X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Wiosenne testowanie, MARZEC 2017
Odpowiedz

Wiosenne testowanie, MARZEC 2017

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2017, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady_E wrote:
    Hej wpisuję się na 07.03 :) Startujemy z 3 inseminacją :)
    Poza tym w tym cyklu zmieniam diete na bg i wracam na siłownie po 3 miesiacach przerwy. Mam jakieś 5 kg do zrzucenia. I będę piła zioła ojca Sroki.
    I będę miała w tym cyklu nadzieję! Mam dość sporo na głowie. Praca, dom, ślub, przepi mieszkania. Więc mam nadzieję że nie będę za dużo o tym myśleć :)
    Lady E widzę w opisie, że masz polipowate endometrium. Miałaś coś z tym robione?

• _Hope_ Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2017, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też pije sroke :) i po @ donga :)

Córka kwiecień 2015 <3 <3 <3
    4 Aniołki <3
    tb73upjyd8dymf6b.png
    "You know that place between sleep and awake, that place where you still remember dreaming? That’s where I’ll always love you. That’s where I’ll be waiting."
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2017, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co paradoks lutego najkrótszy miesiąc roku a najbardziej sie ciągnie :p

• 91Ewela09 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2017, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale mnie dzisiaj glowa boli. Chyba sie wykoncze...

Nasze najważniejsze i największe szczęście ❤❤❤
    klz9io4pgd9tnf0d.png
    nzjdgzu3oxwel88w.png
  • Lady_E Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2017, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaha wrote:
    Lady E widzę w opisie, że masz polipowate endometrium. Miałaś coś z tym robione?
    W grudniu miałam łyżeczkowanie diagnostyczne endometrium.

iv09df9h3jajy138.png
    04.2013 - Początek starań (5cs z clo :()
    2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
    Czekamy co los przyniesie...
    Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml <3
    21.06 - Serduszko pięknie bije <3
    04.02.2019 Jest Blanka <3
  • 91Ewela09 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2017, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, jak tam czwartkowy poranek? Ja dopiero wstalam ;) jutro ostatni dzien zwolnienia i od poniedziałku znow praca.

klz9io4pgd9tnf0d.png
    nzjdgzu3oxwel88w.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2017, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    91Ewela09 wrote:
    Witam, jak tam czwartkowy poranek? Ja dopiero wstalam ;) jutro ostatni dzien zwolnienia i od poniedziałku znow praca.

Witaj w klubie :p ja jeszcze leze :D

• 91Ewela09 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2017, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marzy mi sie taaakieee długie zwolnienie, urlop czy cos w tym stylu ;)
    U mnie zaczyna sie prostowac sytuacja, rozmawialam wczoraj z ginem kazal przyjechac mi we wtorek i zobaczymy jak tam moje jajka. Sluz w tym cyklu tez mnie zaskakuje, bo jest 8dc i jest calkiem spoko, czasem w 15 dc takiego nie mialam ;)

klz9io4pgd9tnf0d.png
    nzjdgzu3oxwel88w.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2017, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    91Ewela09 wrote:
    Marzy mi sie taaakieee długie zwolnienie, urlop czy cos w tym stylu ;)
    U mnie zaczyna sie prostowac sytuacja, rozmawialam wczoraj z ginem kazal przyjechac mi we wtorek i zobaczymy jak tam moje jajka. Sluz w tym cyklu tez mnie zaskakuje, bo jest 8dc i jest calkiem spoko, czasem w 15 dc takiego nie mialam ;)

Ja chetnie bym poleciała gdzieś gdzie jest cieplutko <3

A ja dopiero w 20dc do gina :/

• 91Ewela09 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2017, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli chodzi o wyjazdy to nie jestem typem podróżnika. Bardzo szybko sie nudze i zaraz chce wracac do domu. Taki moj urok :)

klz9io4pgd9tnf0d.png
    nzjdgzu3oxwel88w.png
  • bertha Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2017, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wizyta pierwsza kwalifikujaca do ivf umowiona! 18.02 jedziemy dowiedziec sie co i jak :) trzymajcie kciuki za krótki protokół :)

kaha lubi tę wiadomość

https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
    Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
    Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
    2xiui, 3xivf (2 zarodki)
  • Flowwer Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2017, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bertha wrote:
    Wizyta pierwsza kwalifikujaca do ivf umowiona! 18.02 jedziemy dowiedziec sie co i jak :) trzymajcie kciuki za krótki protokół :)
    Trzymam kciuki MOCNO !!!

bertha lubi tę wiadomość

kjmni09k3h9ob9x5.png
    112 cs o syna, 15 lat walki !!
    Provita-Paliga
    NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
    Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
    ⛄⛄⛄
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2017, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bertha wrote:
    Kciuki zacisniete!!

bertha lubi tę wiadomość

• bertha Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2017, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Głupi radni z Wroclawia odrzucili dzisiaj projekt finansowania in vitro... :(:( ech...

Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
    2xiui, 3xivf (2 zarodki)
  • Flowwer Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2017, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bertha wrote:
    Głupi radni z Wroclawia odrzucili dzisiaj projekt finansowania in vitro... :(:( ech...
    Nie chciej wiedzieć co ja o tej chorej polityce myślę by bym referad walneła na temat polityki ciemnogrodu kat....

kjmni09k3h9ob9x5.png
    Provita-Paliga
    ⛄⛄⛄
  • innamorata88 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2017, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bertha wrote:
    Trzymamy :) która klinika? My jutro bedziemy omawiać z ginem plan działania. :) Mam nadzieję, że ze względu na wyniki M ginka zgodzi się na zapylenie wszystkich jajeczek, a nie ustawowych 6. :)

Mikołaj 25.04.2011

08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
    27.02 3480g Michaś 56cm długości <3
  • Flowwer Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2017, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    innamorata88 wrote:
    Trzymamy :) która klinika? My jutro bedziemy omawiać z ginem plan działania. :) Mam nadzieję, że ze względu na wyniki M ginka zgodzi się na zapylenie wszystkich jajeczek, a nie ustawowych 6. :)

Daj znać jaki dalszy plan działania!!
    Ja dziś 28 dc i powoli zaczynam czuć brzuch na @ oby w terminie przyszła. ALE MI SIĘ CZAS DŁUŻY !!!

innamorata88 lubi tę wiadomość

kjmni09k3h9ob9x5.png
    Provita-Paliga
    ⛄⛄⛄
  • bertha Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2017, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    innamorata88 wrote:
    Klinika Parens :)
    Ja mam chyba taryfę ulgową, bo skonczylam juz 35 lat, wiec mnie chyba ten limit 6 jajek nie obowiązuje :) takie korzysci z nieublagalnie mijających lat ;)
    Mam nadzieje, ze bede miala krotki protokół... A u ciebie bedzie krótki? Kiedy startujecie?
    Daj znac po wizycie :)

Ja dzisiaj bylam u gina, mam 3dc. Wyobraźcie sobie ze mam juz pecherzyk 16mm w prawym jajniku! masakra, owu bedzie w 6dc! :D nie wpadłabym na to.. no i dobrze, szybciej przyjdzie kolejny cykl (jakoś 28.02) i to moze bedzie juz ten z IVF!
    ale ciekawa jestem czy nie bede miec dwóch owulacji.. Jak miewalam swego czasu na monitoringu w 8dc podejrzenie ze jakis pecherzyk juz pekl, to i tak mialam owulacje normalnie w terminie ok 14dc.. takze roznie moze byc. zobaczymy, sama jestem ciekawa co ten moj organizm zrobi w tym cyklu.

2xiui, 3xivf (2 zarodki)
  • innamorata88 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2017, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ho! Witam się z Wami ledwo żywa, zagrypiona, ale szczęśliwa, bo w końcu wiemy co dalej. :) Udało nam się uzgodnić zapłodnienie jak największej ilości komórek - ginka bez problemu podciągnęła nas pod tą opcję ze względu na zaniżone parametry nasienia M. Wykonaliśmy dzisiaj kariotypy, u mnie powtórzono toxoplasme, a M ogarnia wszystkie hormonalne. Do tego musimy powtórzyć badania nasienia - lekarka chce zobaczyć wyniki po MSOME. Także bez problemu uzyskaliśmy kwalifikację do IMSI. 28.02 mam histeroskopię, a 10.03 ostatnia wizyta przed stymulacją i jedziemy z tym koksem. :D

kaha lubi tę wiadomość

Mikołaj 25.04.2011

08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
    27.02 3480g Michaś 56cm długości <3
  • 91Ewela09 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2017, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę że u wszystkich końcówka tygodnia jest lepsza. Ja tez jakos sie podniosłam i wzięłam w garść. A dzis wybieramy się z mężem do kina,a pozniej na jakas kolacje. A od przyszłego tygodnia starania, zobaczymy co z tego wyjdzie w tym cyklu. Jakos większych nadziei sobie nie robie,ale los lubi platac figle ;)

innamorata88 lubi tę wiadomość

klz9io4pgd9tnf0d.png
    nzjdgzu3oxwel88w.png
‹‹ 8 9 10 11 12 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ