Wiosenne testowanie, MARZEC 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Agniecha chyba jest w zawieszeniu do marca, z tego co pamiętam ma tabletki anty. Ale nie dam ręki sobie uciąć
Jakiegoś dołka dzisiaj mam, oczy same mi się zamykają i ciągle myślę o łóżku
Ja chce do domu... do męża... do łóżka .... -
nick nieaktualny
-
Ja w końcu wczoraj nie bzykalam bo jeszcze plamiłam ale dziś juz mus jest bo sluz plodny się objawił
-
Anna Stesia wrote:Bonżur, dziewczyny, czy można dołączyć (na 12 marca)? Słyszałam, że wszystkie planujemy mieć w marcu pozytywne testy, nie mam nic przeciwko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2017, 16:39
Anna Stesia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej można się dołączyć? Wprawdzie termin @ mam na 22.02., ale chyba tutaj lepsza atmosfera
Chciałam się w tym cyklu nie spinać, ale nie da się po owulacji nie myśleć. Staram się tylko nie nastawiać w żadnym kierunku.kaha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa też się z Wami łącze Testować planuję na 08 marca. Dopiero teraz skojarzyłam że to dzień kobiet. Miałam zrobić sobie przerwę w staraniach, bo nie chciałam rodzić w listopadzie ani grudniu, ale co tam...
Przecież nikt mi nie gwarantuje że ja akurat zaciążę w tym miesiącu
Starać się jakoś nie bedziemy, jedynie jak przyjdzie ochota, ale jak to będzie czas pokaże. Aktualnie jestem przed owulacją. -
nick nieaktualny
-
karola205 wrote:Hej, czy mozna sie dołączyć ? Czuje ze marzec będzie pieknym miesiącem. Proszę mnie wpisać na 9
-
CzeresniowaMama wrote:My w tym cyklu planujemy codziennie. Póki co dobrze nam idzie. Tydzień walentynkowy oby nam służył
O rany! Podziwiam! Mnie się czasem nie chce (choć w okresie płodnym zazwyczaj jednak się chce)), czasem mam otarcia i wolę dawać sobie dzień karencji. No ale może to jest właśnie powód, że nie mam jeszcze dzieci -
Hopeless wrote:Tak! Aktualnie pracuje nad pozytywnym ovulakiem ale test jest test
Święte słowa! Choć w gruncie rzeczy ostatnio miewam miesiąc w miesiąc pozytywne ovulaki (genialne słowo!), a te następne oblewam. Chyba muszę się lepiej przygotowywać -
nick nieaktualny-Monika- wrote:Ja też się z Wami łącze Testować planuję na 08 marca. Dopiero teraz skojarzyłam że to dzień kobiet. Miałam zrobić sobie przerwę w staraniach, bo nie chciałam rodzić w listopadzie ani grudniu, ale co tam...
Przecież nikt mi nie gwarantuje że ja akurat zaciążę w tym miesiącu
Starać się jakoś nie bedziemy, jedynie jak przyjdzie ochota, ale jak to będzie czas pokaże. Aktualnie jestem przed owulacją.
A czemu nie w listopadzie, albo grudniu ? Pytam z czystej ciekawości. Córkę rodzilam w listopadzie nigdy w sumie sie nie zastanawiałam nad miesiącem porodu. Jedynie co pamiętam bałam sie lata, bo miałam zle wspomnienia z porodu koleżanki, przepełnione sale, kobiety na korytarzu, upal jal nie wiem i okropny smród.
-
nick nieaktualnyAnna Stesia wrote:O rany! Podziwiam! Mnie się czasem nie chce (choć w okresie płodnym zazwyczaj jednak się chce)), czasem mam otarcia i wolę dawać sobie dzień karencji. No ale może to jest właśnie powód, że nie mam jeszcze dzieci
Wątpię by to był powód:) jak widać, czasem wystarczy jeden zloty strzał i już. My poprostu lubimy a tez w związku z wolnym mamy czas i mocAnna Stesia lubi tę wiadomość