Wiosenne testowanie, MARZEC 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Aga nie poddawaj sie. Wiesz ze w koncu dla Was tez zaswieci slonce. Nie wiem co to znaczy stracic dziecko, wspolczuje.
W styczniu minęło dwa lata jak staramy się o dziecko, w tym rok z pomoca lekarza. Dopiero teraz zaczynam czuc ze byc moze nam sie uda. Bardzo mocno w to wierze. Nic innego nam Kochana nie pozostało, poza wiara w to ze kiedys sie uda. Mocna Wam zycze zeby bylo jak najszybciej. -
Agniechaaaa wrote:Cześć nie wiem kiedy bede testowac i czy wogole... jestem zdecydowanie nastawiona na NIE ... dzis wizyta u gina moze dowiem sie cos więcej, co Nas dokładnie czeka czasowo jeżeli chodzi o in vitro ...
EhMikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Aga rozumiem Cię dziś tez jestem w czarnej dupie
-
Hopeless brak + albo brak @? Znam ten bol. U mnie chyba zadzialala psychika. Zbyt bardzo sie nakręcalam, teraz to wiem, ale jak wiemy czlowiek uczy się na błędach.
A mnie dopadla grypa, do przyszłego piatku mam zwolnienie lekarskie, a we wtorek HSG. Mam nadzieję że choć trochę mi przejdzie.Benia 394 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:Dzieki za każde słowo pocieszenia. Ale jak nigdy nie moge sie teraz podnieść... do lekarza ide tylko dlatego zeby w domu nie gadali... nie robię tego juz nawet dla siebie bo ja juz nie wierze, ze moze sie udac
Ewela - heh u mnie też zaczęły się oznaki ciąży urojonej, tak bardzo wmawiałam sobie, że się udało, aż autosugestią przesunęłam @. Teraz zostałam sprowadzona na ziemię Mój przyjął wyniki na klatę, dość dzielnie i skwitował tylko ,,no widzisz, przynajmniej możemy szaleć do woli bez obaw o wpadkę".Mikołaj 25.04.2011
-
Ja w tym cykluntez musialam zablokowac sobie @.
A jesli chodzi o zle wyniki jakichkolwiek badan to nie byloby tak łatwo gdyby wyszly mu zle. No ale ludze sie ze udraznianiu zaskoczy. Nawet mój M z rana stwierdził ze dzięki HSG zaczyna widziec światło w tulenu. Chyba musiał czytać cos na ten temat. -
91Ewela09 wrote:Ja w tym cykluntez musialam zablokowac sobie @.
A jesli chodzi o zle wyniki jakichkolwiek badan to nie byloby tak łatwo gdyby wyszly mu zle. No ale ludze sie ze udraznianiu zaskoczy. Nawet mój M z rana stwierdził ze dzięki HSG zaczyna widziec światło w tulenu. Chyba musiał czytać cos na ten temat.Mikołaj 25.04.2011
-
Ja chyba przestanę udostępniać swoje wykresy wkurwia mnie na maxa pocieszanie na sile
kaha lubi tę wiadomość
-
Hopeless wrote:Ja chyba przestanę udostępniać swoje wykresy wkurwia mnie na maxa pocieszanie na sile
_Hope_ lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
-
Hopeless wrote:Ja chyba przestanę udostępniać swoje wykresy wkurwia mnie na maxa pocieszanie na sile
Jak moj maz mowi cycki do gory i do przodu. W tym miesiacu na luzie, wiecej czasu dla nas, kino, kolacja i te sprawy.
Nie mozna zyc tylko staraniami.kaha, _Hope_ lubią tę wiadomość
-
Odebrałam wyniki M kaszany ciąg dalszy raptem 1% plemników o względnie prawidłowej budowie i do tego średnioruchliwe - teratozoospermia, asthenozoospermia.
Agaaa daj znać po wizycie co tam lekarz wymyślił. :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2017, 15:15
Mikołaj 25.04.2011
-
innamorata88 wrote:Odebrałam wyniki M kaszany ciąg dalszy raptem 1% plemników o względnie prawidłowej budowie i do tego średnioruchliwe - teratozoospermia, asthenozoospermia.
Agaaa daj znać po wizycie co tam lekarz wymyślił. :* -
innamorata88 wrote:Jak widać suplementacja przyniosła niesamowite efekty.
-
Hopeless wrote:Inna a coś się stało między 2010 rokiem i obecnym co podejrzewacie ze mogło napsuc coś w jajkach?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2017, 15:52
Mikołaj 25.04.2011
-
innamorata88 wrote:No właśnie nic, może trochę stresu w pracy i życiu osobistym, ale aż tak by nie namieszało to. Z tego wynika, że ciąża, ze starszakiem śmiało może być zaliczana do ewenementów przyrodniczych.
No i do kompletu doszło nam zbyt szybkie upłynnienie. 15 minut przy normie powyżej 60. <ściana>innamorata88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
-Monika- wrote:Czy to tyczy się mnie? :o hmmm ???
Od teraz będę wszystkim mówiła prawde i tylko prawde