Wiosenne testowanie, MARZEC 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLady_E wrote:Hej wpisuję się na 07.03 Startujemy z 3 inseminacją
Poza tym w tym cyklu zmieniam diete na bg i wracam na siłownie po 3 miesiacach przerwy. Mam jakieś 5 kg do zrzucenia. I będę piła zioła ojca Sroki.
I będę miała w tym cyklu nadzieję! Mam dość sporo na głowie. Praca, dom, ślub, przepi mieszkania. Więc mam nadzieję że nie będę za dużo o tym myśleć -
Też pije sroke i po @ donga
-
nick nieaktualny
-
kaha wrote:Lady E widzę w opisie, że masz polipowate endometrium. Miałaś coś z tym robione?
04.2013 - Początek starań (5cs z clo )
2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
Czekamy co los przyniesie...
Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml
21.06 - Serduszko pięknie bije
04.02.2019 Jest Blanka
-
nick nieaktualny
-
Marzy mi sie taaakieee długie zwolnienie, urlop czy cos w tym stylu
U mnie zaczyna sie prostowac sytuacja, rozmawialam wczoraj z ginem kazal przyjechac mi we wtorek i zobaczymy jak tam moje jajka. Sluz w tym cyklu tez mnie zaskakuje, bo jest 8dc i jest calkiem spoko, czasem w 15 dc takiego nie mialam -
nick nieaktualny91Ewela09 wrote:Marzy mi sie taaakieee długie zwolnienie, urlop czy cos w tym stylu
U mnie zaczyna sie prostowac sytuacja, rozmawialam wczoraj z ginem kazal przyjechac mi we wtorek i zobaczymy jak tam moje jajka. Sluz w tym cyklu tez mnie zaskakuje, bo jest 8dc i jest calkiem spoko, czasem w 15 dc takiego nie mialam
Ja chetnie bym poleciała gdzieś gdzie jest cieplutko
A ja dopiero w 20dc do gina -
Wizyta pierwsza kwalifikujaca do ivf umowiona! 18.02 jedziemy dowiedziec sie co i jak trzymajcie kciuki za krótki protokół
kaha lubi tę wiadomość
https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
bertha wrote:Wizyta pierwsza kwalifikujaca do ivf umowiona! 18.02 jedziemy dowiedziec sie co i jak trzymajcie kciuki za krótki protokół
bertha lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
Głupi radni z Wroclawia odrzucili dzisiaj projekt finansowania in vitro... ech...https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
bertha wrote:Głupi radni z Wroclawia odrzucili dzisiaj projekt finansowania in vitro... ech...
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
bertha wrote:Wizyta pierwsza kwalifikujaca do ivf umowiona! 18.02 jedziemy dowiedziec sie co i jak trzymajcie kciuki za krótki protokółMikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
innamorata88 wrote:Trzymamy która klinika? My jutro bedziemy omawiać z ginem plan działania. Mam nadzieję, że ze względu na wyniki M ginka zgodzi się na zapylenie wszystkich jajeczek, a nie ustawowych 6.
Daj znać jaki dalszy plan działania!!
Ja dziś 28 dc i powoli zaczynam czuć brzuch na @ oby w terminie przyszła. ALE MI SIĘ CZAS DŁUŻY !!!innamorata88 lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
innamorata88 wrote:Trzymamy która klinika? My jutro bedziemy omawiać z ginem plan działania. Mam nadzieję, że ze względu na wyniki M ginka zgodzi się na zapylenie wszystkich jajeczek, a nie ustawowych 6.
Ja mam chyba taryfę ulgową, bo skonczylam juz 35 lat, wiec mnie chyba ten limit 6 jajek nie obowiązuje takie korzysci z nieublagalnie mijających lat
Mam nadzieje, ze bede miala krotki protokół... A u ciebie bedzie krótki? Kiedy startujecie?
Daj znac po wizycie
Ja dzisiaj bylam u gina, mam 3dc. Wyobraźcie sobie ze mam juz pecherzyk 16mm w prawym jajniku! masakra, owu bedzie w 6dc! nie wpadłabym na to.. no i dobrze, szybciej przyjdzie kolejny cykl (jakoś 28.02) i to moze bedzie juz ten z IVF!
ale ciekawa jestem czy nie bede miec dwóch owulacji.. Jak miewalam swego czasu na monitoringu w 8dc podejrzenie ze jakis pecherzyk juz pekl, to i tak mialam owulacje normalnie w terminie ok 14dc.. takze roznie moze byc. zobaczymy, sama jestem ciekawa co ten moj organizm zrobi w tym cyklu.https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Hej ho! Witam się z Wami ledwo żywa, zagrypiona, ale szczęśliwa, bo w końcu wiemy co dalej. Udało nam się uzgodnić zapłodnienie jak największej ilości komórek - ginka bez problemu podciągnęła nas pod tą opcję ze względu na zaniżone parametry nasienia M. Wykonaliśmy dzisiaj kariotypy, u mnie powtórzono toxoplasme, a M ogarnia wszystkie hormonalne. Do tego musimy powtórzyć badania nasienia - lekarka chce zobaczyć wyniki po MSOME. Także bez problemu uzyskaliśmy kwalifikację do IMSI. 28.02 mam histeroskopię, a 10.03 ostatnia wizyta przed stymulacją i jedziemy z tym koksem.
kaha lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Widzę że u wszystkich końcówka tygodnia jest lepsza. Ja tez jakos sie podniosłam i wzięłam w garść. A dzis wybieramy się z mężem do kina,a pozniej na jakas kolacje. A od przyszłego tygodnia starania, zobaczymy co z tego wyjdzie w tym cyklu. Jakos większych nadziei sobie nie robie,ale los lubi platac figle
innamorata88 lubi tę wiadomość