X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Wiosenne testowanie, MARZEC 2017
Odpowiedz

Wiosenne testowanie, MARZEC 2017

Oceń ten wątek:
  • 91Ewela09 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2017, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniecha chyba jest w zawieszeniu do marca, z tego co pamiętam ma tabletki anty. Ale nie dam ręki sobie uciąć :)
    Jakiegoś dołka dzisiaj mam, oczy same mi się zamykają i ciągle myślę o łóżku :)
    Ja chce do domu... do męża... do łóżka .... ;)

Nasze najważniejsze i największe szczęście ❤❤❤
    klz9io4pgd9tnf0d.png
    nzjdgzu3oxwel88w.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2017, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na szczęście mam ferie, odpoczywam i gotuje obiadki :) no wlasnie zauważyłam, ze nigdzie jej nie widać.

• 91Ewela09 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2017, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jeszcze pół godziny w pracy,ale za to jutro 10 godzin. Straszne są wtorki, ale za to piątku super, bo tylko do 14 :)
    Ja od dzisiaj startuje z testami owulacyjnymi, zobaczymy czy w tym cyklu będzie.

klz9io4pgd9tnf0d.png
    nzjdgzu3oxwel88w.png
  • _Hope_ Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2017, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w końcu wczoraj nie bzykalam bo jeszcze plamiłam ale dziś juz mus jest bo sluz plodny się objawił :D

Córka kwiecień 2015 <3 <3 <3
    4 Aniołki <3
    tb73upjyd8dymf6b.png
    "You know that place between sleep and awake, that place where you still remember dreaming? That’s where I’ll always love you. That’s where I’ll be waiting."
  • Anna Stesia Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2017, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bonżur, dziewczyny, czy można dołączyć (na 12 marca)? Słyszałam, że wszystkie planujemy mieć w marcu pozytywne testy, nie mam nic przeciwko :)

• _Hope_ Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2017, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anna Stesia wrote:
    Bonżur, dziewczyny, czy można dołączyć (na 12 marca)? Słyszałam, że wszystkie planujemy mieć w marcu pozytywne testy, nie mam nic przeciwko :)
    Tak! Aktualnie pracuje nad pozytywnym ovulakiem :D ale test jest test :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2017, 16:39

Anna Stesia lubi tę wiadomość

4 Aniołki <3
    tb73upjyd8dymf6b.png
    "You know that place between sleep and awake, that place where you still remember dreaming? That’s where I’ll always love you. That’s where I’ll be waiting."
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2017, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hopeless wrote:
    Ja w końcu wczoraj nie bzykalam bo jeszcze plamiłam ale dziś juz mus jest bo sluz plodny się objawił :D

My w tym cyklu planujemy codziennie. Póki co dobrze nam idzie. Tydzień walentynkowy oby nam służył :):):):)

• Kaczorka Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2017, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) można się dołączyć? Wprawdzie termin @ mam na 22.02., ale chyba tutaj lepsza atmosfera ;)

Chciałam się w tym cyklu nie spinać, ale nie da się po owulacji nie myśleć. Staram się tylko nie nastawiać w żadnym kierunku.

kaha lubi tę wiadomość

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
  • 91Ewela09 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2017, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie da rady sie nie spinac, milion razy sobie to obiecywalam i zawsze guzik z tego. U mnie dzis 12 dc a owulek negatywny :/ chyba znow zaladuje mnie w bambuko :(

karola205 lubi tę wiadomość

klz9io4pgd9tnf0d.png
    nzjdgzu3oxwel88w.png
  • karola205 Przyjaciółka

Wysłany: 13 lutego 2017, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, czy mozna sie dołączyć ? Czuje ze marzec będzie pieknym miesiącem. Proszę mnie wpisać na 9

2nn3dqk3hcroxsl0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2017, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też się z Wami łącze :D Testować planuję na 08 marca. Dopiero teraz skojarzyłam że to dzień kobiet. Miałam zrobić sobie przerwę w staraniach, bo nie chciałam rodzić w listopadzie ani grudniu, ale co tam...

Przecież nikt mi nie gwarantuje że ja akurat zaciążę w tym miesiącu :D
    Starać się jakoś nie bedziemy, jedynie jak przyjdzie ochota, ale jak to będzie czas pokaże. Aktualnie jestem przed owulacją.

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2017, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę że Nas bedzie dużo testować w ten dzień :D Chyba nie wróży to dobrze.
    Ale ja tam mogę mieć @ :D

• 91Ewela09 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2017, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karola205 wrote:
    Hej, czy mozna sie dołączyć ? Czuje ze marzec będzie pieknym miesiącem. Proszę mnie wpisać na 9
    Oczywiście zapraszamy. A moze test 8? ;) w grupie razniej testowac.

klz9io4pgd9tnf0d.png
    nzjdgzu3oxwel88w.png
  • karola205 Przyjaciółka

Wysłany: 13 lutego 2017, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moze byc 8, jak ma cos zakiełkować to i dzien wcześniej tescik wykaże. To dopiero mój trzeci cykl, ale myślę ze tym razem szczesliwy .

2nn3dqk3hcroxsl0.png
  • _Hope_ Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2017, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karola205 wrote:
    Będzie pikny :) zwłaszcza ze będę w nim testować 2x jak dobrze pójdzie :)

4 Aniołki <3
    tb73upjyd8dymf6b.png
  • Anna Stesia Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2017, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzeresniowaMama wrote:
    My w tym cyklu planujemy codziennie. Póki co dobrze nam idzie. Tydzień walentynkowy oby nam służył :):):):)

O rany! Podziwiam! Mnie się czasem nie chce (choć w okresie płodnym zazwyczaj jednak się chce)), czasem mam otarcia i wolę dawać sobie dzień karencji. No ale może to jest właśnie powód, że nie mam jeszcze dzieci :-)

• Anna Stesia Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2017, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hopeless wrote:
    Tak! Aktualnie pracuje nad pozytywnym ovulakiem :D ale test jest test :D

Święte słowa! Choć w gruncie rzeczy ostatnio miewam miesiąc w miesiąc pozytywne ovulaki (genialne słowo!), a te następne oblewam. Chyba muszę się lepiej przygotowywać;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2017, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -Monika- wrote:
    Ja też się z Wami łącze :D Testować planuję na 08 marca. Dopiero teraz skojarzyłam że to dzień kobiet. Miałam zrobić sobie przerwę w staraniach, bo nie chciałam rodzić w listopadzie ani grudniu, ale co tam...

Przecież nikt mi nie gwarantuje że ja akurat zaciążę w tym miesiącu :D
    Starać się jakoś nie bedziemy, jedynie jak przyjdzie ochota, ale jak to będzie czas pokaże. Aktualnie jestem przed owulacją.

A czemu nie w listopadzie, albo grudniu ? Pytam z czystej ciekawości. Córkę rodzilam w listopadzie :) nigdy w sumie sie nie zastanawiałam nad miesiącem porodu. Jedynie co pamiętam bałam sie lata, bo miałam zle wspomnienia z porodu koleżanki, przepełnione sale, kobiety na korytarzu, upal jal nie wiem i okropny smród.

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2017, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anna Stesia wrote:
    O rany! Podziwiam! Mnie się czasem nie chce (choć w okresie płodnym zazwyczaj jednak się chce)), czasem mam otarcia i wolę dawać sobie dzień karencji. No ale może to jest właśnie powód, że nie mam jeszcze dzieci :-)

Wątpię by to był powód:) jak widać, czasem wystarczy jeden zloty strzał i już. My poprostu lubimy :):):) a tez w związku z wolnym mamy czas i moc :D

Anna Stesia lubi tę wiadomość

• Anna Stesia Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2017, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzeresniowaMama wrote:
    Wątpię by to był powód:) jak widać, czasem wystarczy jeden zloty strzał i już. My poprostu lubimy :):):) a tez w związku z wolnym mamy czas i moc :D

:-) To wspaniale! Owocnych starań!

‹‹ 11 12 13 14 15 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ