Wiosenne testowanie, MARZEC 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
CzeresniowaMama wrote:A czemu nie w listopadzie, albo grudniu ? Pytam z czystej ciekawości. Córkę rodzilam w listopadzie nigdy w sumie sie nie zastanawiałam nad miesiącem porodu. Jedynie co pamiętam bałam sie lata, bo miałam zle wspomnienia z porodu koleżanki, przepełnione sale, kobiety na korytarzu, upal jal nie wiem i okropny smród.
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Anna Stesia wrote:Święte słowa! Choć w gruncie rzeczy ostatnio miewam miesiąc w miesiąc pozytywne ovulaki (genialne słowo!), a te następne oblewam. Chyba muszę się lepiej przygotowywać
Anna Stesia, bertha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzeresniowaMama wrote:A czemu nie w listopadzie, albo grudniu ? Pytam z czystej ciekawości. Córkę rodzilam w listopadzie nigdy w sumie sie nie zastanawiałam nad miesiącem porodu. Jedynie co pamiętam bałam sie lata, bo miałam zle wspomnienia z porodu koleżanki, przepełnione sale, kobiety na korytarzu, upal jal nie wiem i okropny smród.
Na pewno gdybym urodziła w tym czasie jakoś wszystko by się ułożylo, dlatego postanowiliśmy, bez nacisku, że bedziemy starać się dalej, co bedzie to bedzie. -
nick nieaktualnyJa rodziłam z początkiem czerwca i nie było smrodku na sali, czy przepychu. O dziwo lepiej mi się na łóżkach szpitalnych spało niż w domu. Obiadki przynosili. Żyć nie umierać
Dla mnie piękny miesiąc Chociaż wolałabym na wiosnę Ale jak Bóg da.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2017, 22:02
-
nick nieaktualny-Monika- wrote:Koniec roku, człowiek zajęty świętami, nikt nie ma czasu, zimno - nie ma jak z dzieckiem pospacerować. Mam syna który lubi chorować. Musialabym kombinowac jak go zaprowadzić do przedszkola, a z takim malym niemowlaczkiem o 7 nie wyjdę. Oj i w ogóle jakiś taki smętny czas.
Na pewno gdybym urodziła w tym czasie jakoś wszystko by się ułożylo, dlatego postanowiliśmy, bez nacisku, że bedziemy starać się dalej, co bedzie to bedzie. -
-Monika- wrote:Koniec roku, człowiek zajęty świętami, nikt nie ma czasu, zimno - nie ma jak z dzieckiem pospacerować. Mam syna który lubi chorować. Musialabym kombinowac jak go zaprowadzić do przedszkola, a z takim malym niemowlaczkiem o 7 nie wyjdę. Oj i w ogóle jakiś taki smętny czas.
Na pewno gdybym urodziła w tym czasie jakoś wszystko by się ułożylo, dlatego postanowiliśmy, bez nacisku, że bedziemy starać się dalej, co bedzie to bedzie.
Jeśli uda się w tym cyklu to rodzeństwo 13 listopada jak w następnym to grudzień wszystko mi jedno niech się tylko w końcu qrwa uda!Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2017, 22:18
nika647, bertha, Maja84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny mało sie udzielam ale skrzydła po ostatnim cyklu mi serio opadły jak nigdy podczytuje Was i pamiętajcie ze trzymam za Was kciuki... mi sie ciągnie
Co do zimowych dzieci to ja jestem ze stycznia a mój M z grudnia chciała bym mu dać taki cudny prazent ale ktoś na gorze nie pozwalaWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2017, 22:27
-
Agniechaaaa wrote:Dziewczyny mało sie udzielam ale skrzydła po ostatnim cyklu mi serio opadły jak nigdy podczytuje Was i pamiętajcie ze trzymam za Was kciuki... mi sie ciągnie
Co do zimowych dzieci to ja jestem ze stycznia a mój M z grudnia chciała bym mu dać taki cudny prazent ale ktoś na gorze nie pozwala
To strasznie frustrujace takie zawieszenie u mnie tez caly czas pod górkę i jeszcze brak @ wcale mnie nie pociesza (a na milion % to nie ciąża) termin laparo za tydz.
Co raz częściej zastanawiam sie jak to kest mieć dziecko z wpadki albo że ja tak totalnie jestem wybrakowana lub mega pech... sama już nie wiem ...
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Agniechaaaa wrote:Dziewczyny mało sie udzielam ale skrzydła po ostatnim cyklu mi serio opadły jak nigdy podczytuje Was i pamiętajcie ze trzymam za Was kciuki... mi sie ciągnie
Co do zimowych dzieci to ja jestem ze stycznia a mój M z grudnia chciała bym mu dać taki cudny prazent ale ktoś na gorze nie pozwala -
nick nieaktualny
-
Aga będzie bobo na pewno, nie możesz wątpić. W tym roku podczas poświątecznej kolędy, miałam rozmowę z księdzem ja też twierdziłam że nigdy się nie doczekamy dziecka, a On bardzo spokojnie wziął mnie za rękę i powiedział, że oczekujący dłużej, ale ciągle wierzący i pragnący zostaną wynagrodzeni podwójnie, nie tylko narodzinami dziecka ale bezwarunkową miłością która nigdy się nie skończy, kazał modlić się do Św. Jana Pawła II i ksiądz też obiecał modlitwę za moją rodzinę.
Więc trzeba wierzyć do końca, najważniejsze to się nie poddawać.
Także Kochana bardzo mocno trzymam za Was kciuki i podczas mojej cowieczornej modlitwy dziś za Was będę się modliła. -
Agniechaaaa wrote:Ja wiem ze on vitro to juz inny poziom ale wcale a wcale nie czuje ze mamy większe szanse. Wręcz boje sie ze to juz ostatnia deska ratunku i co jeśli bobasa nie bedzieMikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Agniechaaaa wrote:Ja wiem ze on vitro to juz inny poziom ale wcale a wcale nie czuje ze mamy większe szanse. Wręcz boje sie ze to juz ostatnia deska ratunku i co jeśli bobasa nie bedzie
Czasem mam wrażenie że ze kręcę się jak mucha w smole ale kto nie walczy ten nie bawi. Ja jak po 6 mies od laparo nie doczekam sie fasolki to też startuje z IVF. Pesel goni.
Też sie tego boje
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnykaha wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0c8ddf510ebe.png
Zapraszam wszystkie kobietki, które będą testować w marcu. Mocno trzymam kciuki, żeby wszystkie, które się zapiszą zakończyły swoje wykresy zieloną kropeczką!
1. bila
2. Hopeless
3. CzeresniowaMama
4. Lottie, sylvia94
5. Katik, bertha
6. Mamma-mia
7. Lady_E
8. 91Ewela09, Zgredek 12
9. karola205
10. barbarah
11. Bejbi
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20. innamorata88
21.
22.
23.
24.
25.
26.
27.
28.
29.
30.
31.
Legenda:
upragniona fasolka
@ wredna małpa -
innamorata88 wrote:Kochana wykreśl mnie u mnie testowanie w II połowie kwietnia dopiero
innamorata88 lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
kaha wrote:Narazie mamy obstawiony początek marca Dziewczyny trzymam za Was kciuki! Sama czekam na maj ze staraniami, pewnie będzie sie okropnie dluzylo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2017, 10:39
Provita-Paliga
⛄⛄⛄