Wiosenne testowanie, MARZEC 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Mamma-mia wrote:U mnie na razie 6 dc, czyli "w oczekiwaniu na owulacje"
Oby była wcześnie a nie w 20 dc jak poprzednio.
Ale jestem zmęczona, zrobiliśmy dziś 10km po lesie wraz ze znajomymi. Spacer cudowny, dotlenieni - niesamowicie spać mi się chce. Tą noc powinnam przespać w całości:) -
innamorata88 wrote:Wypiszcie mnie z marca. U mnie najbliższe testowanie w ok. 20 kwietnia.
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
91Ewela09 wrote:Flowwer a ktorym dc będziesz miala badanie?
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Cześć dziewczyny☺
Chciałabym dołączyć do wątku. Proszę o wpisanie na 10 marca.
Życzę wszystkim przyjemnych i owocnych starań -
tanara wrote:ja tez mam taki plan niestety ciekawosc mnie przerasta. w tamtym cyklu zatestowalam 11 dpo pozytyw! po godzinie ale byl!internet poszedl w ruch, przeszam przez wszystkie, wszystkie! strony, opinia byla podzielona. przestalam brac luteine,i krwawienie na 2 dzien sie pojawilo, co mnie w sumie nie zdziwilo a nawet ucieszylo, przykre ale prawdziwe. od tego m/ca wlaczyla mleczko pszczele donga I wild yam. zobaczymy rezultat ale prawde powiedziawszy juz odeszla mi ochota na starania. moj biedby zoladek tak jest wypchany tym wszystkim ze seks jest ostatnia rzecza o ktorej mysle. ale coby tradycji stalo sie zadosc znowu bede testowala
Życze milego dzionka i uciekam do pracy -
Czy 1-2 dniowe plamienia przed okresem traktować już jako nowy cykl czy dopiero od 3 dnia jak rozpoczęło mi się normalne krwawienia?
W te 2 pierwsze dni miałam brązowe plamienie pomieszane delikatnie z krwią.👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
Karolina90 wrote:Czy 1-2 dniowe plamienia przed okresem traktować już jako nowy cykl czy dopiero od 3 dnia jak rozpoczęło mi się normalne krwawienia?
W te 2 pierwsze dni miałam brązowe plamienie pomieszane delikatnie z krwią.
Plamienie jeszcze do starego cyklu zaliczamy. Mowi się, że krawienie jest wtedy gdy wkładka nie wystarcza:) -
Amy333 wrote:Plamienie jeszcze do starego cyklu zaliczamy. Mowi się, że krawienie jest wtedy gdy wkładka nie wystarcza:)
A no to tak jak myślałam
Miałam dzisiaj zbadać prolaktynę, ale zaspałam planuje jeszcze po owulce zbadać progesteron, bo te brązowe plamienia mnie trochę martwią.
Jakie testy owulacyjne polecacie?👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
22dpt ❤️ -
nick nieaktualnyDziewczyny pożalę się Wam.. wróciłam przed chwilą od lekarza. Mogę zacząć się starać dopiero od MAJA ;( po histeroskopii przepisała mi lek na wyregulowanie krwawienia miesiączkowego i żeby zapobiec ponownemu powstawaniu polipów i przy tym nie mogę się starać, a taka kuracja ma trwać 3 miesiące 3 miesiące w zawieszeniu chyba, że nie będzie już plamień śródcyklicznych to mogę lek odstawić i zacząć się starać. Ale będę pewnie tak zeschizowana, że coś może być nie tak, że nawet nie będę mieć ochoty na starania.... d*pa
-
kaha wrote:Dziewczyny pożalę się Wam.. wróciłam przed chwilą od lekarza. Mogę zacząć się starać dopiero od MAJA ;( po histeroskopii przepisała mi lek na wyregulowanie krwawienia miesiączkowego i żeby zapobiec ponownemu powstawaniu polipów i przy tym nie mogę się starać, a taka kuracja ma trwać 3 miesiące 3 miesiące w zawieszeniu chyba, że nie będzie już plamień śródcyklicznych to mogę lek odstawić i zacząć się starać. Ale będę pewnie tak zeschizowana, że coś może być nie tak, że nawet nie będę mieć ochoty na starania.... d*pa
Kochana! głowa do góry!👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
22dpt ❤️ -
nick nieaktualny
-
kaha wrote:W maju minie rok od poronienia, a ja cały ten czas jestem w 4 literach
Ale dziękuję Kochana za wsparcie
Według mnie nic się nie dzieje bez przyczyny! Pomyśl, że gdyby okazało się ze jesteś teraz w ciąży to pewnie bardzo byś się denerwowała czy wszystko jest w porządku, a tak to wyregulujesz organizm i zaskoczy szybciutko!👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
22dpt ❤️ -
Katik wrote:Ja miałam ok 19dc więc też liczę na wcześniejszą.
Ale jestem zmęczona, zrobiliśmy dziś 10km po lesie wraz ze znajomymi. Spacer cudowny, dotlenieni - niesamowicie spać mi się chce. Tą noc powinnam przespać w całości:)
Ale tym razem czuje już jajniki,więc mam nadzieję,ze to dobry znak! -
kaha wrote:Dziewczyny pożalę się Wam.. wróciłam przed chwilą od lekarza. Mogę zacząć się starać dopiero od MAJA ;( po histeroskopii przepisała mi lek na wyregulowanie krwawienia miesiączkowego i żeby zapobiec ponownemu powstawaniu polipów i przy tym nie mogę się starać, a taka kuracja ma trwać 3 miesiące 3 miesiące w zawieszeniu chyba, że nie będzie już plamień śródcyklicznych to mogę lek odstawić i zacząć się starać. Ale będę pewnie tak zeschizowana, że coś może być nie tak, że nawet nie będę mieć ochoty na starania.... d*pa
-
Ja testuje 5.03.https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
Hopeless wrote:Współczuję Ci bardzo takie cykle bez nadziei i szans są najgorsze
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
A ja rozmawiałam przed chwilą z lekarzem i HSG jutro nie będę miała
Kazał uzbroić się w cierpliwość i w przyszłym cyklu zgłosić się o szpitala w 3 dniu po ustaniu miesiączki. Także ten... z testowania raczej nici, bo i tak negatyw będzie -
Flowwer wrote:Ja mam tak juz 2 cykl a przedemna jeszcze min jeden taki cykl i te czekanie jest najgorsze człowiek jest w zawieszeniu zwlaszcza jak tu widzi mase dziewczyn które testują
Ewela -
nick nieaktualnyCześć! Długo sie nie odzywałam, ale po każdej @ musze swoje odetchnąć. Jednak jak człowiek żyje nadzieja to potem jakoś tak ciężko wrócić do rzeczywistości.
Jestem w trakcie DP w piątek niby wypada mi owu. W tym miesiącu ze wspomaganiem w formie wiesiołka zobaczymy, co będzie.
Conu Agniechy nie widziałam żeby cos pisała?