Wiosenne testowanie, MARZEC 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Agniechaaaa wrote:Ja tez chce zeby juz luty sie skończył :p chce juz marzec punkcję i transfer :phttps://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:Ja tez chce zeby juz luty sie skończył :p chce juz marzec punkcję i transfer :p
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Ja też!!
Flowwer widziałam ale gdzieś zgubiłam Twoj post gdzie pisałaś w jakich dniach cyklu należy wykonać jakie badania hormonów, czy mogłabym Cię poprosić o przypomnienie? -
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:Długi protokół jest naprawdę długi
-
lilka1984 wrote:Flowwer widziałam ale gdzieś zgubiłam Twoj post gdzie pisałaś w jakich dniach cyklu należy wykonać jakie badania hormonów, czy mogłabym Cię poprosić o przypomnienie?
W 7-8 dpo badamy pozom progesteronu
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Warto też w czasie przed samą ovu zbadać estradiol te badanie powie nam o samej dojrzałości komórki/ pęcherzyka.
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Agniechaaaa wrote:Długi protokół jest naprawdę długi
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyHopeless wrote:Wiesz co w innym wątku miałam kolezanke która czekała na ivf. Jak o niej myślałam to było mi jej szkoda. Bo przecież ja za miesiąc dwa będę w ciąży a ona tyyyle czeka. I co? Ona zmjest w drugim trym a ja nadal nie jestem w ciąży.
Ale cały czas mi sie wydaje ze te dni nie lecą wogole jeszcze tylko sie nakręcam na to co mnie czeka a to pogarsza sprawę -
Agniechaaaa wrote:Ale cały czas mi sie wydaje ze te dni nie lecą wogole jeszcze tylko sie nakręcam na to co mnie czeka a to pogarsza sprawę
-
Agniechaaaa wrote:Ale cały czas mi sie wydaje ze te dni nie lecą wogole jeszcze tylko sie nakręcam na to co mnie czeka a to pogarsza sprawę
Czasem sie śmieje z emkiem że to ma jeden plus iż nie muszę nigdy mysleć o zabezpieczeniu się
Znajoma 2 lata mlodsza ma juz 11 dzieci
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyJa mimo braku starań w tym miesiącu też mam wrażenie, że nadzwyczaj wolno ten czas leci. Nie czekam na testowanie, tylko na wizytę u gina, żeby sprawdzić czy wszystko gra i mam wrażenie, że te 2 tygodnie to w rzeczywistości już miesiąc albo i lepiej
-
Agniechaaaa wrote:Ja 4dzien na antykach ciągną mi sie te dnihttps://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
nick nieaktualnybertha wrote:Ja jeszcze nie bylam na pierwszej wizycie kwalifikującej.. mam nadzieje, ze uda mi sie szybko w lutym umowic i w marcu bede miala krótki protokół.. zobaczymy..
U mnie zdecydowali długi protokół. I teraz muszę czekać a tego nie nawidze -
nick nieaktualny
-
Myslalam ze tylko dla mnie ten luty jest taki kiepski. Mam nadzieje ze razem z wiosna u nas tez bedzie zielono, w koncu na wiosne wszystko budzi sie do zycia
A u mnie lewy jajnik zaczyna pracowac. Chyba z niego bedzie owulacja w tym cyklu, ale jakos zbyt mocno mu nie wierze. Jest taki "cichociemny"kaha lubi tę wiadomość
-
Hej wpisuję się na 07.03 Startujemy z 3 inseminacją
Poza tym w tym cyklu zmieniam diete na bg i wracam na siłownie po 3 miesiacach przerwy. Mam jakieś 5 kg do zrzucenia. I będę piła zioła ojca Sroki.
I będę miała w tym cyklu nadzieję! Mam dość sporo na głowie. Praca, dom, ślub, przepi mieszkania. Więc mam nadzieję że nie będę za dużo o tym myśleć
04.2013 - Początek starań (5cs z clo )
2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
Czekamy co los przyniesie...
Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml
21.06 - Serduszko pięknie bije
04.02.2019 Jest Blanka