍍
    1️⃣ yasmin (23.11-09.12)
  • Księgowa Autorytet
    Postów: 5366 7874

    Wysłany: 30 września 2021, 11:02

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane moje, jest mi tak strasznie przykro, że tych bobaskow tutaj tak niewiele 😔
    Mam jednak ogromną nadzieję, że miska będzie miała przyjemność wpisać ich całe mnóstwo!

    Hashimoto + GB.
    Trombofilia (PAI-1 4G homo, czynnik II protrombiny hetero).
    Nadciśnienie.
    _______________________________________________
    Moja mała wojowniczka ❤️ 22.02.2022 (36+2)
    ReSTp2.png
  • Oliwka91 Autorytet
    Postów: 2069 1650

    Wysłany: 30 września 2021, 11:02

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulina1106 wrote:
    Miałam robioną drożność w lipcu (sono hsg pianką) i wszystko wyglądało u mnie ok.
    O histeroskopii jeszcze nie myślałam, ale chyba dużo dziewczyn chwali sobie to badanie …
    Z hematologi mam już prawie wszystko zrobione, teraz idę w kierunku immunologii i boję się że tu będzie przyczyna.
    Mam swoje regularne owulacje, pecherzyki pękają, nasienie męża jest ok. Zmęczona jestem tym wszystkim. Liczyłam na to, że acard pomoże, może poproszę lekarza o heparynę od owu i zobaczę czy coś to da…
    W przyszłym tygodniu wybieram się na krzywą cukrową bo tego jeszcze nie robiłam.

    Oliwka widzę, że na podobnym wózku jedziemy, mam nadzieję tylko, że u Ciebie szybko skończy się to zdrową ciążą!
    I myślę, że nie ma co czekać z badaniami, nie wiadomo, ile zajmie postawienie odpowiedniej diagnozy, a każdy kolejny przegrany cykl to kolejna blizna na sercu😥

    U mnie już dłużej trwają starania po poronieniu niż przed i to mnie martwi 😟 też myślę o drożności na początek. Ale jeszcze z 2 miesiące spróbuję na nowych lekach, bo mam bromergon też na prolaktynę, glukophage i acard. Tarczyca idealna ostatnio 🤷 a z acardem też zauważyłam, że często w którymś kolejnym cyklu zaskakuje więc może nic straconego? 😉 Ale krzywa dobry plan, u mnie wyszła IO a wysoka insulina może blokować zagnieżdżenie w czym też pokładam nadzieje, bo tak jak i ty owulacje mam ładne, pęcherzyki pękają... Mam nadzieję, że lada moment nam obu się uda w końcu 😘

    Wiolala tak czy inaczej trzymam kciuki, musi w końcu być dobrze 😉 💚

    Wiolala, Paulina1106 lubią tę wiadomość

    Starania od 09.2020
    18cs

    02.2021 cb 💔
    04.2021 cb - niepotwierdzona
    04.2022 cp 💔
    10.2022 cb 💔

    Hashimoto, IO, pcos
    Owulacje swoje

    Ana1 1:320 dodatni typ ziarnisty
    Ana4 ujemne ✅
    Mthfr homo, VR hetero


    ♂️ Nasienie bardzo OK ✅

    11.2022 acard + clexane cały cykl 🤞

    Poszukuję terminu do doc. Paśnika 🙏
  • Kociara_ Autorytet
    Postów: 1326 2951

    Wysłany: 30 września 2021, 11:05

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    celina550 wrote:
    U mnie biało, ale w sumie to jakieś 6dpo, chciałam po prostu siknac we wrześniu jeszcze 😛
    Nie spodziewam się niczego innego za kilka dni, ale już się oswoiłam, choć co swoje to płaknę 😉
    Muszę ci powiedzieć, że twój pamiętnik to skarbnica wiedzy, tak jasno wszystko opisane, myślę że wielu pomoże :)

    36 cs
    🔹Lekki czynnik męski (oligozoospermia, morfo 2%)
    🔹MTHFR 667C>T hetero, PAI-1 4G hetero
    🔹Niedoczynność tarczycy
    🔹AMH - 2,64 ng/ml
    🔹immunologia: ANA2 1:640, ANA3 +++, Kir Bx + hla-C C1C1
    🔹kariotypy - ♀️✔️♂️✔️
    2 x IUI ❌
    IVF IMSI 🍍
    29.10 punkcja - 6 oocytów
    3 x FET (4BB, 4CC, bl. 3) - beta 0
    🔹 histeroskopia vol. 2 z biopsją - 02.22 🔜 usunięty polip, antybiotykoterapia
    💔 cb - naturals - 03.2022
    kiedy Bóg drzwi zamyka - to otwiera okno
    Naturalny cud!
    14 dpo - beta 152 (108% przyrostu), progesteron 46,80 -> 16 dpo - beta 439 (188% przyrostu) <3,
    6+4 - mamy ❤️
    9+1 - 2,72 cm misia Haribo 🧸
    13+4 - syn 💙
    19+6 - 350 g Stasia
    24+5 - mamy już 730 g
    29+2 - 1313 g małego księcia
    YhLMp2.png
  • Oliwka91 Autorytet
    Postów: 2069 1650

    Wysłany: 30 września 2021, 11:05

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Księgowa wrote:
    Kochane moje, jest mi tak strasznie przykro, że tych bobaskow tutaj tak niewiele 😔
    Mam jednak ogromną nadzieję, że miska będzie miała przyjemność wpisać ich całe mnóstwo!

    Księgowa mimo to i tak było tu super z Wami i świetnie prowadziłaś wątek, dzięki 😘 a my tu pracujemy, żeby jesienią było więcej bobasów 👶👶👶👶👶

    Księgowa lubi tę wiadomość

    Starania od 09.2020
    18cs

    02.2021 cb 💔
    04.2021 cb - niepotwierdzona
    04.2022 cp 💔
    10.2022 cb 💔

    Hashimoto, IO, pcos
    Owulacje swoje

    Ana1 1:320 dodatni typ ziarnisty
    Ana4 ujemne ✅
    Mthfr homo, VR hetero


    ♂️ Nasienie bardzo OK ✅

    11.2022 acard + clexane cały cykl 🤞

    Poszukuję terminu do doc. Paśnika 🙏
  • Jusia88 Autorytet
    Postów: 3035 3541

    Wysłany: 30 września 2021, 11:36

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Księgowa super prowadzilas wątek 😍💪🏻 I dziękuje za wpisanie mi bobaska, wrzesień był dla mnie bardzo emocjonujący bo skończyłam 33 lata 😱 i doczekałam się dwóch kreseczek 🥰

    Będę Wam kibicować na wątku październikowym, nie poddawajcie się i walczcie o upragnione dwie kreseczki 💪🏻🤞🏻✊🏻🍀

    Asia2309, Księgowa, Karo123, Simons_cat, Paulina1106 lubią tę wiadomość

    Starania od 2019 🚼
    👱🏼‍♀️33👱🏻‍♂️34
    ▪️Luty 2020 CP 7 tc 💔
    ( operacja jajowód zachowany )
    ▪️Maj 2021 klinika w De
    Endometrioza
    Zrost lewego jajnika z macicą
    Lewy jajowód niedrożny
    ▪️Sierpień 2021 IVF
    Protokół długi
    19.08 punkcja 10:15 🧫🔬💉
    Pobrano 9 komórek, zapłodniło się 6
    24.08 Transfer 🐣 14:05 🍀
    Mamy jeszcze ❄️❄️ blastki
    Beta 6 dpt 31,6 Prog 11,6
    Beta 9 dpt 128,0 Prog 29,40
    Beta 14 dpt 800,0 Prog 51,5
    13.09 Pierwsze USG 😍🤞🏻
    20.09 Mamy ❤️
    12.10 Wizyta 👩🏼‍⚕️ CRL 3cm 😍
    03.11 Prenatalne 12+6 CRL 6,49 cm chłopczyka 💙
    04.01.22 połówkowe 21+5 457 g 💙
    17.02 badanie III trymestru 28+0 1260g i 37 cm milosci 💙

    Marcel 23.04.2022 16:51
    Nagłe cc z powodu gestozy 37tc+2d
    2930g szczęścia i 50cm miłości 🥰

    202204235378.png
  • celina550 Autorytet
    Postów: 4357 4584

    Wysłany: 30 września 2021, 11:52

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kociara_ wrote:
    Muszę ci powiedzieć, że twój pamiętnik to skarbnica wiedzy, tak jasno wszystko opisane, myślę że wielu pomoże :)

    Skoro mi się przydało, to może i komuś 😉

    👰🏻‍M&M🤵🏻

    "wszystko to, co mam, wszystko to, co mam, to ta nadzieja, że życie mnie poskleja"

    01.06.22 ciąża biochemiczna (4+5) 💔
    19.07.22 usunięcie jajowodu z ciążą pozamaciczną (6+5) 💔

    listopad 2022 - start procedury, długi protokół 🍍
    1️⃣ yasmin (23.11-09.12)
  • bindweef Autorytet
    Postów: 1422 2086

    Wysłany: 30 września 2021, 12:06

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    miska122 wrote:
    Powiem dzisiaj mojemu, że nie mam dla niego nic, ale niech się cieszy, że na badania go nie wysłałam :D
    Mój chodził sam, bo Covid, ale myślę, że takie miejsca mogą przytłoczyć. Zwłaszcza, że my jesteśmy przez wizyty u ginekologów "przeorane", dla nich to coś nowego. Zwłaszcza, że w tym idealnym scenariuszu do zapłodnienia dochodzi w domu, przez całą ciążę ich nie badają, a na koniec tylko kobieta rodzi. A tu nagle od niego też się wymaga. Co więcej, dużo facetów ma od dziecka wpajane, że mają być męscy i co to w ogóle za problem zrobić dziecko - wręcz trzeba uważać żeby się nie przytrafiło samo z siebie.
    Najważniejsze, że coś robi ;) Idźcie po badaniach na jakiś super deser i będzie nagroda dla obojga :D

    Zamiast na deser wzięłam go na zdrowe zakupy do Auchan 😅 a do wózka trafiły kasze, orzechy, pestki dyni, fasola, kiełki, soczewica itd. Chłop mi się trochę przeraził 🙈 za to na obiad zrobię mu pyszną rybkę z brokułem a na deser crumble ze śliwkami, może nawet dodam trochę cukru 😂

    Walka od 11.2019

    Ona: 27 lat
    Wszystko w normie
    On: 37 lat
    Obniżone prawie wszystkie parametry nasienia

    07.2022 - IVF IMSI ❄️❄️❄️❄️ (4AA i 3x 4BB)
    08.22 - 1FET ❄️ ❌
    09.22 - 2FET ❄️❌
    10.22 - 3FET ❄️❄️
    5dpt: beta 12.16, prog 28.10;
    7dpt: beta 44.36, prog 19.80; 10dpt: beta 116,74,
    12dpt: 186 13dpt: 211 14dpt: 234 💔

    W 2022 byłam w ciąży.
  • miska122 Autorytet
    Postów: 3316 6056

    Wysłany: 30 września 2021, 12:38

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    bindweef wrote:
    Zamiast na deser wzięłam go na zdrowe zakupy do Auchan 😅 a do wózka trafiły kasze, orzechy, pestki dyni, fasola, kiełki, soczewica itd. Chłop mi się trochę przeraził 🙈 za to na obiad zrobię mu pyszną rybkę z brokułem a na deser crumble ze śliwkami, może nawet dodam trochę cukru 😂

    Ja myślę tylko o słodkim, bo nie wolno mi jeść 😂 ale dobre zdrowe jedzonko też powinno mu posmakować ☺️

    Hashimoto, IO, hiperinsulinemia
    Czynnik V (R2), MTHFR C677T, PAI-1 4G - hetero
    homocysteina we wrześniu 8,5 - w styczniu 6,2 :)

    On: hipoglikemia reaktywna
    Morfologia 21.09 - 2%, 11.01 - 3%
    DFI 21.09 - 38% , 11.01 - 37% :(

    10.19 - cb
    02.20 - cp, wycięty jajowód
    Starania od 05.19, ponowne od 05.20
    04.04.21 II
    05.04.21 - beta 29,93
    07.04.21 - beta 108,98 (272%)
    09.04.21 - beta 295,7 (171%)
    16.04.21 - 7058,29
    26.04.21 - Jest <3
    19.06 - 244g pięknego chłopczyka <3
    26.07 - połówkowe 300g <3
    7.12.21 - Aleksy 53cm, 2680 gram<3

    NF43p2.png
  • bindweef Autorytet
    Postów: 1422 2086

    Wysłany: 30 września 2021, 12:43

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    miska122 wrote:
    Ja myślę tylko o słodkim, bo nie wolno mi jeść 😂 ale dobre zdrowe jedzonko też powinno mu posmakować ☺️
    Niestety ten mój chłop jest bardzo wybredny... Tuńczyk - nie, hummus - nie, owsianka - nie. Czasem mi się już nie chce wymyślać. Ale dziś się postarał i zrobił świeży sok z naszej marchewki z ogródka, jabłka i banana, więc trochę nie jest chyba z nim najgorzej.

    Walka od 11.2019

    Ona: 27 lat
    Wszystko w normie
    On: 37 lat
    Obniżone prawie wszystkie parametry nasienia

    07.2022 - IVF IMSI ❄️❄️❄️❄️ (4AA i 3x 4BB)
    08.22 - 1FET ❄️ ❌
    09.22 - 2FET ❄️❌
    10.22 - 3FET ❄️❄️
    5dpt: beta 12.16, prog 28.10;
    7dpt: beta 44.36, prog 19.80; 10dpt: beta 116,74,
    12dpt: 186 13dpt: 211 14dpt: 234 💔

    W 2022 byłam w ciąży.
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 30 września 2021, 13:15

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zarodek 3AA jest już z mamusią 😍😍.

    Po informacje ile z pozostałych zarodków się rozwinie i będzie nadawało się do mrożenia mamy dzwonić w sobotę.

    BuBu90, Księgowa, Lilou, Karo123, Jo_an, Ivanka93, Simons_cat, Red555, Gośka29, bindweef, Misiaa, Md1610, Zielone.Slonce, Milixx, Olcykowa, agusia_246, Jusia88, Asia2309, Mersalla, anka, miska122, asiek96, Wiolala, Ayayanee, szona, Jeżynka, Oliwka91, Paulina1106, lawendowePole, Japoneczka z Porcelany lubią tę wiadomość

  • BuBu90 Autorytet
    Postów: 4862 5691

    Wysłany: 30 września 2021, 13:17

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Makino wrote:
    Zarodek 3AA jest już z mamusią 😍😍.

    Po informacje ile z pozostałych zarodków się rozwinie i będzie nadawało się do mrożenia mamy dzwonić w sobotę.

    Cudownie, niech się zadomowi 💚💚💚💚

    16cs o pierwsze dziecko
    Ja 31l. 👩‍🦰
    Badania
    Fsh ✅LH ✅Testosteron ✅Prolaktyna ✅
    Progesteron ✅ Estradiol ✅TSH ✅Ft 3 ✅Ft4 ✅krzywa insulinowa i glukozowa ✅amh ✅ trombofilia ❌ MTHFR_1298A>C układ heterozygotyczny, PAI-1 4G układ heterozygotyczny - acard + heparyna, przeciwciała przeciwplemnikowe✅

    01.22 cb?

    Stymulacja: clo+estrofem+ovitrelle (1 cs ✖️)
    Joga🧘‍♀️, medytacja🧖‍♀️, modlitwa 🙏

    On 31l.👨‍🦱
    Badania nasienia:
    Ilość 😓✖️
    Morfologia ✖️ 1%- >2 %
    Ruchliwość ✅ 73%
    Żywotność ✅ 93%

    Hormony ✅
    USG jąder ❌ żylaki p.n. I st. (Zabieg 15.07.2022)
    Rezonans głowy ✅
    CFTR, AZF, kariotyp - prawidłowe ✅
    Inhibina✅, przeciwciała przeciwplemnikowe✅

    "(...) Moja mama mówiła mi - ostatnia umiera nadzieja"
  • Karo123 Autorytet
    Postów: 3480 4377

    Wysłany: 30 września 2021, 13:29

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Makino gratulacje trzymam kciuki ✊❤️

    Księgowa dziękujemy mimo wsyztsko, byłaś bardzo dobrym gospodarzem 😘 poproszę jeszcze tylko dla formalności wiruska na pierwszej stronie, ja już w takcie kolejnego cyklu, kolejna (na ten moment z mężem stwierdziliśmy ze ostatnia) próba na lamettcie, tym razem podwójna dawka

    Księgowa lubi tę wiadomość

    17 cs All I want for Christmas is You Baby...🎄
    6+4 mała Borówka z bijącym serduszkiem 🫐💓
    8+1 mini 🐸
    9+4 3 cm 🧸
    1 Prenatalne 6 cm cudu 👶🏼
    14+0 7,5 cm 💙(?)
    17+2 👶🏼💙
    2 prenatalne 390 g 🐣
    21+4 444 g 💪
    25+2 833 g 🍉
    28+4 1370 g 🍓

    👱🏻‍♀️ kocia mama, PAI homo, VR2 hetero, mthfr oba hetero, KIRy - brak 4 z 5 implantacyjnych, Puste jajo 8+3 ❤️‍🩹, CB 💔
    🧔🏼 zdrowy

    007c139dad.png
  • Ivanka93 Autorytet
    Postów: 4197 3737

    Wysłany: 30 września 2021, 13:37

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Makino super teraz niech się zarodus zadomowi do czerwca ✊✊✊🍀🍀🍀❤

    Księgowa super z Ciebie gospodyni dzięki za wrzesień 😘

    Księgowa lubi tę wiadomość

    🙋‍♀️29 & 🙋‍♂️31
    Starania o pierwsze 👶 od 06.2020

    07.2020 poronienie zatrzymane 💔
    07.2021 cb 💔
    11.2021 poronienie samoistne 💔

    04.2022 IUI 🤞🍀
    28.04 ⏸️🙏🍀
    29.04 beta 83,9 mlU🙏🍀
    02.05 beta 488 mlU 🙏🍀
    04.05 beta 955,8 🙏🍀
    02.07 I prenatalne 7,5 cm cudu dziewczynka ❤️
    22.08. II prenatalne 400g księżniczki 🥰
    04.11 Szpital -> małowodzie 🥺 1618 gram królewny 👑

    preg.png
  • Simons_cat Autorytet
    Postów: 7314 8898

    Wysłany: 30 września 2021, 13:43

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Makino, super😍😍😍

    Czarek już z nami 🥳 24.11.2021 3270/56

    iZsrp2.png
    👩‍❤️‍💋‍👨Starania od września 2017r. z przerwą na cały 2019r.

    💔Poronienie zatrzymane - 11.2017, 09.2018
    💔Ciąża biochemiczna - 05.2018, 06.2018, 12.2018, 07.2020, 11.2020, 12.2020

    😷PCOS, IO, niedoczynność tarczycy, brak ochrony zarodka
    💉Szczepienia limfocytami męża -> alloMLR 0% -> szczepienia pullowane -> alloMLR obcy 84,6%/ mąż 60,6%
  • Red555 Autorytet
    Postów: 1410 1974

    Wysłany: 30 września 2021, 13:44

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Makino cudownie🥰 rośnijcie zdrowo :)

    f2w3rjjg126tkf9t.png
  • Md1610 Autorytet
    Postów: 490 438

    Wysłany: 30 września 2021, 13:57

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Makino super 🥰🥰

    Księgowa super prowadziłaś wątek, co prawda nie udzielałam się za bardzo, ale wszystko czytałam na bieżąco ❤️

    Księgowa lubi tę wiadomość

    Starania od 03.2020

    👩🏼 1997
    TSH - 1,532 (0,350-4,940)
    FT3 - 3,31 (1,58-3,91)
    FT4 - 1,03 (0,70-1,48)
    DHEA-SO4 - 324,00 (148,0-407,0)
    SHBG - 82,30 (32,40-128,00)
    17-hydroksyprogesteron - 0,88 (0,13-0,89)
    Prolaktyna - 18,79 (5,18-26,53)
    FSH - 4,25 (3,03-8,08)
    LH - 9,59 (1,80-11,78)
    Estradiol - 47,00 (21-251)
    Insulina - 8,3 (2,0-25,0)
    Glukoza - 4,93 (3,90-5,50)
    AMH - 15,6 ng/ml

    PCOS - brak owulacji
    Cykle z lamettą od 10.2021
    10.02.2022 - drożność jajowodów (lewy jajowód udrożniony, prawy drożny) + biopsja endometrium (przewlekły stan zapalny endometrium -cd138)
    09.05.2022 - kontrolna biopsja (stan zapalny wyleczony)
    06.2022 - ponowne stymulację z lamettą
    18.11.2022 mini histeroskopia (usunięte 2 polipy)

    🧔🏻 1996

    Wyniki wszystkie okej 👏🏼
  • Olcykowa Autorytet
    Postów: 1280 1495

    Wysłany: 30 września 2021, 13:59

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Makino wrote:
    Zarodek 3AA jest już z mamusią 😍😍.

    Po informacje ile z pozostałych zarodków się rozwinie i będzie nadawało się do mrożenia mamy dzwonić w sobotę.


    Fantastycznie!!! Trzymam nadal kciuki ✊❤️

    👩🏼 29l.
    Mięśniak macicy/PCOS/zaburzenia hormonalne

    08.2021r. 1cs - cb 💔 5tc
    09.2021r. 2cs - cb 💔 5tc

    30.11.2021r. ⏸ 💚
    10dpo - beta 82,7 🙏🏻
    12dpo - beta 247,6 🥰
    15dpo - beta 1163,5 😌

    6+1 mamy ❤️ 110/min
    10+1 3.88cm malucha, ❤️ 158/min
    13+1 (I prenatalne) 8.1 cm zdrowego chłopaka 💙😍
    17+1 220g Franka 💙
    21+1 (II prenatalne) 434g 💙
    24+5 736g 👦🏻
    26+5 1207g 🧸
    29+1 (III prenatalne) 1447g 🥰
    33+1 2238g 🍩
    36+3 2999g 🍉
    38+3 3490g 🐻
    41+2 Franciszek jest z nami ❤️

    23.08.2022 3690g, 54cm
    6rO9p2.png
‹‹ 133 134 135 136 137
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

CZYTAJ WIĘCEJ