Wiosenne testowanie, MARZEC 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
W ogóle ten luty jest do d**y. Nic mi nie idzie. Najpierw @ spozniajaca się, pozniej auto mi nawalilo, choroba i zwolnienie tygodniowe i teraz to cholerne hsg,a do konca miesiąca jeszcze tyle dni. Ciekawe co bedzie pozniej...
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny,dziewczyny ja bym wami potrzepała teraz !!! Po burzy nadchodzi słońce z tęczą
W pewnym momencie przychodzi inpas ale odchodzi i wtedy cycki do góry zimny prysznic i złe myśli wrzucamy przez okno.
Czasem pomaga napisać sobie wszystkie zale na świat na kartce pozniej ją pociąć na kawałki i do kosza precz !!!
Bedzie dobrze !!
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Flowwer zgodzę się z Tobą, że po burzy nadchodzi słońce, ale to działa niestety tylko u niektórych. Ja czekam chociaż na promień słońca, i tak od 10 lat. Moje życie to pasmo niepowodzeń. Wszystko zależy od szczęścia. Niektórzy mają je w nadmiarze, inni po prostu cierpią na jego deficyt. I tak już jest.
-
nick nieaktualny
-
Koleżanka mi wczoraj mowila ze miala w 15dc przy cyklach 34 dniowych. Troche mnie pocieszyla, tym bardziej ze w tym cyklu jej sie udalo. No zobaczymy, dzwonie dzis do gina i podpytam jeszcze.
innamorata88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny91Ewela09 wrote:Koleżanka mi wczoraj mowila ze miala w 15dc przy cyklach 34 dniowych. Troche mnie pocieszyla, tym bardziej ze w tym cyklu jej sie udalo. No zobaczymy, dzwonie dzis do gina i podpytam jeszcze.
Będzie dobrze , nie ma się co na zapas martwić -
A ja dalej czekam nie chce mi się ta głupia @ rozkręcić i w takim dupnym zawieszeniu jestem
Edit. Ha wystarczyło to napisać i przylazlaWiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2017, 15:54
-
91Ewela09 wrote:He he to dobrze. A ja ciagle plamie...
-
91Ewela09, ja miałam HSG w 13 dniu cyklu i było to u mnie 1 dpo. Cykl był stracony z tego względu, ale badanie zrobili mi bez problemu. Nie martw się, będzie ok.
-
Hopeless wrote:Lipa miałaś tak kiedyś?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2017, 08:37
-
91Ewela09 wrote:Nigdy tak nie mialam, ten cykl jest inny niz pozostale. Nigdy takie rzeczy sie nie dzialy. Niech ten luty sie kończy, mam go juz dosyc. A na dodatek moj M sie obraził i powiedział z seksu w tym miesiącu nie bedzieMikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
nick nieaktualny
-
Mi tez nie powiedzial tylko liscik zostawil. On lubi tak mnie "zaskakiwac", robi to specjalnie zebym byla mila dla niego ten moj typ tak ma. Będzie dobrze juz ja cos wymysle
innamorata88 lubi tę wiadomość
-
Hej! u mnie tez @ dzisiaj przyszla, poprosze o wpisanie na 5.03.https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki)