Wiosenne testowanie, MARZEC 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
91Ewela09 wrote:Ja bralam (biore) luteine,ale to chyba podobne leki. Ja odkąd zaczelam ja brac dużo słabszą mam @. Od roku najdłuższa @ trwala 3 dni a najkrótsza w grudniu (cykl bezowulacyjny) 1 dzien. Nie mam przed i po @ zadnych plamien, zawsze dostaje ja rano ok. 6 i nastepnego dnia na wieczor juz lekkie plamienia. Na na 3 dzien cisza. Tak to u mnie jest...
Mam nadzieję ze pomoglam -
Katik wrote:Dzięki za odpowiedź. Zastanawiałam się gdyż tak słabej to jeszcze nie miałam, zero objawów przed, tylko w pierwszy dzień ból brzucha ale słabszy niż normalnie a @ po odstawieniu w trzecim dniu się pokazała.
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Ja też przy cyklach bez ovu miałam bardzo skąpe i krótkie max 3 dni a przy cyklach z ovu bolesne i obfite.
-
91Ewela09 wrote:A ja jutro nie bede miala HSG, bo ta pier**** @ nie chce isc. Zazwyczaj jest dwa dni i sobie idzie, a teraz 2 dni krwiawienia, jeden plamien, jeden spokoju i znow plamienia. Ja sie zabije...
-
91Ewela09 wrote:A ja jutro nie bede miala HSG, bo ta pier**** @ nie chce isc. Zazwyczaj jest dwa dni i sobie idzie, a teraz 2 dni krwiawienia, jeden plamien, jeden spokoju i znow plamienia. Ja sie zabije...Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
nick nieaktualny
-
Tamten cykl byl bez lekow. @ spoznila sie tydzien.
Dzwonilam do lekarza i kazal przyjsc na wizyte we wtorek 13dc watpie aby zrobil HSG bo to troszke za pozno... Kurde jestem zalamana, wyc mi sie chce. Jak juz zaczynamy wychodzic na prosta to takie gow*o nam wyjdzie i koniec marzen. -
91Ewela09 wrote:Tamten cykl byl bez lekow. @ spoznila sie tydzien.
Dzwonilam do lekarza i kazal przyjsc na wizyte we wtorek 13dc watpie aby zrobil HSG bo to troszke za pozno... Kurde jestem zalamana, wyc mi sie chce. Jak juz zaczynamy wychodzic na prosta to takie gow*o nam wyjdzie i koniec marzen.Mikołaj 25.04.2011
-
91Ewela09 wrote:Niestety nie. Lekarz ktory wykonuje hsg od srody do poniedziałku jest na urlopie,ktorego nie moze przelozyc. Trudno, moja zlosc nic nie pomoze.Mikołaj 25.04.2011
-
Boże jak mi dziś źle dziś nie wierzę w nic i nazarlam się czekolady i do dupy mi dziś
-
Hopeless wrote:Boże jak mi dziś źle dziś nie wierzę w nic i nazarlam się czekolady i do dupy mi dziśMikołaj 25.04.2011
-
91Ewela09 wrote:Niestety nie. Lekarz ktory wykonuje hsg od srody do poniedziałku jest na urlopie,ktorego nie moze przelozyc. Trudno, moja zlosc nic nie pomoze.
A tak nawiasem to laparo mialam miec robiona pare lat temu ale albo @ tygodniami nie przychodziła albo święta albo bakteria albo coś sprzęt sie zepsuł...
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Bejbi wrote:Dziewczyny jak w tym cyklu miałam @ tylko przez 3 dni, mam nadzieje, ze bedzie owu ...czekam z niecierpliowoscia, ale to jeszcze dwa tygodnie
Ja tez mam takie króki, 3 dni, ewentualnie jakies plamienie jeszcze jeden dzien.
A dzisiaj to juz w ogole niespodzianka bo sluz R się pojawil, a to kurcz 6 dc dopiero. Dziwne trochę.. -
Amy333 wrote:Ja tez mam takie króki, 3 dni, ewentualnie jakies plamienie jeszcze jeden dzien.
A dzisiaj to juz w ogole niespodzianka bo sluz R się pojawil, a to kurcz 6 dc dopiero. Dziwne trochę..